Cele mai bune site-uri gratuite pentru a transmite filme în mod legal

Cele mai bune site-uri gratuite pentru a transmite filme în mod legal
⏱️ 5 min read

Nu este un secret că viitorul divertismentului este în flux, iar viitorul este acum. După succesul meteoric al Netflix, practic fiecare furnizor de conținut de pe planetă era dornic să intre în jocul de streaming. Pentru mulți, sosirea serviciilor de streaming a însemnat în cele din urmă să renunțe la companiile de cablu și la facturile lor astronomice. Din păcate, viitorii tăietori de cabluri au descoperit că transmiterea pe internet ar putea fi încă costisitoare. Cu Amazon, Hulu, HBO, SlingTV și nenumărate altele care își aruncă pălăria în ring, taxele de abonament se pot adăuga rapid.

În plus față de aceste opțiuni plătite, există o mulțime de site-uri web fără abonament care vă permit să transmiteți în flux către conținutul inimii. Desigur, legalitatea acestor site-uri web este întotdeauna o preocupare. Creșterea streaming-ului a dus în cele din urmă la o creștere a încălcării drepturilor de autor și a pirateriei. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că fiecare site de streaming gratuit încalcă legea. Pentru a vă ține departe de apa fierbinte, veți dori să știți cum să identificați un furnizor de conținut potențial umbros.

Cum se identifică un site de streaming ilegal

Legea privind pirateria este complexă și poate fi greu de interpretat. Indiferent dacă doar vizionarea unui flux ilegal poate să vă pună în închisoare sau să vă confrunte cu o amendă puternică, este încă în aer; cu toate acestea, există și alte riscuri inerente. Site-urile de streaming ilegale pot încerca să vă infecteze computerul cu programe malware, să fure informații personale sensibile sau să vă împiedice cu reclame intruzive. Aruncați o privire la unii dintre indicatorii unui serviciu de streaming legitim.

  • Există o secțiune „Despre noi” sau „Contactați-ne”. Site-urile de streaming legitime sunt administrate de persoane care sunt transparente despre cine sunt și care doresc feedback-ul utilizatorilor. Lipsa acestor secțiuni ar putea indica faptul că proprietarii site-ului încearcă să rămână anonimi.
  • Îți spun de unde vin filmele. Site-urile legale de streaming vor dezvălui modul în care obțin drepturile de a găzdui conținutul pe care îl oferă. În general, acest lucru se realizează prin parteneriate cu studiouri de film.
  • Ei fac bani prin reclame. Site-urile gratuite au nevoie de bani pentru a menține luminile aprinse. Anunțurile care întrerup vizionarea (asemănător cu când vizionați un videoclip YouTube mai lung) sunt frecvente.
  • Există o aplicație. Aplicațiile Android și iOS trec printr-un proces de revizuire înainte de a intra pe piață pentru a se asigura că nu încalcă nicio politică. Pur și simplu, o aplicație de streaming ilegală nu ar ajunge niciodată la public.
  • Sunt disponibile filme mai noi. Dacă un site de streaming oferă un film care este încă în cinematografe sau nu a reușit încă să vizioneze videoclipuri de acasă, există șanse mari să fie ilegal.

Site-uri gratuite de streaming de filme Legit

În timp ce lumea streamingului pe Internet poate fi înfricoșătoare, există multe servicii gratuite care sunt legitime. În timp ce există multe site-uri de streaming care funcționează în prezent, următoarea listă evidențiază câteva locuri bune pentru a începe.

Crackle

trosni

Crackle este deținut de Sony Pictures și oferă o selecție bună de filme și emisiuni TV gratuite din catalogul posterior al Sony. Conținutul nou apare la intervale regulate; cu toate acestea, titlurile sunt de obicei disponibile numai pentru o perioadă limitată. Site-ul este acceptat de anunțuri, ceea ce înseamnă că veți avea întreruperi periodice în timpul fluxului.

PopcornFlix

popcornflix

O filială a Screen Media Films, PopcornFlix are o mulțime de filme independente gratuite, atât timp cât nu vă deranjează reclama ocazională. Pe lângă filmele de lung metraj, PopcornFlix se mândrește și cu conținut original.

TubiTV

tubitv

O platformă de difuzare TV și filme acceptată de reclame, TubiTV are cea mai mare bibliotecă de emisiuni TV și filme gratuite de pe web datorită parteneriatelor cu grei de la Hollywood precum Paramount și MGM. Pe lângă cele peste 40.000 de titluri disponibile în prezent, TubiTV se mândrește cu conținut nou încărcat în fiecare săptămână.

Cinema clasic online

cinema-clasic-online

Cu o mulțime de filme din Epoca de Aur a Hollywoodului, Cinema clasic online este ghișeul dvs. unic. Site-ul conține videoclipuri încorporate de pe alte site-uri, în principal YouTube. La fel ca în cazul multor site-uri de streaming video „clasice”, biblioteca sa cuprinde în principal filme care au intrat în domeniul public.

Filme documentare de top

filme-documentare de top

Ai un poftă de viață reală? Filme documentare de top te-a acoperit. Cu o gamă largă de subiecte, de la teoriile conspirației la schimbările climatice, filmele de top documentare vă vor oferi, fără îndoială, de gândit.

Viewster

viewster

Viewster are o bibliotecă eclectică de emisiuni TV și filme de vizionat fără înregistrare sau taxe. Acest serviciu publicitar oferă de la anime la documentare; cu toate acestea, titlurile disponibile se schimbă de la țară la țară din cauza acordurilor de licențiere regionale.

Sunteți de acord cu lista noastră? Ce servicii de streaming am ratat și care merită menționate? Care este serviciul tău de streaming gratuit preferat? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x