Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 6 în august 2020

⌛ Reading Time: 5 minutes

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 6 în august 2020: Odată cu lansarea lunară de către OnePlus a unui nou telefon sau serie, lista sa de smartphone-uri crește doar. Cu timpul, marca a început să fie un flagship premium premium și acum a devenit un adevărat flagship premium. Acum, odată cu lansarea OnePlus Nord, portofoliul lor este larg răspândit. Cu tot ceea ce OnePlus 6 este încă în stare bună chiar și în 2020, datorită hardware-ului excelent și sistemului de operare Oxygen.

Citește și: Cum se instalează TWRP Recovery și Root Redmi 9 Prime

Credite imagine: TrueTech

Specificații OnePlus 6

OnePlus 6 are un ecran AMOLED optic de 6,28 inch cu un raport de aspect de 19: 9. Rezoluția acestui afișaj este de 1080 x 2280 pixeli, iar densitatea pixelilor acestui panou este de aproximativ 402 PPI. Dispozitivul are o crestătură și vine cu ceea ce se numea pe atunci un ecran complet. Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass 5.

Sub capotă, dispozitivul este alimentat de un chipset Qualcomm Snapdragon 845 care este cuplat cu 6 GB RAM sau 8 GB RAM. În ceea ce privește stocarea internă, dispozitivul este disponibil în două variante de stocare, care includ 64 GB și 128 GB. Adreno 630 se ocupă aici de sarcinile grafice.

Citește și: Cum deblochezi Bootloader-ul Redmi 9 Prime

Senzorul principal este o unitate de 16 megapixeli cu deschidere F / 1,7. Senzorul secundar este un senzor de 20 MP care face ca setarea să fie o actualizare de la OnePlus 5T. Deși dispozitivul rulează sistemul de operare Oxygen, este nevoie de atât de mult timp pentru a primi actualizări, având în vedere vârsta dispozitivului. Dar, dezvoltarea dispozitivului continuă să fie puternică. Deci, în această postare, să discutăm despre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 6 în august 2020.

Note importante înainte de instalarea ROM-urilor personalizate pe OnePlus 6

  1. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă completă pe dispozitiv înainte de proces.
  2. Încărcați dispozitivul cu cel puțin 80% înainte de a începe procesul.
  3. Aveți răbdare în timp ce instalați ROM-urile personalizate. Unele dintre ROM-urile de pe listă pot dura până la 30 de minute pentru a fi instalate uneori. Efectuarea de acțiuni inutile poate duce la o buclă de încărcare sau cărămidă.

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 6

Acum, că am discutat totul, permiteți-ne să începem rapid cu lista noastră de cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 6 în august 2020. Înainte de a începe, asigurați-vă că sunteți conștienți de procesul de instalare a ROM-urilor personalizate. Cei mai mulți dintre voi credeți că intermitentul unui ROM personalizat este la fel ca actualizarea software-ului pe care l-ați primit prin OTA. Instalarea este complet un proces manual. Deci, asigurați-vă că verificați procesul de instalare înainte de a începe.

1. Sistem de operare Havoc

Credite imagine: Game Of ROMS

Descărcați sistemul de operare Havoc

Nu va exista nicio listă cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 6 sau orice alt dispozitiv în acest sens, fără a include sistemul de operare Havoc în listă. Sistemul de operare Havoc, cu mâinile jos, este unul dintre cele mai bogate în ROM-uri, orientate spre performanță, stabile. ROM-ul personalizat în sine este simplu și curat, spre deosebire de sistemul de operare Dot, Bootleggers sau orice alte ROM-uri.

Vine cu o mulțime de caracteristici, inclusiv personalizări ale temelor, personalizări ale barei de navigare până la personalizarea listei. Dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, în asistența pentru nucleele personalizate, dacă așa așteptați cu nerăbdare. Pentru a termina, Sistem de operare Havoc pentru OnePlus 6 este unul dintre cele mai bune ROM-uri pe care le veți folosi.

2. Lineage OS 17

Credite pentru imagine: Joc de ROM-uri pe YouTube

Descărcați sistemul de operare Lineage

Lineage OS 17 este unul dintre cele mai bune ROM vamale disponibile pentru orice dispozitiv. Lineage OS este moștenirea continuă a CyanogenMod care a venit după închiderea completă a CM Project în 2016. Acesta este un program oficial dezvoltat Lineage OS 17 pentru OnePlus 6, este complet fără erori și stabil decât alte proiecte. Sistemul de operare Lineage este Android-ul complet, cu un set de câteva personalizări.

