Cele mai bune sfaturi pentru aplicația Signal pentru chat mai sigur

⌛ Reading Time: 3 minutes

În acest articol, vă vom împărtăși toate sfaturile pentru aplicația Best Signal pentru un chat mai sigur pe Signal.

WhatsApp, cu noua sa Politică de confidențialitate și Termeni și condiții foarte controversate, i-a făcut pe oameni să treacă de la WhatsApp la aplicații similare. Cu tweet-ul celui mai bogat om de pe planetă, Elon Musk, mulți oameni trec la Signal.

După ce WhatsApp a lansat cea mai recentă politică de confidențialitate, care va partaja datele utilizatorilor cu aplicațiile deținute de Facebook și cu alte aplicații terțe. Acest lucru a creat o îngrijorare foarte evidentă în rândul oamenilor cu privire la confidențialitatea și securitatea lor.

Prin urmare, mulți utilizatori WhatsApp trec acum la alte aplicații precum WhatsApp. Și o astfel de aplicație uimitoare pe care o folosesc mulți profesioniști pentru a menține confidențialitatea și securitatea este – Signal.

Semnalul este o aplicație de mesagerie cu securitate mai mare, similară cu WhatsApp, dar cu multe caracteristici și securitate de top.

Cele mai bune sfaturi pentru aplicația Signal pentru chat mai sigur

Sfaturi pentru aplicația Signal

1. Mesaje care dispar

Una dintre cele mai bune părți ale utilizării Signal este că cineva își poate seta mesajele în modul „Autodistrugere”. Prin aceasta, toate mesajele pe care le-ați trimis vor dispărea automat, așa cum se întâmplă în Snapchat.

De asemenea, aveți opțiunea de a alege timpul în care vor dispărea mesajele. În general, puteți face mesajele să dispară de la 10 secunde la o săptămână.

Must Checkout – Cum să descărcați aplicația Signal pe Android, iOS și PC

2. Blocați capturile de ecran – cele mai bune sfaturi pentru aplicația Signal

Da. Puteți face asta pe Signal. Semnalul este o aplicație foarte fiabilă când vine vorba de confidențialitate și securitate. Mergând la Aplicație de semnal> Setări> Confidențialitate> Securitate ecran, puteți bloca capturile de ecran din aplicație și din lista recentă.

3. Tastatură incognito

După cum am menționat mai devreme, Signal ia foarte în serios confidențialitatea unui utilizator. Și, prin urmare, oferă o caracteristică foarte unică în ceea ce privește același lucru.

Puteți activa funcția de tastatură incognito din Setări> Confidențialitate din aplicația de semnal. Acest lucru va dezactiva tastatura pentru a afișa învățarea personalizată.

Verificați – Cum să porniți apeluri vocale sau video criptate pe Signal?

4. Totul este criptat aici!

Nu doar conversațiile tale secrete, cum ar fi Telegram, ci totul, de la imagini, fișiere, fotografii de profil, apeluri vocale și apeluri video, precum și GIF-uri; absolut totul este criptat pe această aplicație, asigurându-vă securitatea.

5. Autocolante și GIF-uri

Signal a introdus recent autocolante, precum și GIF-uri pentru utilizatorii săi. Da, acest lucru s-ar putea să sune puțin neplăcut, deoarece majoritatea aplicațiilor de mesagerie acceptă în prezent atât GIF-uri, cât și autocolante.

Cu toate acestea, aceste autocolante și GIF-uri sunt alimentate de Giphy, dar adresa dvs. IP este ascunsă de Giphy. Acest lucru oferă o utilizare sigură a GIF-urilor. Deci, practic, Signal criptează și GIF-urile tale!

6. Suport pentru toate formatele

Signal permite utilizatorilor să partajeze fișiere, imagini etc. Din aproape toate formatele. Tot ce trebuie să faci este să mergi la contactul la care vrei să partajezi un fișier. Atingeți butonul + albastru, selectați fișierul și partajați orice fișier în format PDF, documente, word etc. De asemenea, puteți partaja imagini, persoane de contact, locație și GIF-uri.

7. Semnal PIN

Aplicația de semnal vă solicită să înregistrați un PIN pe care vi se va cere frecvent să îl introduceți pentru a menține securitatea de vârf.

8. Ștergeți istoricul

Dacă vine un moment în care doriți să ștergeți tot istoricul aplicației sau contului dvs. Signal, puteți face acest lucru foarte ușor.

De asemenea, citiți – Cum să ștergeți contul Signal? (Cel mai simplu mod 100% de lucru)

Permiteți-mi să vă împărtășesc câteva întrebări frecvente cu privire la sfaturile aplicației semnal –

Întrebări frecvente –

Aplicația Signal este sigură de utilizat?

Da, este o aplicație de mesagerie securizată. Este o aplicație de chat similară pe care o utilizați și, după sfaturile de mai sus, puteți discuta în siguranță cu prietenii dvs.

Poate cineva să vadă mesajele mele de semnal?

Aplicația de semnal oferă criptare end-to-end pentru mesajele dvs. Deci, aplicația Signal nu stochează date sau mesaje trimise de nimeni.

Aplicația de semnal este mai sigură decât WhatsApp?

Poate că da, deoarece aplicația Signal nu colectează și stochează date de partea lor. Deci, este o aplicație mai sigură decât WhatsApp.

Signal vă stochează mesajele pe partea lor?

Nu, datele sau mesajele sunt stocate pe dispozitivul dvs. local. Nu pe serverul lor sau pe stocarea în cloud.

Cuvinte de încheiere –

Sper că ați găsit cu toții cele mai bune sfaturi pentru aplicația Signal pentru un chat mai sigur pe aplicația Signal. În cazul în care aveți ceva despre care doriți să aflați mai multe despre Signal, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.