Cele mai bune jocuri pe care le poți juca în Chrome pentru Android chiar acum

Cele mai bune jocuri pe care le poți juca în Chrome pentru Android chiar acum
⏱️ 6 min read

Jocurile pe Android nu înseamnă doar instalarea aplicațiilor și tolerarea microtransacțiilor. Există o multitudine de jocuri complet gratuite pe care le puteți juca pe Chrome pentru Android chiar acum – nu este necesară instalarea!

După ce am parcurs o mare varietate de opțiuni, ne-am restrâns selecțiile la șapte alegeri de top într-o varietate de genuri. Multe jocuri din această listă se bazează pe Pico-8 – gândiți-vă la Pico-8 ca la o consolă virtuală cu specificații similare Game Boy Color, majoritatea jocurilor sale complete putând fi redate într-un browser! Nu toate jocurile Pico-8 sunt compatibile cu dispozitivele mobile, dar cele pe care le-am ales pentru acest articol sunt și toate rulează ca un vis.

Pe lângă jocurile bazate pe Pico-8, există și câteva bazate pe HTML5 vechi obișnuit. Blițul nu se vede nicăieri aici, desigur.

În timp ce folosim Chrome pe Android, aceste jocuri pot fi redate și în alte browsere, inclusiv pe desktop.

1. Celeste Classic 2

Celeste Classic 2 este continuarea Pico-8 a originalului Pico-8 Celeste Classic. Dacă sunteți familiarizat cu jocul PC / Switch / Console Celeste, veți ști că vă confruntați cu o provocare serioasă de platformare cu aceste jocuri. În timp ce jocurile bazate pe Classic Pico sunt mult mai simple decât Celeste principal, sunt încă destul de dificile, iar Celeste Classic 2 chiar inovează adăugând un cârlig de luptă în locul unei linii!

Dacă doriți un platformer complex, dar plăcut, care poate fi redat chiar în browserul dvs., Celeste Classic 2 este unul greu de învins.

2. Tough Love Arena

Tough Love Arena este un joc de luptă simplificat care poate fi jucat atât în ​​browserele mobile, cât și pe cele desktop. Se bazează pe HTML5, care îi permite să se adapteze bine la diferite rezoluții și și-a simplificat masiv schema de control, păstrând în același timp fundamentele genului de luptă intacte.

Jocuri Chrome pentru Android Tough Love Arena

Există doar cinci butoane: deplasați-vă la stânga și la dreapta pe partea stângă a ecranului și ușor, greu și special în partea dreaptă a ecranului. A te îndepărta de un inamic blochează automat, cum ar fi Tekken și analogi, cu pumnii tipici de dragon Street Fighter. Sunt prezente și mingi de foc.

Lista personajelor este destul de limitată, dar este de așteptat de la un joc ca acesta. Ceea ce nu este de așteptat este că se mândrește cu totul codul net de revenire, care minimizează decalajul de intrare și desincronizează mai bine decât orice altă formă de cod net pentru jocurile de luptă online.

3. POOM (Pico-8 Doom Demake)

POOM este o adevărată minune a motorului Pico-8, cu atât mai puțin navigarea mobilă în general. Acesta este un shooter complet funcțional la prima persoană, cu grafică 3D care rulează la 60 FPS, cu muzică personalizată și numeroase niveluri. POOM este, fără îndoială, o experiență chiar mai bună decât porturile oficiale din vremea jocului original, precum portul SNES Doom, notoriu slab.

Jocuri Chrome Android Poom

Dacă doriți un shooter simplu în mișcare, care să arate în continuare ca un tratament vizual și să se joace la o frecvență netă, POOM este cu ușurință alegerea noastră de top.

4. Hero Breakout

Chrome Android Games Breakout Hero

Hero Breakout este o conversie Pico-8 a … ei bine, Breakout. Pentru cei necunoscuți, Breakout este un joc clasic Atari în care jucați în mod constant hochei pe gheață cu un singur om, împotriva unei hoarde de blocuri distructibile. Permițând pucului să vă treacă, veți pierde o viață și, odată ce vă pierdeți toată viața, trebuie să o luați de la capăt. Între timp, spargerea blocurilor și înfrângerea etapelor îți oferă mai multe puncte și vieți. Breakout Hero este tocmai asta, dar cu o schimbare elegantă Pico-8.

5. Low Knight (Pico-8 Hollow Knight Demake)

Jocuri Chrome pentru Android Low Knight

Low Knight este un demo Pico-8 al / tributul lui Hollow Knight. Spre deosebire de seria Celeste Classic, această serie Pico nu este legată de omologul său mai cunoscut și servește în schimb atât ca un joc distractiv, cât și ca o vitrină excelentă a capabilităților vizuale ale lui Pico-8. Există chiar și reflecții în timp real aici!

6. Platformer Escape: Dungeon Speed ​​Run Style

Jocuri Chrome Android Platformer Escape

Platformer Escape: Dungeon Speed ​​Run Style este un platformer simplu cu trei butoane (stânga, dreapta, salt) care rulează fără cusur pe HTML5. Pictura detaliată a pixelilor este o plăcere și, spre deosebire de multe jocuri cu această schemă de control sau estetică, controlul personajelor (chiar și în aer!) Se simte la fel de strâns pe cât ar trebui pentru un platformer. Dacă doriți o provocare corectă cu o grafică excelentă, Platformer Escape este dificil de trecut cu vederea.

7. Războaiele Galactice

Jocuri Chrome Android Galactic Wars

Războaiele Galactice este un schmup tradițional 2D (shoot-em-up) cu o mulțime de power-up-uri și dușmani puternici de luptat. Funcționează ușor, primește o concentrație surprinzător de mare de gloanțe și dușmani pe ecran și, în general, ar trebui să ofere tot ce căutați într-o schmup rapidă de preluare și joacă din mers.

Încheierea

Si asta e! De la luptători la shootere la platforme, există o mulțime de jocuri pe care le puteți folosi pe Google Chrome pentru Android. Dacă dețineți un Chromebook, verificați și unele dintre cele mai bune jocuri pe care le puteți juca pe un Chromebook.

Legate de:

  • Cum să partajați jocurile Steam cu familia
  • 10 steaguri Chrome pe care ar trebui să le activați pentru a vă îmbunătăți navigarea
  • 5 jocuri Android minunate pe care le poți juca pe Chromebook

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x