Cele mai bune aplicații Instagram Stories pentru a le face să iasă în evidență

Le migliori app di Instagram Stories per farle risaltare
⏱️ 6 min read

Instagram Stories este o caracteristică captivantă care atrage peste jumătate de miliard de utilizatori pe zi. Vă permite să partajați o serie de fotografii sau videoclipuri care vor rămâne pe Instagram timp de 24 de ore. Deoarece această caracteristică este extrem de populară, influențatorii și mărcile le folosesc pentru a ajunge la publicuri noi și existente. Există diverse aplicații disponibile care vor susține jocul dvs. Instagram Stories și le vor face să iasă în evidență. Unele aplicații includ funcții puternice de editare foto și video, în timp ce altele adaugă efecte și animații. Aici avem cinci dintre cele mai bune aplicații de povești Instagram pe care ar trebui să le verificați.

1. InShot

Una dintre aplicațiile mele preferate pe care le folosesc pentru a edita videoclipuri și Instagram Stories este InShot. Aplicația oferă multe caracteristici de design, împreună cu efecte video ușor de utilizat Instagram Stories. InShot este disponibil pentru ambele Android și iOS.

Editorul video încorporat din InShot este foarte capabil. Puteți tăia, tăia, împărți, decupa sau îmbina videoclipuri destul de ușor fără nici o problemă. Există mai multe fundaluri video, efecte și filtre pentru a alege. Mai mult, puteți să vă încadrați videoclipurile în orice raport de aspect, să inversați videoclipurile cu un simplu clic, să le rotiți sau să le întoarceți și multe altele.

Utilizatorii pot adăuga muzică vlog prezentată la videoclipurile lor, pot extrage muzică din videoclipuri sau pot adăuga propria voce la videoclipuri. Cu peste 60 de tranziții, această aplicație poate face cu adevărat să iasă în evidență poveștile dvs. Instagram. Alte caracteristici includ suport text / autocolant, control al vitezei video, convertor video, prezentare de diapozitive etc.

2. Desfășurați-vă

Probabil una dintre cele mai bine cotate aplicații Instagram Stories este Unfold. În special, are peste 300 de șabloane premiate Instagram Story din care puteți alege. Aceste modele ușor de utilizat pot face cu adevărat să iasă în evidență poveștile dvs. Instagram. Desfășurarea este disponibilă pe ambele Android și iOS.

Desfășurați aplicațiile Instagram Stories

Cu instrumente avansate de text, noi fonturi și abțibilduri, vă puteți proiecta poveștile Instagram și le puteți face elegante cu creativitatea dvs. Textul poate fi adăugat atât la fotografii, cât și la videoclipuri.

Există mai mult de 400 de șabloane de design, filtre multiple și efecte pentru a edita fotografii și videoclipuri. Instrumentele de fundal oferă mai multe fundaluri și texturi și folosesc selectorul de culori sau instrumentul pentru picături pentru a obține nuanța sau tonul perfect.

3. Life Lapse Stop Motion Maker

Life Lapse Stop Motion Maker este o altă aplicație Instagram Stories care vă permite să creați videoclipuri stop motion. Da, puteți utiliza această aplicație pentru a crea videoclipuri impresionante stop motion urmând câțiva pași simpli menționați în aplicație. Life Lapse Stop Motion Maker este disponibil pe ambele Android și iOS.

Life Lapse Stop Motion Maker

Nu există reclame în această aplicație și se pare că nu necesită editare. Aplicația are o funcție de imagine fantomă, pe care utilizatorul o poate folosi pentru a alinia subiectul din clip în clip pentru a produce videoclipuri stop-motion îngrijite. De asemenea, acest mod anulează necesitatea unui trepied.

Alte caracteristici ale aplicației includ filtre multiple, temporizator pentru cameră, suport pentru tragere și plasare, mod selfie, dimensionare personalizată, reglare a vitezei, posibilitatea de a adăuga muzică la videoclipuri și multe altele.

4. Motionleap

Motionleap este una dintre cele mai bune aplicații Instagram Stories pe care am dat peste mine. Am petrecut peste o oră editându-mi imaginile, folosind toate efectele, iar aceasta este o aplicație care îți va crea jocul Instagram Story. Aplicația este disponibilă pentru ambele Android și iOS.

Aplicații Motionleap Instagram Stories

Aplicația oferă mai multe efecte de animație, împreună cu câteva filtre geniale și ușor de utilizat. Videoclipurile dvs. nu vor părea exagerate sau false. Puteți schimba cerul doar cu o atingere și puteți crea o fotografie animată strălucitoare. După cum se menționează în descrierea aplicației, „posibilitățile creative sunt nelimitate”.

Motionleap vă permite să respirați fotografiile. Puteți schimba fundalul, puteți alege viteza, puteți adăuga mișcare, puteți adăuga muzică etc.

5. Typorama

Cu Typorama, puteți crea modele tipografice minunate și atrăgătoare din punct de vedere vizual. Nu trebuie să vă investiți mintea în abilități de proiectare. Această aplicație „automat” creează modele geniale de tipografie. Numai iOS utilizatorii pot încerca această aplicație.

Aplicația Typorama Instagram

Puteți să vă transformați fotografia simplă într-o creație asemănătoare posterului și să o împărtășiți prietenilor dvs. pe Instagram, Facebook, Twitter sau orice alte platforme de socializare. Typorama poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea postere și antete pentru site-ul dvs. web.

Are peste 50 de modele de tipografie diferite, mai mult de 100 de stiluri de fonturi și o varietate de insigne, panglici, text curbat, ornamente artistice, distorsiuni 3D etc.

Încheierea

Deși acestea sunt doar o fracțiune din aplicațiile Instagram Stories care sunt disponibile pentru Android și iOS, este tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă scoate în evidență Instagram Stories. Dacă doriți doar ca prietenii dvs. să vă acceseze povestirile Instagram, știm cum să facem acest lucru.

Legate de:

  • Cum să ascunzi contul Instagram și să împiedici alți utilizatori să te găsească
  • Cum să-ți faci propriul filtru Instagram
  • Instagram nu funcționează? Iată 7 moduri de a o remedia

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x