Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus Nord în august 2020

⌛ Reading Time: 4 minutes

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus Nord: OnePlus Nord este unul dintre cele mai așteptate dispozitive Android din ultima vreme. Dispozitivul a fost numit inițial OnePlus 8 Lite, apoi a fost numit OnePlus Z. Compania a început ulterior un nou sub-brand și a început să promoveze și să tachineze sub oneplus8litezthing. Mai târziu, au trecut la numele original și au început să apeleze în OnePlus Nord. Dispozitivul este foarte hyped și sa dovedit a fi puțin mai mic decât potențialul așteptat.

Citește și: DESCARCĂ GOOGLE CAMERA 7.4 PENTRU ONEPLUS NORD

Pe hârtie, dispozitivul sună foarte puternic pentru un mid-ranger cu Qualcomm Snapdragon 765G și este cuplat cu 6 sau 8 GB RAM. Dispozitivul rulează sistemul de operare preferat Oxygen al tuturor și vine cu toate caracteristicile și optimizările la care te-ai aștepta. În această postare, permiteți-ne să discutăm cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnPlus Nord.

Specificații OnePlus Nord

OnePlus Nord se mândrește cu un ecran AMOLED Fluid de 6,44 inci cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli. Dispozitivul are suport pentru rata de reîmprospătare a afișajului de 90Hz și vine cu un raport de aspect 20: 9. Afișajul oferă în plus un suport HDR10 +.

Sub capotă, dispozitivul menționat anterior este alimentat de SoC Qualcomm Snapdragon 765G. Adreno 620 se ocupă aici de sarcinile grafice. Acesta este un chipset octa-core în care există un Kryo 475 Prime de 2,4 GHz și unul Kryo 475 de 2,2 GHz și șase Kryo 475 de 1,8 GHz. Dispozitivul vine cu 6 GB, 8 GB și 12 GB RAM. Dispozitivul va fi disponibil până la 256 GB spațiu de stocare.

De asemenea, citiți: DESCĂRCAȚI PAPERE DE APARATE LIVE ONEPLUS NORD PE ORICE DISPOZITIV ANDROID

În ceea ce privește camera, există 48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP configurare cameră spate însoțită de 32 MP + 8 MP camere frontale. Dispozitivul rulează Android 10 cu Oxygen OS 10 deasupra și este susținut de o baterie de 4115 mAh cu suport de încărcare rapidă de 30W.

Note importante înainte de instalarea ROM-urilor personalizate pe OnePlus Nord

  1. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă completă pe dispozitiv înainte de proces.
  2. Încărcați dispozitivul cu cel puțin 80% înainte de a începe procesul.
  3. Aveți răbdare în timp ce instalați ROM-urile personalizate. Unele dintre ROM-urile de pe listă pot dura până la 30 de minute pentru a fi instalate uneori. Efectuarea de acțiuni inutile poate duce la o buclă de încărcare sau cărămidă.

Foarte important: Descărcați TWRP Recovery pentru OnePlus Nord

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus Nord

Acum, că am discutat totul, permiteți-ne să începem rapid cu lista noastră de cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus 5T în iulie 2020. Înainte de a începe, vă rugăm să vă asigurați că sunteți conștienți de procesul de instalare a ROM-urilor personalizate. Cei mai mulți dintre voi credeți că intermitentul unui ROM personalizat este la fel ca actualizarea software-ului pe care l-ați primit prin OTA. Instalarea este complet un proces manual. Deci, asigurați-vă că verificați procesul de instalare înainte de a începe.

Citește și: CUM SE DEBLOCEAZĂ ÎNCĂRCĂTOAREA ȘI RĂDĂCINEA ONEPLUS NORD FOLOSIND MAGISK

1. Experiență Pixel

Credite pentru imagine: Pixel Experience

Linkurile de descărcare vor fi actualizate odată ce ROM-ul este lansat oficial!

Pixel Experience este unul dintre cele mai iubite ROM-uri personalizate pentru orice dispozitiv Android. Pixel Experience oferă o experiență Android completă, dar cu câteva caracteristici Pixel aici și acolo. După cum sugerează și numele, Experiență Pixel pentru OnePlus Nord oferă toate caracteristicile unui dispozitiv Pixel. Flashing Pixel Experience pe OnePlus Nord este o plăcere absolută.

Pixel Experience ROM aduce o mulțime de caracteristici utile și convingătoare, performanță și optimizare a bateriei. Interfața de aici este foarte clară și rulează Android 10 cu toate caracteristicile incluse. Dacă sunteți un fan al smartphone-urilor Pixel, acordați cu siguranță acestei ROM-uri.

2. Lineage OS 17

Credite pentru imagine: Joc de ROM-uri pe YouTube

Linkurile de descărcare vor fi actualizate odată ce ROM-ul este lansat oficial!

Lineage OS 17 este unul dintre cele mai bune ROM vamale disponibile pentru orice dispozitiv. Lineage OS este moștenirea continuă a CyanogenMod care a venit după închiderea completă a CM Project în 2016. Acesta este un program oficial dezvoltat Lineage OS 17 pentru OnePlus Nord, este complet fără erori și stabil decât alte proiecte. Sistemul de operare Lineage este Android-ul complet, cu un set de câteva personalizări.

Pentru început, Lineage OS 17 de pe OnePlus Nord rulează Android 10, care include toate caracteristicile sale. În afară de caracteristicile generice Android 10, Lineage OS 17 vine cu lucruri, programe de completare aici și acolo și multe altele.

3. Sistem de operare Havoc

Credite pentru imagine: Joc de ROM-uri pe YouTube

Linkurile de descărcare vor fi actualizate odată ce ROM-ul este lansat oficial!

Nu va exista nicio listă cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus Nord sau orice alt dispozitiv în acest sens, fără a include sistemul Havoc OS pe listă. Sistemul de operare Havoc, cu mâinile jos, este unul dintre cele mai bogate în ROM-uri, orientate spre performanță, stabile. ROM-ul personalizat în sine este simplu și curat, spre deosebire de sistemul de operare Dot, Bootleggers sau orice alte ROM-uri.

Vine cu o mulțime de caracteristici, inclusiv personalizări ale temelor, personalizări ale barei de navigare până la personalizarea listei. Dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, în asistența pentru nucleele personalizate, dacă așa așteptați cu nerăbdare. Pentru a termina, Sistem de operare Havoc pentru OnePlus Nord este unul dintre cele mai bune ROM-uri pe care le veți folosi.

Concluzie

Deci, cele menționate mai sus sunt unele dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus Nord. Dacă tot nu reușiți să alegeți pe care să-l blocați, permiteți-mi să fac un alt pas pentru a vă ajuta. Ești un fan al dispozitivelor Pixel? Apoi, Pixel Experience este o opțiune absolută pentru dvs. Doriți să personalizați dincolo de limite, intermitând moduri personalizate, kerneluri etc., atunci sistemul de operare Havoc este opțiunea pentru dvs. Dacă sunteți un fanatic Android și personalizările nu contează cu adevărat pentru dvs., atunci sistemul de operare Lineage este! Deci, asta este tot ce trebuie să spun în această postare.

Dacă acest ghid te-a ajutat să găsești și să alegi cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus Nord în august 2020, atunci arată-ne ceva dragoste împărtășind articolul prietenilor tăi care folosesc OnePlus Nord. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.