Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 în august 2020

⌛ Reading Time: 5 minutes

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 în august 2020: Xiaomi știe să construiască un smartphone cu buget excelent! Xiaomi s-a dovedit în trecut cu Pocophone F1. Pocophone F1 este, fără îndoială, cel mai bun smartphone din anul 2018. În ciuda faptului că a fost un mare succes pe piață, Xiaomi nu a lansat succesorul pentru Pocophone F1, dar tocmai acolo a venit Redmi K20 Pro și compania a lansat și Redmi K20 în același eveniment.

Citește și: Descarcă Google Camera 7.4 pentru Poco X2

Credite imagine: cifră

Întregul model de afaceri al Xiaomi se află pe segmentul de buget al smartphone-urilor, seria Redmi reprezentând majoritatea vânzărilor totale! Will Xiaomi a făcut multe telefoane emblematice în trecut, de exemplu, telefoanele Mi 8, Mi 9 și Mi Mix. Dar gama Redmi a fost pâinea și untul mărcii, cel puțin în India!

Nimeni nu poate identifica tehnic care este Redmi K20 și care este K20 Pro atunci când este plasat unul lângă altul. Principalele diferențe aici sunt în ceea ce privește senzorul primar și specificațiile.

Specificații Redmi K20

se mândrește cu un ecran super AMOLED de 6,39 inch cu un raport de aspect de 19,5: 9. Rezoluția acestui afișaj este de 1080 x 2340 pixeli, iar densitatea pixelilor acestui panou este de aproximativ 403 PPI.

Sub capotă, așa cum am menționat mai devreme, dispozitivul este alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 730 care este cuplat cu 6 GB RAM pentru 8 GB RAM. În ceea ce privește stocarea internă, dispozitivul este disponibil în trei variante de stocare, care includ 64 GB, 128 GB și 256 GB. Adreno 618 se ocupă aici de sarcinile grafice.

După cum ne-am aștepta, Xiaomi nu a tăiat niciun colț în ceea ce privește camerele. Atât Redmi K20, cât și K20 Pro vin cu o configurație similară a camerei, cu trei camere pe spate și o cameră selfie pop-up. Senzorul principal este o unitate de 48 megapixeli cu deschidere F / 1,8.

Citește și: Descarcă Google Camera 7.4 pentru OnePlus 8 Pro

Secundarul este o unitate de teleobiectivitate cu un obiectiv de 53 mm, care este un senzor de 8 megapixeli. Camera teleobiectivă de aici poate merge până la 2x numai optic. A treia cameră de aici este o cameră ultra-lată de 13 megapixeli cu un câmp de 12 mm, iar valoarea diafragmei este de 2,4. Pe partea din față puteți vedea un ecran complet, fără niciun fel de notificare, deoarece camera frontală este o unitate pop-up de cameră selfie.

Dispozitivul rulează MIUI 11, care este construit deasupra Android 10. MIUI este una dintre interfețele de utilizator bogate în funcții, care vine cu un pachet de caracteristici, dar uneori puțin întârziată. Acum, aici intră ROM-urile personalizate în joc. În acest post să discutăm despre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 în august 2020.

Note importante înainte de instalarea ROM-urilor personalizate pe Redmi K20

  1. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă completă pe dispozitiv înainte de proces.
  2. Încărcați dispozitivul cu cel puțin 80% înainte de a începe procesul.
  3. Aveți răbdare în timp ce instalați ROM-urile personalizate. Unele dintre ROM-urile de pe listă pot dura până la 30 de minute pentru a fi instalate uneori. Efectuarea de acțiuni inutile poate duce la o buclă de încărcare sau cărămidă.

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20

Acum, că am discutat totul, permiteți-ne să începem rapid lista noastră cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 în august 2020. Înainte de a începe, vă rugăm să vă asigurați că sunteți conștienți de procesul de instalare a ROM-urilor personalizate. Cei mai mulți dintre voi credeți că intermitentul unui ROM personalizat este la fel ca actualizarea software-ului pe care l-ați primit prin OTA. Instalarea este complet un proces manual. Deci, asigurați-vă că verificați procesul de instalare înainte de a începe.

1. Experiență Pixel

Credite pentru imagine: Pixel Experience

Descărcați experiența Pixel

Pixel Experience este unul dintre cele mai iubite ROM-uri personalizate pentru orice dispozitiv Android. Pixel Experience oferă o experiență Android completă, dar cu câteva caracteristici Pixel aici și acolo. După cum sugerează și numele, Experiență Pixel pentru Redmi K20 oferă toate caracteristicile unui dispozitiv Pixel. Flashing Pixel Experience pe Redmi K20 este o plăcere absolută, deoarece vă puteți elibera experiența de la MIUI.

Citește și: Descarcă imagini de fundal iMac de 27 inci în rezoluție 4K

Pixel Experience ROM aduce o mulțime de caracteristici utile și convingătoare, performanță și optimizare a bateriei. Interfața de aici este foarte clară și rulează Android 10 cu toate caracteristicile incluse. Dacă sunteți un fan al smartphone-urilor Pixel, acordați cu siguranță acestei ROM-uri.

