Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7 în august 2020

⌛ Reading Time: 5 minutes

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7 în august 2020: Deși OnePlus 7 este unul dintre cele mai bune dispozitive Android, nu a primit multă dragoste de la pasionații de tehnologie, deoarece a fost lansat alături de OnePlus 7 Pro, care este încă unul dintre cele mai uimitoare dispozitive. OnePlus 7 nu este mai puțin un dispozitiv chiar și în 2020. Pentru început, dispozitivul este lansat cu Snapdragon 855 SoC, care este cuplat cu 6 sau 8 GB RAM. Snapdragon 855 continuă să se balanseze în 2020, dar la rangul mediu.

Citește și: Descarcă Oxygen OS Open Beta 7 pentru OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro

Credite imagine: Revista T3

Specificații OnePlus 7

OnePlus 7 are un ecran AMOLED optic de 6,41 inch cu raportul de aspect de 19,5: 9. Rezoluția acestui afișaj este de 1080 x 2340 pixeli, iar densitatea pixelilor acestui panou este de aproximativ 402 PPI. Dispozitivul nu are nicio crestătură și vine cu ceea ce se numea pe atunci un ecran complet. Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass 5.

Sub capotă, dispozitivul este alimentat de un chipset Qualcomm Snapdragon 855 care este cuplat cu 6 GB RAM sau 8 GB RAM. În ceea ce privește stocarea internă, dispozitivul este disponibil în două variante de stocare, care includ 64 GB și 128 GB. Adreno 640 se ocupă aici de sarcinile grafice.

Citește și: Realme X3 SuperZoom Unlock Bootloader [Unofficial Method]

Senzorul principal este o unitate de 48 megapixeli cu deschidere F / 1,7. Senzorul secundar este un senzor de adâncime de 5 MP, ceea ce face ca setarea să fie un upgrade de la OnePlus 6T. Deși dispozitivul rulează sistemul de operare Oxygen, este nevoie de atât de mult timp pentru a primi actualizări, având în vedere vârsta dispozitivului. Dar, dezvoltarea dispozitivului continuă să fie puternică. Deci, în această postare, să discutăm despre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7 în august 2020.

Note importante înainte de instalarea ROM-urilor personalizate pe OnePlus 7

  1. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă completă pe dispozitiv înainte de proces.
  2. Încărcați dispozitivul cu cel puțin 80% înainte de a începe procesul.
  3. Aveți răbdare în timp ce instalați ROM-urile personalizate. Unele dintre ROM-urile de pe listă pot dura până la 30 de minute pentru a fi instalate uneori. Efectuarea de acțiuni inutile poate duce la o buclă de încărcare sau cărămidă.

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7

Acum, că am discutat totul, să începem rapid lista noastră cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7 în august 2020. Înainte de a începe, vă rugăm să vă asigurați că sunteți conștienți de procesul de instalare a ROM-urilor personalizate. Cei mai mulți dintre voi credeți că intermitentul unui ROM personalizat este la fel ca actualizarea software-ului pe care l-ați primit prin OTA. Instalarea este complet un proces manual. Deci, asigurați-vă că verificați procesul de instalare înainte de a începe.

1. Experiență Pixel

Credite pentru imagine: Pixel Experience

descărcați experiența pixelilor

Pixel Experience este unul dintre cele mai iubite ROM-uri personalizate pentru orice dispozitiv Android. Pixel Experience oferă o experiență Android completă, dar cu câteva caracteristici Pixel aici și acolo. După cum sugerează și numele, Experiență Pixel pentru OnePlus 7 oferă toate caracteristicile unui dispozitiv Pixel. Flashing Pixel Experience pe OnePlus 7 este o plăcere absolută, deoarece vă puteți elibera experiența de la MIUI.

Pixel Experience ROM aduce o mulțime de caracteristici utile și convingătoare, performanță și optimizare a bateriei. Interfața de aici este foarte clară și rulează Android 10 cu toate caracteristicile incluse. Dacă sunteți un fan al smartphone-urilor Pixel, acordați cu siguranță acestei ROM-uri.

2. Sistem de operare Havoc

Descărcați havoc os

Nu va exista nicio listă cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7 sau orice alt dispozitiv în acest sens, fără a include sistemul Havoc OS în listă. Sistemul de operare Havoc, cu mâinile jos, este unul dintre cele mai bogate în ROM-uri, orientate spre performanță, stabile. ROM-ul personalizat în sine este simplu și curat, spre deosebire de sistemul de operare Dot, Bootleggers sau orice alte ROM-uri.

