Cele mai bune sisteme de automatizare la domiciliu pentru 2020

Cele mai bune sisteme de automatizare la domiciliu pentru 2020
⌛ Reading Time: 4 minutes

Dacă ești ca mulți oameni, probabil ai o viață destul de aglomerată. Deși nu funcționează întotdeauna, unul dintre obiectivele majorității tehnologiei ar trebui să fie să ne ușureze viața. De aceea, automatizarea casei poate fi un lucru atât de frumos.

Un sistem care poate avea grijă de multe dintre detaliile minore din casa ta vă ajută să vă concentrați asupra a ceea ce este important. Acestea fiind spuse, nu toată lumea caută același lucru în automatizarea casei. De aceea am adunat câteva dintre cele mai bune opțiuni.

1. Amazon Alexa

Amazon este probabil cel mai cunoscut nume din domeniul automatizării caselor în aceste zile, așa că nu ar trebui să fie o surpriză să îl vezi pe această listă. Nu numai că dispozitivele Echo ale companiei sunt cunoscute pentru performanțe solide, dar se pare că majoritatea companiilor adaugă asistență Alexa dispozitivelor lor. Aceasta înseamnă că probabil aveți deja câteva dispozitive compatibile Alexa, indiferent dacă îl cunoașteți sau nu.

Puteți alege dintr-o varietate de dispozitive Echo diferite pentru a vă alimenta casa. Echo Show funcționează ca un televizor de bucătărie, în timp ce Echo Spot poate înlocui ceasul cu alarmă.

2. Google Home

În urmă cu câțiva ani, Google și-a exprimat accentul pe utilizarea AI pentru a-ți îmbunătăți viața când a dezvăluit noul Asistent. Acum, Asistentul nu se limitează doar la telefon, ci poate face parte din orice cameră din casa dvs., datorită dispozitivelor Google Home.

Cele mai bune sisteme de automatizare la domiciliu Google Home

La fel ca dispozitivele Amazon, acestea vin în multe forme și dimensiuni. Home Hub are un ecran, dar nu include toate funcționalitățile de divertisment în flux. Chiar și așa, Google Home plus Home Mini și Acasă Max dublu ca difuzoare. Dimensiunile vă permit să decideți acasă o mare parte din camera pe care doriți să o umpleți cu sunet, dar toate vă oferă acces la Asistentul Google și la diferitele dispozitive din casă pe care le poate controla.

3. Z-Wave

Unele dintre opțiunile din această listă ar putea fi prea restrictive pentru dvs. Sigur, facilitează configurarea și adăugarea de dispozitive noi, dar limitează și ceea ce puteți face. Dacă doriți mai mult control asupra automatizării casei dvs., Z-Wave este sistemul pentru dvs.

Cele mai bune sisteme de automatizare casnică Z Wave

Unele companii vând kituri complete Z-Wave sau își bazează propriile produse pe tehnologie. Alții doar vând hardware. Folosind software cum ar fi Domoticz, puteți configura scene de bază pentru diferite aspecte ale casei dvs. inteligente. Puteți chiar folosi scripturi pentru a automatiza lucrurile în moduri pe care celelalte sisteme din această listă le-ar face probleme.

4. Apple HomeKit

La fel ca multe dintre produsele Apple, HomeKit probabil vă va atrage mai mult dacă aveți deja unul sau mai multe alte dispozitive Apple. HomePod difuzorul inteligent este doar o parte a HomeKit, împreună cu Apple TV de asemenea, capabil să funcționeze ca un Hub HomeKit. Acest lucru îl apropie de Amazon Fire TV Cube în ceea ce privește funcționalitatea.

Cele mai bune sisteme de automatizare casnică Homekit

Multe dispozitive pe care le veți găsi pe piață care acceptă Amazon Alexa și Google Home acceptă, de asemenea, HomeKit, dar nu toate. Totuși, dacă preferați să rămâneți în ecosistemul Apple, HomeKit vă poate acoperi toate bazele. Trebuie doar să urmăriți ce accesorii cumpărați pentru a vă asigura că sunt compatibile.

5. Samsung SmartThings

Incursiunea Samsung în casa inteligentă nu a fost la fel de reușită ca și Google. Asta nu înseamnă că este SmartThings platforma lipsește, este doar diferită. În loc de ușurința de utilizare, majoritatea acestor sisteme se concentrează pe, SmartThings oferă o mai mare funcționalitate cu integrarea IFTTT.

Cele mai bune sisteme de automatizare a locuinței Smartthings

Veți găsi dispozitive marca SmartThings, dar acestea nu funcționează atât cu platforma. Multe produse Z-Wave funcționează și cu SmartThings, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție o cantitate decentă de opțiuni hardware.

Concluzie

Aceasta nu acoperă fiecare opțiune. Există câteva dispozitive inteligente grozave care funcționează cu mai multe sisteme de automatizare a casei. Altele sunt fără hub, deci nici măcar nu au nevoie de un hub pentru a face ceea ce fac. Acestea comunică adesea direct cu telefonul sau alte dispozitive prin Bluetooth sau Wi-Fi.

Dacă căutați doar un hub pentru a lega câteva dintre dispozitivele dvs. inteligente preferate, este posibil să nu aveți nevoie de un sistem întreg. În schimb, aruncă o privire la lista noastră cu cele mai bune hub-uri inteligente pentru casă.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.