Cele mai bune descântece cu arc Minecraft pe care trebuie să le știi – Top 10

Best Bow Enchantments in Minecraft
⏱️ 12 min read

Titlul “Top 10 descântece cu arc Minecraft pe care ar trebui să le folosești” se referă la un articol sau un ghid despre cele mai bune și utile descântece pentru a îmbunătăți performanțele jocului Minecraft, în special cele legate de utilizarea arcului. Pentru un jucător Minecraft pasionat care își dorește să devină mai eficient și mai puternic în joc, aceste descântece pot fi de mare ajutor. Autorul își propune să prezinte o listă cu cele mai bune 10 descântece cu arc și să ofere explicații și sfaturi utile despre modul în care acestea pot fi utilizate pentru a atinge obiectivele jocului. În general, acest titlu ar fi interesant pentru jucătorii Minecraft dornici să învețe noi trucuri și strategii pentru a-și îmbunătăți jocul.

În comparație cu tridenții, săbiile și chiar topoarele, arcurile sunt arme subestimate în joc pentru jucătorii Minecraft. Mulți începători evită să facă arcuri doar din cauza efortului suplimentar pe care îl implică folosirea săgeților. Dar folosind aceste cele mai bune descântece cu arc, poți transforma cu ușurință arcurile în cea mai puternică armă din Minecraft. Tot ce ai nevoie pentru ca acesta să funcționeze este un scop bun. Dar dacă ești mai interesat de lupta corp, cele mai bune descântece de sabie ar fi o alegere mai bună. Și poți întotdeauna combina luptele pe distanță lungă și scurtă folosind aceste cele mai bune descântece de trident. Cu toate acestea, haideți să ne aruncăm în lista noastră cu cele mai bune descântece cu arc pe care le oferă Minecraft.

Cele mai bune încântări cu arc în Minecraft (mai 2022)

Descântecele cu arc enumerate mai jos funcționează perfect pe edițiile Minecraft Java și Bedrock ale jocului. De asemenea, am testat fiecare dintre aceste descântece în cea mai recentă actualizare Minecraft 1.18. Prin urmare, puteți fi sigur de compatibilitate.

1. pumn

Aproape fiecare atac din joc provoacă un mic ghiont către receptor, iar acest ghiont se numește recul. Și primul nostru descântec de arc, lovirea crește reculul tratat pentru 3 blocuri suplimentare. Deoarece îl puteți actualiza o dată, puteți folosi Punch II pentru a împinge o entitate din joc maximum 6 blocuri suplimentare cu o singură săgeată.

Cu toate acestea, un recul mai mare nu înseamnă daune mai mari. Este încă o modalitate excelentă de a scăpa de situații dificile sau de a împinge mafioții în anumite zone. Este similar cu o descântec bazată pe sabie numită recul. Dar, datorită distanței deja menținute, efectul de retur este mult mai eficient cu un arc, deoarece aveți timp suplimentar pentru a evada, a ascunde și chiar a crea obiecte.

2. Putere

arc aprins

Might este una dintre cele mai comune descântece cu arc Minecraft și, după cum sugerează și numele, crește daunele cauzate de săgeți. Această feerie are maximum 5 niveluri. Dacă trageți o săgeată fără încărcare, aceasta va provoca totuși daune în valoare de 1,5 inimi la nivelul V. Și dacă utilizați o săgeată cu încărcare maximă, aceasta poate provoca daune mortale în valoare de 12,5 inimi. Face arcurile utile în lupta 1v1 în multiplayer Minecraft.

3. Sună

Vraja cu flacără arc

După cum sugerează și numele, flacăra este stabilită entități care arde. Focul durează 5 secunde și provoacă aproximativ 2,5 inimi de daune. De asemenea, îl puteți folosi pentru a aprinde TNT, focuri de tabără și lumânări. Dar, spre deosebire de încărcătura de foc sau silex și oțel, nu poți da foc altor blocuri. Dacă ucizi mulțimii pe bază de alimente cu lame, acestea vor scăpa de carne gătită în loc de carnea normală.

