Proiectarea UX este incompletă fără testarea utilizatorului, care este o parte integrantă a procesului. Este foarte important pentru dvs. să știți cum interacționează utilizatorul cu designul dvs., astfel încât să puteți crea cea mai bună experiență de utilizator care permite vizitatorilor să își îndeplinească sarcinile și să crească conversiile. Aici intră în joc instrumentele de testare a utilizabilității pentru testarea designului UX la nivel de întreprindere și programare.

Alegeți dintr-o varietate de instrumente de testare a utilizabilității

Va consuma prea mult din timp și bani pentru a avea și a vă conduce propriul laborator de testare a utilizatorilor, care include căutarea și recrutarea propriilor consumatori țintă și configurarea hardware-ului necesar. Nu vă faceți griji, deoarece există o mulțime de instrumente de testare a utilizabilității disponibile pentru a scăpa de toate aceste cerințe.

În această postare, vă ofer instrumentele adecvate suficient de utile pentru a vă permite să monitorizați comportamentul utilizatorilor și să adunați feedback. Cu servicii de testare software și instrumente, veți identifica cu încredere orice defect în designul UX al aplicației web / site-ului dvs. web.

Ar trebui să efectuați o probă a fiecăruia dintre instrumentele de testare a utilizabilității oferite aici pentru a ști clar cât de bine îți îndeplinește fiecare nevoile înainte de a trece.

Așadar, iată lista mea cu 10 instrumente de testare UX pentru a vă ușura viața.

Cele mai bune 10 instrumente de testare a utilizabilității

1. Userlytics Unul dintre cele mai bune instrumente de testare a utilizabilității

Userlytics Demo

Userlytics este considerat instrumentul ideal de testare a utilizării la distanță. Este conceput pentru a vă permite să înregistrați interacțiunea utilizatorilor cu un site web, o aplicație mobilă sau un prototip. Instrumentul utilizează software-ul de testare la distanță imagine-în-imagine pentru a captura comentariile audio și expresiile faciale ale utilizatorilor – ambele testând activul dvs. și oferindu-vă o imagine completă a reacțiilor lor în timp real.

Nu este necesară nicio configurare complexă sau hardware pentru a începe cu Userlytics. Este metoda ideală pentru a descoperi rapid și ieftin punctele frustrante de pe aplicația dvs. mobilă. Veți descoperi rapid de ce utilizatorii fac ceea ce fac pe site.

2. UsabilityHub Instrumentul de testare a utilizabilității rezolvă complet dezbaterile de proiectare

Cele mai bune instrumente de testare a utilizabilitatii pentru dezvoltatori

S-ar putea să vă confundați atunci când vine vorba de a pune bara de instrumente de navigare în dreapta sau în stânga și să vă întrebați dacă oamenii vor prefera designul A sau designul B. Este frustrant să luați decizii de proiectare, mai ales atunci când este vorba de a afla ce design este soluția ideală de lansat .

Instrumentul de testare a utilizabilității Hub este renumit pentru rezolvarea acestor tipuri de probleme. Este conceput pentru a vă permite să rezolvați complet orice dezbatere de proiectare. Are cinci suite diferite, ceea ce vă permite să captați și să analizați preferințele utilizatorului și să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați o imagine a interfeței site-ului dvs. web, a interfeței de utilizare a aplicației mobile sau a proiectării software-ului și să dați utilizatorilor o sarcină de făcut, apoi să așteptați rezultatele.

UsabilityHub va oferi un raport cu hărți de căldură care arată unde a dat clic utilizatorul. De asemenea, vi se va permite să setați un test de cinci secunde pentru a surprinde prima impresie a utilizatorului despre design.

Acest instrument de testare a utilizatorului vă permite, de asemenea, să încărcați mai multe modele și să întrebați utilizatorul despre versiunea lor preferată și de ce îi place. Și puteți încărca teste de navigație pentru a identifica punctele de abandon (cele mai bune pentru călătoriile complexe ale utilizatorilor) și puteți organiza un sondaj pentru a colecta feedback-ul utilizatorilor.

Există o opțiune gratuită de bază a UsabilityHub și veți fi obligat să plătiți numai dacă doriți ca acest software să vă ofere subiecte de testare. Toate acestea îl fac unul dintre cele mai bune instrumente software de testare a utilizabilității site-ului web.

3. Uită-te înapoi Unul dintre instrumentele de testare de utilizare premium pentru testarea live

1612067650 52 Cele mai bune instrumente de testare a utilizabilitatii pentru dezvoltatori

Acesta este un software de înregistrare a experienței utilizatorului, ușor. Având acest instrument de testare a utilizabilității, puteți înregistra computerul sau dispozitivul mobil al utilizatorilor în interior sau de la distanță, fără a avea echipamente suplimentare.

