Cele mai bune applet-uri IFTTT pentru automatizarea vieții de zi cu zi

Le migliori applet IFTTT per automatizzare la tua vita quotidiana
⏱️ 5 min read

Rutina dvs. zilnică digitală poate începe cu ceva la fel de simplu precum verificarea e-mailului și a câtorva site-uri de socializare. Cu toate acestea, această rutină se poate transforma în spirală și poate fi o adevărată suflare a timpului înainte de a înfrunta chiar ceea ce oferă dimineața și ceașca ta de cafea. Prin urmare, automatizarea a devenit atât de importantă în ultimii câțiva ani.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu aplicația de automatizare IFTTT, este un instrument excelent pentru a vă ajuta să vă automatizați viața de zi cu zi. Astăzi, ne vom uita la unele dintre cele mai bune applet-uri IFTTT care vă vor face viața mai ușoară și mai bună.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Ce este IFTTT?

IFTTT înseamnă IF This, Then That. Este practic un instrument de automatizare care vă permite să conectați lucrurile împreună pentru a automatiza lucruri. Rezultatele, numite applet-uri, vă permit să creați o automatizare puternică pentru aproape fiecare parte a vieții dvs. digitale.

Hackează-ți naveta de dimineață

Nu există două navete întotdeauna la fel. Pentru mulți dintre noi, naveta noastră poate începe cu un podcast bun și o ceașcă de cafea, în timp ce ne pierdem într-un trafic interminabil. Pentru alții, ar putea însemna să sară pe bicicletă câteva minute. Indiferent de navetă, un factor pe care aproape toți trebuie să îl luăm în considerare este vremea. ca urmare a Weather Applet vă poate oferi o notificare simplă despre raportul meteo la o oră prestabilită prin intermediul aplicației IFTTT.

Cu toate acestea, acest lucru nu este revoluționar. Capacitățile VOIP ale IFTTT, atunci când sunt combinate cu Weather Underground – furnizorul meteo al IFTTT – vă permit să comanda programul pentru a vă da un apel de trezire în fiecare dimineață cu raportul meteo. Puteți seta ora pentru acest apel chiar înainte de după-amiaza sau chiar înainte de a părăsi biroul pentru naveta acasă.

Dispozitiv pierdut? Nici o problemă

Aee7584f Ff40 487b Aa6c C4e76b9fcba0 1

Dacă ți-ai pierdut vreodată telefonul, știi că primul tău instinct este să încerci „Find My iPhone” cu iCloud. Este dificil să vă conectați, iar autentificarea cu doi factori este uneori întâlnită, doar pentru a ajunge la o zonă relativă în care iPhone-ul dvs. a fost văzut ultima dată. Cu aceasta adăugată asista, IFTTT combină VOIP și Asistentul Google pentru a apela orice dispozitiv pe care îl dețineți cu aplicația IFTTT instalată, chiar și în străinătate. Aceasta înseamnă că, chiar și de pe computer, puteți localiza rapid iPhone-ul sau Android-ul fără a fi nevoie să treceți prin probleme suplimentare.

IFTTT la locul de muncă

Este posibil să fiți telelucrător sau trebuie să vă urmăriți orele. Există un applet IFTTT pentru asta. Acest Google Drive creare vă permite să aveți un widget pe telefon sau desktop și, prin simpla apăsare a unui buton, începe ceasul. Când rulează, va urmări numărul de ore pe care le-ați lucrat. Puteți face clic din nou când aveți nevoie de o pauză și din nou pentru a reveni la urmărire. Toate acestea sunt trimise către o foaie de calcul Google conectată. Munca independentă – sau orice alt motiv pentru care trebuie să păstrați timpul – nu a fost niciodată mai ușoară.

C5e52ef6 641d 4fe5 87f4 16b785372973 1

Acest Google Docs / Dropbox colab permite, de asemenea, ca orice document Google nou pe care îl creați într-un folder specificat să fie copiat într-un folder corespunzător din Dropbox. Acest lucru poate fi excelent pentru proiectele de echipă care amestecă Google Docs și Dropbox pentru colaborare.

Pace după muncă

În sfârșit ai terminat cu munca pentru ziua respectivă. Pe măsură ce ieși din birou, tot ce vrei este să ai o liniște. Acest jertfa de pace vă permite să combinați serviciile de localizare Wyze și IFTTT pentru a dezactiva notificările push atunci când ajungeți acasă.

596942af 1f57 4922 B236 D0761e871efc

După cum puteți vedea, IFTTT vă poate veni în salvare în acele situații în care pur și simplu nu aveți timp sau dorință să vă scufundați prin telefon sau computer pentru o soluție. De asemenea, vă poate ajuta să vă automatizați telefonul Android, astfel încât să aveți mai mult timp pentru a vă face treaba decât să vă jucați cu telefonul.

Credit de imagine: Nenad Stojkovic

Legate de:

  • 4 dintre cele mai bune alternative la Tasker pentru Android
  • Cum să obțineți Alexa să vă găsească telefonul care lipsește
  • 5 idei de automatizare la domiciliu

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x