Oculus Quest 2 di Facebook porterà la realtà virtuale alle masse?

Cele mai bune jocuri SideQuest pentru Oculus Quest / Quest 2

Există multe lucruri care vă plac la Oculus Quest 2 – rezoluție mai mare, rate de reîmprospătare îmbunătățite, sincronizare obligatorie pe Facebook – astfel încât acestea să poată culege datele din sufletul vostru. Bine, nu ultima parte. Un alt lucru extraordinar la Quest și Quest 2 este faptul că poți juca o grămadă de jocuri gratuite și plătite din afara magazinului Oculus. SideQuest, de exemplu, este o aplicație desktop care vă permite să descărcați diferite jocuri pe Quest 2. Și există multe dintre care să alegeți! Iată cele mai bune jocuri SideQuest pe care le poți descărca în Quest.

1. Pavlov: Shack

O versiune simplificată și simplificată a excelentului joc Pavlov VR pentru PC, Pavlov: Shack condensează legendarul formulă Counter-Strike într-un joc VR excelent. Există multe mecanici mici, cum ar fi să țineți puști de asalt cu două mâini pentru a stabiliza reticulul, să luați manual muniția din vesta și să scoateți știfturile din grenade înainte de a le lovi.

Este un mare simulator de teroriști-contra-teroriști, cu toate bombele, pasaportele și Beretele pe care le-ai putea cere.

2. Dungeon antic

Este un lucru ciudat în VR că există foarte puține jocuri roguelike sau roguelite. Genul se potrivește perfect, pe măsură ce este în jurul permadeath, ceea ce înseamnă că rulările pe joc tind să fie destul de scurte, dar satisfăcătoare. Și Temniță antică înțelege că.

Cele mai bune jocuri Sidequest Ancient Dungeon

Conform roguelitelor, temnițele și ridicările de obiecte sunt generate aleatoriu, astfel încât de fiecare dată când săriți în joc, va fi o experiență complet diferită și unică. Există o groază de soiuri, o varietate vizuală plăcută și un stil de artă bazat pe voxel, mai degrabă funcțional decât strălucitor, care asigură că jocul rulează fără probleme.

3. Half-Life 1 VR (LambdaVR)

Puteți păstra toate shooter-urile dvs. fanteziste concepute pentru VR – posibilitatea de a locui în spațiile familiare ale shooterelor clasice precum Half-life este una dintre cele mai mari experiențe VR pe care le puteți avea. Și vine sub forma LambdaVR.

Cele mai bune jocuri Sidequest Lambdavr

Trebuie să dețineți Half-life-ul original pe PC și să transferați anumite fișiere de bază de pe acesta pe căști, dar odată ce ați făcut acest lucru, veți putea să vă aruncați complet în lumea Black Mesa. Armele precum bara de rulare sunt complet dinamice și puteți obține pachete de texturi pentru a face cu adevărat acele grafice să apară.

4. Doom VR (QuestZDoom)

Un alt vechi de aur a cărui conversie VR pune într-adevăr în perspectivă cât de atemporali sunt clasicii. QuestZDoom este de fapt un lansator pentru o versiune VR a ZDoom, portul sursă legendar care găzduiește proiecte minunate precum Brutal Doom (pe care îl poți juca și prin asta).

Cele mai bune jocuri Sidequest Questzdoom

Este uimitor cât de bine se simte Doom în VR, iar lucrurile de bază ale calității vieții, precum aspectul instantaneu, îl fac să se simtă redat ore în șir. Din nou, veți avea nevoie de fișiere de bază pentru oricare joc Doom pe care doriți să îl jucați. (Puteți juca, de asemenea, Hexen și Heretic, dar există mai puține moduri pentru a face ca aceștia să arate rolul.)

5. Patch Virtual Desktop VR

Virtual Desktop este aproape o aplicație esențială pentru proprietarii de Quest, permițându-vă să transmiteți desktop-ul computerului la setul cu cască fără a fi nevoie să îl conectați printr-un cablu. Veți avea nevoie de o conexiune la internet foarte puternică de 5 GHz, dar dacă aveți una, atunci vă bucurați de o experiență de desktop fără fir destul de uniformă.

Cele mai bune jocuri Sidequest Virtual Desktop Vr Patch

Și o parte esențială a Virtual Desktop este Patch-ul VR, care vă permite să jucați jocuri VR pe PC fără fir pe Quest. Vorbim despre jocuri SteamVR complete, cum ar fi Half-Life: Alyx, care este transmis fără fir de pe computerul dvs. la căști! De asemenea, funcționează foarte bine, acceptând rezoluții ridicate și o rată de reîmprospătare de 90Hz. Din nou, veți avea nevoie într-adevăr de o conexiune bună la Internet pentru a beneficia la maximum de acest patch.

Dacă lista noastră cu cele mai bune jocuri SideQuest nu vă satisface, verificați cele mai bune jocuri Linux pe care le puteți juca, precum și ghidul nostru privind emularea SNES prin Retroarch.

Legate de: