Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 5T în 2021

⌛ Reading Time: 5 minutes

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 5T: OnePlus 5T a fost lansat în noiembrie 2017, la doar cinci luni de la lansarea OnePlus 5. OnePlus 5T a avut un succes imens imediat, deoarece a adus diferite modificări la masă la același preț. OnePlus urmează ideologia lansării unui upgrade la dispozitivele sale în termen de șase luni. Ei bine, nu a adus multe modificări tabelului de la OnePlus 3 la 3T, dar a schimbat întregul design de la 5 la 5T.

Deși OnePlus 5T are același Snapdragon 835 SoC și 8 GB RAM ca OnePlus 5 mai vechi, acesta are un design major și afișează actualizarea dimensiunii. OnePlus 5T cuplat cu sistemul de operare Oxygen este mai rapid și mai rapid decât actualul mid-rangers de generație actuală.

Specificații OnePlus 5T

Credite imagine: Android Central

OnePlus 5T are un ecran AMOLED optic de 6,1 inci cu un raport de aspect de 18: 9. Rezoluția acestui afișaj este de 1080 x 2160 pixeli, iar pixelul densitate din acest panou este de aproximativ 401 PPI. Dispozitivul nu are nicio crestătură și vine cu ceea ce se numea pe atunci un ecran complet. Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass 5.

Sub capotă, dispozitivul este alimentat de un chipset Qualcomm Snapdragon 835 care este cuplat cu 6 GB RAM sau 8 GB RAM. În ceea ce privește stocarea internă, dispozitivul este disponibil în două variante de stocare, care includ 64 GB și 128 GB. Adreno 540 se ocupă aici de sarcinile grafice.

Citește și: Realme X3 SuperZoom Unlock Bootloader [Unofficial Method]

Senzorul principal este o unitate de 16 megapixeli cu deschidere F / 1,7. Senzorul secundar este un senzor cu lumină slabă de 20 MP, care este, de asemenea, un upgrade de la teleobiectiv de la OnePlus 5. Deși dispozitivul rulează Oxygen OS, este nevoie de atât de mult timp pentru a primi actualizări, având în vedere vârsta dispozitivului. Dar, dezvoltarea dispozitivului continuă să fie puternică. Deci, în această postare, să discutăm despre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 5T.

Note importante înainte de instalarea ROM-urilor personalizate pe OnePlus 5T

  1. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă completă pe dispozitiv înainte de proces.
  2. Încărcați dispozitivul cu cel puțin 80% înainte de a începe procesul.
  3. Aveți răbdare în timp ce instalați ROM-urile personalizate. Unele dintre ROM-urile de pe listă pot dura până la 30 de minute pentru a fi instalate uneori. Efectuarea de acțiuni inutile poate duce la o buclă de încărcare sau cărămidă.

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 5T

Acum, că am discutat totul, să începem rapid lista noastră cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 5T în 2021. Înainte de a începe, vă rugăm să vă asigurați că sunteți conștienți de procesul de instalare a ROM-urilor personalizate. Cei mai mulți dintre voi credeți că intermitentul unui ROM personalizat este la fel ca actualizarea software-ului pe care l-ați primit prin OTA. Instalarea este complet un proces manual. Deci, asigurați-vă că verificați procesul de instalare înainte de a începe.

1. Experiență Pixel

Credite pentru imagine: Pixel Experience

Descărcați experiența Pixel

Pixel Experience este unul dintre cele mai iubite ROM-uri personalizate pentru orice dispozitiv Android. Pixel Experience oferă o experiență Android completă, dar cu câteva caracteristici Pixel aici și acolo. După cum sugerează și numele, Experiență Pixel pentru OnePlus 5T oferă toate caracteristicile unui dispozitiv Pixel. Flashing Pixel Experience pe OnePlus 5T este o plăcere absolută, deoarece vă puteți elibera experiența de la MIUI.

Pixel Experience ROM aduce o mulțime de caracteristici utile și convingătoare, performanță și optimizare a bateriei. Interfața de aici este foarte clară și rulează Android 10 cu toate caracteristicile incluse. Dacă sunteți un fan al smartphone-urilor Pixel, acordați cu siguranță acestei ROM-uri.

2. Sistem de operare Havoc

Descărcați sistemul de operare Havoc

Nu va exista nicio listă cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 5 sau orice alt dispozitiv în acest sens, fără a include sistemul Havoc OS pe listă. Sistemul de operare Havoc, cu mâinile jos, este unul dintre cele mai bogate în ROM-uri, orientate spre performanță, stabile. ROM-ul personalizat în sine este simplu și curat, spre deosebire de sistemul de operare Dot, Bootleggers sau orice alte ROM-uri.

