Cele mai bune extensii Safari pentru utilizatorii macOS

Cele mai bune sfaturi și trucuri Safari pentru utilizatorii de Mac
⏱️ 7 min read

Oricine este familiarizat cu Google Chrome știe valoarea pe care o pot aduce extensiile. De ani de zile extensiile au îmbunătățit experiența de navigare prin adăugarea de noi funcții care nu sunt disponibile în mod implicit. În timp ce Safari a rămas în urma competiției sale Chromium, a făcut un salt uriaș în 2018 cu Safari 12. Acum disponibil în principal prin intermediul MacOS App Store, acestea sunt cele mai bune extensii pentru Safari pe care le puteți descărca în 2020.

1. Dragă pentru Safari

Cine poate spune nu că economisești bani? Agregator de cupoane online Honey poate găsi și aplica cele mai bune cupoane de utilizat la sute de magazine online. Amazon, eBay, Best Buy, Macy’s, Bloomingdales și multe altele funcționează frumos cu Honey. Doar atingeți numele unuia dintre cei 30.000 de comercianți cu amănuntul disponibili pentru a vedea ce cupoane sunt disponibile, precum și ultima dată când au lucrat pentru alți utilizatori Honey. Cu peste 10 milioane de utilizatori, Honey nu este o senzație peste noapte, deoarece compania susține că utilizatorii săi au economisit cu mult peste un miliard de dolari.

2. PiPer

Cele mai bune extensii Safari Piper

Multitasking-ul în timp ce navigați sau lucrați online este distracția online preferată a tuturor. Mulțumesc popularului Extensie Safari PiPer, puteți face acest lucru cu ușurință în timp ce utilizați browserul implicit macOS. Odată instalată, această extensie vă permite să plasați un videoclip în colțul ecranului, astfel încât să puteți continua să lucrați în timp ce se redă lateral. Disponibilă pentru Apple TV +, Disney +, Netflix, YouTube, Prime Video, Twitch și multe altele, această extensie obligatorie este gratuită. Vrei să urmărești în tăcere? Există suport pentru subtitrări în timp ce vă aflați în modul imagine în imagine.

3. Opriți luminile

Cele mai bune extensii Safari Opriți luminile

O altă extensie Safari populară legată de video, Stinge luminile este o extensie excelentă pentru a viziona videoclipuri fără distracție. În timp ce PiPer speră să vă faceți mai multe sarcini, Opriți luminile vă încurajează să vă concentrați doar asupra videoclipului, dezactivând orice elemente distractive din jurul ecranului video. În esență, totul în afară de videoclip se estompează la întuneric, punând accentul în totalitate pe ceea ce urmăriți. Doar faceți clic pe pictograma becului care apare în Safari și totul, în afară de videoclip, se estompează. Faceți clic pe el încă o dată și totul va reveni la normal. YouTube, Twitch, Facebook Video și DailyMotion sunt doar câteva dintre site-urile compatibile.

4. Tab Suspender pentru Safari

Cea mai bună extensie Safari Tab Suspender

Oricine locuiește într-un browser web toată ziua se gândește la un moment dat la gestionarea memoriei. Google Chrome a fost mult timp afectat de un RAM RAM pe Mac, în timp ce Safari este văzut în general ca consumând mai puține resurse. Cu toate acestea, Safari are site-uri web care ocupă multă memorie, deci Tab Suspender pentru Safari poate avea grijă de acea situație. Adormind filele Safari, Tab Suspender permite utilizatorilor să se concentreze pe filele dorite în timp ce alții trăiesc în fundal. Pe măsură ce filele suspendate dorm, acestea nu mai ocupă resurse prețioase și nu scad durata de viață a bateriei. Pentru oricine folosește un Mac cu memorie RAM limitată, această extensie ar putea fi un instrument de salvare.

5. 1Blocker pentru Safari

Cele mai bune extensii Safari 1 Blocker

Spuneți-vă la revedere de la reclame obscure, trackere ascunse și alte aspecte enervante ale web-ului 1 Blocker pentru Safari. La instalare, întoarceți câteva comutatoare și puteți experimenta din nou Web-ul. Complet originar din Safari, 1Blocker nu consumă resurse și nu preia o viață prețioasă a bateriei în timp ce rulează în fundal. Această extensie este atât de puternică, încât dezvoltatorul susține că poate încărca site-uri web în medie de două până la cinci ori mai rapid decât site-urile care rulează fără ea. Unul dintre cele mai populare blocante de anunțuri de pe iOS, 1Blocker ar trebui să fie una dintre primele extensii Safari pe care le descărcați pe orice Mac nou.

Pe o notă laterală, dacă utilizați 1Blocker, adăugați acest site (Routech.ro) la lista dvs. albă.

6. Gramatic

Cele mai bune extensii Safari din punct de vedere gramatical

Fie că scrieți puțin, fie că scrieți primul dvs. roman prin browser, Gramatic este o necesitate pentru toți utilizatorii Safari. Verificându-vă scrierea pentru cuvinte ortografiate greșit sau erori gramaticale, Grammarly este ca o reîncarnare a profesorului dvs. de engleză din liceu. Una dintre cele mai neprețuite extensii pentru toate browserele, Grammarly este utilizată de milioane de telefoane inteligente, browsere web, computere și tablete. Indiferent dacă doriți un set suplimentar de „ochi” care vă verifică munca sau doriți doar puțină liniște sufletească, Grammarly este cea mai bună aplicație pentru a vă asigura că faceți cele mai bune scrieri.

7. În Translator

Cele mai bune extensii Safari în traducător

Una dintre pietrele ascunse ale Chrome este posibilitatea de a traduce automat un site web în altă limbă. În traducător aduce aceeași funcționalitate direct către Safari cu o perioadă de încercare gratuită, apoi o achiziție de 1,99 USD. Utilizând Google Translate ca coloană vertebrală, trebuie doar să faceți clic pe butonul de extensie din browserul meniului Safari și să alegeți limba (limbile) selectată (e). Când ați introdus limbile, apăsați butonul „Traduceți acum”, așteptați câteva secunde și veți avea traducere instantanee. Cu suport pentru zeci de limbi, designul simplu nu oferă aproape nicio curbă de învățare și puteți traduce ori de câte ori doriți, oricând doriți.

Există mari șanse ca Safari să nu rivalizeze niciodată cu Google Chrome sau Firefox cu profunzimea bibliotecii sale de extensii. Din fericire, nu este necesar, deoarece extensiile Safari sunt disponibile pentru aproape orice scop de care aveți nevoie și apoi pentru unele. Nu uitați să consultați cele mai bune sfaturi Safari pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizare.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x