Cele mai bune mouse-uri pentru PC de ultimă generație pe care ar trebui să-i verificați în 2021

Best High End Mice Featured Image
⏱️ 7 min read

Lumea șoarecilor PC de ultimă generație s-a schimbat semnificativ în ultimul deceniu și este timpul să începem să vorbim despre asta. Aici discutăm câteva caracteristici care apar la șoarecii moderni, informațiile necesare înainte de a cumpăra un mouse și o prezentare detaliată a alegerilor noastre de top la șoarecii de ultimă generație.

Semnificația tatuajului Medusa Ru
Semnificația tatuajului Medusa Ru

Chiar dacă nu cumpărați un mouse astăzi, sperăm că acest articol se va dovedi educativ pe piața mouse-urilor de ultimă generație. Dacă nu faceți cumpărături de ultimă generație, puteți consulta acest ghid mai general de cumpărare a mouse-ului.

Caracteristici de căutat la șoarecii de ultimă generație

Ce fel de caracteristici ai când optezi pentru un mouse de ultimă generație? Să vorbim despre câteva care vă sunt cele mai utile.

O caracteristică importantă a șoarecilor high-end este conectivitatea wireless cu latență scăzută. Mouse-ul tău wireless obișnuit vine cu o mare întârziere de intrare, dar șoarecii de gaming fără fir de ultimă generație, precum Logitech și Razer, au introdus recent o experiență wireless aproape fără întârziere.

O altă caracteristică pentru care s-ar putea să fii în căutare este un mouse cu o mulțime de butoane suplimentare – sau chiar o tastatură încorporată. Acestea sunt utile pentru stocarea macrocomenzilor și setarea legăturilor personalizate, atât pentru productivitate, cât și pentru jocuri.

DPI ridicat contează de fapt?

Cu mult timp în urmă obișnuia, dar în zilele noastre, de fapt, nu la fel de mult. Un motiv este că încercarea de a utiliza unele dintre numerele DPI astronomic ridicate disponibile pe șoarecii moderni are ca rezultat o sensibilitate aproape imposibil de controlat în majoritatea jocurilor. Nu aveți nevoie de un DPI foarte mare pentru a avea o intrare precisă a mouse-ului. Odată ce ați atins aproximativ 1600 DPI și mai mult, orice îngrijorare de pixel-jumping ar trebui să dispară.

Nu vă înșelați, DPI contează în continuare, dar nu trebuie să alegeți mouse-ul cu cel mai mare număr DPI dacă vă îngrijorează acuratețea.

Chiar și atunci, mulți jucători profesioniști cu abilitățile de douăzeci de ori mai mari folosesc încă șoareci vechi de 800 DPI, așa că DPI în sine, evident, nu se adaptează la precizie în utilizarea mouse-ului în lumea reală.

Ceea ce contează mult mai mult decât atât este senzorul tău.

Ce diferențiază senzorii optici de senzorii laser?

Senzorul unui mouse este, fără îndoială, cea mai importantă parte, deoarece este responsabil pentru citirea tuturor mișcărilor dvs. ca intrări. Există două tipuri principale de senzori de mouse: laser și optici.

Cel mai bun senzor optic pentru șoareci de vârf

Senzorii mouse-ului laser se laudă cu compatibilitatea cu cele mai multe suprafețe și pot fi mai ieftini, dar suferă și de accelerarea mouse-ului încorporată care nu poate fi dezactivată. Deși cu siguranță poți juca cu un mouse cu laser, accelerarea încorporată este o opțiune pentru orice jucător orientat spre competiție, deoarece adaugă o mare inconsecvență ecuației.

Senzorii optici ai mouse-ului s-ar putea să nu funcționeze pe toate suprafețele, dar nu suferă de accelerarea mouse-ului încorporată. Cu senzori optici moderni precum Logitech, Razer și altele, precizia superbă fără accelerare a devenit norma, atâta timp cât rămâneți cu un mouse optic. Recomandăm în special acest lucru pentru jucători.

De ce unii șoareci mai noi au găuri tăiate în ei?

Răspunsul este să slăbești!

Cel mai bun exemplu de găuri pentru șoareci de ultimă generație Glorious Model O
Glorious Model O este unul dintre mulți șoareci moderni care folosesc această tehnică.

Deși nu am pus niciunul dintre șoarecii care folosesc găuri pentru a reduce greutatea în lista noastră de cele mai bune, cu siguranță merită să verificați dacă o experiență ușoară este prioritatea dvs. de top. Nu veți obține toate cele mai bune funcții și veți fi blocat cu șoareci cu fir, dar mulți utilizatori jură că șoarecii adoptă această filozofie de design.

Dacă sunteți interesat de acest tip de mouse, vă recomandăm Gloriosul model O pe high-end și Cooler Master MM710 pe buget.

Cel mai bun mouse high-end pentru jocuri FPS

Alegerea noastră pentru cel mai bun mouse high-end pentru FPS Gaming este Logitech G Pro X Superlightdar puteți găsi o alternativă mai ieftină la obișnuit Logitech G Pro Wireless sau Razer Viper Ultimate.

Cea mai bună alegere pentru jocuri de șoareci de ultimă generație

Alegerea noastră principală și alternativele sale au toate o formă simetrică ideală pentru mânerele FPS și o interfață complet wireless, fără întârziere de intrare vizibilă. G Pro X Superlight reușește acest lucru în timp ce este cel mai ușor dintre cele trei la 63 de grame, deși Viper Ultimate este un secund apropiat la 74 de grame. G Pro Wireless obișnuit este cel mai greu cu 80 de grame.

Un mouse ușor, fără fir, cu latență redusă, cu forma potrivită este mouse-ul de vis al oricărui profesionist FPS. G Pro Wireless, G Pro X Superlight și Viper Ultimate ar trebui să atingă acest obiectiv cu ușurință.

Cel mai bun mouse de ultimă generație pentru productivitate și MOBA/MMO

În acest moment, cea mai bună alegere pentru un mouse cu taste macro în minte poate fi găsită în Razer Naga Trinity. Fie că ești un profesionist care dorește acces la multe macrocomenzi sau un jucător MMO/MOBA care dorește acces la multe macrocomenzi, ar trebui să fii destul de bine acoperit aici. De asemenea, puteți schimba panoul lateral dacă vreți vreodată să aveți mai puține taste, dar factorul de formă voluminos al acestui mouse îl face mai puțin ideal pentru shooter-uri și alte jocuri. Și da, șoarecii de gaming tind să facă și șoareci cu productivitate bună.

Cea mai bună productivitate pentru șoareci și alegere Moba

Dacă doriți o creștere a calității construcției și a conectivității wireless, puteți merge la Naga Pro. Alternativ, puteți face downgrade la a Logitech G600 dacă doriți doar tastele macro suplimentare și nu aveți nevoie de wireless sau alte funcții suplimentare.

Cuvinte de despărțire

Chiar dacă nu ajungeți să cumpărați un mouse sau una dintre alegerile noastre, sperăm că alegerile noastre au avut sens pentru dvs. și că cunoștințele pe care le-am împărtășit vă vor ajuta să alegeți cel mai bun mouse de ultimă generație pentru nevoile dvs. în viitor. Dacă aveți întrebări, lăsați-le în comentarii de mai jos!

Credit imagine: Harikrishnanskt

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x