• Fără categorie

Cele mai bune convertoare de fus orar pentru o programare ușoară

Best Time Zone Converters Featured 1
⏱️ 12 min read

Într-o lume care lucrează de la distanță mai mult ca niciodată, cunoașterea fusurilor orare a celuilalt a devenit mai importantă ca niciodată. Mulți lucrători încep să se familiarizeze cu GMT, PDT, PST și alte acronime de fus orar. Oricât de frumos este să ai colegi răspândiți pe tot globul, poate fi și puțin problematic. Aceste convertoare de fus orar pot fi de mare ajutor.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. TimeAndDate (Web, iOS, Android)

The Data si ora Convertorul de fus orar vă permite să adăugați date prezente, trecute și viitoare pentru până la 11 orașe pentru conversie. Există o opțiune de „sortare după” prin care puteți organiza timpul în funcție de oraș, țară sau oră. De asemenea, îl puteți face să afișeze „ora UTC” și în rezultatul afișajului.

Cele mai bune convertoare de fus orar Ora și data unu

Un mare profesionist pentru acest site este opțiunea de a accesa meniul drop-down „Ceasul mondial” din bara de meniu și de a găsi ora curentă în peste 1000 de orașe de pe tot globul.

Cele mai bune convertoare de fus orar Ora și data doi

2. Fiecare fus orar (web)

Concentrat în mod singular pe diverse fusuri orare din întreaga lume, Fiecare Fus Orar este o alegere remarcabilă în acest spațiu. În funcție de locația dvs., atunci când lansați pagina pentru prima dată, site-ul vă va arăta câteva considerente principale ale fusului orar. Ajustarea timpului trecut, prezent și viitor este la fel de ușoară ca deplasarea cursorului înainte și înapoi.

Cele mai bune convertoare de fus orar Everytimezone One

Un potențial dezavantaj este că, pentru a personaliza locațiile, trebuie să creați un cont folosind un cont Gmail existent. Cu toate acestea, odată ce v-ați conectat, se salvează automat lista de locații personalizată pentru acces rapid în orice moment.

Cele mai bune convertoare de fus orar Everytimezone Two

Un serviciu „Pro” adaugă posibilitatea de a personaliza cronologia, de a partaja evenimente prin invitații iCal și de a crea ore de întâlnire care funcționează cu o echipă globală. Trei utilizatori pot deveni profesioniști pentru 39 USD pe an și până la 15 utilizatori pentru 119 USD pe an.

3. Timezone.io (Web)

În loc de un serviciu care se simte mai mult ca un grafic cu linii, Timezone.io alege să arate chipurile echipei tale alături de fusul orar actual. Este un factor de diferențiere puternic care ajută la localizarea și identificarea diferitelor locații ale fusului orar al echipei tale.

unnamed file 34

Cel mai mare aspect negativ pentru acest site este că nu au existat actualizări de caracteristici în aproape trei ani. Având în vedere acest lucru, echipele mai mici ar trebui să facă o învârtire cu cunoștințele și înțelegerea de care ar putea avea nevoie pentru a se orienta către o alternativă în viitor.

Cele mai bune convertoare de fus orar Timezoneio Two

4. World Time Buddy (Web, iOS, Android)

Amice de ora mondială este un convertor de fus orar, un programator de întâlniri și un ceas mondial general, totul într-unul singur. Site-ul face foarte simplu să adăugați locații cu avertismentul că puteți adăuga gratuit până la patru locații.

Cele mai bune convertoare de fus orar Worldtimebuddy Pagina

O taxă lunară de 2,99 USD crește până la 20 de locații și 5,99 USD lunar permite locații nelimitate. Odată ce sunteți abonat cu plată, puteți reordona locații și puteți adăuga locații în funcție de grup și nu individual. Configurarea unei întâlniri între fusurile orare este incredibil de simplă, cu avantajul exportării invitațiilor către iCal, Google Calendar, Outlook sau Gmail.

Cel mai bun convertor de fus orar Worldtimebuddy Price

Aplicațiile mobile sunt disponibile pentru ambele iPhone și Android, fiecare cu un cost de 2,99 USD pentru a debloca toate funcțiile. La fel ca site-ul, aplicația vă limitează și la patru locații dacă optați pentru planul gratuit.

Cele mai bune conversii de fus orar Worldtimebuddy App

5. Convertor fus orar – Savvy Time (Extensie Chrome)

Când un site web sau o aplicație mobilă este prea mult pentru conversia fusului orar, o extensie de browser poate fi tot ce aveți nevoie. introduce Convertor de fus orar – Timp inteligent, care în esență este un convertor de fus orar și de timp local. Peste 100.000 de orașe sunt disponibile în 300 de fusuri orare, cu cronologie de 12 și 24 de ore disponibile.

Cele mai bune convertoare de fus orar Savvytime One

Savvy Time își face treaba dacă aveți nevoie doar de un instrument simplu pentru a afișa ora pentru un fus orar diferit. Desigur, este și gratuit și poate fi dezinstalat și reinstalat ori de câte ori doriți.

