Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 Pro în iulie 2020

⌛ Reading Time: 6 minutes

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 Pro: Xiaomi știe să construiască un smartphone cu buget excelent! Xiaomi s-a dovedit în trecut cu Pocophone F1. Pocophone F1 este, fără îndoială, cel mai bun smartphone din anul 2018. În ciuda faptului că a fost un mare succes pe piață, Xiaomi nu a lansat succesorul pentru Pocophone F1, dar tocmai acolo a venit Redmi K20 Pro!

Întregul model de afaceri al Xiaomi se află pe segmentul de buget al smartphone-urilor, seria Redmi reprezentând majoritatea vânzărilor totale! Will Xiaomi a făcut multe telefoane emblematice în trecut, de exemplu, telefoanele Mi 8, Mi 9 și Mi Mix. Dar gama Redmi a fost pâinea și untul mărcii, cel puțin în India!

Citește și: Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Poco X2 în iulie 2020

Redmi K20 Pro a fost lansat alături de Redmi K20 în 2019 și acum încă, Redmi K20 Pro este un smartphone demn de cumpărat! Deși fratele mai mic al dispozitivului, Redmi K20 a câștigat multă ură datorită prețurilor sale, K20 Pro este cel mai iubit dispozitiv până în prezent!

Specificații Redmi K20 Pro

Nu putem numi acest dispozitiv într-o măsură totală, deoarece Redmi K20 Pro a fost lansat cu Qualcomm Snapdragon 855 SoC. Pe de altă parte, Redmi K20 a fost lansat cu Qualcomm Snapdragon 730, care ar putea fi considerat un dispozitiv de nivel mediu! În ceea ce privește Redmi K20 Pro, dispozitivul se mândrește cu un ecran super AMOLED de 6,39 inci cu un raport de aspect de 19,5: 9. Rezoluția acestui afișaj este de 1080 x 2340 pixeli, iar densitatea pixelilor acestui panou este de aproximativ 403 PPI.

Sub capotă, așa cum am menționat mai devreme, dispozitivul este alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 855 care este cuplat cu 6 GB RAM pentru 8 GB RAM. În ceea ce privește stocarea internă, dispozitivul este disponibil în trei variante de stocare, care includ 64 GB, 128 GB și 256 GB. Adreno 640 se ocupă aici de sarcinile grafice. În ceea ce privește jocurile, dispozitivul nu este mai mic decât oricare dintre dispozitivele emblematice care rulează pe chipset-ul Snapdragon 855.

După cum ne-am aștepta, Xiaomi nu a tăiat niciun colț în ceea ce privește camerele. Atât Redmi K20, cât și K20 Pro vin cu o configurație similară a camerei, cu trei camere pe spate și o cameră selfie pop-up. Senzorul principal este o unitate de 48 megapixeli cu deschidere F / 1,8.

Secundarul este o unitate de teleobiectivitate cu un obiectiv de 53 mm, care este un senzor de 8 megapixeli. Camera teleobiectivă de aici poate merge până la 2x numai optic. A treia cameră de aici este o cameră ultra-lată de 13 megapixeli cu un câmp de 12 mm, iar valoarea diafragmei este de 2,4. Pe partea din față puteți vedea un ecran complet, fără niciun fel de notificare, deoarece camera frontală este o unitate pop-up de cameră selfie.

Dispozitivul rulează MIUI 11, care este construit deasupra Android 10. MIUI este una dintre interfețele de utilizator bogate în funcții, care vine cu un pachet de caracteristici, dar uneori puțin întârziată. Acum, aici intră ROM-urile personalizate în joc. În acest post să discutăm despre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 Pro în iulie 2020.

Note importante înainte de instalarea ROM-urilor personalizate pe Redmi K20 Pro

  1. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă completă pe dispozitiv înainte de proces.
  2. Încărcați dispozitivul cu cel puțin 80% înainte de a începe procesul.
  3. Aveți răbdare în timp ce instalați ROM-urile personalizate. Unele dintre ROM-urile de pe listă pot dura până la 30 de minute pentru a fi instalate uneori. Efectuarea de acțiuni inutile poate duce la o buclă de încărcare sau cărămidă.

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 Pro

Acum, că am discutat totul, permiteți-ne să începem rapid cu lista noastră cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 Pro în iulie 2020. Înainte de a începe, vă rugăm să vă asigurați că sunteți conștienți de procesul de instalare a ROM-urilor personalizate. Cei mai mulți dintre voi credeți că intermitentul unui ROM personalizat este la fel ca actualizarea software-ului pe care l-ați primit prin OTA. Instalarea este complet un proces manual. Deci, asigurați-vă că verificați procesul de instalare înainte de a începe.

1. Experiență Pixel

Credite pentru imagine: Pixel Experience

Descărcați experiența Pixel

Pixel Experience este unul dintre cele mai iubite ROM-uri personalizate pentru orice dispozitiv Android. Pixel Experience oferă o experiență Android completă, dar cu câteva caracteristici Pixel aici și acolo. După cum sugerează și numele, Experiență Pixel pentru Redmi K20 Pro oferă toate caracteristicile unui dispozitiv Pixel. Flashing Pixel Experience pe Redmi K20 Pro este o plăcere absolută, deoarece vă puteți elibera experiența de la MIUI.

