de Ayo Isaiah

Cele mai bune podcast-uri pentru noii codificatori și cele mai bune instrumente pentru a le asculta

Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

Am fost un pic surprins de rezultatele recentei Sondaj Free Code Camp / CodeNewbie. Doar aproximativ 26% dintre persoanele care învață să codeze în întreaga lume ascultă podcast-uri legate de codificare. Un respondent chiar a spus că „habar nu avea că există podcasturi de codare”.

1611876548 760 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai
Doar un mic procent din viitorii dezvoltatori ascultă podcasturi

Dacă te numeri printre cei 74% dintre oamenii care învață să codeze, dar nu ascultă încă niciun podcast legat de dezvoltare, acest articol este pentru tine.

De ce ar trebui să ascultați podcast-uri

Podcast-urile sunt pur și simplu emisiuni audio în stil radio distribuite pe internet, de obicei gratuit. Acestea oferă o modalitate excelentă de a consuma informații de calitate în timp ce efectuați sarcini zilnice, cum ar fi naveta, curățarea sau antrenamentul.

Podcast-urile au crescut în popularitate de-a lungul anilor și acum acoperă o gamă foarte largă de subiecte. Nu lipsesc emisiunile de înaltă calitate care vă vor ajuta să deveniți mai informați, să țineți pasul cu instrumentele preferate și să vă ajutați să dezvoltați o perspectivă mai largă asupra domeniului în continuă schimbare, care este tehnologia.

Vă recomandăm să vă abonați la câteva podcast-uri legate de codificare și să le folosiți în rutina dvs. în loc să ascultați muzică tot timpul.

Cele mai multe dintre următoarele podcast-uri sunt front-end și legate de JavaScript, dar există o mulțime de altele care acoperă alte tehnologii.

1. Magazin Talk Show

Dacă vă interesează dezvoltarea front-end-ului și proiectarea experienței utilizatorului, Shop Talk este un spectacol excelent pentru dvs. Prezintă interviuri cu dezvoltatori de top din industrie, precum și sesiuni de declanșare rapidă în care gazdele Dave Rupert și Chris Coyier răspund la o mulțime de întrebări trimise de ascultător.

Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

2. CodeNewbie

Podcastul CodeNewbie este destinat – ați ghicit – persoanelor care încep cu codificarea! Gazda Saron Yitbarek intervievează un nou oaspete în fiecare săptămână și vorbește despre călătoria lor de codare, modul în care au obținut primul lor loc de muncă de codificare și multe altele. Quincy Larson a apărut în emisiune cu ceva timp în urmă, așa că ar fi un episod excelent pentru început.

1611876549 517 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

3. Front End Happy Hour

Front-End Happy Hour este un nou Podcast care conține un panou de dezvoltatori de software din locuri precum LinkedIn, Netflix și Apple, care discută despre toate lucrurile despre dezvoltarea web-ului peste băuturile lor preferate de happy hour.

1611876549 118 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

4. Inginerie software zilnic

Indiferent de ce aspect al programării vă interesează, Software Engineering Daily se va dovedi o sursă excelentă de informații tehnice. Există peste 200 de episoade și cele mai multe au o durată de aproximativ o oră – o mulțime de conținut pe care să-l devorezi.

1611876549 513 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

5. JavaScript Jabber

JavaScript Jabber este un podcast săptămânal care discută toate lucrurile JavaScript: cadre, tehnologii de la server, precum și tehnici de codare și cele mai bune practici pentru dezvoltatori.

1611876550 218 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

6. Jurnalul de schimbări

Început în 2009, Changelog discută în principal subiecte legate de software-ul open source. Este găzduit de Adam Stacoviak și Jerod Santo. S-a discutat despre Free Code Camp detaliat pe unul dintre episoade, dacă sunteți interesat să verificați asta.

1611876550 908 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

7. Ceai pentru dezvoltatori

Acesta este un podcast scurt de 15-20 de minute care este „conceput pentru a se potrivi în pauza de ceai”. Un nou episod apare la fiecare două sau trei zile și acoperă subiecte precum construirea unor relații sănătoase cu clienții, pregătirea pentru interviuri, crearea de rețele și multe altele. Vă recomand să descărcați toate episoadele, deoarece există o mulțime de lucruri de calitate aici.

1611876551 46 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

8. Blocuri de codificare

Acest podcast lunar se adresează tuturor tipurilor de dezvoltatori și acoperă performanța, modelele de proiectare, implementarea bazei de date și o mulțime de sfaturi de programare orientate obiect.

1611876551 324 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

9. Podcast de design web receptiv

Puteți ajunge din urmă la toate lucrurile care răspund la dispozitive mobile – și la persoanele care o fac să se întâmple – pe acest podcast săptămânal găzduit de Karen McGrane și Ethan Marcotte.

1611876552 285 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

10. Web modern

Modern Web este un podcast centrat pe JavaScript care acoperă cele mai recente știri și evoluții în jurul instrumentelor moderne precum EmberJS, React, AngularJS, RxJS și ES2015.

1611876552 512 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

11. Front-End Five

Front-end Five este un podcast săptămânal de cinci minute produs de Code School, care acoperă toate știrile suculente din spațiul de dezvoltare web, inclusiv evenimente din comunitate.

