Cele mai bune jocuri mobile care au fost portate de pe computer și consolă

Cele mai bune jocuri mobile care au fost portate de pe computer și consolă
⌛ Reading Time: 4 minutes

Odată cu creșterea dezvoltatorilor independenți de jocuri și o creștere dramatică a puterii de procesare de-a lungul anilor, jocul video pe smartphone-uri a devenit o opțiune din ce în ce mai viabilă. În timp ce cele mai populare titluri sunt jocurile simple, precum “Angry Birds” sau “Clash of Clans”, telefoanele mobile au ajuns de mult în stadiul de dezvoltare în care pot juca consolă și titluri complete pentru PC, până la anumit grad.

În acest articol, vom trece în revistă unele dintre cele mai bune titluri de jocuri mobile pe care le puteți găsi pe dispozitivele mobile care au fost inițial dezvoltate pentru PC sau consolă.

5. Seria BIT.TRIP

Platforma originală: WiiWare (2009)

Acum disponibil: iOS și Android

BIT.TRIP este o serie de jocuri axate pe un personaj curios numit Commander Video (văzut în imaginea de mai sus) pe măsură ce trece prin diferite aventuri. Fiecare joc din serie este definit cu propriul său gameplay distinct, imagini frumoase și trippy și dificultăți în mușcătura unghiilor care revin la zilele jocurilor clasice.

Cu diferite jocuri pe diferite platforme, BIT.TRIP are un public larg în următorul legendar Commander Video.

4. Five Nights at Freddy’s Series

Seria Five Nights at Freddy's pentru iOS și Android.

Platforma originală: PC

Acum disponibil: iOS și Android

Să recunoaștem: copiii vorbesc în mod constant despre asta, videoclipurile cu oameni care îl joacă sau îi descifrează tradiția sunt printre cele mai populare de pe YouTube și, ca orice proprietate de groază bună, există deja trei continuări și un film.

Iubește-l sau urăște-l, Five Nights este de fapt o serie foarte simplă, indică și faceți clic, în care controlați paznicii înspăimântați din perspectiva primei persoane, urmărind camere de securitate și cu uși și lumini intermitente pentru a evita o moarte brutală implicită de mâna animatronicii ucigașe. Fiecare joc din serie până acum a fost construit pe același motor, realizat de aceeași persoană singură (Scott Cawthon) și portat pe mobil foarte repede după lansarea principalului PC.

3. Terraria

Terraria pentru iOS și Android.

Platforma originală: PC

Acum disponibil: iOS și Android

Salutat ca alternativă Minecraft 2D, Terraria este în primul rând un joc de supraviețuire și aventură, spre deosebire de vărul său axat pe sandbox.

Controlat dintr-o perspectivă bidimensională, jucătorii taie copaci, tunelează prin mine pentru aprovizionare și merg în aventuri împreună, folosind o schemă simplă de control și mecanici avansate de artizanat.

Terraria a câștigat legiuni de fani dedicați pentru mecanica avansată și personalizarea personajelor. Pe lângă rădăcinile sale axate pe PC, Terraria s-a extins la aproape fiecare consolă și platformă modernă sub soare, cu excepțiile curioase ale Nintendo 3DS, Mac și Linux.

2. Dungeon Defenders

Dungeon Defenders pentru iOS și Android.

Platforme originale: PC, Mac și Linux

Acum disponibil: iOS și Android

Dungeon Defenders este probabil cel mai apropiat de o experiență de consolă completă pe această listă. Dispunând de o grafică tridimensională completă (cu imagini plăcute și animate, care nu ar arăta din loc pe PS3), Dungeon Defenders se prezintă ca o rotație a apărării tradiționale a turnului și a genurilor RPG de acțiune a treia persoană.

Jucătorii aleg între diferite clase – cum ar fi un cavaler sau un mag – cu diferite statistici și maniere de joc între fiecare. Jucătorii își construiesc apoi baza și se apără împotriva valurilor de dușmani, ținându-i departe printr-o combinație de strategie și luptă.

Dungeon Defenders are toate elementele esențiale ale ceea ce definește deja un joc bun pentru mulți oameni și îl extinde la un public mai larg fiind disponibil atât pe PC-uri, cât și pe dispozitive mobile.

1. Minecraft

Minecraft pentru iOS și Android.

Platforme originale: PC

Acum disponibil: iOS și Android

Ce ar fi acest articol fără Minecraft?

Minecraft este un joc de nisip 3D în profunzime, cu elemente de aventură și RPG găsite în modul său de supraviețuire. Popularitatea Minecraft provine mai mult din modul său creativ, totuși, unde oamenii au creat modele la scară largă țări sau chiar pe deplin funcțională calculatoare. Minecraft este, în esență, colecția modernă de mare maestru a copiilor Legos din care pot crea orice le place.

Dezvoltat inițial pe PC, Minecraft a văzut lansări nu doar pe dispozitive mobile, ci și pe console. Șansele sunt, dacă poate juca jocuri video, cineva, undeva, a primit Minecraft lucru pe el.

Concluzie

Lista de mai sus este doar un vârf al aisbergului, deoarece există o mulțime de jocuri portate de la consola sau originea PC-ului, cum ar fi seria Final Fantasy. Ce jocuri de pe PC-uri și console ați găsit pe dispozitivul dvs. mobil? Preferatul meu personal ar fi “Super Hexagon“, Dar se pare că a fost lansat pe iOS, apoi pe PC și apoi pe Android, deci nu a putut fi introdus în acest articol.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.