Vine cu o mulțime de caracteristici, inclusiv personalizări ale temelor, personalizări ale barei de navigare până la personalizarea listei. Dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, în asistența pentru nucleele personalizate, dacă așa așteptați cu nerăbdare. Pentru a termina, Sistem de operare Havoc pentru OnePlus 7 este unul dintre cele mai bune ROM-uri pe care le veți folosi.

3. Lineage OS 17

Credite pentru imagine: Joc de ROM-uri pe YouTube

Descărcați lineage os

Lineage OS 17 este unul dintre cele mai bune ROM vamale disponibile pentru orice dispozitiv. Lineage OS este moștenirea continuă a CyanogenMod care a venit după închiderea completă a CM Project în 2016. Acesta este un program oficial dezvoltat Lineage OS 17 pentru OnePlus 7, este complet fără erori și stabil decât alte proiecte. Sistemul de operare Lineage este Android-ul complet, cu un set de câteva personalizări.

Pentru început, Lineage OS 17 de pe OnePlus 7 rulează Android 10, care include toate caracteristicile sale. În afară de caracteristicile generice Android 10, Lineage OS 17 vine cu lucruri, programe de completare aici și acolo și multe altele.

4. Derpfest

Credite pentru imagine: Game Of Roms pe YouTube

Descărcați Derpfest

Derpfest este una dintre cele mai personalizabile și design-uri ROM actuale. ROM-ul este bogat în caracteristici, cu o mare parte din caracteristici. Pentru a ne aminti, Derpfest a fost început ca un mic proiect bazat pe AOSIP pentru OnePlus 5T. Spre deosebire de celelalte ROM-uri din listă, acestea s-au uitat cu Android 9.0. De atunci, mulți utilizatori și întreținători s-au interesat să susțină proiectul.

Derpfest pentru OnePlus 7 caracteristici, una dintre cele mai ușoare interfețe de utilizare vine echipată cu o mulțime de funcții, astfel încât să o puteți regla exact după cum doriți. Acest ROM colectează cele mai bune dintre toate interfețele de utilizare. Pentru început, acestea oferă UI Pixel de la Pixel Experience și, de asemenea, împachetează ROM-ul cu produse Pixel. Dacă nu ați încercat Derpfest, puteți să-l încercați!

5. CRDroid

Descărcați CRdroid

Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai vechi și mai bune echipe de proiect ROM personalizate care au făcut acest ROM disponibil pe majoritatea dispozitivelor Android. CrDroid este construit în mare parte pentru stabilitate. Și acest lucru este adesea considerat ca generația actuală Ressurection Remix. Dacă nu știți, Ressurection Remix este unul dintre cele mai vechi și mai personalizabile ROM-uri din istoria dezvoltării ROM-urilor personalizate Android.

Dezvoltatorii au adus stabilitatea de la ROM-urile AOSP, personalizările din Ressurection Remix făcându-l unul dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7. CrDroid pentru OnePlus 7 vine în versiuni oficiale cu actualizări și modificări frecvente. Dacă sunteți un fan al personalizării, atunci ce așteptați?

Concluzie

Deci, cele menționate mai sus sunt unele dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7. Dacă totuși nu reușiți să alegeți pe care să le blocați, permiteți-mi să fac un alt pas pentru a vă ajuta. Ești un fan al dispozitivelor Pixel? Apoi, Pixel Experience este o opțiune absolută pentru dvs. Pentru toate neobișnuitele personalizări, dă-i o lovitură prin intermitent CRDroid. Doriți să personalizați dincolo de limite, intermitând moduri personalizate, kerneluri etc., atunci sistemul de operare Havoc este opțiunea pentru dvs.

Dacă sunteți dispus să utilizați un ROM frumos proiectat, cu toate caracteristicile existente, atunci linkurile Derpfest vă așteaptă mai sus. Dacă sunteți un fanatic Android și personalizările nu contează cu adevărat pentru dvs., atunci sistemul de operare Lineage este! Deci, asta este tot ce trebuie să spun în această postare.

Dacă acest ghid v-a ajutat să găsiți și să alegeți cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 7 în august 2020, atunci arătați-ne un pic de dragoste împărtășind articolul prietenilor dvs. care folosesc OnePlus 7 Acum că ați făcut acest lucru, este timpul ca eu să licitez tu adieu. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.