Cele mai bune aplicații gratuite de text în vorbire pentru iOS

Cele mai bune aplicații gratuite de text în vorbire pentru iOS
⏱️ 4 min read

Mulți au adoptat cărți audio în ultimii ani și, deși multe cărți au fost citite cu voce tare de către actorii de voce și sunt disponibile în bibliotecile online, nu toate cărțile au fost. Există o mulțime de aplicații pentru iOS care permit importul de cărți electronice, documente sau text direct; cu toate acestea, există doar câteva care oferă voci ușor de ascultat, suport extins pentru limbă și o interfață de utilizator modernă. În plus, unele aplicații text în vorbire oferă chiar și câteva opțiuni de accesibilitate. Această listă va trece peste cele mai bune dintre aplicațiile gratuite disponibile pentru descărcare.

1. Vorbește

Vorbi este actualizat pentru a arăta și a simți cum ar trebui aplicațiile iOS 10; cu toate acestea, opțiunile vocale nu sunt la egalitate cu versiunile de generație actuală cu sunet mai autentic ale Siri. Opțiunile vocale seamănă mai mult cu cele ale iPhone 4S Siri scoase din cutie care rulează iOS 5. Cu toate acestea, dacă puteți trece peste vocea robotică, este o aplicație excelentă pentru redarea transcrierilor. Deși trebuie să spun, un inconvenient major este că atunci când ecranul se blochează, aplicația nu mai redă vocea. Prin urmare, trebuie să vă păstrați dispozitivul deblocat în timp ce utilizați aplicația, care poate arde o baterie serioasă.

De asemenea, aplicația acceptă doar text. Nu sunt acceptate cărți electronice, PDF-uri, documente sau alte forme de documente. Acestea fiind spuse, am văzut rezultate prin copierea și lipirea textului din PDF-uri. Există o gamă largă de opțiuni pentru voce, ton și tarif, iar cea mai bună parte este că toate sunt deblocate cu descărcarea gratuită, astfel încât nu există achiziții în aplicație.

2. Cititor natural

text-to-speech-naturalreader

Cititor natural promite să redau sunetul cu o voce cu sunet natural, pe care pare să o aibă. Spre deosebire de alte opțiuni din listă, acesta acceptă multe formate de documente, deci este la fel de simplu ca importarea și ascultarea. Din nou, puteți asculta gratuit timp de trei minute, ceea ce este de obicei suficient pentru un utilizator mediu care ascultă un scurt transcript.

Câțiva utilizatori se plâng de o experiență de utilizator flatkey și de diverse erori atunci când operează aplicația. Din experiența mea, aceste erori sunt iertabile și nu au un impact major asupra utilizării aplicației. Ca întotdeauna, erorile pot fi rezolvate și, în general, Natural Reader este o aplicație solidă.

3. Text în vorbire – Sintetizator vocal

aplicație text-to-speech-voice-syn

Poate cel mai simplist din listă, Text în vorbire face exact asta și o face bine. Puteți alege dintre treizeci și șase de voci diferite, iar o conexiune la Internet nu este necesară pentru utilizare – lucru pe care îl vedem rar cu aceste tipuri de aplicații.

Pentru utilizatorii care caută o aplicație care vorbește în timp ce tastați, sintetizatorul vocal adaptează această caracteristică, care poate fi găsită în Setări. Una peste alta, Text to Speech este o aplicație excelentă pentru utilizarea ocazională sau scenarii de accesibilitate.

4. Voicepaper

economisire voci text-to-speech

Căutați-l pe acesta, utilizatori Evernote! Suport pentru Evernote, unul dintre locurile „esențiale” ale AppStore Voicepaper pe această listă de aplicații text către vorbire. Împreună cu Evernote, Dropbox și lipirea textului sunt acceptate. Dând semn cu capul către designul iBooks al Apple și interfața cu utilizatorul, Voicepaper nu este o aplicație de transmis.

Și dacă sunteți în căutarea unei aplicații pentru a citi cărți electronice, Voicepaper are multe clasice preinstalate. Alegeți o voce și mergeți. Este atât de simplu.

Concluzie

Indiferent dacă încercați să citiți o lucrare înainte de ao preda sau să vă stabiliți seara cu o carte bună, există o gamă largă de aplicații text și vorbire excelente și gratuite disponibile pe iOS. Aplicațiile menționate aici valorifică simplitatea în design și oferă multe opțiuni vocale. Încercați câteva și găsiți unul care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x