Cele mai bune aplicații Nintendo Switch care nu sunt jocuri

Le migliori app per Nintendo Switch che non sono giochi
⏱️ 7 min read

Nu există nicio îndoială că Nintendo Switch a fost un succes de la lansarea sa în urmă cu aproape patru ani. Cu biblioteca sa minunată de jocuri și designul modular unic, consola sa dovedit a fi un succes pentru jucători. Deși puteți petrece ore întregi explorând Hyrule în Breath of the Wild sau curse pentru prima dată în Mario Kart, Switch găzduiește, de asemenea, o serie de aplicații care extind capacitățile consolei dincolo de jocuri.

Cum se descarcă aplicațiile Nintendo Switch

Toate aplicațiile din această listă pot fi găsite în Nintendo eShop. Pentru a deschide eShop-ul, găsiți pictograma care arată ca o geantă de cumpărături pe bara de instrumente Schimbare ecran de pornire. Cu eShop-ul deschis, utilizați bara de căutare din partea stângă sus a ecranului pentru a găsi aplicația pe care doriți să o descărcați. Când aplicația termină descărcarea, puteți lansa aplicația prin intermediul ecranului de pornire Switch.

1. Hulu

Cu Hulu aplicație de redare video, nu veți rata niciodată un episod din cea mai recentă obsesie a răcitorului de apă. Deși aplicația este descărcată gratuit, Hulu este un serviciu cu plată. Aceasta înseamnă că va trebui să depășiți o taxă lunară de abonament pentru a accesa vasta sa bibliotecă de conținut. Acestea fiind spuse, există o perioadă de încercare gratuită de șapte zile, dacă doriți să o testați.

Hulu Switch

Aplicația Hulu pentru Switch este ușor de utilizat și foarte asemănătoare cu aplicația mobilă Hulu. Una dintre cele mai interesante caracteristici este capacitatea de a comuta fără probleme între modul portabil și andocat. Când este andocat, Hulu apare pe ecranul televizorului. Puteți, de asemenea, să scoateți comutatorul din doc și să îl cereți pe Hulu să continue să joace în modul portabil, fără a pierde o bătaie.

2. YouTube

Apropo de serviciile de streaming, YouTube este disponibil și pentru Switch. Navigarea pe YouTube folosind joystick-ul stâng al Switch-ului sau D-pad-ul se poate simți cam stângaci la început, dar te obișnuiești destul de repede. În plus, utilizatorii se pot conecta la contul lor Google prin intermediul aplicației YouTube pentru a vedea conținut personalizat, cum ar fi canalele la care se abonează și videoclipuri recomandate.

Youtube Switch 2

Una dintre caracteristicile mai interesante ale aplicației YouTube de pe Switch vine atunci când vizionați videoclipuri la 360 °. Utilizatorii pot face panoramarea videoclipului folosind joystick-urile. În mod surprinzător, acest lucru funcționează foarte bine și se simte natural. În plus, utilizatorii pot împerechea un telefon mobil pentru al utiliza ca telecomandă. Acest lucru este deosebit de util atunci când consola Switch este andocată. În cele din urmă, restricțiile de conținut pot fi implementate folosind aplicația de control parental integrată a Switch-ului.

3. Gadget KORG

Vrei să începi să-ți faci propria muzică? Cu Gadget KORG aplicație, puteți începe să compuneți melodii pe Nintendo Switch în cel mai scurt timp. KORG Gadget este o stație de lucru audio digitală (DAW), surprinzător de bogată în funcții, completată cu șaisprezece sintetizatoare diferite. KORG Gadget a fost lansat anterior pe Mac și iOS, unde și-a câștigat reputația de a fi un instrument de producție muzicală puternic. Versiunea Switch a dispozitivului Gadget nu prea se ridică la înălțimea verilor, dar este totuși un mod distractiv de a crea compoziții originale. În plus, Korg Gadget gamifică crearea de muzică prin includerea unui mod cooperativ. Aceasta permite până la patru jucători să manipuleze simultan diferite părți ale unei melodii.