Și ca și în cazul multor atacuri bazate pe foc, vrăjirea flăcării nu afectează majoritatea mafiilor dintr-o dimensiune inferioară. Aceștia suferă daune regulate de săgeți. De asemenea, efectul de flacără nu funcționează și asupra mafioților atunci când trag prin ploaie sau apă.

4. Instricabil

Unbreaking on Bow - Cele mai bune descântece cu arc în Minecraft

În Minecraft, unele obiecte, cum ar fi unelte și arme, au o durabilitate prestabilită și sunt distruse după o anumită perioadă de utilizare. Aplicarea descântecului de nesfăcut face o arcul durează mai mult. Din punct de vedere tehnic, reduce șansele de reducere a durabilității atunci când se folosește un arc. Cu 3 niveluri de upgrade, te poți asigura că arcul tău va rezista suficient de mult, chiar și în timpul unor bătălii lungi și plictisitoare. Printre lista lungă a celor mai bune descântece cu arc din Minecraft, aceasta este probabil cea mai ușor de găsit.

5. Reparație

repararea arcului

La fel ca și dezarmarea, repararea vă ajută, de asemenea, să dureze mai mult arcul. Dar în loc să creștem durabilitatea, vă permite să reparați sau să restabiliți durabilitatea redusă a arcului tău Costurile de reparare experiență globuri pe care le puteți colecta cu ușurință ucigând mulțimi. Deci, poți continua să ucizi gloate, iar arcul tău va continua să se reseteze. Combinată cu repararea, această descântec vă poate face arcul sau alte obiecte aproape indestructibile.

Rețineți că nu puteți acumula experiență pentru a vă crește nivelul, cel puțin până când nu veți repara complet arcul. Și în cazul în care aveți mai multe articole reparate, jocul va selecta și repara unul la întâmplare. Deci, uneori, jocul alege elementul care nu are nevoie de reparație imediată.

6. infinit

arc cu infinit

Infinitul nu este doar una dintre cele mai bune descântece cu arc din Minecraft, ci și cea mai populară. In termeni simpli, îți oferă săgeți infinite de folosit cu arcul. Din punct de vedere tehnic, împiedică arcul să consume săgeți. Rețineți, totuși, că mai aveți nevoie de cel puțin o săgeată în inventarul dvs. pentru ca această descântec să funcționeze.

Pentru a menține lucrurile corecte în joc, nu poți alege săgeți care se trag cu infinit, deoarece nu au fost niciodată în inventarul tău pentru început. În mod similar, această descântec nu funcționează pe săgețile ascuțite sau spectrale. Infinitul este, de asemenea, incompatibil cu repararea. Nu poți aplica decât una dintre aceste descântece ingenioase cu arcul tău.

7. Blestemul dispariției

Curse of Vanishing on Bow - Cele mai bune descântece cu arc în Minecraft

După toate cele mai bune descântece cu arc din Minecraft, există și o feerie negativă pe care nu ar trebui să ți-o dorești. Blestemul care dispare este unul dintre cele mai cunoscute farmece și face arcul să dispară la moarte în loc să scadă ca element. Asta înseamnă că dușmanii nu-ți pot fura arcul și nu-l poți primi înapoi după ce reapari. Trebuie să recreați arcul de la zero și să aplicați din nou descântecele odată ce acesta dispare.

Singura situație în care acest lucru poate fi util este împiedicarea altor jucători să vă fure obiectele în multiplayer. Puteți să vă plasați arcul într-un cufăr sau să îl lăsați manual pentru a preveni dispariția acestuia. Această descântec se aplică majorității obiectelor din joc și nu există nicio modalitate de a o elimina. Dacă utilizați orice alt descântec, aflați cum să eliminați descântecele din Minecraft folosind ghidul nostru detaliat legat aici.

