Cele mai bune șabloane Google Docs pentru a vă organiza viața

Cele mai bune șabloane Google Docs pentru a vă organiza viața

⌛ Reading Time: 9 minutes

Google Docs oferă o varietate uimitoare de șabloane pentru a face față tuturor nevoilor utilizatorilor. În loc să lucrați din greu pentru a crea un document nou, puteți utiliza unul dintre aceste șabloane personalizate, gata de utilizare. Toate acestea pot fi editate gratuit și accesibile din interfața dvs. web Google Docs. Să aruncăm o privire la modul în care puteți utiliza șabloanele Documente Google pentru a vă organiza viața mai bine, precum și o selecție dintre cele mai bune.

Șabloane Documente Google: o prezentare generală

În afară de designul gol al unui nou document, Google Docs are un set predefinit de șabloane pentru documentele utilizate în mod obișnuit. Pentru a le accesa, trebuie doar să vă conectați la documente Google cu orice cont Google. Alternativ, puteți deschide Google Docs din widgetul Google Apps Gmail din partea dreaptă sus.

Există patru opțiuni: Documente, Foi de calcul, Diapozitive și Formulare. Alegeți oricare și accesați „galeria de șabloane” din dreapta sus. De acolo puteți vizualiza mai multe șabloane încorporate pentru toate cele patru opțiuni.

Aceste șabloane cuprind de la CV-uri, scrisori de intentie, cărți de vizită, pliante, broșuri, albume foto, planificatori de nunți, cărți de rețete, portofolii și multe altele.

Galeria de șabloane Documente Google

Pentru a salva orice șablon online în contul dvs. Google Dive, accesați „Fișier -> Faceți o copie” sau utilizați comanda rapidă de la tastatură Ctrl + C. Noul șablon va fi salvat în galeria dvs. de șabloane Documente Google.

Șablonul Documente Google Faceți o copie

Șabloanele implicite Documente Google pot fi adecvate pentru dvs., dar dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni, utilizați una dintre recomandările noastre gratuite de șabloane de mai jos. Acestea sunt documente open-source și absolut gratuite de editat după cum doriți.

1. Reluare

Dacă doriți cu adevărat ca CV-ul dvs. să iasă în evidență, veți dori ca realizările dvs. să vorbească de la sine, fără distragerea unui design fulgerător. Acest Șablon CV Harvard alb-negru de Resume Writer Direct este minim, profesionist și prietenos cu spectatorii. Spațierea netedată a textului vă permite să prezentați detalii într-o ordine logică și oferă o tranziție lină de la un paragraf la altul. Indiferent dacă aveți o experiență înaltă sau un profesionist mai nou, un CV clasic de acest gen nu va ieși niciodată din modă.

Google Docs Template Reîncepe Harvard Bw

2. Scrisoare de intentie

Deși este o idee bună să lăsați CV-ul în alb și negru, nu este nimic în neregulă dacă adăugați o mică culoare la o scrisoare de intenție. Acest șablon frumos de GeckoandFly are tot ce aveți nevoie pentru a atrage atenția recrutorului asupra aplicației dvs. Fotografia dvs., numele complet, adresa, telefonul, adresa de e-mail și site-ul web sunt afișate în mod vizibil în panourile lor respective. Trebuie doar să vă concentrați asupra mesajului în stil Garamond, care arată foarte elegant, clar și scurt.

Scrisoare de prezentare a șablonului Google Docs Simplu

3. Factură

Crearea unei facturi pe un document necompletat necesită introducerea mai multor câmpuri și nu este bine pentru toată lumea. Prin urmare, noi recomandăm acest lucru document de factură complet personalizabil de la Waveapps, ceea ce face foarte ușor adăugarea și ștergerea rapidă a articolelor. Rândurile și coloanele sunt ușor de redimensionat, iar fontul ales este ușor pentru ochi. Antetul de sus oferă un aspect profesional facturii dvs. cu opțiunea de a adăuga o siglă și detalii despre companie. De asemenea, puteți schimba fundalul și modificați subsolul.

Waveapps pentru factura șablon Google Docs

4. Calendar

Un calendar online bun ar trebui să aibă flexibilitatea de a adăuga cât de multe informații este necesar pentru fiecare dată dată, să aibă spațiu pentru programarea inteligentă și să permită vizionarea tuturor pe un singur ecran. CalendarLabs îndeplinește aceste cerințe cu planificatori de calendar atrăgători din punct de vedere vizual pentru ambele 2021 și 2022.

