Le migliori app per controllare il PC Windows con un dispositivo Android

Cele mai bune aplicații pentru a controla PC-ul Windows cu un dispozitiv Android

⌛ Reading Time: 5 minutes

Dacă totul se transformă în wireless, este posibil să doriți să vă controlați computerul Windows doar prin utilizarea dispozitivului dvs. Android. Există produse wireless disponibile pe care le puteți conecta la computerul dvs. pentru a le opera fără fir și ar fi o opțiune excelentă dacă ați putea face toate acestea, pur și simplu utilizând dispozitivul dvs. Android. Acest lucru neagă necesitatea de a transporta acele gadgeturi suplimentare.

De fapt, folosind dispozitivul dvs. Android, puteți controla diverse aspecte ale computerului Windows, cum ar fi tastatura, mouse-ul și redarea media. Din fericire, lumea deschisă a Androidului are o grămadă de aplicații care vă permit să vă controlați PC-ul Windows din confortul patului sau în altă parte. Să ne scufundăm direct în el.

1. Telecomandă unificată

Una dintre primele aplicații care apare atunci când căutați aplicații de control de la distanță pentru Windows este Telecomandă unificată. Este o aplicație foarte apreciată și a trecut peste
10.000.000 de instalări. Odată ce aplicația este instalată pe dispozitivul dvs. Android, vă puteți conecta la computerul dvs. Windows prin Wi-Fi sau Bluetooth. Cu toate acestea, înainte de ao putea folosi, trebuie să instalați aplicația server pe computerul dvs. Windows pentru a vă conecta la dispozitivul Android.

Cu Unified Remote, nu numai că puteți efectua sarcini de bază, cum ar fi utilizarea tastaturii sau a mouse-ului, dar vă puteți închide sau reporni computerul, puteți reda muzică, puteți utiliza browsere, suporturi media etc. atingeți comenzile mouse-ului. Obținerea versiunii complete deblochează mai mult de 90 de telecomenzi, widget-uri, telecomenzi personalizate, acțiuni IR, NFC, comenzi Android Wear, comenzi vocale etc.

2. KiwiMote

KiwiMote este o aplicație de telecomandă universală pentru un computer care vă permite să vă controlați computerul Windows utilizând doar dispozitivul Android. Interfața aplicației este curată, modernă și ușor de utilizat. În special, aplicațiile Android și server de pe computerul dvs. Windows ar trebui să fie conectate prin aceeași rețea Wi-Fi.

Kiwimote

Unele dintre funcțiile principale ale KiwiMote sunt mouse-ul / touchpad-ul, tastați folosind tastatura QWERTY de pe telefon, creați / controlați prezentări, joystick-ul pentru a juca jocuri de bază, controlați playere media, cititoare PDF precum Adobe PDF Reader și Foxit PDF Reader, KM Player, Real Player, VLC Media Player, BS Player, Winamp, Windows Media Player și Windows Photo Viewer.

3. InfiniMote

InfiniMote aplicația vă permite să creați un număr infinit de telecomenzi personalizate, pe care utilizatorul le poate personaliza conform nevoilor lor. Aplicația se conectează la computerul dvs. prin Wi-Fi și funcționează excelent fără întârziere. Cu InfiniMote, puteți personaliza butoane, touchpad-uri, senzori de mișcare și joystick-uri pentru mouse și tastă. Mai mult, puteți atribui diferite programe pentru a le accesa rapid. Aplicația poate fi, de asemenea, utilizată pentru a partaja telecomenzi personalizate prietenilor folosind link-uri sau NFC.

Infinimot

InfiniMote are, de asemenea, opțiunea de a personaliza aspectul, poziția și funcționalitatea tastaturii personalizate. Practic, are toate caracteristicile celor două aplicații de mai sus și puteți crea o telecomandă pentru playere media, jocuri online, galerie foto, etc. simultan.

4. Legătură la distanță

O altă aplicație Android populară din Magazinul Play care vă permite să vă controlați computerul Windows de la distanță este Link la distanță. Aplicația este dezvoltată de Asus, deci aplicația ar trebui să fie fiabilă. Vă puteți conecta dispozitivul Android și PC-ul Windows prin Wi-Fi sau Bluetooth. Aplicația vă permite să accesați o telecomandă touchpad, o telecomandă de la tastatură, o telecomandă de prezentare, o telecomandă media și multe altele.

Link la distanță

Lucrul bun este că aplicația are, de asemenea, unele dintre caracteristicile inteligente ale Asus în sine, cum ar fi Asus Smart Gesture. Dacă dețineți un Asus ZenWatch, atunci utilizând această aplicație Remote Link, vă puteți controla de la distanță prezentarea folosind gesturi pe ZenWatch. Este destul de convenabil! Aplicația Remote Link oferă toate funcționalitățile de bază. Asigurați-vă că ați instalat aplicația server pe computerul dvs. Windows pentru a o controla folosind aplicația.

5. Tastatură și mouse Bluetooth fără server

Funcțiile și caracteristicile aplicației sunt aproape explicate în numele aplicației. Tastatură și mouse Bluetooth fără server aplicația vă permite să controlați orice dispozitiv, fie el smartphone, tabletă, computer sau Android TV, atâta timp cât are Bluetooth, ceea ce nu ar trebui să fie o problemă. În plus, nu necesită instalarea unei aplicații server pe computerul dvs. Windows pentru a funcționa. Aplicația are o interfață minimă și a fost recent actualizată cu câteva funcții suplimentare.

Mouse fără tastatură Bluetooth fără server

Obțineți asistență pentru defilare de pe touchpad, tastați utilizând tastatura smartphone-ului dvs., controlați playere media de la distanță, utilizați suport de recunoaștere vocală etc. Se pare că aplicația are peste 33 de planuri de limbi diferite pentru tastatură și oferă trimiterea textului copiat către dispozitivele conectate. Unele funcții sunt blocate în spatele versiunii premium a aplicației, cum ar fi transformarea dispozitivului într-un „Air Mouse”.

Încheierea

Aplicațiile de mai sus facilitează controlul de la distanță al computerului Windows fără a fi nevoie să transportați gadget-uri wireless suplimentare. Există unele aplicații care oferă unele funcții suplimentare, dar necesită un abonament premium. Mai întâi ar trebui să verificați și să încercați versiunea gratuită a aplicației înainte de a cumpăra versiunea completă. De asemenea, vă recomandăm să aflați cum puteți instala Windows 10 direct de pe telefonul dvs. Android sau utilizați telefonul Android ca mouse în Windows 10.

Legate de:

  • Ce trebuie să faceți atunci când Windows nu vă recunoaște dispozitivul Android
  • Cum să vă vedeți notificările Android pe desktopul Windows 10
  • Cum să partajați fișiere între Android și Windows 10 în rețeaua dvs.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.