Cele mai bune jocuri indie pentru Android din 2021 conform Google

1639641261 840 560
⏱️ 5 min read

Se apropie sfârșitul de an și încep compilațiile, unele realizate de amatori, altele de profesioniști și, bineînțeles, le avem și pe ale giganților din industrie înșiși. Google este unul dintre cei care obișnuiește să le facă datorită listărilor sale celebre cu cele mai bune aplicații și jocuri din fiecare sezon, iar cele mai bune din 2021 au fost publicate pe 29 noiembrie.

Aici vă aducem cele mai bune jocuri indie din acest an 2021 (categorie inclusă și în compilația 2020). O categorie în care au fost adunate 5 jocuri de teme diferite dar cu un spirit comun, acela de a fi jocuri independente, realizate de mici grupuri de dezvoltatori, companii mici sau chiar dezvoltatori solo. Titluri care în multe cazuri au o calitate la fel de mult sau mai bună ca și marile dezvoltări și care merită cu multă publicitate și difuzare suplimentară.

7 miliarde de oameni

În 7 Billion Humans ne confruntăm cu un titlu dezvoltat de studioul Tomorrow Corporation, un studio nord-american care a publicat inițial jocul în august 2018 pentru Windows, macOS, Linux și Nintendo Switch și a făcut ulterior saltul către telefoanele mobile, ajungând atât la iOS, cât și la Android care ne ocupă acum.

Vorbim despre un joc de logică în care trebuie rezolvă puzzle-uri (mai mult de 60 în timpul jocului) folosind oameni mici care sunt responsabili pentru mutarea cuburilor de date numerice pe baza algoritmilor pe care i-am proiectat pentru aceasta. Deci avem un fel de traducere în lumea jocurilor video a proceselor de programare și obținem un joc genial cu mare grijă pentru estetică (foarte amuzant) și care ne poate agăța dacă îl încercăm.

7 miliarde de oameni

7 miliarde de oameni

Pasăre Singură

Pasăre Singură

Cu Bird Alone ne confruntăm cu un joc special atât pentru jucabilitatea și design, cât și pentru filozofia sa. Ne confruntăm cu un titlu care ne vorbește despre singurătate, despre crearea unei prietenii autentice și despre cum este să crești și să evoluezi cu o altă ființă vie. După cum arată titlul, întâlnim o pasăre singuratică și va trebui să o învățăm să navigheze prin lume.

Pasărea ne va pune întrebări pe baza preocupărilor și preocupărilor care apar și putem redați muzică cu el în fiecare zi pentru a debloca semințele care ne permit să plantăm o grădină muzicală în care să trăiască pasărea. Un joc de experimentat, fără îndoială, și care este disponibil pe Android gratuit cu achiziții în interior.

Pasăre Singură

Pasăre Singură

Judetul Donut

Judetul Donut

Donut County poate părea un joc simplu în sine, dar adevărul este că este mai complex decât se intuiește la început. Ben Esposito creează un joc video în care trebuie să mergem deplasarea unei găuri care învăluie obiectele din mediu și, odată cu ea, crește în diametru. Un concept asemănător jocului cu șarpele Nokia, deși cu mai multe implicații fizice decât spațiu sau ritm frenetic.

Uneori vom avea obiecte în apă care vor avea nevoie de ceva ingeniozitate pentru a le obține, drenând o parte din respectiva apă până le putem duce în gaura noastră. Un joc distractiv în care, însoțiți de ratonul nostru, BK, va trebui să ocolim diferite obstacole până când reușim să-l învingem pe Regele Gunoiului și să salvăm populația acestui „Comitatul Donut”. O avem pe Google Play la un preț de 4,29 euro și cu un fantastic 5 din 5 la punctaj. Perfect după mai mult de 400 de voturi, iar Google îl răsplătește recunoscându-l drept unul dintre cele mai bune ale anului.

Judetul Donut

Judetul Donut

Prietenul meu Pedro: Ripe for Revenge

O banană supărată și puternic înarmată se confruntă cu hoarde de inamici pentru a-și elibera soția și copiii de răpire. După acest complot suprarealist ascunde un joc de acțiune și aventură cu o încărcare grafică de nivel înalt. Și cu multă distracție, desigur.

37 de niveluri pline de acțiune, o varietate de mecanici multiple, mai multe gloanțe decât în ​​trilogia Die Hard și nici un ban: Prietenul meu Pedro: Ripe for Revenge este gratuit. În detrimentul reclamelor.

Prietenul meu Pedro: Ripe for Revenge

Prietenul meu Pedro: Ripe for Revenge

Puzzling Peaks EXE

Culmi uluitoare

În sfârșit, închizând categoria celor mai bune jocuri indie de pe Google Play din acest 2021, avem un nou joc de logică și îndemânare. Un puzzle cu utilizarea fizicii în care va trebui să-l ajutăm pe Knighly, un erou sferic care se mișcă într-o lume cu stil artă cu pixeli și muzică foarte captivantă creată cu mult gust.

Ai grijă să crezi că ne confruntăm cu un joc calm pentru că vom întâlni din când în când persecutori care ne vor îngreuna lucrurile, mai ales că eroul nostru nu se poate mișca singur, ci mai degrabă. veți avea nevoie de noi să vă ajutăm prin mutarea și rotirea diferitelor platforme. O bijuterie pe care o găsim în Google Play și care ne va costa 1,99 euro. Un esential.

Puzzling Peaks EXE

Puzzling Peaks EXE

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast