Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi Note 7 Pro

⌛ Reading Time: 5 minutes

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi Note 7 Pro în iulie 2020: Seria de smartphone-uri Redmi’s Note este extrem de populară în India. Motivul pentru aceasta este că ambalează unele hardware și caracteristici serioase la un preț foarte agresiv. Acest lucru are ca rezultat vânzări și popularitate ridicate în întreaga țară. Iar Redmi Note 7 Pro, lansat anul trecut, nu face excepție.

Citește și: Descarcă Google Camera 7.4 pentru OPPO Reno 4 Pro

Întregul model de afaceri al Xiaomi se află pe segmentul de buget al smartphone-urilor, seria Redmi reprezentând majoritatea vânzărilor totale! Will Xiaomi a făcut multe telefoane emblematice în trecut, de exemplu, telefoanele Mi 8, Mi 9 și Mi Mix. Dar gama Redmi a fost pâinea și untul mărcii, cel puțin în India!

Specificații Redmi Note 7 Pro

Redmi Note 7 Pro are un ecran LCD IPS de 6,3 inch cu un raport de aspect de 19,5: 9. Rezoluția acestui afișaj este de 1080 x 2340 pixeli, iar densitatea pixelilor acestui panou este de aproximativ 409 PPI. Dispozitivul are o crestătură de apă și vine cu un Corning Gorilla Glass 5 pe partea din față.

Citește și: Google One aduce opțiunea de backup pentru iOS și Android gratuit

Sub capotă, dispozitivul este alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 675 care este cuplat cu 4 GB RAM pentru 6 GB RAM. În ceea ce privește stocarea internă, dispozitivul este disponibil în două variante de stocare, care includ 64 GB și 128 GB. Adreno 612 se ocupă aici de sarcinile grafice.

După cum ne-am aștepta, Xiaomi nu a tăiat niciun colț în ceea ce privește camerele. Senzorul principal este o unitate de 48 megapixeli cu deschidere F / 1,8. Un secundar este o unitate de detectare a adâncimii cu rezoluție de 5 MP. Dispozitivul rulează MIUI 11, care este construit deasupra Android 10. MIUI este una dintre interfețele de utilizator bogate în funcții, care vine cu un pachet de caracteristici, dar uneori puțin întârziată. Acum, aici intră ROM-urile personalizate în joc. În acest post să discutăm despre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi Note 7 Pro în iulie 2020.

Note importante înainte de instalarea ROM-urilor personalizate pe Redmi Note 7 Pro

  1. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă completă pe dispozitiv înainte de proces.
  2. Încărcați dispozitivul cu cel puțin 80% înainte de a începe procesul.
  3. Aveți răbdare în timp ce instalați ROM-urile personalizate. Unele dintre ROM-urile de pe listă pot dura până la 30 de minute pentru a fi instalate uneori. Efectuarea de acțiuni inutile poate duce la o buclă de încărcare sau cărămidă.

Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi Note 7 Pro

Acum, că am discutat totul, permiteți-ne să începem rapid lista noastră cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi Note 7 Pro în iulie 2020. Înainte de a începe, vă rugăm să vă asigurați că sunteți conștienți de procesul de instalare a ROM-urilor personalizate. Cei mai mulți dintre voi credeți că intermitentul unui ROM personalizat este la fel ca actualizarea software-ului pe care l-ați primit prin OTA. Instalarea este complet un proces manual. Deci, asigurați-vă că verificați procesul de instalare înainte de a începe.

1. Experiență Pixel

Credite pentru imagine: Pixel Experience

Descărcați experiența Pixel

Pixel Experience este unul dintre cele mai iubite ROM-uri personalizate pentru orice dispozitiv Android. Pixel Experience oferă o experiență Android completă, dar cu câteva caracteristici Pixel aici și acolo. După cum sugerează și numele, Experiență Pixel pentru Redmi Note 7 Pro oferă toate caracteristicile unui dispozitiv Pixel. Flashing Pixel Experience pe Redmi Note 7 Pro este o plăcere absolută, deoarece vă puteți elibera experiența de la MIUI.

Citește și: Cum deblochezi Bootloader și Root OnePlus Nord folosind Magisk

Pixel Experience ROM aduce o mulțime de caracteristici utile și convingătoare, performanță și optimizare a bateriei. Interfața de aici este foarte clară și rulează Android 10 cu toate caracteristicile incluse. Dacă sunteți un fan al smartphone-urilor Pixel, acordați cu siguranță acestei ROM-uri.

