Cele mai bune hacks pentru a economisi energie electrică în casa ta inteligentă

Cele mai bune hacks pentru a economisi energie electrică în casa ta inteligentă
⌛ Reading Time: 5 minutes

Când vine vorba de produse inteligente pentru casă, există promisiunea că fiecare dispozitiv, aplicație sau produs vă va ajuta să vă simplificați modul în care vă derulați ziua. În cea mai mare parte este adevărat, dar există și un alt beneficiu care nu primește suficientă atenție. Economisirea energiei și, prin urmare, economisirea banilor sunt mai mult decât beneficii secundare ale casei inteligente. Pentru mulți oameni, ar putea fi forța motrice din spatele unei achiziții.

Într-o lume în care este ușor să ieșiți dintr-o cameră fără să opriți lumina sau să lăsați televizorul aprins, tehnologia inteligentă este răspunsul. Iată câteva hack-uri rapide pentru a vă ajuta să economisiți cu tehnologia inteligentă a casei.

1. Termostate inteligente

Pentru oricine a urmărit creșterea casei inteligente și a pieței IoT, termostatele inteligente au nevoie de puțină introducere. Incorporând produse precum Termostat Nest sau Ecobee 4 vă va ajuta să preluați controlul asupra încălzirii și răcirii inutile a casei dvs.

Da, există o creștere inițială a costurilor din cauza achiziționării produsului, dar fiecare companie promite să vă economisească 20% (sau mai mult) la facturile de energie pe termen lung. Instalarea durează mai puțin de treizeci de minute, iar beneficiile sunt minunate. Aflând dorința de temperatură a fiecărui utilizator, aceste dispozitive se opresc atunci când cineva părăsește casa. Pe măsură ce vă îndreptați spre casă, fiecare termostat se va activa pentru a începe răcirea sau încălzirea casei. Cu etichetele Energy Star sub centură, această tehnologie inteligentă pentru case care a început tendința este un adevărat economisitor de bani.

2. Smart Energy Monitor

Facturile de putere șocant de mari sunt ultimul lucru pe care doriți să îl vedeți. Adaugă Monitorul Energiei Sense la casa ta inteligentă și poți face rapid diferența.

Cel mai bun Hacks economisește senzorul electric pentru acasă

Încorporarea unui produs precum Sense vă permite să urmăriți consumul de energie, indiferent dacă sunteți acasă sau în afara orașului. Veți ști exact ce produs cauzează o creștere a consumului de energie electrică, permițându-vă să adoptați un plan pentru a opri consumul de energie.

Instalarea pe panoul electric al casei dvs. se poate face cu un electrician în mai puțin de treizeci de minute. Aveți tendința de a lăsa un aparat să funcționeze inutil? Nu pentru mult timp cu monitorul Sense. De-a lungul timpului, veți descoperi mai multe moduri în care vă puteți regla consumul de energie și veți vedea economii reale în fiecare lună odată ce veți face acest lucru.

3. Iluminare inteligentă

La fel ca termostatul Nest, iluminatul inteligent a fost unul dintre produsele originale pentru casă inteligentă care a câștigat popularitate. În afară de factorul „cool” al schimbării culorilor și al setării stării de spirit potrivite, există economii reale cu aceste sisteme. Fiecare dintre aceste produse, cum ar fi Philips Hue sistem, încorporează becuri LED. Compatibil cu asistenții vocali precum Amazon Alexa, Apple HomeKit sau Google Assistant, configurarea este la fel de simplă ca înlocuirea becurilor existente.

Cel mai bun Hacks Economisește electricitate acasă Philipshue

Odată ce ați făcut-o, se deschide o lume cu totul nouă a iluminatului cu posibilitatea de a seta temporizatoarele și programările. Aveți tendința de a lăsa luminile aprinse când ieșiți din casă? Aceasta este o adevărată risipă de energie electrică, dar acum există o soluție. Folosiți doar aplicația pentru smartphone și porniți sau opriți luminile de oriunde din lume. Cum poți să spui nu ceva interesant care oferă economii suplimentare?

4. Conservați apa

Ce-ar fi dacă ați afla că ați putea economisi până la 50% din factura de apă în aer liber? De aceea Rachio 3 este un plus atât de strălucitor pentru orice casă inteligentă. A avea grijă de gazon consumă multă energie și apă, mai ales dacă locuiți într-un climat arid sau cald. Rachio 3 vă învață tipul de sol și plantă pentru a vă ajuta să obțineți cantitatea exactă de apă necesară.

Cel mai bun Hacks economisește electricitate acasă Rachio3

Dacă în prognoză este ploaie, Rachio va opri cronometrul și va trece automat la următoarea oră programată. Ce zici de conservarea apei la duș? Lăsați dușul să curgă înainte de a intra este o risipă uriașă de apă. Produse precum Evoluați capul de duș inteligent opriți fluxul de apă după ce ați atins temperatura dorită. Nu numai că aveți un duș confortabil în care să mergeți, dar economisiți și apă și puneți banii înapoi în buzunar în fiecare lună.

5. Jaluzele inteligente

Inițial, ideea de jaluzele inteligente ar putea părea un pas prea departe în lumea caselor inteligente, dar sunt reale și destul de minunate. Jaluzelele motorizate sunt cu greu o nouă idee de produs, dar controlul acestora cu vocea dvs. este o dezvoltare recentă. Produse precum MySmartBlinds sau Serena Shades sincronizați-vă cu serviciile inteligente Amazon, Google și Apple pentru a lucra cu activarea vocală.

Cel mai bun Hacks economisește electricitate acasă Serenashades

Există o varietate de stiluri pentru a ajuta la potrivirea unei case și există chiar și asistență pentru a transforma jaluzelele existente în jaluzele inteligente cu MySmartBlinds. Odată ce le aveți instalate, economiile de energie sunt reale. Experții prezic că economiile de energie pot fi cu până la 20 la sută mai mici decât costul actual pentru încălzirea sau răcirea unei case. Mai puțină căldură în casă de la soare necesită mai puțină aer condiționat, așa că nu este de mirare că există un avantaj al costurilor cu jaluzelele inteligente. De asemenea, controlul jaluzelelor cu vocea dvs. este foarte interesant.

Concluzie

Economisirea facturilor la electricitate și apă nu este ceva de vizualizat întâmplător. Banii reali pot fi băgați înapoi în buzunar. Selectarea produselor de casă inteligente potrivite poate fi distractiv și efectuarea cercetărilor corecte vă poate ajuta să înțelegeți dacă un produs sau un dispozitiv vă poate ajuta să economisiți pe termen lung. Cu aceste sfaturi, sunteți pe cale să economisiți și veți avea mai mulți bani pentru un shake suplimentar de proteine, o cafea sau o noapte în oraș.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.