Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco X2 în iulie 2020

⌛ Reading Time: 5 minutes

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco X2: Poco X2 este unul dintre cei mai buni mid-rangers din generația actuală. Poco X2 este lansat după lansarea Pocophone F1, care a fost un succes global. Deși Poco X1 nu este lansat, Poco X2 este un succes imediat, deoarece fanii se aflau în liga de anticipare între Poco F1 și acest dispozitiv. Dacă nu știți, Poco X2 este versiunea rebranded a Xiaomi Redmi K30 care a fost lansată în China.

Citește, de asemenea: Redmi 9 a tachinat să se lanseze în India pe 4 august; Se așteaptă să fie disponibil în timpul primei zile Amazon

Într-o notă similară, fratele mai mare al K30, care este Redmi K30 Pro, este rebranded și lansat ca Poco F2 Pro pe piața globală. Revenind povestea la Poco X2, este alimentat de SoC Qualcomm Snapdragon 730G, care este cuplat cu 6 sau 8 GB RAM. Dispozitivul are un ecran IPS LCD de 6,67 inch cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli. Rata de reîmprospătare a afișajului este de 120 Hz și vine cu suport HDR 10.

Credite pentru imagine: 9to5Google

În ceea ce privește camerele, există o cameră spate quad în spate pe camerele duale din față. Toate acestea sunt alimentate de o baterie de 4500 mAh. În ciuda faptului că are câteva specificații de nivel mediu, Poco X2 nu are un pic în ceea ce privește performanța din contul MIUI. Nu mă înțelegeți greșit, MIUI este bogat în caracteristici și eficient, uneori cam lent. Acum, aici intră ROM-urile personalizate în joc. În acest post să discutăm despre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco X2 în iulie 2020.

Note importante înainte de instalarea ROM-urilor personalizate pe Poco X2

  1. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă completă pe dispozitiv înainte de a continua.
  2. Încărcați dispozitivul cu cel puțin 80% înainte de a începe procesul.
  3. Vă rugăm să aveți răbdare în timp ce instalați ROM-urile personalizate. Unele dintre ROM-urile de pe listă pot dura până la 30 de minute pentru a fi instalate uneori. Efectuarea de acțiuni inutile poate duce la o buclă de încărcare sau cărămidă.

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco X2 în iulie 2020

Acum, că am discutat totul, permiteți-ne să începem rapid cu lista noastră cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco X2 în iulie 2020. Înainte de a începe, vă rugăm să vă asigurați că sunteți conștienți de procesul de instalare a ROM-urilor personalizate. Cei mai mulți dintre voi credeți că intermitentul unui ROM personalizat este la fel ca actualizarea software-ului pe care l-ați primit prin OTA. Instalarea este complet un proces manual. Deci, asigurați-vă că verificați procesul de instalare înainte de a începe.

1. Experiență Pixel

Credite pentru imagine: Pixel Experince

Descărcați cea mai recentă experiență Pixel pentru Poco X2

Pixel Experience este unul dintre cele mai iubite ROM-uri personalizate pentru orice dispozitiv Android. Pixel Experience oferă o experiență Android completă, dar cu câteva caracteristici Pixel aici și acolo. După cum sugerează și numele, Experiență Pixel pentru Poco X2 oferă toate caracteristicile unui dispozitiv Pixel. Flashing Pixel Experience pe Poco X2 este o plăcere absolută, deoarece vă puteți elibera experiența de la MIUI.

Citește și: Guvernul intenționează să interzică PUBG Mobile în India

ROM-ul Pixel Experience pentru Poco X2 aduce o mulțime de funcții utile și minime, performanță și optimizare a bateriei. Interfața de aici este foarte clară și rulează Android 10 cu toate caracteristicile incluse. Dacă sunteți un fan al smartphone-urilor Pixel, acordați cu siguranță acestei ROM-uri.

2. Lineage OS 17.1

Credite pentru imagine: Joc de ROM-uri pe YouTube

Descărcați cel mai recent sistem de operare Lineage pentru Poco X2

Lineage OS 17 este unul dintre cele mai bune ROM vamale disponibile pentru orice dispozitiv. Sistemul de operare Lineage este moștenirea continuă a CyanogenMod, care a venit după închiderea completă a CM Project în 2016. Deși acesta este un program neoficial Lineage OS 17 pentru Poco X2, este complet fără erori și stabil decât alte proiecte. Sistemul de operare Lineage este Android-ul complet, cu un set de câteva personalizări.

