Cele mai bune lansatoare Android TV de utilizat în 2021

Cele mai bune lansatoare Android TV de utilizat în 2021
⏱️ 7 min read

Dispozitivele mobile nu sunt singurele produse tehnologice care devin mai inteligente – și televizoarele au devenit mai inteligente. Televizoarele sunt acum numite „Smart TV-uri” datorită funcțiilor lor inteligente. Sistemul de operare Android TV Google include lansatorul Android TV, dar este foarte simplu și are anumite limitări. Din fericire, există mai multe alternative de lansare Android TV disponibile prin Play Store. Nu numai că scapă de limitări, dar adaugă o grămadă de funcții noi. Dacă sunteți interesat să vă schimbați experiența, verificați câteva dintre cele mai bune lansatoare Android TV în 2021.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Înainte de a începe

Există unele lansatoare care nu vin cu un cadru actualizat pentru cea mai recentă versiune de Android. Astfel de aplicații nu vă vor oferi opțiunea de a seta un lansator implicit. În acest caz, ar trebui să utilizați fișierul Lansator ecran de pornire pentru Android TV cerere.

Funcționalitatea principală a acestei aplicații este de a permite utilizatorului să seteze lansatorul implicit pe Android TV. Este disponibil pe Play Store-ul Android TV. Cu toate acestea, rețineți că nu toate aplicațiile de lansare Android TV necesită ca această aplicație să seteze un lansator implicit.

1. Lansator ATV

Lansator ATV este unul dintre cele mai bune lansatoare Android TV. Oferă utilizatorului mai multe opțiuni de personalizare, cum ar fi adăugarea de widget-uri pentru vreme sau timp, widget-uri specifice aplicației, setarea imaginilor de fundal sau a culorilor, personalizarea opțiunilor de plăci etc. navigați prin interfața cu utilizatorul.

Aplicația Atv Android Tv Launcher

Cea mai bună caracteristică a acestui lansator terță parte ar putea fi posibilitatea de a seta fundaluri personalizate, care lipsește din aplicația de stoc. Puteți seta culoarea, imaginea sau fundalul transparent pentru orice aplicație sau widget. Mai mult, utilizatorii pot personaliza, de asemenea, înălțimea rândului, scala widgetului și multe altele. Dacă vă plictisiți de lansatorul dvs. Android TV de stoc și doriți să încercați ceva nou, atunci ATV Launcher este aplicația ideală.

2. HALauncher

O altă aplicație populară care apare atunci când căutați un lansator Android TV în Google Play Store este HALauncher. Numele complet al aplicației este Handheld App Launcher. Aplicația are o interfață de utilizare modernă și curată. Personal, consider că interfața de utilizare este la fel ca cea din aplicația media player VLC. De asemenea, aduce funcții precum aplicații recente, funcționalități de căutare etc. și vă permite să deschideți rapid și ușor aplicații non-Android TV.

Halauncher Android Tv

Deoarece lansatorul de stoc Android TV nu afișează niciuna dintre aplicațiile încărcate lateral, acest lansator ar putea fi util în aceste situații. Pe lângă toate acestea, oferă și diverse opțiuni de personalizare, cum ar fi schimbarea schemei de culori, a imaginii de fundal și a pictogramei; adăugarea de widgeturi; etc. În plus, puteți scoate și panoul lateral de pe ecranul de pornire pentru a obține mai multe bunuri imobile pe ecranul de pornire.

3. Lansatorul TV de top 2

Deși este posibil să nu vi se pară atractiv numele aplicației, Lansator TV de top 2 este o alternativă bună dacă doriți să scăpați de vechiul dvs. lansator Android TV. Așa cum s-a menționat în secțiunea de descriere a Magazinului Play, literalmente „vă pune în control dispozitivul dvs. Android TV”. Vă oferă, probabil, mai multe opțiuni de personalizare decât orice altă aplicație de lansare Android TV. Dispune de un editor de aspect încorporat, care vă oferă ușurința de a plasa aplicații oriunde pe ecranul de pornire.

Aplicația de top Tv Launcher 2

De asemenea, vă puteți personaliza ecranul de pornire adăugând mai multe widget-uri și dale. Dacă doriți să vă duceți jocul de personalizare la nivelul următor, atunci vă puteți crea și propria placă folosind editorul de plăci încorporat sau adăugând un fișier sau o imagine ICO. De asemenea, puteți adăuga mai multe aplicații într-un singur fișier, oferindu-i o experiență de tip folder. Alte caracteristici care îl plasează pe cea mai bună listă de lansatoare Android TV includ fără reclame, suport personalizat pentru tapet, aplicații protejate prin PIN etc.

4. Lansatorul TV Ugoos

Lansator TV Ugoos este o altă dintre cele mai bune alternative de lansare Android TV. Aplicația are o interfață de utilizator cu adevărat diferită și curată și vă va oferi o experiență complet diferită în comparație cu celelalte lansatoare Android TV. Odată ce aplicația este instalată, veți vedea o roată de derulare în partea stângă a ecranului. Vă permite să parcurgeți categoriile largi, cum ar fi Toate aplicațiile, Internetul, jocurile și opțiunile. Aplicația vine cu telecomandă și suport pentru mouse-ul aerian și este împărțită în categorii.

Lansator TV Ugoos

Orice aplicație evidențiată va fi afișată în partea dreaptă a ecranului. Există un total de nouă teme de culori dintre care puteți alege și toate sunt foarte bine concepute. Utilizatorii pot personaliza fundalul lansatorului, fie din listă, fie din imagini de fundal ale sistemului. Opțiunile de personalizare a pictogramelor ecranului de pornire includ dimensiunea chenarului, fundalul pictogramei și multe altele. În general, această aplicație oferă un aspect revigorant nou Android TV-ului tău.

5. Lansatorul TvHome

Dacă ați folosit un televizor inteligent Samsung sau LG care rulează pe propriul sistem de operare, adică TizenOS sau webOS, și ați apreciat aspectul ecranului de pornire, atunci ați dori Lansator TvHome. Aspectul este similar cu televizoarele inteligente Samsung sau LG, dar oferă câteva funcții suplimentare deasupra.

Aplicația Tvhome Launcher

Lansatorul are un design minimalist, care este iubit de mulți. Toate aplicațiile instalate vor fi afișate pe un rând orizontal în partea de jos a ecranului. Utilizatorii pot naviga prin această listă utilizând butoanele stânga și dreapta de pe telecomanda dvs. Android TV. În plus, puteți personaliza și imaginea de fundal a ecranului de pornire, care este destul de inteligent.

Încheierea

Toate cele mai bune lansatoare Android TV menționate aici sunt ușor de instalat și disponibile prin Google Play Store. Dacă televizorul dvs. nu vine cu Play Store, puteți încărca aplicațiile pe televizor. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o aplicație Manager fișiere pe televizor pentru a accesa fișierele apk.

Legate de:

  • 15 aplicații Android TV pentru a vă supraîncărca Smart TV-ul
  • 5 dintre cele mai bune jocuri pe care le poți juca pe Android TV
  • 5 alternative la Magazinul Google Play pe care le puteți instala pe Android TV

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x