Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco F1 în iulie 2020

⌛ Reading Time: 5 minutes

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco F1: Poco F1 este unul dintre cele mai bune dispozitive Android, perioadă. Dispozitivul a fost lansat în 2018, cu una dintre cele mai bune specificații la un preț mediu al smartphone-ului. Poco a fost anunțat ca un sub-brand al Xiaomi și a fost un succes global pe diferite piețe. A fost un hit uriaș peste tot.

Citește și: Descarcă imagini de fundal Tesla Energetic pentru Android

Poco F1 a perturbat industria smartphone-urilor de la lansare. Conceptul din spatele acestui smartphone este foarte precis. Luând SoC de anul trecut, construit cu corpul de gamă medie, care are ca rezultat un telefon emblematic la prețul de gamă medie. Acesta a fost un concept similar în spatele multora dintre modelele de vârf actuale, inclusiv seria recent lansată Realme X3.

Specificații Poco F1

Credite imagine: cifră

Poco F1 are un ecran LCD IPS de 6,18 inch cu un raport de aspect de 18,7: 9. Rezoluția acestui afișaj este de 1080 x 2246 pixeli, iar densitatea pixelilor acestui panou este de aproximativ 403 PPI. Sub capotă, așa cum am menționat mai devreme, dispozitivul este alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 845 care este cuplat cu 6 GB RAM pentru 8 GB RAM.

În ceea ce privește stocarea internă, dispozitivul este disponibil în trei variante de stocare, care includ 64 GB, 128 GB și 256 GB. Adreno 630 se ocupă aici de sarcinile grafice. În ceea ce privește jocurile, dispozitivul nu este mai mic decât oricare dintre dispozitivele emblematice care rulează pe chipset-ul Snapdragon 845.

Citește și: Resetare ușoară și resetare hard Xiaomi Redmi K20 Pro

După cum ne-am aștepta, Xiaomi nu a tăiat niciun colț în ceea ce privește camerele. Sinceră să fiu, Poco F1 strălucește. Senzorul principal este un senzor de 12 MP cu o deschidere F / 1.9. Diafragmă 5 MP f / 2.0. În partea din față, există o unitate de cameră selfie de 20 MP.

Dispozitivul rulează MIUI 11, care este construit deasupra Android 10. MIUI este una dintre interfețele de utilizator bogate în funcții, care vine cu un pachet de caracteristici, dar uneori puțin întârziată. Acum, aici intră ROM-urile personalizate în joc. În acest post să discutăm despre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco F1 în iulie 2020.

Note importante înainte de instalarea ROM-urilor personalizate pe Poco F1

  1. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă completă pe dispozitiv înainte de proces.
  2. Încărcați dispozitivul cu cel puțin 80% înainte de a începe procesul.
  3. Aveți răbdare în timp ce instalați ROM-urile personalizate. Unele dintre ROM-urile de pe listă pot dura până la 30 de minute pentru a fi instalate uneori. Efectuarea de acțiuni inutile poate duce la o buclă de încărcare sau cărămidă.

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco F1

Acum, că am discutat totul, permiteți-ne să începem rapid cu lista noastră cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco X2 în iulie 2020. Înainte de a începe, vă rugăm să vă asigurați că sunteți conștienți de procesul de instalare a ROM-urilor personalizate. Cei mai mulți dintre voi credeți că intermitentul unui ROM personalizat este la fel ca actualizarea software-ului pe care l-ați primit prin OTA. Instalarea este complet un proces manual. Deci, asigurați-vă că verificați procesul de instalare înainte de a începe.

1. Experiență Pixel

Credite pentru imagine: Pixel Experience

Descărcați experiența Pixel

Pixel Experience este unul dintre cele mai iubite ROM-uri personalizate pentru orice dispozitiv Android. Pixel Experience oferă o experiență Android completă, dar cu câteva caracteristici Pixel aici și acolo. După cum sugerează și numele, Pixel Experience pentru Poco F1 oferă toate caracteristicile unui dispozitiv Pixel. Flashing Pixel Experience pe Poco F1 este o plăcere absolută, deoarece vă puteți elibera experiența de la MIUI.

Citește și: Pornește Redmi K20 Pro în modul Fastboot, Recovery Mode și Safe Mode

Pixel Experience ROM aduce o mulțime de caracteristici utile și convingătoare, performanță și optimizare a bateriei. Interfața de aici este foarte clară și rulează Android 10 cu toate caracteristicile incluse. Dacă sunteți un fan al smartphone-urilor Pixel, acordați cu siguranță acestei ROM-uri.