2. Corvus ROM

Credite imagine: Corvus ROM

Descărcați Corvus ROM

Corvus ROM este inspirat din Proiectul Dirty Unicorns ROM. Corvus ROM pentru Redmi Note 7 Pro se concentrează în principal pe caracteristici și stabilitate generală. Există o mulțime de modificări și optimizări pe care utilizatorii le pot experimenta aici. ROM-ul are diverse caracteristici de personalizare, inclusiv plăci rapide, notificări, heads-up și multe altele.

Celelalte caracteristici de aici includ selector de accent, temă înapoi și restaurare, funcții de iluminare a marginilor, captură de ecran extinsă și multe altele. ROM-ul este disponibil în ambele versiuni aici. Puteți alege să blocați versiunea cu GApps și puteți bloca și versiunea vanilie.

3. Lineage OS

Credite pentru imagine: Joc de ROM-uri pe YouTube

Descărcați sistemul de operare Lineage

Lineage OS 17 este unul dintre cele mai bune ROM vamale disponibile pentru orice dispozitiv. Sistemul de operare Lineage este moștenirea continuă a CyanogenMod, care a venit după închiderea completă a CM Project în 2016. Deși acesta este un program neoficial Lineage OS 17 pentru Redmi Note 7, este complet fără erori și stabil decât alte proiecte. Sistemul de operare Lineage este Android-ul complet, cu un set de câteva personalizări.

Pentru început, Lineage OS 17 de pe Redmi Note 7 rulează Android 10, care include toate caracteristicile sale. În afară de caracteristicile generice Android 10, Lineage OS 17 vine cu lucruri, programe de completare aici și acolo și multe altele.

4. CRDroid

Descărcați CRDroid

Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai vechi și mai bune echipe de proiect ROM personalizate care au făcut acest ROM disponibil pe majoritatea dispozitivelor Android. CrDroid este construit în mare parte pentru stabilitate. Și acest lucru este adesea considerat ca generația actuală Ressurection Remix. Dacă nu sunteți conștient, Ressurection Remix este unul dintre cele mai vechi și mai personalizabile ROM din istoria dezvoltării ROM-ului personalizat Android.

Dezvoltatorii au adus stabilitatea de la ROM-urile AOSP, personalizările din Ressurection Remix făcându-l unul dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi Note 7 Pro. CrDroid pentru Redmi Note 7 Pro vine în versiuni oficiale cu actualizări și modificări frecvente. Dacă sunteți un fan al personalizării, atunci ce așteptați?

5. Evoluția X

Credite imagine: Evolution X

Descărcați Evolution X

Nu va exista nicio listă cu cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi Note 7 Pro fără includerea Evolution X pe listă. Evolution X, cu mâinile în jos, este unul dintre cele mai bogate în ROM-uri, orientate spre performanță, stabile. ROM-ul personalizat în sine este simplu și curat, spre deosebire de sistemul de operare Dot, Bootleggers sau orice alte ROM-uri.

Vine cu o mulțime de caracteristici, inclusiv personalizări ale temelor, personalizări ale barei de navigare până la personalizarea listei. Dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, în asistența pentru nucleele personalizate, dacă așa așteptați cu nerăbdare. Pentru a termina, Evolution X pentru Redmi Note 7 Pro este unul dintre cele mai bune ROM-uri pe care le veți folosi.

Concluzie

Deci, cele menționate mai sus sunt unele dintre cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi Note 7 Pro. Dacă tot nu reușiți să alegeți pe care să-l blocați, permiteți-mi să fac un alt pas pentru a vă ajuta. Ești un fan al dispozitivelor Pixel? Apoi, Pixel Experience este o opțiune absolută pentru dvs. Pentru toate ciudatele de personalizare de acolo, dă-i o lovitură prin intermitent CrDroid pe Redmi Note 7 Pro. Doriți să vă personalizați dincolo de limite, intermitând moduri personalizate, nuclee etc., apoi Evolution X este opțiunea pentru dvs.!

Dacă sunteți dispus să utilizați un ROM frumos proiectat, cu toate caracteristicile existente, atunci linkurile Corvus ROM vă așteaptă mai sus. Dacă sunteți un fanatic Android și personalizările nu contează cu adevărat pentru dvs., atunci sistemul de operare Lineage este! Deci, asta este tot ce trebuie să spun în această postare.

Dacă acest ghid te-a ajutat să găsești și să alegi cele mai bune ROM-uri personalizate pentru Redmi Note 7 Pro în iulie 2020, atunci arată-ne ceva dragoste împărtășind articolul prietenilor tăi care folosesc Redmi Note 7 Pro. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.