Cele mai bune site-uri PPD pentru a câștiga bani online | Iulie 2021

⌛ Reading Time: 4 minutes

Să nu pară avar, dar cine nu vrea să câștige bani dacă vine doar descărcând câteva lucruri? Da. Ați citit bine. De asemenea, puteți câștiga bani descărcând ceva. Există aplicații create de dezvoltatori din întreaga lume care permit utilizatorilor să câștige învățare descărcând ceva. Acestea sunt denumite PPD, adică Pay Per Download. Există o serie de Cele mai mari site-uri cu plată pe descărcare acolo, dar unele dintre ele sunt mai fiabile și plătesc mai mult decât altele.

(Site-uri cu plată pe descărcare) Cele mai bune site-uri PPD pentru a câștiga bani online

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați conținutul pe acest site și la fiecare descărcare veți fi plătit. Acum, nu toate site-urile sunt de încredere. Dar acest articol vă va ajuta să găsiți cele mai fiabile și cele mai bune Aplicații Pay Per Download care vă poate ajuta să câștigați mai mulți bani cu câteva clicuri. Dar înainte de asta, spuneți-ne ce sunt de fapt site-urile PPD.

Ce sunt site-urile PPD în 2020?

Site-urile PPD sau Site-urile Pay Per Download sunt site-uri asemănătoare cu Google Adsense. Aceste site-uri pot fi numite ca alternative terță parte la Adsense. Tot ce aveți nevoie este un site web sau un canal YouTube și folosind aceste site-uri publicitare, puteți câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți lucrurile pentru aceste site-uri pe site-ul dvs. și pentru fiecare descărcare pe care o fac utilizatorii, veți fi plătit. Desigur, este nevoie de puțin trafic pentru a câștiga în dolari. Dar, având în vedere Adsense, aceste site-uri se dovedesc a fi mai ușoare. Iată o listă cu cele mai bune site-uri PPD. Puteți alege oricare dintre cele de mai jos în funcție de comoditatea dvs.

1. Încărcare

Primul pe lista noastră cu site-urile cu cele mai mari plăți pe descărcare este Up-load. Acest site oferă plăți conform fișierelor descărcate de utilizatori pe site-ul sau pagina dvs. Acest site este unul dintre puținele site-uri autentice și acest site oferă, de asemenea, un loc pentru stocarea fișierelor pe care le-ați descărcat.

Există o serie de oferte împreună cu acest lucru, cum ar fi câștigați folosind diverse coduri de recomandare, etc. De asemenea, nu există reclame care să vă deranjeze în timp ce vă descărcați sau vă redirecționați către o altă pagină. Descărcările sunt autentice, fără ferestre pop-up suplimentare.

Alătură-te acum

2. Încărcați Ocean

Următorul cel mai bun site PPD este Upload Ocean. Se poate câștiga cu ușurință 21 USD dând cu succes atunci când utilizatorii au descărcat 100 de articole. Acesta este de departe cel mai bun site PPD pe care l-am întâlnit. De asemenea, puteți câștiga mai mulți bani monetizând site-ul dvs. cu linkuri.

Pentru fiecare clic de descărcare efectuat, veți fi plătit. Dacă aveți un site personal și suficient trafic, veți câștiga mai mulți bani.

Alătură-te acum

3. Încărcător

Uploadsmith este încă unul dintre cele mai fiabile și mai bune site-uri care oferă 10 USD pentru fiecare 1000 de descărcări complete. Deși acest lucru este destul de mic decât site-ul PPD anterior, Uploadsmith oferă și spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitate.

Este posibil să primiți mai întâi un potențial de avertizare, deoarece acest site folosește un certificat adecvat pentru încărcarea drumului, dar puteți accepta riscul și continuați. Pagina de descărcare a acestui site este foarte simplă și astfel nu veți fi înșelați oricând.

Nu mai funcționează

4. Cloudul utilizatorului

UsersCloud este un astfel de site PPD care oferă spațiu de stocare gratuit pentru utilizatori, precum și bani pentru stocarea conținutului descărcat. Va trebui să creați un cont pe acest site cu o adresă de e-mail validă.

Apoi, puteți începe să îl utilizați pentru a vă conecta la site-ul dvs. și pentru a câștiga bani atunci când oamenii descarcă conținut de pe acesta. Dacă aveți un blog sau un site web unde puteți încărca orice conținut, atunci acest site este unul dintre cele mai bune PPD-uri pe care le aveți.

Alătură-te acum

5. FileIce.net

FileIce.net este unul dintre cele mai bune site-uri PPD care a adus cu sine o schimbare revoluționară. Ori de câte ori utilizatorii încearcă să descarce fișiere, vor trebui mai întâi să treacă printr-un sondaj. Dacă vor completa acest sondaj, vi se va plăti 1 $ pentru acesta.

Afiliații își pot partaja fișierele și lucrurile pe acest site. În cazul în care aveți un site web unde puteți încărca orice și are trafic, atunci acest site PPD este obligatoriu!

Alătură-te acum

6. AdscendMedia

Un altul de pe lista celor mai bune site-uri PPD este AdscendMedia. Această soluție de marketing CPA oferă clienți potențiali de înaltă calitate către afiliați, plăți și agenți de publicitate.

Dacă aveți un site web, puteți încărca ceva și apoi pentru fiecare clic pe descărcare, veți fi plătit. Rețeaua oferă o opțiune ieftină din cauza plății pe clic.

Alătură-te acum

7. Indishare.me

Următorul este Indishare.me. Acest site încarcă videoclipuri și câștigă bani prin asta. Și dvs. puteți folosi această platformă pentru a vă încărca videoclipurile și a câștiga prin ele.

Acest site este cel mai bun din listă pentru a încărca melodii MP3 și alt conținut care poate fi descărcat. Obțineți 10 $ pentru fiecare 1000 de descărcări de succes.

Alătură-te acum

8. ShareCash

ShareCash este un astfel de site PPD care permite utilizatorilor să-și încarce conținutul, iar vizitatorii îl vor descărca, ceea ce va oferi utilizatorilor plata. Veți fi plătit un dolar pentru fiecare vizitator care deblochează linkul. Nu există nimic de îndoit cu privire la comportamentul autentic al acestui site.

Functioneaza

9. Uplod.org

Uplod.org este cel mai bine plătit site de pe acest site web cu peste 22 USD. Când vă uitați la alte site-uri cu plăți mai mari, majoritatea site-urilor conțin reclame și pagini înșelătoare. Dar nu este cazul cu Uplod.org. Pagina de descărcare a acestui site este curată.

Alătură-te acum

10. Încărcare în dolari

Nu în ultimul rând este încărcarea în dolari. Acest site oferă servicii pentru a câștiga bani prin încărcarea de conținut. La fiecare descărcare reușită, sunteți plătit. Fișierele de încărcare pot fi – fișiere zip, imagini, MP3, video etc.

Alătură-te acum

Partea finală –

Acestea au fost cele mai bune 10 site-uri PPD care vă pot ajuta să câștigați mai mulți bani în 2020. Sper că ați găsit acest articol de utilizare și ați început să utilizați unul dintre site-uri. În cazul în care există sugestii pentru noi, nu ezitați să ne anunțați în caseta de comentarii de mai jos.

Android fericit 🙂