Cele mai bune jocuri Apple Arcade care funcționează și pe macOS

Cele mai bune jocuri Apple Arcade care funcționează și pe macOS
⏱️ 7 min read

Când Apple a anunțat Apple Arcade pentru prima dată, lumea jocurilor era de înțeles sceptică. Ar putea funcționa un serviciu de abonament pentru jocuri atunci când App Store are deja zeci de mii de jocuri populare? Apple a promis pentru prima dată aproximativ 100 de jocuri noi și exclusive și, începând de astăzi, acest număr se apropie de 180 de jocuri în total. Alegerea careia dintre aceste jocuri să încerce mai întâi poate fi o provocare, așa că am compilat o listă cu cele mai bune jocuri Apple Arcade pentru a vă ajuta să începeți.

1. Oceanhorn 2

Unul dintre cele mai mari nume ca parte a lansării originale Apple Arcade, Oceanhorn 2 este la fel de aproape de Legend of Zelda pe cât puteți obține pe App Store. Este un joc superb care se joacă bine pe macOS, mai ales atunci când este asociat cu un controler Bluetooth. Totul, de la culori la stil, este atât de frumos încât este greu să-l pui jos odată ce ai început.

Intriga este destul de condusă de moară, întrucât un tânăr cavaler se confruntă cu multe provocări în încercarea sa de a salva lumea. Este în regulă dacă preferați jocul decât complotul și, în această privință, există mai mult decât suficient pentru a vă bucura.

2. Ce este Golful?

Acest joc este diferit de orice joc de golf jucat vreodată. Obiectivul jocului este de a introduce „obiectele” în gaură, iar „obiectul” poate fi o minge de golf, tu însuți, o pisică, un club sau orice obiect pe care îl folosești. Jocul este simplu, deoarece trageți degetul în jos pe ecran și îl eliberați pentru a trage „obiectul”. Jocul face o treabă fantastică trecând între nivelurile 3D și 2D, iar pe ecranul mare al unui MacBook sau iMac este chiar mai bine.

Jocuri Apple Arcade Mac Whatthegolf

Acest joc este despre fizică și necesită să uitați tot ce știți despre golf. În cele din urmă, această răsucire a unui sport vechi este cea care ajută jocul să fie atât de distractiv.

3. Calea

Un relativ nou venit la Apple Arcade, The Pathless vă permite să jucați ca vânător și să vă puneți la încercare abilitățile de tir cu arcul într-o luptă între bine și rău. Sună suficient de simplu? Există o mulțime de puzzle-uri și o lume semi-deschisă, care include păduri și tundre înzăpezite pentru a le condimenta. Trebuie să vă folosiți toate abilitățile pentru a vâna spirite corupte care pot duce la niște bătălii uluitoare de frumoase.

Jocuri Apple Arcade Mac Thepathless

În afară de a fi un joc distractiv, The Pathless este, de asemenea, superb. Adăugați muzică care se simte corect în timp ce faceți zoom pe diferite țări și există șanse mari să încercați să finalizați jocul într-o singură ședință. Nu. Savurați-l în timp.

4. Traseul Oregon

Traseul Oregon este un joc clasic și felicitări pentru Gameloft pentru că îl reîmprospătează. Această versiune actualizată este frumoasă și se joacă atât de bine pe Mac. Există un amestec de pixeli și stiluri vizuale care se simte perfect pentru formula Oregon Trail. Te scufundă înapoi într-o lume de joc pe care ai putea să o amintești din două decenii înainte. Cu 12 călătorii diferite, sunteți responsabil pentru monitorizarea stării întregului grup, precum și a vagonului – totul în timp ce aflați despre locurile în care călătoriți.

Jocuri Apple Arcade Mac Theoregontrail

Vânătoarea, raftingul și alte mini-jocuri așteaptă și continuă să servească drept amintiri nostalgice ale unui joc pe care ați fi petrecut-o cu prea multe ore înainte. Asigurați-vă că aveți echilibrul adecvat al livrărilor înainte de a începe aventura și bucurați-vă de fiecare bucată din acest joc pe un ecran mare.

5. Fantazian

Odată cu lansarea Fantasian, Apple a adus un joc RPG incredibil pe platforma sa de abonament plin de 150 de locuri diferite de explorat. Jocul este centrat pe un personaj numit „Leul”, care trebuie să descopere misterele unei infecții mecanice care înghițe încet omenirea.

Jocuri Apple Arcade Mac Fantasian

Fiecare nivel bazat pe diorama este o opera de artă pentru platforma Apple Arcade și vă scufundă rapid într-o lume RPG. Între povestea sa unică, echipa de dezvoltare incredibilă și compozitorul de talie mondială, totul despre Fantasian face doar clic, mai ales atunci când joci pe un ecran mai mare.

6. Sneaky Sasquatch

Te-ai întrebat vreodată cum ar putea fi viața dacă ai fi un Sasquatch? În Sneaky Sasquatch, tu, ca Sasquatch, trebuie să găsești o modalitate de a te strecura în jurul campingurilor umane, de a te deghiza în îmbrăcăminte umană și chiar de a juca rapid nouă găuri la terenul de golf local.

Jocuri Apple Arcade Mac Sneakysasquatch

Cel mai bine jucat cu un controler, acest joc este cu adevărat unic și adaugă un amestec superb atât de joc cât și de poveste. Câte alte jocuri pot pretinde că au un Sasquatch care poate schia și pe un deal sau poate lucra ca ofițer de poliție și scrie bilete la viteză? Grafica este plină de culoare și de desene animate, făcându-l distractiv pentru toate vârstele.

7. PAC-MAN Party Royale

O altă încercare de a juca pe nostalgie, PAC-Man Party Royale este un joc minunat pentru a juca cu prietenii. Cadrul nebuniei originale PAC-MAN este intact, dar această reimaginare pentru Apple Arcade duce favoritul arcade la un nivel complet nou. Redabil cu până la patru persoane, PAC-MAN este redat cel mai bine pe un ecran mare, ca un Mac, cu controlere Bluetooth separate.

Jocuri Apple Arcade Mac Pacman

Când petrecerea ta este gata să poată juca, poți pătrunde în Battle Arena sau, dacă vrei să mergi singur, poți înfrunta jucători din întreaga lume. Indiferent de modul în care jucați, veți dori să rămâneți departe de „Fantomele” care au vânat PAC-MAN de zeci de ani. În plus față de distracția nostalgică, grafica este colorată și distractivă, ceea ce se adaugă doar redării acestui titlu excelent.

Gânduri finale

În partea de sus a listei de mai sus a jocurilor Apple Arcade, Apple a introdus recent favorite de cult precum Cut the Rope, Monument Valley + și primul său titlu sportiv major cu NBA 2K21. Că atât de multe jocuri pot fi redate pe Mac, la fel de bine ca iPhone și iPad se adaugă doar la valoarea de abonament de 4,99 USD. Pentru o economie mai mare de valoare, puteți chiar să obțineți pachetul Apple One și să accesați diverse servicii Apple cu un singur abonament.

Legate de:

  • 5 dintre cele mai bune controlere pentru jocuri iOS
  • Cum se configurează partajarea familiei pe dispozitivele Apple
  • Ce trebuie să știți despre Apple iCloud

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x