Cele mai bune metode pentru a vă bloca numărul și a ascunde ID-ul apelantului în aplicații precum Truecaller

truecaller
⏱️ 3 min read

În timp ce aplicații precum Truecaller sunt utile în blocarea apelurilor spam și în identificarea numerelor necunoscute, ele vă pun, de asemenea, în pericol confidențialitatea, înregistrând numărul dvs. în baza lor de date. Pentru unii oameni, acesta poate să nu fie compromisul ideal. Dacă utilizați un telefon fix, adresa dvs. de domiciliu poate fi vizibilă și în astfel de aplicații. Din fericire, există câteva modalități de a remedia acest lucru. În acest articol, vă oferim cele mai bune metode de a vă bloca numărul și de a ascunde ID-ul apelantului în aplicații precum Truecaller.

Citeste si: Nothing Ear (stick) Recenzie: Aspecte grozave oferite cu un sunet impresionant

Eliminați numărul dvs. din Truecaller

Pentru a vă elimina numărul de telefon din baza de date Truecaller, va trebui mai întâi să vă dezactivați contul. Nu puteți utiliza Truecaller fără ca numărul dvs. să fie listat în baza lor de date. Iată cum îți poți dezactiva profilul și anula numărul de pe Truecaller.

Pasul 1: Deschideți aplicația Truecaller și atingeți elipsele (trei puncte) din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 1: Deschideți aplicația Truecaller și atingeți elipsele (trei puncte) din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 2: Selectați Setări și accesați Centrul de confidențialitate.

Pasul 1: Deschideți aplicația Truecaller și atingeți elipsele (trei puncte) din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 3: Derulați în jos și selectați Dezactivați.

Pasul 3: Derulați în jos și selectați Dezactivați.

Pasul 4: Mergi la https://www.truecaller.com/unlisting.

Pasul 5: Introduceți numărul dvs. și faceți clic pe „Anulați listarea”.

Pasul 5: Introduceți numărul dvs. și faceți clic pe „Anulați lista”.

Numărul dvs. va fi eliminat din Truecaller în 24 de ore.

Ascundeți ID-ul apelantului pe Android

De asemenea, puteți ascunde ID-ul apelantului pe un smartphone Android în timp ce apelați alte numere. Iată cum o puteți face pe un smartphone Android.

Pasul 1: Deschideți aplicația Telefon pe smartphone și atingeți elipsele (trei puncte) din colțul din dreapta sus al ecranului. Selectați Setări.

Pasul 1: Deschideți aplicația Telefon pe smartphone și atingeți elipsele (trei puncte) din colțul din dreapta sus al ecranului.  Selectați Setări.

Pasul 2: Derulați în jos și selectați Servicii suplimentare.

Pasul 2: Derulați în jos și selectați Servicii suplimentare.  Cele mai bune metode pentru a vă bloca numărul și a ascunde ID-ul apelantului în aplicații precum Truecaller

Pasul 3: Atingeți „Afișați ID-ul apelantului” și selectați Niciodată.

Pasul 3: Apăsați pe „Afișați ID-ul apelantului” și selectați Niciodată.  Cele mai bune metode pentru a vă bloca numărul și a ascunde ID-ul apelantului în aplicații precum Truecaller

Ascundeți ID-ul apelantului pe un iPhone

Iată cum vă puteți ascunde ID-ul apelantului pe un iPhone.

Pasul 1: Deschide Setări și selectează Telefon.

Pasul 1: Deschideți Setări și selectați Telefon.

Pasul 2: Selectați „Afișați ID-ul apelantului” și dezactivați bara de comutare.

Pasul 2: Selectați „Afișați ID-ul apelantului” și dezactivați bara de comutare.

Ascundeți ID-ul apelantului înainte de a efectua un apel

Dacă locuiți în SUA, puteți ascunde ID-ul apelantului pentru un apel individual fără a modifica setările de apel de pe telefon. Pentru a face acest lucru, tastați *67 înainte de numărul pe care urmează să-l apelați. De exemplu, dacă urmează să suni la numărul „1234567”, tastați „*671234567” pentru a ascunde ID-ul apelantului de la acel număr. În Marea Britanie și Irlanda, puteți face același lucru tastând 141 înaintea oricărui număr.

Solicitați furnizorului dvs. de servicii de rețea servicii suplimentare

Unii furnizori de servicii de rețea vă permit să vă ascundeți ID-ul apelantului la un cost suplimentar. Formați numărul liniei de asistență pentru asistență pentru clienți al furnizorului dvs. de rețea și vedeți dacă oferă serviciul. Prețul pentru activarea acestui serviciu variază în funcție de rețele.

Citeste si: Criptarea de la capăt la capăt va fi disponibilă în curând în chaturile de grup Google Messages

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune metode de a vă bloca numărul și de a ascunde ID-ul apelantului în aplicații precum Truecaller. Dacă doriți să vă păstrați anonimatul fără a vă ascunde ID-ul apelantului, puteți utiliza aplicații precum voce Google și Hushed pentru a configura un număr virtual care poate fi folosit și ca număr „arzător”. Dacă ați găsit acest articol util, spuneți-ne în comentarii!

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Gadget Bridge. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x