2. ACIP

Descărcați AICP

Doriți să încercați un ROM extrem de personalizabil? Ei bine, atunci AICP este ROM-ul pentru tine. Chiar dacă vă aflați în lumea ROM personalizată atât de mult timp, este posibil să nu fi auzit AICP pentru Poco F1 de foarte multe ori pentru că guvernează industria înapoi în Android Kitkats și Lollipops au rămas tăcute mai târziu. ROM-ul nu este disponibil pentru majoritatea dispozitivelor, dar Poco F1 are norocul să aibă, deoarece caracteristicile pe care acest ROM le aduce la masă sunt fenomenale. Cu cuvinte mai simple, puteți începe cu acest ROM ca un ROM simplu, personalizați-l la nivelul la care nimeni nu înțelege că este ROM stoc. Cu siguranță, încercați acest ROM!

3. Sistem de operare Havoc

Descărcați sistemul de operare Havoc

Nu va exista o listă cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco F1 sau orice alt dispozitiv în acest sens, fără a include sistemul de operare Havoc în listă. Sistemul de operare Havoc, cu mâinile jos, este unul dintre cele mai bogate în ROM-uri, orientate spre performanță, stabile. ROM-ul personalizat în sine este simplu și curat, spre deosebire de sistemul de operare Dot, Bootleggers sau orice alte ROM-uri.

Vine cu o mulțime de caracteristici, inclusiv personalizări ale temelor, personalizări ale barei de navigare până la personalizarea listei. Dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, în asistența pentru nucleele personalizate, dacă așa așteptați cu nerăbdare. Pentru a termina, Sistem de operare Havoc pentru Poco F1 este unul dintre cele mai bune ROM-uri pe care le veți folosi.

4. Lineage OS 17

Credite pentru imagine: Joc de ROM-uri pe YouTube

Descărcați sistemul de operare Lineage

Lineage OS 17 este unul dintre cele mai bune ROM vamale disponibile pentru orice dispozitiv. Lineage OS este moștenirea continuă a CyanogenMod care a venit după închiderea completă a CM Project în 2016. Acesta este un program oficial dezvoltat Lineage OS 17 pentru Poco F1, este complet fără erori și stabil decât alte proiecte. Sistemul de operare Lineage este Android-ul complet, cu un set de câteva personalizări.

Pentru început, Lineage OS 17 de pe Poco F1 rulează Android 10, care include toate caracteristicile sale. În afară de caracteristicile generice Android 10, Lineage OS 17 vine cu lucruri, programe de completare aici și acolo și multe altele.

5. Derpfest

Credite pentru imagine: Game Of Roms pe YouTube

Descărcați Derpfest

Derpfest este una dintre cele mai personalizabile și design-uri ROM actuale. ROM-ul este bogat în caracteristici, cu o mare parte din caracteristici. Pentru a ne aminti, Derpfest a fost început ca un mic proiect bazat pe AOSIP pentru OnePlus 5T. Spre deosebire de celelalte ROM-uri din listă, acestea s-au uitat cu Android 9.0. De atunci, mulți utilizatori și întreținători s-au interesat să susțină proiectul.

Derpfest pentru Poco F1 caracteristici, una dintre cele mai ușoare interfețe de utilizare vine echipată cu o mulțime de funcții, astfel încât să o puteți regla exact după cum doriți. Acest ROM colectează cele mai bune dintre toate interfețele de utilizare. Pentru început, acestea oferă UI Pixel de la Pixel Experience și, de asemenea, împachetează ROM-ul cu produse Pixel. Dacă nu ați încercat Derpfest, puteți să-l încercați!

Concluzie

Deci, cele menționate mai sus sunt unele dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco F1. Dacă tot nu reușiți să alegeți pe care să-l blocați, permiteți-mi să fac un alt pas pentru a vă ajuta. Ești un fan al dispozitivelor Pixel? Apoi, Pixel Experience este o opțiune absolută pentru dvs. Pentru toate ciudatele de personalizare de acolo, dă-i o lovitură prin intermitent AICP pe Poco F1. Doriți să personalizați dincolo de limite, intermitând moduri personalizate, kerneluri etc., atunci sistemul de operare Havoc este opțiunea pentru dvs.

Dacă sunteți dispus să utilizați un ROM frumos proiectat, cu toate caracteristicile existente, atunci linkurile Derpfest vă așteaptă mai sus. Dacă sunteți un fanatic Android și personalizările nu contează cu adevărat pentru dvs., atunci sistemul de operare Lineage este! Deci, asta este tot ce trebuie să spun în această postare.

Dacă acest ghid te-a ajutat să găsești și să alegi cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco F1 în iulie 2020, atunci arată-ne ceva dragoste împărtășind articolul prietenilor tăi care folosesc Poco F1. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.