Cele mai bune programe de completare pentru browser pentru a traduce pagini web din mers

Cele mai bune programe de completare pentru browser pentru a traduce pagini web din mers
⏱️ 4 min read

Conținutul online constă din mai multe limbi, deci este posibil să nu găsiți întotdeauna conținutul de care aveți nevoie în limba preferată. Chiar dacă engleza (cea mai mare parte a conținutului web) este limba dvs. principală, este posibil să aterizați pe o pagină web sau un conținut pe care este posibil să nu îl puteți înțelege.

Dacă ți se întâmplă des, atunci ar putea dori să încerci un supliment de browser pentru a traduce conținutul paginii web din mers. Mai jos am ales cele mai bune extensii de traducere pentru Chrome, Firefox, Safari și Opera.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Traducere Google (Chrome)

Google Translate este cel mai utilizat serviciu de traducere care vă va permite să traduceți în mai multe limbi diferite. Acesta este oficialul Google Traducere extensie pentru Chrome, care este, de asemenea, alimentată de același serviciu de traducere uimitor. Extensia face ca traducerea să fie o briză. Dacă găsește o pagină web care nu este în limba dvs. principală, vă va solicita automat să o traduceți în limba preferată.

De asemenea, puteți evidenția textul de pe orice pagină web și să-l traduceți în limba preferată fără a părăsi fereastra. Vă va permite să traduceți fraze pe măsură ce le tastați în câmpurile de text. Dacă sunteți utilizator Chrome, atunci aceasta este cea mai bună extensie de traducere pentru dvs.

2. Google Traducere pentru Firefox (Firefox)

O extensie alimentată de Google Translate pentru Firefox pentru a traduce cu ușurință conținut web, această extensie vă permite să traduceți conținut utilizând trei metode diferite. Se va adăuga un buton în bara de adrese, unul în meniul contextual și puteți specifica, de asemenea, o tastă rapidă pentru a traduce conținutul doar prin apăsarea unei taste. Toate aceste metode se aplică traducerilor complete de pagini web și, de asemenea, pentru traducerea conținutului specific pe o pagină web.

Traducere-pagini Web-Google-Translator-Pentru-Firefox

La fel de Google Traducere pentru Firefox este alimentat de Google Translate, acceptă toate limbile acceptate de Google Translate și algoritmul este, de asemenea, același. În plus, puteți specifica, de asemenea, o limbă principală pentru a traduce cu ușurință conținutul, fără a fi nevoie să îl specificați de fiecare dată.

3. S3.Google Translator (Firefox)

Un alt supliment bun pentru Firefox, care este alimentat de Google Translate, poate face aproape orice poate face Google Translate For Firefox și vine cu câteva funcții avansate pe care unii oameni le pot dori. În afară de traducerea paginilor web printr-un clic pe un buton, poate traduce automat subtitrări pe Youtube în limba preferată.

Traducere-pagini-web-S3.Google-Translator

În plus, S3.Google Translator vine, de asemenea, cu un mod de învățare a limbilor care va înlocui automat anumite cuvinte online într-o limbă definită pentru a învăța cu ușurință utilizarea lor. Lucrurile devin și mai ușoare cu suportul integrat Text-to-Speech, care vă va permite să ascultați orice frază evidențiată în browser.

4. TranslateMe (Safari)

Este o extensie de traducere simplă pentru Safari care vă va permite să traduceți rapid orice conținut de pe web. Puteți traduce propoziții sau pagini web întregi folosind TranslateMe butonul barei de instrumente sau tasta rapidă „T”.

Traducere-pagini web-TraducereMe

De asemenea, folosește Google Translate pentru traducere și acceptă toate caracteristicile sale. Puteți utiliza funcția Text-to-Speech pentru a asculta textul sursă pentru o învățare mai bună.

5. ImTranslator (Opera)

A Extensie de traducere multi-browser care are o listă robustă de caracteristici și, de asemenea, acceptă Opera, ImTranslator folosește mai multe servicii de traducere, inclusiv Google Translate, Bing Translate și Babylon Translate. Această tehnică duce la o traducere mai precisă în comparație cu utilizarea unui singur serviciu. Folosește mai multe metode pentru a afișa traducerea, inclusiv fereastra pop-up, traducerea în linie, înlocuirea textului original (păstrarea formatării) și traducerea ferestrei separate.

Traducere-pagini-web-ImTranslator

De asemenea, puteți utiliza mai multe metode pentru a declanșa traducerea, inclusiv tastele rapide. În plus, oferă o opțiune completă de personalizare pentru a controla comportamentul extensiei. Personalizarea include controlul conținutului, comenzile rapide personalizate, culoarea textului, comportamentul cu bule, utilizarea serviciului de traducere, setările limbii individuale, istoricul traducerilor și multe altele.

Concluzie

Puteți utiliza oricare dintre instrumentele de mai sus și ar trebui să puteți traduce orice pagină web din mers. În timp ce majoritatea serviciilor folosesc Google Translate, puteți utiliza și ImTranslate all-in-one care acceptă mai multe browsere și oferă traducere dintr-un serviciu pe care îl alegeți. Faceți comentarii mai jos și spuneți-ne cum traduceți paginile web și de ce.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x