Pentru început, Lineage OS 17 pe OnePlus 6 rulează Android 10, care include toate caracteristicile sale. În afară de caracteristicile generice Android 10, Lineage OS 17 vine cu lucruri, programe de completare aici și acolo și multe altele.

3. CRDroid

Descărcați CRDroid

Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai vechi și mai bune echipe de proiect ROM personalizate care au făcut acest ROM disponibil pe majoritatea dispozitivelor Android. CrDroid este construit în mare parte pentru stabilitate. Și acest lucru este adesea considerat ca generația actuală Ressurection Remix. Dacă nu știți, Ressurection Remix este unul dintre cele mai vechi și mai personalizabile ROM-uri din istoria dezvoltării ROM-urilor personalizate Android.

Dezvoltatorii au adus stabilitatea de la ROM-urile AOSP, personalizările din Ressurection Remix făcându-l unul dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7. CrDroid pentru OnePlus 6 vine în versiuni oficiale cu actualizări și modificări frecvente. Dacă sunteți un fan al personalizării, atunci ce așteptați?

4. Corvus ROM

Credite imagine: Corvus ROM

Descărcați Corvus

Corvus ROM este inspirat din Proiectul Dirty Unicorns ROM. Corvus ROM pentru OnePlus 6 se concentrează în principal pe caracteristici și stabilitate generală. Există o mulțime de modificări și optimizări pe care utilizatorii le pot experimenta aici. ROM-ul are diverse caracteristici de personalizare, inclusiv plăci rapide, notificări, heads-up și multe altele.

Citește și: Cum să schimbi stilul de navigare pe Samsung Galaxy Tab S6 [w Button Order]

Celelalte caracteristici de aici includ selector de accent, temă înapoi și restaurare, funcții de iluminare a marginilor, captură de ecran extinsă și multe altele. ROM-ul este disponibil în ambele versiuni aici. Puteți alege să blocați versiunea cu GApps și puteți bloca și versiunea vanilie.

5. Android paranoic

Descărcați Android Paranoid

Android paranoic este unul dintre cele mai vechi ROM-uri de pe listă. Androidul paranoic a devenit inevitabil pentru o vreme și acum s-au întors cu o explozie, adăugând suport pentru tot mai multe dispozitive. Însă dezvoltarea oficială este încă exclusivă doar pentru dispozitivele izbitoare majore și din fericire OnePlus 6 intră sub acest aspect.

Acest ROM are cea mai lustruită experiență Android și experiența rafinată a utilizatorului. Este adesea menționat ca sistemul de operare Oxygen al ROM-urilor personalizate. ROM-ul este un amestec de performanță, durată de viață a bateriei și funcționalitate în comparație cu AOSP. Este cu siguranță ROM-urile mele preferate de pe orice listă în orice zi. Continuați și descărcați Android paranoic pentru OnePlus 6.

Concluzie

Deci, cele menționate mai sus sunt unele dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 6. Dacă totuși nu reușiți să alegeți pe care să le blocați, permiteți-mi să fac un alt pas pentru a vă ajuta. Ești un fan al dispozitivelor Android Stock? Apoi, Android paranoic este o opțiune absolută pentru dvs. Pentru toate neobișnuitele personalizări, dă-i o lovitură prin intermitent CRDroid. Doriți să personalizați dincolo de limite, intermitând moduri personalizate, kerneluri etc., atunci sistemul de operare Havoc este opțiunea pentru dvs.

Dacă sunteți dispus să utilizați un ROM frumos proiectat, cu toate caracteristicile existente, atunci linkurile Corvus OS vă așteaptă mai sus. Dacă sunteți un fanatic Android și personalizările nu contează cu adevărat pentru dvs., atunci sistemul de operare Lineage este! Deci, asta este tot ce trebuie să spun în această postare.

Dacă acest ghid v-a ajutat să găsiți și să alegeți cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 6 în august 2020, atunci arătați-ne un pic de dragoste împărtășind articolul prietenilor dvs. care folosesc OnePlus 6 Acum că ați făcut acest lucru, este timpul pentru mine să licitez tu adieu. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.