Cele mai bune telefoane mobile pentru copii în 2018

Cele mai bune telefoane mobile pentru copii în 2018

⌛ Reading Time: 6 minutes

Majoritatea copiilor de astăzi au telefoane mobile. Dacă copilul dvs. nu are deja unul, probabil că se ciocnesc pentru a obține unul. Când simțiți că tânărul dvs. este pregătit pentru un telefon mobil, probabil că nu doriți să le cumpărați un telefon emblematic care costă o mică avere. Într-un mediu dominat de telefoane care costă sute de dolari, puțini pot fi considerați „prietenoși copiilor”.

Din fericire, nu trebuie să le dați un gadget scump și să vă încrucișați degetele. În schimb, le puteți obține un telefon care prezintă toate funcționalitățile la care ați ajuns să vă așteptați de la un telefon mobil modern, fără a rupe banca.

Motorola E5

Există un număr de dispozitive sub banner-ul E5, ceea ce înseamnă că aveți câteva opțiuni la diferite prețuri. Cel mai accesibil model este supranumit E5 Play, care poate fi găsit pentru mai puțin de 150 USD. Din păcate, la acel preț veți avea un pic de lovitură atunci când vine vorba de performanță. E5 Play are un procesor Snapdragon 425 modest și doar 2 GB RAM. Acest lucru va avea ca rezultat un pic de lentitudine, dar este mai mult decât capabil să țină pasul cu cerințele unui copil cu cunoștințe tehnice.

Alternativ, dacă vă este teamă că copilul dumneavoastră poate uita să încarce telefonul, lăsându-i o hârtie scumpă, optați pentru E5 Plus, care are o baterie masivă de 5000 mAh. E5 Plus are, de asemenea, un ecran gigant de 6 inci și 3 GB de memorie RAM. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, toate sunt smartphone-uri complet dotate cu etichete de preț atractive.

Nokia 3.1

Majoritatea smartphone-urilor de astăzi pot costa sute, dacă nu chiar mii, de dolari. Perspectiva de a oferi unui copil o piesă hardware scumpă poate provoca atacuri de panică. Din păcate, încercarea de a găsi un telefon relativ ieftin care să ofere în continuare o experiență completă de smartphone poate fi un exercițiu de frustrare. Așa-numitele dispozitive bugetare sunt adesea insuficiente, lipsesc caracteristici și utilizează software învechit.

kid-phone-nokia31

La prețul de 159 dolari, Nokia 3.1 este un telefon atrăgător care realizează elementele de bază bine. Ecranul este clar și vibrant, iar shooter-ul de 13 MP este bun pentru preț. În plus, Nokia 3.1 este un dispozitiv Android One. Aceasta înseamnă că nu există niciun element de blocare care să împiedice performanța și să mestece spațiul de stocare. În plus, toate dispozitivele Android One primesc actualizări în timp util și patch-uri de securitate direct de la Google. La 159 USD nu veți obține performanțe emblematice; cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor mai tineri vor găsi multe de apreciat.

Nokia 3310

Oamenii de o anumită vârstă își vor aminti cu siguranță acest telefon legendar. Nokia 3310 este atât de faimos încât a devenit emoji-ul oficial al țării Finlandei (unde a fost fondată Nokia). Cu reporniri, remake-uri și nostalgii la un ton de febră culturală, este firesc ca acest titan al telefoanelor mobile să revină.

copil-telefon-nokia3310

Această explozie din trecut a obținut mai mult de câteva modernizări moderne. Acestea fiind spuse, modelul 3310 a păstrat tot ceea ce a făcut telefonul atât de popular atunci când a venit inițial pe scenă până în 2000. Modelul 3310 are încă un design aproape indestructibil și o baterie incredibil de durabilă (până la o lună așteptare). Are chiar și șarpele foarte captivant, bunicul tatic al jocurilor mobile.