Vine cu o mulțime de caracteristici, inclusiv personalizări ale temelor, personalizări ale barei de navigare până la personalizarea listei. Dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, în asistența pentru nucleele personalizate, dacă așa așteptați cu nerăbdare. Pentru a termina, Sistem de operare Havoc pentru OnePlus 5 este unul dintre cele mai bune ROM-uri pe care le veți folosi.

3. Lineage OS 17

Credite pentru imagine: Joc de ROM-uri pe YouTube

Descărcați sistemul de operare Lineage

Lineage OS 17 este unul dintre cele mai bune ROM vamale disponibile pentru orice dispozitiv. Lineage OS este moștenirea continuă a CyanogenMod care a venit după închiderea completă a CM Project în 2016. Acesta este un program oficial dezvoltat Lineage OS 17 pentru OnePlus 5T, este complet fără erori și stabil decât alte proiecte. Sistemul de operare Lineage este Android-ul complet, cu un set de câteva personalizări.

Pentru început, Lineage OS 17 pe OnePlus 5T rulează Android 10, care include toate caracteristicile sale. În afară de caracteristicile generice Android 10, Lineage OS 17 vine cu lucruri, programe de completare aici și acolo și multe altele.

4. CRDroid

Descărcați CRDroid

Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai vechi și mai bune echipe de proiect ROM personalizate care au făcut acest ROM disponibil pe majoritatea dispozitivelor Android. CrDroid este construit în mare parte pentru stabilitate. Și acest lucru este adesea considerat ca generația actuală Ressurection Remix. Dacă nu știți, Ressurection Remix este unul dintre cele mai vechi și mai personalizabile ROM-uri din istoria dezvoltării ROM-urilor personalizate Android.

Dezvoltatorii au adus stabilitatea de la ROM-urile AOSP, personalizările din Ressurection Remix făcându-l unul dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 5T. CrDroid pentru OnePlus 5T vine în versiuni oficiale cu actualizări și modificări frecvente. Dacă sunteți un fan al personalizării, atunci ce așteptați?

Citește și: Descarcă Google Camera pentru Redmi Note 9 Pro

5. Derpfest Bare

Credite pentru imagine: Game Of Roms pe YouTube

Descărcați Derpfest bare

Derpfest este una dintre cele mai personalizabile și design-uri ROM actuale. Derpfest Bare este un proiect neoficial. ROM-ul este bogat în caracteristici, cu o mare parte din caracteristici. Pentru a ne aminti, Derpfest a fost început ca un mic proiect bazat pe AOSIP pentru OnePlus 5T. Spre deosebire de celelalte ROM-uri din listă, acestea au început cu Android 9.0. De atunci, mulți utilizatori și întreținători s-au interesat să susțină proiectul.

Derpfest pentru OnePlus 5T caracteristici, una dintre cele mai ușoare interfețe de utilizare vine echipată cu o mulțime de funcții, astfel încât să o puteți regla exact după cum doriți. Acest ROM colectează cele mai bune dintre toate interfețele de utilizare. Pentru început, acestea oferă UI Pixel de la Pixel Experience și, de asemenea, împachetează ROM-ul cu produse Pixel. Dacă nu ați încercat Derpfest, puteți să-l încercați!

Concluzie

Deci, cele menționate mai sus sunt unele dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 5T. Dacă tot nu reușiți să alegeți pe care să-l blocați, permiteți-mi să fac un alt pas pentru a vă ajuta. Ești un fan al dispozitivelor Pixel? Apoi, Pixel Experience este o opțiune absolută pentru dvs. Pentru toate neobișnuitele personalizări, dă-i o lovitură prin intermitent CRDroid. Doriți să vă personalizați dincolo de limite, intermitând moduri personalizate, nuclee etc., apoi sistemul de operare Havoc este opțiunea pentru dvs.

Dacă sunteți dispus să utilizați un ROM frumos proiectat, cu toate caracteristicile existente, atunci linkurile Derpfest vă așteaptă mai sus. Dacă sunteți un fanatic al Android și personalizările nu contează cu adevărat pentru dvs., atunci sistemul de operare Lineage este! Deci, asta este tot ce trebuie să spun în această postare.

Dacă acest ghid te-a ajutat să găsești și să alegi cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 5T, atunci arată-ne ceva dragoste împărtășind articolul prietenilor tăi care folosesc OnePlus 5T. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.