Lucrul care diferențiază Lookback de ceilalți este că este posibil să vă alăturați sesiunii de testare live și să discutați cu utilizatorii în timp ce vă explorează designul, să puneți o întrebare sau să efectuați un interviu.

Alte instrumente de testare a utilizabilității oferă un raport sau înregistrare numai după finalizarea testării. Dar când utilizați Lookback, vă permite să remediați testele și să le urmăriți în timp ce sunt luate în timp real și să discutați direct cu utilizatorii cu întrebări de urmărire. Acesta este un mod simplu de a avea un răspuns imediat.

4. Hotjar un instrument de testare ușor de utilizat

1612067651 705 Cele mai bune instrumente de testare a utilizabilitatii pentru dezvoltatori

Hotjar are numeroase instrumente utile de testare a utilizabilității (numite instrumente de testare foarte utile pentru utilizatori) pentru a vă permite să analizați și să obțineți feedback util pentru site-ul dvs. web. Crazy Egg (inclus și în lista noastră de mai jos) ar putea fi software-ul de testare a utilizatorului care îți vine în minte atunci când ai o idee despre hărțile de căldură, dar și Hotjar le conține.

Toate acestea vă vor permite să știți ce părți ale interfeței dvs. le plac cel mai mult utilizatorilor dvs. Și veți afla, de asemenea, ce părți ale interfeței dvs. primesc cele mai multe clicuri.

Folosind Hotjar, veți putea, de asemenea, să vedeți înregistrarea traseelor ​​mouse-ului utilizatorilor pentru a indica modul lor de navigare pe site. Utilitarul Canale de conversie vă permite să aflați în ce moment utilizatorii renunță la o achiziție sau se înscriu.

Astfel de caracteristici sunt toate perspicace. Pâlnia vă permite să identificați ce parte a site-ului dvs. necesită modificări pentru a primi rezultate mai bune din design. Există câteva alte funcții în cadrul instrumentului, cum ar fi analiza formularelor și sondajele de feedback.

5. TryMyUI Instrument de testare a utilizabilității pentru a testa aplicația dvs. web

1612067651 648 Cele mai bune instrumente de testare a utilizabilitatii pentru dezvoltatori

TryMyUI este unul dintre cele mai bune instrumente de testare a utilizabilității axate pe a vă ajuta să descoperiți cum puteți îmbunătăți aplicația mobilă sau site-ul web. Cu acesta, puteți configura propriul test personalizat, care are sarcini speciale pe care utilizatorii le pot efectua. De asemenea, vă permite să găsiți baza de utilizatori ideală prin diferite date demografice. De asemenea, vi se va permite să vedeți înregistrarea utilizatorilor care susțin testele pe care le furnizați.

Puteți utiliza, de asemenea, serviciul TryMyUI Stream. Este instalat pe site-ul dvs. web pentru a colecta informații în timp real despre modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul dvs. web. Acest lucru vă permite să identificați defectele și să identificați UX-ul ieftin cu ajutorul căutării frustrării AI a Stream. Este util în identificarea modurilor în care aleg utilizatorii și a căilor care îi duc spre succes și eșec.

6. UserTesting Unul dintre cele mai bune instrumente de testare a utilizabilității pentru dezvoltatorii web

https://www.youtube.com/watch?v=aqC8NhPPbQw
UserTesting Quick Tour

Cel mai bun mod de a înregistra interacțiunile utilizatorilor cu site-ul web, cu capacitatea lor de reacție, este prin video cu UserTesting. Veți putea să vă alegeți publicul țintă și să oferiți utilizatorilor o sarcină de făcut pe aplicația sau site-ul dvs. web.

Testul poate rula pe un desktop, tabletă sau un telefon mobil. UserTesting va înregistra utilizatorii care își împărtășesc gândurile în timp ce interacționează cu aplicația sau site-ul dvs. web. Apoi, veți putea afla de ce utilizatorii fac ceea ce fac. Instrumentul de testare a utilizabilității UserTesting este gratuit pentru o încercare.

7. Oul nebun Instrumentul de testare a utilizabilității oferă o soluție completă pentru testarea aplicațiilor

Cele mai bune instrumente de testare a utilizabilitatii pentru dezvoltatori

Cu instrumentul de testare a utilizării Crazy Egg, puteți cunoaște modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul dvs. ca și cum ar fi ochelari cu raze X. Acest instrument de testare a utilizabilității vă permite să înțelegeți activitatea persoanelor de pe site-ul dvs. și de ce vizitatorii nu sunt convertiți în clienți și utilizatori obișnuiți.