1611876552 964 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

12. Platforma Web

Acest podcast discută toate lucrurile legate de dezvoltarea web, dispozitivele mobile, managementul proiectelor, fluxurile de lucru Git, JavaScript modern (ES2015). Există peste 85 de episoade și fiecare spectacol se desfășoară timp de aproximativ o oră.

1611876553 497 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

13. Aventuri în unghiular

După cum ați fi putut ghici, acest podcast acoperă tot Angular.js. Dacă sunteți Angular.js sau îl utilizați în mod regulat, veți dori cu siguranță să țineți pasul cu acesta.

1611876553 380 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

14. Radio CodePen

Dacă doriți să începeți propria afacere cu software sau pornire, CodePen Radio vă acoperă. Chris Coyier, Alex Vazquez și Tim Sabat – cofondatorii CodePen – vorbesc despre evoluția ideilor simple în afaceri reale. Există peste 80 de episoade pe care să le porți, iar noile emisiuni sunt lansate aproximativ o dată pe săptămână. Foarte recomandat.

1611876554 89 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

15. Podcast cu ghid de stil

The Style Guide Podcast este o scurtă serie de interviuri găzduite de Anna Debenham și Brad Frost. În fiecare dintre cele 12 episoade, ei vorbesc despre crearea și menținerea ghidurilor de stil, proiectarea de modele reutilizabile și despre modul de prezentare a ghidurilor de stil către părțile interesate.

1611876554 955 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai

Am furnizat un fișier .opml pe care îl puteți descărca și importa în aplicația dvs. preferată de podcast pentru a vă abona la toate aceste emisiuni cu un singur clic.

Descărcați întregul fișier de abonament de listă aici.

Apropo de podcast-uri, dacă nu aveți nicio idee despre cum să ascultați un podcast sau dacă abia ați început să utilizați această formă de media, iată câteva opțiuni software pe care ar trebui să le luați în considerare.

Linux

Dacă rulați Linux, gPodder pare a fi cea mai bună opțiune pe care o aveți. Este cea pe care o folosesc pe mașina mea și face o treabă excelentă în organizarea colecției mele. Cu toate acestea, nu poate reda nimic singur – va trebui să deschideți fișierele descărcate într-o aplicație externă.

1611876554 93 Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai
Aplicație Vocal Podcast pentru Linux

O altă opțiune este Vocal, care a fost special conceput pentru sistemul de operare elementar, dar funcționează pe alte distribuții bazate pe Ubuntu, distribuții RPM (cum ar fi Fedora) și Arch Linux.

Clementina este o aplicație de muzică cu suport excelent și pentru podcast-uri, dar nu acceptă podcast-uri video, deoarece este doar un player audio.

Windows

iTunes este cea mai populară aplicație de podcast pentru Windows, dar mi se pare a fi ciudată, lentă și cu siguranță exagerată, dacă tot ce vrei este un simplu manager de podcasturi.

Grover Podcast (gratuit) este o alternativă decentă pentru dispozitivele Windows 10. Arată foarte frumos și oferă integrare iTunes.

Aplicația gPodder menționată mai sus este disponibilă și pe Windows.

OS X

Pentru utilizatorii de OS X care nu doresc să utilizeze iTunes, Coborât (7,99 USD) oferă o alternativă excelentă sau pur și simplu o puteți folosi Distribuții de buzunar‘versiunea web care costă 9 USD. gPodder funcționează și pe OS X.

Mobil

Nu există o lipsă de clienți podcast pe dispozitivele mobile pentru a-ți pune la curent emisiunile preferate din mers.

În ceea ce privește iOS, Acoperit de nori (Gratuit – iPhone / iPad) este considerat de mulți cea mai bună aplicație podcast.

Coborât (2,99 USD) este o altă opțiune excelentă dacă doriți să vă sincronizați abonamentele între iPhone și Macbook.

Dacă vă place să săriți între dispozitive, Distribuții de buzunar (3,99 USD – Android, iPhone / iPad, Windows Phone) este pur și simplu cel mai bun pentru sincronizarea colecției dvs. între aceste dispozitive și oferă, de asemenea, un client web pentru ascultare pe computer.

Alte aplicații notabile includ: Doggcatcher (3,99 USD – numai pentru Android), Player FM (Gratuit – Android, Web) și Grover Pro (2,99 USD – Windows 10 Mobile). Nerdii open source ar trebui să utilizeze AntennaPod (Gratuit – numai pentru Android).

Personal, folosesc Dependent de podcast (Gratuit / 2,99 USD – numai pentru Android) și experiența mea cu acesta a fost impecabilă, deci este o opțiune excelentă de privit și la asta.

Sper că această postare v-a ajutat să descoperiți niște podcast-uri de codificare minunate la care merită să vă abonați și să vă angajați în rutina zilnică. Sper că acestea se vor dovedi valoroase pentru călătoria dvs. spre a deveni dezvoltator de software.

Mulțumesc pentru lectură. Dacă ți-a plăcut această postare, dă clic pe inima verde de mai jos și distribuie-le prietenilor tăi dezvoltatori în devenire.

Și urmărește-mi călătoria către codificarea awesomeness pe blogul meu personal. Noroc.

Cele mai bune podcast uri pentru noii codificatori si cele mai