Korg Gadget pentru Nintendo Switch Switch 1

În plus, Joy-contra Switch-ului poate fi folosit pentru a vă amplifica aranjamentele. De exemplu, înclinarea Joy-con poate schimba tonul sau poate modifica lungimea de undă. Acest lucru face KORG Gadget incredibil de ușor de utilizat, chiar dacă nu ați avut niciodată o experiență cu un DAW înainte. Singurul dezavantaj al KORG Gadget pe Switch este prețul său. În momentul scrierii acestui articol, aplicația vă va restabili 48 USD.

4. InkyPen

Dacă citiți benzi desenate, cu siguranță veți dori să verificați InkyPen. Aplicația este un cititor și magazin digital de benzi desenate, care este inclus într-o interfață UI atractivă și ușor de navigat. Platforma Inkypen oferă utilizatorilor acces la mii de benzi desenate de la editorii occidentali și estici. Aceasta include titluri de la hitters grei precum IDW, Dark Horse și Valiant. În plus, InkyPen se mândrește cu o tonă de manga, datorită Kodansha, al doilea cel mai mare editor de manga din lume. Din păcate, există o gaură vizibil de mare în biblioteca masivă a lui InkyPen – Marvel și DC.

Inkypen Switch 1

În calitate de cititor, comutatorul poate fi ținut orizontal sau vertical. InkyPen oferă, de asemenea, utilizatorilor posibilitatea de a-și citi benzile desenate ca pagini întregi, pe care utilizatorii le pot mări sau ca o serie de panouri de derulare. În plus, InkyPen funcționează atunci când comutatorul este andocat, permițând utilizatorilor să își citească benzi desenate pe marele ecran. InkyPen necesită un abonament lunar de 7,99 USD; cu toate acestea, dacă sunteți un cititor vorace de benzi desenate, vor fi bani bine cheltuiți.

5. Fuze4

Dacă ți-a plăcut abilitatea de a-ți crea propriile cursuri Mario cu Super Mario Maker, vei dori cu siguranță să verifici Fuze4. Aplicația Fuze4 permite utilizatorilor să creeze jocuri 2D sau 3D complet originale. Fuze4 realizează acest lucru învățând utilizatorii cum să codeze. Trebuie remarcat faptul că Fuze4 nu este pentru cei slabi de inimă. Aici există o curbă de învățare destul de abruptă. Poate să-i învețe pe începători noțiunile de bază ale codificării, dar programatorii serioși care știu ce fac vor obține cel mai mult kilometraj aici. Acestea fiind spuse, secțiunea tutorial a Fuze4 face o treabă bună de a împărți lucrurile în bucăți mai ușor de gestionat.

Fuze4 Nintendo Switch

Fuze4 include câteva „jocuri” care sunt puțin mai mult decât demonstrații. Scopul principal al acestora este de a vă permite să vă flexați abilitățile de codare prin adăugarea sau editarea codului jocului. Ca urmare, Fuze4 este un instrument de predare autentic pentru cei cu un interes mai mult decât pasager în a vedea cum sunt construite jocurile și aplicațiile.

Încheierea

Deși este posibil ca Nintendo Switch să nu se laude cu aceeași cantitate de aplicații ca și concurenții săi, există totuși o serie de aplicații pe care ți le datorezi să le verifici. Dacă comutatorul dvs. nu mai are spațiu pentru a instala aplicații noi, aflați cum puteți muta jocurile pe cardul SD pentru a elibera spațiu de stocare.

Legate de:

  • Cele mai bune alternative Nintendo Switch Joy-Con
  • 5 jocuri pentru Nintendo Switch cu termene lungi de finalizare
  • Cum să păstrați durata de viață a bateriei pe Nintendo Switch

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x