Bonus: Descântece mai bune cu arbaletă

Din întâmplare, dacă aveți un lingou de fier și un cârlig de capcană, puteți crea o arbaletă în loc de un arc pentru a face upgrade. După cum era de așteptat, o arbaletă este mai puternică decât un arc normal. Prin urmare, are și câteva descântece interesante. Iată câteva dintre cele unice:

1. Încărcare rapidă

Încântare cu arbaletă cu încărcare rapidă

Arbaletele au un timp de reîncărcare similar cu puștile din jocurile FPS. Acesta este motivul pentru care jucătorii nu îl pot folosi pentru a trimite spam mafioților cu săgeți. Cu toate acestea, dacă aplicați farmecul de încărcare rapidă pe arbaletă, reduce timpul de reîncărcare timp de până la .75 secunde.

De fapt, la nivelul trei de încărcare rapidă, arbaleta devine mai repede decât arcurile obișnuite făcând-o arma supremă la distanță. Dacă sunteți la ediția Java, o puteți duce la nivelul șase cu ajutorul comenzilor. Odată ce se întâmplă acest lucru, timpul de reîncărcare este practic eliminat de pe arbaleta fermecată.

2. Multishot

Încântare cu arbaletă cu mai multe lovituri

Multishot este una dintre cele mai populare descântece cu arbalete din Minecraft. Permite jucătorilor trage trei proiectile în același timp. Dar făcând acest lucru consumă doar un articol din inventarul tău. Deci, puteți trage trei săgeți cu prețul unei săgeți.

Dar înainte de a începe să trimiteți spam cu săgețile și rachetele de artificii, rețineți că acest lucru consumă durabilitate. Dacă folosești multishot cu săgeți, costă 3 puncte de durabilitate, în timp ce folosirea artificiilor costă 9 puncte. Așa că trebuie să obțineți mai întâi vraja de reparație, cu excepția cazului în care puteți crea o altă arbaletă.

3. Foraj

Încântare cu arbaletă piercing

Pentru vraja supremă cu arbaletă în Minecraft, avem vrăjirea străpungătoare. Permite tragerea de săgeți drill prin entităţi și continuă să se miște până când ating o altă țintă. Este o modalitate grozavă de a ucide mai mulți inamici simultan în timp ce economisești muniție.

Încearcă Arcuri și Arbalete Descântece în Minecraft

Acum poți deveni stăpânul luptei la distanță folosind aceste cele mai bune descântece cu arc în Minecraft. Ele vor fi foarte utile în peșteri uriașe și munți înalți în aceste cele mai bune semințe de minecraft 1.18. Vă îngrijorează protecția în timpul luptei? Puteți aplica cele mai bune descântece de armură pentru a vă ajuta să deveniți aproape impenetrabil. Atunci trebuie doar să exersezi țintirea și vei fi aproape la fel de puternic ca Legolas din Lord of the Rings, dar în Minecraft. Odată ce ești gata, prepară unele dintre cele mai bune poțiuni Minecraft pentru a-ți îmbunătăți caracterul și a continua să-ți explorezi lumea. În ceea ce privește descântecele cu arc, vă rugăm să împărtășiți celelalte descântece preferate în secțiunea de comentarii. Până atunci, explorare fericită!

Arcurile sunt adesea subestimate în jocul Minecraft, dar cu cele mai bune descântece, pot deveni cea mai puternică armă din joc. Mulți începători evită să folosească arcuri din cauza efortului suplimentar necesar pentru a folosi săgeți. Cu toate acestea, cele mai bune descântece cu arc pot fi combinate cu lupta corp la corp, ca cele mai bune descântece de sabie sau cele mai bune descântece de trident. Cele mai bune descântece cu arc în Minecraft includ puterea, pumnul, flacăra, nezgârierea, repararea, infinitul și blestemul dispariției. Arbaleta are descântece specifice, inclusiv descântecul de încărcare rapidă, multishot și străpungere. Folosind acestea, jucătorii pot deveni stăpânii luptei la distanță în Minecraft.
În speranța că cele scrise au fost de folos, vă mulțumesc pentru că ați ales să citiți acest blog de tehnologie. Vă așteptăm și la următoarele postări, pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi noutăți în domeniu. Până data viitoare, tecnologia să fie cu voi!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x