Pentru început, Lineage OS 17 de pe Poco X2 rulează Android 10, care include toate caracteristicile sale. În afară de caracteristicile generice Android 10, Lineage OS 17 vine cu lucruri, programe de completare aici și acolo și multe altele.

3. Revenge OS

Credite pentru imagine: Revenge OS Github

Descărcați ultimul sistem de operare Revenge pentru Poco X2

Spre deosebire de Pixel Experience și sistemul de operare Lineage, sistemul de operare Revenge nu este popular. În ciuda faptului că are o mulțime de caracteristici, cel puțin în comparație cu Pixel Experience, nu este foarte popular, deoarece nu este răspândit pe scară largă pentru diferite dispozitive. Revenge OS este un firmware aftermarket bazat pe AOSP. Fiind un ROM bazat pe AOSP, care înseamnă Android Open Source Project, este frumos proiectat cu deschidere cu codul lor.

Revenge OS pentru Poco X2 este complet fără erori, versiunile recente includ dialog de volum reproiectat cu player rapid. Stiva QTI Bluetooth, UI remediază și permite înregistrarea pe conținutul protejat.

4. CrDroid

Credite imagine: site-ul oficial crDroid

Descărcați ultimul CrDroid pentru Poco X2

CrDroid este, de asemenea, una dintre cele mai vechi și mai bune echipe de proiect ROM personalizate care au făcut acest ROM disponibil pe majoritatea dispozitivelor Android. CrDroid este construit în mare parte pentru stabilitate. Și acest lucru este adesea considerat ca generația actuală Ressurection Remix. Dacă nu sunteți conștient, Ressurection Remix este unul dintre cele mai vechi și mai personalizabile ROM din istoria dezvoltării ROM-ului personalizat Android.

Dezvoltatorii au adus stabilitatea de la ROM-urile AOSP, personalizările din Ressurection Remix făcându-l unul dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco X2. CrDroid pentru Poco X2 vine în versiuni oficiale cu actualizări și modificări frecvente. Dacă sunteți un fan al personalizării, atunci ce așteptați?

5. Sistem de operare Havoc

Credite pentru imagine: Joc de ROM-uri pe YouTube

Descărcați cel mai recent sistem de operare Havoc pentru Poco X2

Nu va exista nicio listă cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco X2 sau orice alt dispozitiv în acest sens, fără a include sistemul Havoc OS pe listă. Sistemul de operare Havoc, cu mâinile jos, este unul dintre cele mai bogate în ROM-uri, orientate spre performanță, stabile. ROM-ul personalizat în sine este simplu și curat, spre deosebire de sistemul de operare Dot, Bootleggers sau orice alte ROM-uri.

Vine cu o mulțime de caracteristici, inclusiv personalizări ale temelor, personalizări ale barei de navigare până la personalizarea listei. Dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, în asistența pentru nucleele personalizate, dacă așa așteptați cu nerăbdare. Pentru a termina, Sistem de operare Havoc pentru Poco X2 este unul dintre cele mai bune ROM-uri pe care le veți folosi.

Concluzie

Deci, cele menționate mai sus sunt unele dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco X2. Dacă tot nu reușiți să alegeți pe care să-l blocați, permiteți-mi să fac un alt pas pentru a vă ajuta. Ești un fan al dispozitivelor Pixel? Apoi, Pixel Experience este o opțiune absolută pentru dvs. Pentru toate ciudatele de personalizare de acolo, dă-i o lovitură prin intermitent CrDroid pe Poco X2. Doriți să personalizați dincolo de limite, intermitând moduri personalizate, kerneluri etc., atunci sistemul de operare Havoc este opțiunea pentru dvs.

Dacă sunteți dispus să utilizați un ROM frumos proiectat, cu toate caracteristicile existente, atunci link-urile Revenge OS vă așteaptă mai sus. Dacă sunteți un fanatic Android și personalizările nu contează cu adevărat pentru dvs., atunci sistemul de operare Lineage este! Deci, asta este tot ce trebuie să spun în această postare.

Dacă acest ghid te-a ajutat să găsești și să alegi cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco X2 în iulie 2020, atunci arată-ne ceva dragoste împărtășind articolul prietenilor tăi care folosesc Poco X2. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.