Nokia 3310 are o conectivitate la internet limitată și în mare parte evită ceea ce ne-am așteptat de la telefoanele moderne. Acestea fiind spuse, este o alegere accesibilă, robustă, cu o durată excelentă de viață a bateriei.

Blu Tank Xtreme 2.4

Telefoanele mobile pot fi piese hardware scumpe. Din păcate, sunt și ele destul de fragile. O picătură și ecranul dvs. pot semăna cu o pânză de păianjen complicată. După cum poate atesta orice părinte, copiii pot fi neglijenți, ca să nu mai vorbim de un pic stângaci. Adăugați un telefon la mix și aveți o rețetă pentru un dezastru costisitor.

Din fericire, părinții pot evita ecranele sparte și reparațiile costisitoare cu Blu Tank Xtreme 2.4. Acest telefon foarte ieftin este construit ca, bine, un rezervor. Blu Tank Xtreme 2.4 are un cadru de cauciuc pentru a proteja împotriva loviturilor și picăturilor. În plus, are un grad de rezistență la apă IP65 pentru a proteja împotriva scurgerilor.

kid-phone-tankxtreme

Din păcate, Blu Tank Xtreme 2.4 nu este un telefon „inteligent”. Funcționează doar pe rețele 2G, dar are capacități de bază de vorbire și text. Acest lucru face ca Blu Tank Xtreme 2.4 să fie perfect pentru copiii activi care nu sunt încă activi pe social media.

Unihertz Jelly Pro

Smartphone-ul Unihertz Jelly Pro este cel mai mic telefon 4G LTE de pe piață. Dispozitivul de 125 USD măsoară un minuscul de 3,6 x 1,7 x o 5 inci. Bineînțeles, ecranul este foarte mic conform standardelor actuale, la doar 2,45 inci. Acest lucru face ca Jelly Pro să fie prea mic pentru majoritatea mâinilor adulte, dar perfect pentru cei tineri. În ciuda dimensiunilor reduse ale Unihertz Jelly Pro, este un telefon mobil cu drepturi depline, cu toate funcționalitățile băieților mari.

copil-telefon-jellypro

Credeți sau nu, Jelly Pro reușește să împacheteze în două sloturi pentru cartele nano SIM și un slot pentru card microSD pentru stocare extinsă. Din păcate, dimensiunea diminuată a Jelly Pro înseamnă că există un spațiu limitat pentru o baterie. Aceasta înseamnă că bateria de 950 mAh se va chinui să vă treacă printr-o zi întreagă.

Jelly Pro rulează o versiune destul de simplă a Android 7.0. Sub capotă, ambalează un chipset Mediatek 6737 cu 2 GB RAM. Acest lucru înseamnă că Jelly Pro este comparabil cu alte dispozitive Android la buget. Utilizatorii nu vor juca jocuri mobile de ultimă generație, dar Jelly Pro ar trebui să poată rula majoritatea aplicațiilor.

Mențiune de onoare: LG Gizmopal

LG GizmoPal nu este chiar un telefon în sensul tradițional al cuvântului. În schimb, este un comunicator pentru încheietura mâinii care seamănă cu o recuzită dintr-un film de spionaj din anii 1960. Ca dispozitiv portabil, LG GizmoPal este conceput pentru copii foarte mici. Gândiți-vă la el ca la un ceas inteligent super-simplu. GizmoPal are comenzi ușor de utilizat și o interfață simplă, potrivită pentru copii. În plus, GizmoPal într-un dispozitiv robust care are un grad de rezistență la apă IPX7.

kid-phone-gizmopal

Părinții pot programa până la patru numere de telefon în GizmoPal și chiar îl pot seta să răspundă automat la apeluri. Aceasta este o caracteristică care ar putea fi utilă pentru copiii mai mici care pot să nu observe apelurile primite. Din păcate, GizmoPal este disponibil numai pe Verizon în Statele Unite.

Ce telefoane ți-ai cumpăra copilul? Spuneți-ne în comentarii!