Google Docs Template Calendar Calendarlabs

Datorită aspectului portret, vă puteți vizualiza toate activitățile fără a derula prea mult. Fiecare întâlnire poate găzdui câtă sau mai puțină informație doriți. Există o zonă mare de note pentru a surprinde orice evenimente sau urmări rămase.

5. Brosura

Deși puteți găsi multe șabloane de broșuri gratuite online, este mai util să alegeți un design triplu („aspect cu trei coloane”), deoarece vă va oferi valoarea maximă pentru costurile de imprimare a broșurii. Acest triplă simplă, dar detaliată de GooDocs împachetează cu grijă o mulțime de caracteristici decente: titluri atractive, dimensiune lizibilă a fontului, culori negre și roșii și o parte din față și din spate personalizabilă.

Broșură cu documente Google Docs Goodocs

Prin îmbinarea coloanelor, puteți converti designul triplu într-o broșură față-verso. Acest șablon flexibil poate fi utilizat în mai multe scopuri, inclusiv meniul restaurantului, reclama produsului sau invitațiile la evenimente. Broșura este gratuită, dar poate fi necesară o anumită atribuire către GooDocs în scopuri comerciale.

6. Flyer

Pentru a atrage atenția cuiva cu un pliant, aveți nevoie de informații valoroase, cum ar fi cifrele și statisticile, pentru a sări și a fi vizibile în mod vizibil. GooDocs are un fluturaș personalizat pentru mâncare vegană care a fost creat de designeri profesioniști. Puteți edita numerele și fotografiile pentru orice fel de date, inclusiv diagrame, rezultatele sondajelor și elementele din meniul restaurantului. Combinațiile de culori verzi sunt foarte liniștitoare pentru ochi. Există, de asemenea, spațiu în partea de jos pentru coduri QR și detalii de contact.

Flyer pentru șabloane Documente Google Goodocs

7. Buletin informativ

La fel ca pliantele, buletinele informative își propun să fie informative și atrăgătoare, deoarece este nevoie de mai puțin de o fracțiune de secundă pentru a atrage atenția unui cititor. Acest frumos buletin informativ portocaliu închis are o atingere oarecum rea. Nu va lipsi să concentreze atenția cititorului asupra conținutului cu designul său elegant. Panourile bine împărțite pot conține suficient text, imagini și date pentru a fi cu adevărat instructive în detaliu. Deși pare foarte atractiv, puteți modifica cu ușurință schema de culori negru / portocaliu în Google Docs.

Buletin informativ șablon Google Docs Corporate

8. Cartea de vizită

Dacă doriți ca persoanele de contact să vă păstreze cartea de vizită pentru referințe viitoare, aceasta ar trebui să se distingă cu siguranță de celelalte. GooDocs oferă un carte de vizită creativă cu culori îndrăznețe frumoase și un strop de personalitate, datorită blocurilor cubice. Există suficient spațiu în șablon pentru a adăuga o notă personalizată, fie că este vorba de o fotografie, de o siglă sau de o idee / citat. Faptul că această carte de vizită a fost concepută de designeri talentați este un alt costum puternic, deoarece vă ajută să vă consolidați reputația pentru nevoile promoționale.

Card de vizită șablon Google Docs Goodocs

9. Planul lecției

Dacă sunteți profesor, doriți ca planurile de lecție să fie detaliate și informative, dar ușor de editat. Acest șablon de plan de lecție bazat pe Foi de calcul Google poate fi utilizat pentru orice subiect, deoarece s-au furnizat multe informații despre studiul clasei. Trebuie doar să editați celulele și să personalizați foaia în funcție de propriile criterii de subiect. sunt incluse secvențe instructive, note, întrebări, evaluarea înțelegerii și activități de închidere aferente unui subiect.

Plan de lecție a șablonului Google Docs gratuit

10. Cartea de rețete

Doriți să creați o carte de bucate? Nu este ușor să găsiți online o carte de rețete gratuită compatibilă cu Google Docs. Majoritatea sunt premium, iar cele gratuite nu au o estetică bună. O excepție este această frumoasă carte de rețete de GooDocs cu fundalul său plăcut verde de vară, ingrediente și direcții evidențiate. Puteți adăuga cu ușurință orice alte imagini legate de alimente. Indiferent de rețeta pe care o scrieți, puteți continua să adăugați rânduri suplimentare pentru a avea un set complet de instrucțiuni.