2. Derpfest

Credite pentru imagine: Game Of Roms pe YouTube

Descărcați Derpfest

Derpfest este una dintre cele mai personalizabile și design-uri ROM actuale. ROM-ul este bogat în caracteristici, cu o mare parte din caracteristici. Pentru a ne aminti, Derpfest a fost început ca un mic proiect bazat pe AOSIP pentru OnePlus 5T. Spre deosebire de celelalte ROM-uri din listă, acestea s-au uitat cu Android 9.0. De atunci, mulți utilizatori și întreținători s-au interesat să susțină proiectul.

Derpfest pentru Redmi K20 caracteristici, una dintre cele mai ușoare interfețe de utilizare vine echipată cu o mulțime de funcții, astfel încât să o puteți regla exact după cum doriți. Acest ROM colectează cele mai bune dintre toate interfețele de utilizare. Pentru început, acestea oferă UI Pixel de la Pixel Experience și, de asemenea, împachetează ROM-ul cu produse Pixel. Dacă nu ați încercat Derpfest, puteți să-l încercați!

3. Sistem de operare Havoc

Descărcați sistemul de operare Havoc

Nu va exista o listă cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 sau orice alt dispozitiv în acest sens, fără a include sistemul Havoc OS pe listă. Sistemul de operare Havoc, cu mâinile jos, este unul dintre cele mai bogate în ROM-uri, orientate spre performanță, stabile. ROM-ul personalizat în sine este simplu și curat, spre deosebire de sistemul de operare Dot, Bootleggers sau orice alte ROM-uri.

Vine cu o mulțime de caracteristici, inclusiv personalizări ale temelor, personalizări ale barei de navigare până la personalizarea listei. Dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, în asistența pentru nucleele personalizate, dacă așa așteptați cu nerăbdare. Pentru a termina, Sistem de operare Havoc pentru Redmi K20 este unul dintre cele mai bune ROM-uri pe care le veți folosi.

4. Corvus ROM

Credite imagine: Corvus ROM

Descărcați sistemul de operare Corvus

Corvus ROM este inspirat din Proiectul Dirty Unicorns ROM. Corvus ROM pentru Redmi K20 se concentrează în principal pe caracteristici și stabilitate generală. Există o mulțime de modificări și optimizări pe care utilizatorii le pot experimenta aici. ROM-ul are diverse caracteristici de personalizare, inclusiv plăci rapide, notificări, heads-up și multe altele.

Citește și: Descarcă TWRP Recovery pentru OnePlus Nord

Celelalte caracteristici de aici includ selector de accent, temă înapoi și restaurare, funcții de iluminare a marginilor, captură de ecran extinsă și multe altele. ROM-ul este disponibil în ambele versiuni aici. Puteți alege să blocați versiunea cu GApps și puteți bloca și versiunea vanilie.

5. Revenge OS

Credite pentru imagine: Revenge OS Github

Descărcați Revenge OS

Spre deosebire de Pixel Experience și sistemul de operare Lineage, sistemul de operare Revenge nu este popular. În ciuda faptului că are o mulțime de caracteristici, cel puțin în comparație cu Pixel Experience, nu este foarte popular, deoarece nu este răspândit pe scară largă pentru diferite dispozitive. Revenge OS este un firmware aftermarket bazat pe AOSP. Fiind un ROM bazat pe AOSP, care înseamnă Android Open Source Project, este frumos proiectat cu deschidere cu codul lor.

Revenge OS pentru Redmi K20 este complet fără erori, versiunile recente includ dialog de volum reproiectat cu player rapid. Stiva QTI Bluetooth, UI remediază și permite înregistrarea pe conținutul protejat.

Concluzie

Deci, cele menționate mai sus sunt unele dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20. Dacă tot nu reușiți să alegeți pe care să-l blocați, permiteți-mi să fac un alt pas pentru a vă ajuta. Ești un fan al dispozitivelor Pixel? Apoi, Pixel Experience este o opțiune absolută pentru dvs. Pentru toate ciudatele de personalizare, dați-i o lovitură prin intermitent CorvusOS. Doriți să personalizați dincolo de limite, intermitând moduri personalizate, kerneluri etc., atunci sistemul de operare Havoc este opțiunea pentru dvs.

Dacă sunteți dispus să utilizați un ROM frumos proiectat, cu toate caracteristicile existente, atunci linkurile Derpfest vă așteaptă mai sus. Dacă sunteți un fanatic al Android-ului și personalizările majore nu prea contează pentru dvs., atunci Revenge OS este! Deci, asta este tot ce trebuie să spun în această postare.

Dacă acest ghid te-a ajutat să găsești și să alegi cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 în august 2020, atunci arată-ne ceva dragoste împărtășind articolul prietenilor tăi care folosesc Redmi K20. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.