Cele mai bune convertoare de fus orar Savvytime One 1

6. FoxClocks (extensia Firefox)

Utilizatorii Firefox care caută o modalitate rapidă și simplificată de a privi diferitele fusuri orare ar trebui să caute FoxClocks. Extensia vă permite să puneți atât ora locală, cât și diverse fusuri orare în partea de jos a browserului sau în bara de extensii. Fiecare fus orar este reprezentat de propriul ceas și este actualizat automat.

Cele mai bune convertoare de fus orar Foxclock Top

Având în vedere spațiul limitat al ecranului în partea de jos a browserului, există doar atâtea locații pe care ați dori să le utilizați înainte ca FoxClocks să devină prea aglomerat. Același lucru este valabil și pentru numărul de locații utilizate în meniul derulant al extensiilor.

7. Widget World Clock Time (iOS, watchOS)

Utilizatorii de iPhone și iPad care caută ceva ce poate fi referit rapid pe un dispozitiv mobil ar trebui să caute Widget Ora ceasului mondial. Împreună cu locațiile personalizate, aspectul și senzația aplicației pot fi, de asemenea, personalizate, lucru care nu este prezent în majoritatea instrumentelor web.

Cele mai bune conversii de fus orar Widget World Clock 1

Există sute de orașe disponibile pentru intrare, fiecare dintre ele sincronizându-se automat în ambele formate de 12 și 24 de ore. Utilizatorii widget-ului vor putea vedea ora, locația și diferența de timp dintre locații. Fusele orare se sincronizează prin iCloud, astfel încât utilizatorii de iPhone și iPad trebuie să configureze totul o singură dată. Dacă aplicația are dezavantaje, este că se bazează pe abonament, așa că va trebui să plătiți lunar, anual sau pe viață pentru a profita din plin de setul de funcții.

Cele mai bune conversii de fus orar Widget World Clock

8. Convertor fus orar – Fusuri orare mondiale – Ceas (Android)

Când vine vorba de aplicații Android pentru conversia fusului orar, Convertor fus orar – Fusuri orare mondiale – Ceas iese în evidență. Designul simplu face să fie foarte intuitiv să adăugați rapid fusuri orare din peste 500 de locații din întreaga lume. Dacă orașul pe care îl căutați nu se populează, aplicația va găsi în continuare o locație care se află în același fus orar și o va redenumi pentru dvs.

Cele mai bune convertoare de fus orar World Time Zone Clock One

O altă frumusețe aici este adăugarea unei liste de fusuri orare preferate care se găsesc rapid pe un ecran de start. Faptul că este gratuit se adaugă doar la motivele pentru care utilizatorii Android ar trebui să caute mai întâi această aplicație.

Cele mai bune convertoare de fus orar World Time Zone Clock Two

9. Convertor de fus orar de TheTimeNow (Web)

Imediat după vizită TheTimeNow, puteți vedea rapid ce face acest site atât de popular. Navigarea între ajustările de fus orar din trecut, prezent și viitor este foarte simplă. Ora de vară este capturată pentru a vă asigura că nu aveți niciodată o oră liberă și puteți alege între defalcări ale fusului orar de 12 și 24 de ore.

Cele mai bune convertoare de fus orar din lume Thetimenow One

Un mare avantaj al TheTimeNow se găsește în bara de meniu din stânga, în partea de jos, unde puteți vedea zeci de conversii rapide ale fusului orar înainte de a configura mai multe locații. Un alt avantaj este că site-ul adaugă și alte câteva extra sub forma unui calculator de distanță între două locații și a unui convertor valutar, care nu se găsește pe majoritatea opțiunilor concurente.

Cele mai bune convertoare de fus orar Ceasul de ora mondial trei

10. Dateful.com (Web)

Dateful.com este un instrument de conversie simplu care este cel mai bine utilizat pentru a căuta rapid două locații. Dacă vă aflați în Miami și doriți să aflați rapid ora din Berlin, acesta este instrumentul de utilizat.

Cele mai bune convertoare de fus orar Dateful One

Dacă vă uitați în partea de jos a site-ului și faceți clic pe „Ceas mondial”, puteți adăuga mai multe locații. În total, puteți previzualiza până la 20 de locații simultan. Un aspect care lipsește site-ului este că nu există conversie la ora de vară, așa că dacă este ceva de care aveți nevoie ca caracteristică obligatorie, nu o veți găsi aici.

Cele mai bune convertoare de fus orar Dateful Two

Ceea ce veți găsi este un instrument simplu de conversie a timpului, care ajunge exact la ceea ce aveți nevoie, fără nicio interferență din partea funcțiilor suplimentare, abonamentelor sau extensiilor.

Odată ce v-ați dat seama de matematica fusului orar pentru a programa întâlniri, veți avea nevoie de aceste sfaturi pentru conferințe video pentru a vă asigura că apelurile dvs. față în față de la serviciu se desfășoară fără probleme.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x