Șablon Google Docs Rețetă de vară Goodocs

11. Propunerea planului de proiect

Pentru a gestiona proiecte în orice disciplină, aveți nevoie de o foaie de timp adecvată a resurselor, care să ofere orele alocate fiecărei sarcini, precum și alte funcții avansate de gestionare a resurselor. Acest carte de proiect cuprinzătoare pentru Foi de calcul Google este liber de editat și are multe criterii preexistente presărate în document. Acestea includ facturabilitatea resurselor, procentul bugetului resurselor, orele fără facturare, orele petrecute la întâlniri și alte activități. Cu o planificare adecvată a resurselor, puteți atinge obiectivele proiectului cu ușurință.

Foaie de timp a resurselor pentru proiectul Google Docs Template

12. Urmărirea cheltuielilor

Pentru a gestiona cheltuielile casnice sau de altă natură, este bine să aveți un instrument de urmărire a cheltuielilor săptămânal. Acest foaie bugetară săptămânală la îndemână de Reddit acoperă toate cheltuielile: facturile cardului de credit, alimente, gaz, abonamente online, reparații auto, îngrijirea animalelor de companie, cheltuieli medicale, asigurări, călătorii și orice altceva doriți să adăugați. Foaia săptămânală este extensibilă pe întreaga măsură a calendarului. Puteți adăuga mai multe rânduri, săptămâni și coloane pentru viitor. De asemenea, puteți combina cifrele bugetului săptămânal într-un cont anual de cheltuieli.

Bugetare șablon Documente Google

13. Planificator de călătorii

Planificarea călătoriei dvs., în special într-o lume post-COVID, ar necesita să verificați multe criterii esențiale, inclusiv vaccinările, criteriile de intrare / ieșire din diferite țări, asigurarea, programul zborurilor și planificarea cazării.

Șablon Documente Google Lifehacker Travel Planner

Site-ul web de călătorie LifeHacker a distribuit această fișă de informații despre călătorii care vă organizează toate preocupările legate de călătorie într-un document Foi de calcul Google. Puteți modifica celulele cu ușurință și puteți adăuga câte rânduri este necesar pentru cerințele dvs. specifice de călătorie. Dacă sunteți sistematic cu un document ca acesta, acesta vă va pune toate informațiile de călătorie pe dispozitivul dvs., făcându-l accesibil din mers.

14. Planificator de nunți și petreceri

Fie că intenționați o nuntă sau o petrecere mare, există multe elemente care trebuie finalizate. Opțiunea Prezentări din Google Docs vă permite să vă întindeți imaginația cu modele creative pentru a vă ajuta să gestionați fiecare aspect mic al evenimentului dvs. Acest planificator de nunți de GooDocs oferă un rezumat elegant al itinerariului de nuntă / petrecere. Designul floral poate fi reprodus pe mai multe diapozitive și pagini pentru a adăuga mai multe articole în itinerar. Această temă este suficient de atractivă pentru a putea fi folosită în carduri de invitație la nuntă și multe altele.

Șablon Documente Google Goodocs de nuntă

întrebări frecvente

1. Șabloanele Google Docs sunt gratuite?

Toate șabloanele din această listă sunt absolut gratuite și gata de utilizare. Cu toate acestea, puteți găsi multe șabloane plătite online, care au mai multă varietate în design și alegere. Șabloanele încorporate din Google Docs sunt întotdeauna gratuite.

2. Cum pot obține mai multe șabloane gratuite pentru Google Docs?

Dacă sunteți în căutarea de șabloane gratuite, puteți găsi o varietate în Google Docs în sine, în toate categoriile noastre de mai sus. Acest site web este un depozit excelent de șabloane gratuite care au fost create de designeri profesioniști. Dacă urmăriți fluxurile de socializare ale companiilor de proiectare a șabloanelor online, cum ar fi Canva, acestea își împărtășesc adesea cele mai noi modele gratuit, inclusiv în Google Docs.

3. Ar trebui să folosesc Google Docs sau Word?

Atât Google Docs, cât și Microsoft Word au punctele lor mai fine și fiecare are multe șabloane bogate cu care să lucreze. Word este preferat pentru utilizarea offline, deoarece are caracteristici mai avansate și a existat mult mai mult timp. Google Docs este foarte convenabil de utilizat online, deoarece se integrează foarte bine cu conturile dvs. cloud și este acceptat de toți cei care utilizează Gmail.

Mai mult, puteți converti cu ușurință Google Docs în Word și invers. De asemenea, avem o foaie de trucuri pentru comenzi rapide de la tastatură pentru Google Docs, care vă va economisi mult timp.