Cele mai bune modalități de a deschide instrumentul de tăiere Windows cu o comandă rapidă de la tastatură

st21.webp
⏱️ 3 min read

De-a lungul anilor, abilitățile de a face capturi de ecran de pe computerul tău Windows au parcurs un drum lung. Nu mai trebuie să vă bazați pe funcția nativă de capturare a ecranului declanșată de tasta PrtScn. În schimb, puteți utiliza Instrumentul Windows Snipping pentru a face capturi de ecran ale unor părți mai specifice ale ecranului. În afară de Instrumentul Snipping, puteți folosi și Bara de jocuri Xbox pentru a face capturi de ecran și înregistrări de ecran. În acest articol, vă prezentăm cele mai bune modalități de a deschide Instrumentul de tăiere Windows cu o comandă rapidă de la tastatură.

Citeste si: Cum asigură computerele aleatorie în iGaming online

Iată cele mai comune 2 comenzi rapide de la tastatură pentru a deschide Instrumentul de tăiere Windows

Iată cele mai comune 2 comenzi rapide de la tastatură pentru a deschide Instrumentul de tăiere Windows

  • Tasta Windows + Shift + S: Apăsarea acestei combinații de taste va declanșa instrumentul Snipping în acțiune. Veți vedea o mică bară de instrumente care va apărea în partea de sus a ecranului. Puteți alege forma dorită pentru captură de ecran din această bară de instrumente. Pentru a face o captură de ecran, pur și simplu faceți clic și trageți cursorul de-a lungul ecranului.
  • Tasta PrtScn: Dacă tastatura computerului sau laptopului are o tastă PrtScn pe rândul de sus, o puteți apăsa pentru a declanșa Instrumentul de decupare Windows. În versiunile mai vechi de Microsoft Windows, apăsarea acestei taste va face o captură de ecran a întregului ecran, care poate fi lipită ulterior pe orice instrument de editare foto.

Ce se întâmplă dacă comanda rapidă de la tastatură Windows + Shift + S nu declanșează Instrumentul de tăiere Windows?

Urmați acești pași pentru a vă asigura că computerul dvs. lansează Instrumentul Snipping după ce apăsați tasta Windows + Shift + Scurtătură.

Pasul 1: Mergi la C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Meniu Start\Programe\Accesorii.

Pasul 2: Faceți clic dreapta pe Instrument de decupare și selectați Proprietăți.

Pasul 3: Comutați la Fila de comandă rapidă.

Pasul 4: introduce Tasta Windows + Shift + S în Scurtătură camp.

Pasul 5: Lovit aplica și Bine.

Sfat bonus: Folosiți tasta Macro

Sfat bonus: Folosiți tasta Macro

Dacă tastatura computerului sau a laptopului are o tastă macro suplimentară, o puteți programa să declanșeze Instrumentul de tăiere Windows. Pur și simplu lansați aplicația Macro Key și trageți pictograma Instrument Snipping de pe C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Meniu Start\Programe\Accesorii în fereastra aplicației Macro Key. De asemenea, puteți să faceți clic pe „Adăugați” și să navigați la locația instrumentului Snipping Key. După ce ați terminat, puteți lansa instrumentul pur și simplu apăsând tasta macro de pe tastatură.

Întrebări frecvente (FAQs)

Unde pot găsi capturile de ecran de Snipping Tool?

Pentru a găsi capturile de ecran de Snipping Tool, accesați Imagini>Capturi de ecran.

Care este comanda rapidă de la tastatură pentru Windows Snipping Tool?

Instrumentul Windows Snipping poate fi declanșat de combinația de taste „Tasta Windows + Shift + S”. De asemenea, îl puteți accesa apăsând butonul PrtScn de pe tastatură.

Windows 11 are Snip și Sketch?

Nu, Microsoft a înlocuit complet aplicația Snip and Sketch pe Windows 11 cu Snipping Tool.

Citeste si: De ce este atât de important SEO local pentru afacerile locale

Concluzie

Acestea sunt modalitățile de top de a deschide Instrumentul de tăiere Windows folosind o comandă rapidă de la tastatură pe computer și laptop. Dacă dispozitivul dvs. nu are Instrumentul Snipping, îl puteți instala pur și simplu din Microsoft Store. Aplicația Snip and Sketch nu mai este disponibilă pentru utilizatorii Windows 11. Dacă ați găsit acest articol util, spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x