Pixel Experience ROM aduce o mulțime de caracteristici utile și convingătoare, performanță și optimizare a bateriei. Interfața de aici este foarte clară și rulează Android 10 cu toate caracteristicile incluse. Dacă sunteți un fan al smartphone-urilor Pixel, acordați cu siguranță acestei ROM-uri.

2. Derpfest

Credite pentru imagine: Game Of Roms pe YouTube

Descărcați Derpfest

Derpfest este una dintre cele mai personalizabile și design-uri ROM actuale. ROM-ul este bogat în caracteristici, cu o mare parte din caracteristici. Pentru a ne aminti, Derpfest a fost început ca un mic proiect bazat pe AOSIP pentru OnePlus 5T. Spre deosebire de celelalte ROM-uri din listă, acestea s-au uitat cu Android 9.0. De atunci, mulți utilizatori și întreținători s-au interesat să susțină proiectul.

Citește și: Cum să înregistrezi role cu mai multe tăieturi în Instagram

Derpfest pentru Redmi K20 Pro caracteristici, una dintre cele mai ușoare interfețe de utilizare vine echipată cu o mulțime de funcții, astfel încât să o puteți regla exact după cum doriți. Acest ROM colectează cele mai bune dintre toate interfețele de utilizare. Pentru început, acestea oferă UI Pixel de la Pixel Experience și, de asemenea, împachetează ROM-ul cu produse Pixel. Dacă nu ați încercat Derpfest, puteți să-l încercați!

3. Sistem de operare Havoc

Credite pentru imagine: Joc de ROM-uri pe YouTube

Descărcați sistemul de operare Havoc

Nu va exista nicio listă cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 Pro sau orice alt dispozitiv în acest sens, fără a include sistemul de operare Havoc în listă. Sistemul de operare Havoc, cu mâinile jos, este unul dintre cele mai bogate în ROM-uri, orientate spre performanță, stabile. ROM-ul personalizat în sine este simplu și curat, spre deosebire de sistemul de operare Dot, Bootleggers sau orice alte ROM-uri.

Vine cu o mulțime de caracteristici, inclusiv personalizări ale temelor, personalizări ale barei de navigare până la personalizarea listei. Dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, în asistența pentru nucleele personalizate, dacă așa așteptați cu nerăbdare. Pentru a termina, Sistem de operare Havoc pentru Redmi K20 Pro este unul dintre cele mai bune ROM-uri pe care le veți folosi.

4. Android paranoic

Descărcați Android Paranoid

Android paranoic este unul dintre cele mai vechi ROM-uri de pe listă. Androidul paranoic a devenit inevitabil pentru o vreme și acum s-au întors cu o explozie, adăugând suport pentru tot mai multe dispozitive. Dar dezvoltarea oficială este în continuare exclusivă doar pentru dispozitivele izbitoare majore și din fericire K20 Pro intră sub acest aspect.

Acest ROM are cea mai lustruită experiență Android și experiența rafinată a utilizatorului. Este adesea menționat ca sistemul de operare Oxygen al ROM-urilor personalizate. ROM-ul este un amestec de performanță, durată de viață a bateriei și funcționalitate în comparație cu AOSP. Este cu siguranță ROM-urile mele preferate de pe orice listă în orice zi. Continuați și descărcați Android paranoic pentru Redmi K20 Pro.

5. Legion OS

Descărcați Legion OS

Doriți să încercați un ROM extrem de personalizabil? Ei bine, atunci sistemul de operare Legion este ROM-ul pentru tine. Chiar dacă vă aflați în lumea ROM personalizată atât de mult timp, este posibil să nu fi auzit OS Legion pentru Redmi K20 Pro. ROM-ul nu este pus la dispoziție pentru majoritatea dispozitivelor, dar Redmi K20 Pro este norocos să aibă, deoarece caracteristicile pe care acest ROM le aduce la masă sunt fenomenale.

Cu cuvinte mai simple, puteți începe cu acest ROM ca un ROM simplu, personalizați-l la nivelul la care nimeni nu înțelege că este ROM stoc. Cu siguranță, încercați acest ROM!

Citește și: Descarcă fundaluri și fundaluri live Asus ROG Phone 3

Concluzie

Deci, cele menționate mai sus sunt unele dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 Pro. Dacă tot nu reușiți să alegeți pe care să-l blocați, permiteți-mi să fac un alt pas pentru a vă ajuta. Ești un fan al dispozitivelor Pixel? Apoi, Pixel Experience este o opțiune absolută pentru dvs. Pentru toate ciudatele de personalizare de acolo, dă-i o lovitură prin blițul Legion OS. Doriți să personalizați dincolo de limite, intermitând moduri personalizate, kerneluri etc., atunci sistemul de operare Havoc este opțiunea pentru dvs.

Dacă sunteți dispus să utilizați un ROM frumos proiectat, cu toate caracteristicile existente, atunci linkurile Derpfest vă așteaptă mai sus. Dacă sunteți un fanatic al Android-ului și personalizările nu contează cu adevărat pentru dvs., atunci Android Paranoid este! Deci, asta este tot ce trebuie să spun în această postare.

Dacă acest ghid te-a ajutat să găsești și să alegi cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi K20 Pro în iulie 2020, atunci arată-ne ceva dragoste împărtășind articolul prietenilor tăi care folosesc Redmi K20 Pro. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.