Obiectele făcute clic sunt identificate prin hărți de căldură. Și, de asemenea, identifică sursele din care sunt menționați. Unul dintre cele mai utile lucruri din Crazy Egg este harta de defilare capabilă să identifice cât de departe vizitatorii derulează o pagină înainte de a o abandona complet.

Alte lucruri utile sunt capacitatea de a monitoriza numerele de clicuri pe fiecare element al unei pagini și de a efectua teste A / B. Toate aceste lucruri au pus Crazy Egg pe această listă.

8. Reflector 3 Instrument de testare pentru monitorizarea performanței de proiectare a aplicației pe mobil

1612067653 14 Cele mai bune instrumente de testare a utilizabilitatii pentru dezvoltatori

Reflectorul aplicației de oglindire a ecranului nu este conceput special pentru testarea utilizabilității, dar este foarte util în testarea și cunoașterea modului în care funcționează proiectarea aplicației dvs. pe mobil.

Instrumentul trimite fără fir ecranul tabletei sau al telefonului pe Mac sau PC pentru a vă permite să vedeți cum utilizează aplicația dvs. Reflectorul are, de asemenea, capacitate de înregistrare, astfel încât să puteți revizui sesiunile de testare după o perioadă de timp sau să le distribuiți și să le prezentați în fața unui public.

9. În mod optim Unul dintre cele mai bune instrumente de testare a utilizabilității pentru aplicația dvs. web

1612067653 795 Cele mai bune instrumente de testare a utilizabilitatii pentru dezvoltatori

Testarea A / B este una dintre cele mai puternice modalități de a testa modificările planificate pe o pagină web în comparație cu designul existent (sau o actualizare propusă alternativă). Ajută la determinarea versiunii care oferă cele mai bune rezultate. Google oferă propriul software de testare A / B cunoscut sub numele de Google Optimize, astfel încât să puteți efectua experimente pe site-ul dvs. web.

Cu toate acestea, un instrument software mai puternic pentru testarea A / B este Optimizely. Instrumentul oferă multe funcții ușor de utilizat pentru a vă ajuta să vă construiți testele. Un astfel de instrument vă permite să efectuați testări multivariate, care este o tehnică pentru a testa mai multe variabile pe o anumită pagină web. De asemenea, puteți crea experiențe personalizate și puteți viza anumite segmente de public atunci când dezvăluiți noi modele vizitatorului (inclusiv vizarea diferitelor adrese URL, browsere și regiuni geografice).

Optimizely se dovedește a fi o suită cuprinzătoare de instrumente de testare a utilizabilității. Dar, este destinat întreprinderilor serioase, ceea ce se arată în preț.

10. Inspectlet Instrument de testare a utilizabilității pentru ajutor complet cu privire la testarea site-ului web

1612067654 679 Cele mai bune instrumente de testare a utilizabilitatii pentru dezvoltatori

Inspector este un faimos instrument de testare a utilizabilității, cunoscut pentru înregistrarea vizitatorilor dvs. și monitorizarea exactă a activității acestora pe site-ul dvs. web. Veți afla pe ce fac clic, mișcările mouse-ului, apăsarea tastelor și derularea. Veți putea urmări fiecare vizitator la fel de atent ca și cum ați fi așezat lângă ei.

În afară de înregistrarea interacțiunilor utilizatorilor pe site-ul dvs., instrumentul de testare a utilizabilității Inspectlet are o hartă de căldură, astfel încât să puteți identifica secțiunile în care vizitatorii sunt interesați. Harta de căldură are, de asemenea, urmărirea ochilor, informații legate de ceea ce s-a făcut clic cel mai mult și cât de departe este vizitatorul derulează paginile în jos. Mai mult, instrumentul de analiză a formularelor reflectă în mod clar care sunt elementele de formular care sunt cele mai enervante pentru vizitatori și unde ceva este incomplet.

Concluzie

În acest articol, am discutat despre cele mai bune 10 teste de utilizare instrumente în funcție de cerințele și bugetul dvs. specifice.

Ca IMM, startup sau afacere la orice nivel, dacă doriți să beneficiați de serviciile de testare software și QA, atunci trebuie să alegeți compania de testare software ideală pentru dvs.

Dacă nu vă puteți permite serviciul unei companii de testare de software cu renume, atunci este înțelept să alegeți dezvoltarea software-ului de externalizare și firmă de testare precum ValueCoders. Sau, închiriază un coder pentru a îmbunătăți designul site-ului / aplicației web UX cu cea mai bună tehnologie. Simte-te liber sa Intrați în legătură.

Conectați-vă cu mine pe Twitter pentru mai multe actualizări despre postări / tutoriale viitoare: https://twitter.com/ValueCoders