Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 8 Pro în august 2020

⌛ Reading Time: 4 minutes

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 8 Pro în august 2020: OnePlus 8 Pro a fost lansat în India în aprilie alături de OnePlus 8. Dar, din cauza situațiilor de blocare și a altor preocupări, vânzarea a început târziu. OnePlus, în ciuda faptului că se numesc flagship killer, se comercializează ca smartphone-uri emblematice premium. Mai ales cu un preț inițial de Rs. 54.000 de dispozitive nu mai sunt accesibile.

Citește și: Descarcă Google Camera 7.4 pentru Redmi 9 Prime

Credite imagine: PhoneArena

OnePlus a făcut toate opririle pentru a lansa un flagship complet. Unele dintre caracteristicile emblematice de ultimă generație pe care dispozitivele OnePlus le-au pierdut anterior și-au făcut drum aici. Pentru început, designul este acum rezistent la apă și praf, cu toate certificările.

Specificații OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro este varianta mai scumpă a seriei OnePlus 8. Dispozitivul are originea pe ecranul Fluid AMOLED, Corning Gorilla Glass 5, HDR10 + și multe altele. Vedem aici configurarea camerei spate quad cu o cameră principală de 48 MP cu f / 1.8, o cameră foto de 8 MP, o cameră ultra-largă de 48 MP și o cameră cu filtru de culoare de 5 MP f / 2.4.

Dispozitivul se bazează pe SoC Qualcomm Snapdragon 865, cuplat cu 8 sau 12 GB RAM și vine cu stocări UFS 3.0 128 GB și 256 GB. Toate acestea sunt susținute de o baterie de 4510 mAh care poate fi încărcată cu o încărcare rapidă de 30W.

Citește și: Cum să găsești parola WiFi în Windows 10

Dispozitivul rulează Oxygen OS, care este construit deasupra Android 10. Oxygen OS este una dintre interfețele de utilizator bogate în funcții, care vine cu un pachet de caracteristici, dar distracția ROM-urilor personalizate nu se găsește nicăieri aici. Acum, aici intervin ROM-uri personalizate precum Pixel Experience și Lineage OS. În acest post să discutăm despre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 8 Pro în august 2020.

Note importante înainte de instalarea ROM-urilor personalizate pe OnePlus 8 Pro

  1. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă completă pe dispozitiv înainte de proces.
  2. Încărcați dispozitivul cu cel puțin 80% înainte de a începe procesul.
  3. Aveți răbdare în timp ce instalați ROM-urile personalizate. Unele dintre ROM-urile de pe listă pot dura până la 30 de minute pentru a fi instalate uneori. Efectuarea de acțiuni inutile poate duce la o buclă de încărcare sau cărămidă.

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 8 Pro

Acum, că am discutat despre totul, permiteți-ne să începem rapid cu lista noastră cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 8 Pro în august 2020. Înainte de a începe, asigurați-vă că sunteți conștienți de procesul de instalare a ROM-urilor personalizate. Cei mai mulți dintre voi credeți că intermitentul unui ROM personalizat este la fel ca actualizarea software-ului pe care l-ați primit prin OTA. Instalarea este complet un proces manual. Deci, asigurați-vă că verificați procesul de instalare înainte de a începe.

1. Experiență Pixel

Credite pentru imagine: Pixel Experience

Descărcați experiența Pixel

Pixel Experience este unul dintre cele mai iubite ROM-uri personalizate pentru orice dispozitiv Android. Pixel Experience oferă o experiență Android completă, dar cu câteva caracteristici Pixel aici și acolo. După cum sugerează și numele, Experiență Pixel pentru OnePlus 8 Pro oferă toate caracteristicile unui dispozitiv Pixel. Flashing Pixel Experience pe OnePlus 8 Pro este o plăcere absolută.

Citește și: Descarcă fundalurile de stoc Tecno Spark 5 (Air) în HD

Pixel Experience ROM aduce o mulțime de caracteristici utile și convingătoare, performanță și optimizare a bateriei. Interfața de aici este foarte clară și rulează Android 10 cu toate caracteristicile incluse. Dacă sunteți un fan al smartphone-urilor Pixel, acordați cu siguranță acestei ROM-uri.

2. Lineage OS

Credite pentru imagine: Joc de ROM-uri pe YouTube

Descărcați sistemul de operare Lineage

Lineage OS 17 este unul dintre cele mai bune ROM vamale disponibile pentru orice dispozitiv. Lineage OS este moștenirea continuă a CyanogenMod care a venit după închiderea completă a CM Project în 2016. Acesta este un program oficial dezvoltat Lineage OS 17 pentru OnePlus 8 Pro, este complet fără erori și stabil decât alte proiecte. Sistemul de operare Lineage este Android-ul complet, cu un set de câteva personalizări.

Pentru început, Lineage OS 17 de pe OnePlus 8 Pro rulează Android 10, care include toate caracteristicile sale. În afară de caracteristicile generice Android 10, Lineage OS 17 vine cu lucruri, programe de completare aici și acolo și multe altele.

3. Android paranoic

Descărcați Android Paranoid

Android paranoic este unul dintre cele mai vechi ROM-uri de pe listă. Androidul paranoic a devenit inevitabil pentru o vreme și acum s-au întors cu o explozie, adăugând suport pentru tot mai multe dispozitive. Dar dezvoltarea oficială este încă exclusivă doar pentru dispozitivele importante și, din fericire, OnePlus 8 Pro intră sub incidența acestui lucru.

Citește și: Cum să rădăcini Realme X3 SuperZoom cu Magisk

Acest ROM are cea mai lustruită experiență Android și experiența rafinată a utilizatorului. Este adesea menționat ca sistemul de operare Oxygen al ROM-urilor personalizate. ROM-ul este un amestec de performanță, durată de viață a bateriei și funcționalitate în comparație cu AOSP. Este cu siguranță ROM-urile mele preferate de pe orice listă în orice zi. Continuați și descărcați Android paranoic pentru OnePlus 8 Pro.

4. MIUI 12

Descărcați MIUI 12

MIUI 12 este skin-ul proprietar al Xiaomi, care este construit pe Android. MIUI 12 cea mai recentă versiune a moștenirii interfeței companiei. Majoritatea dispozitivelor Xiaomi primesc în prezent actualizări încet pentru MIUI 12. Asta înseamnă că puteți încerca acest ROM pe OnePlus 8 Pro înainte de majoritatea dispozitivelor Xiaomi.

ROM-ul este aproape fără erori și poate fi folosit ca driver zilnic. MIUI 12 pentru OnePlus 8 Pro este cu siguranță utilizabil, dar trebuie să știți câteva lucruri înainte de a clipi. Dar, din nou, va trebui să pierdeți funcțiile de deblocare a feței și FOD. Autorotația se blochează uneori și există câteva soluții în reglarea ceasurilor și a altor lucruri. ROM-ul este portat de la versiunea UE a firmware-ului, ceea ce îl face neted și stabil.

Concluzie

Deci, cele menționate mai sus sunt unele dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 8 Pro. Dacă tot nu reușiți să alegeți pe care să-l blocați, permiteți-mi să fac un alt pas pentru a vă ajuta. Ești un fan al dispozitivelor Pixel? Apoi, Pixel Experience este o opțiune absolută pentru dvs. Dacă doriți să experimentați Android pur cu câteva caracteristici inteligente, atunci Paranoid Android este cel pentru dvs.

Ești un fanatic al Android-ului și personalizările nu contează cu adevărat pentru tine, atunci Lineage OS este! Dacă doriți să încercați ceva nou și bogat în funcții, puteți încerca MIUI 12. Deci, asta este tot ce am de spus în această postare.

Dacă acest ghid te-a ajutat să găsești și să alegi cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 8 Pro în august 2020, atunci arată-ne ceva dragoste împărtășind articolul prietenilor tăi care folosesc OnePlus 8 Pro. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.