Cele mai bune VPN-uri sigure pe care ar trebui să le utilizați în 2019

Cele mai bune VPN-uri sigure pe care ar trebui să le utilizați în 2019

VPN-urile au devenit un subiect din ce în ce mai important într-o lume și o economie bazate pe informații. Un VPN este o rețea privată virtuală și funcționează prin stabilirea unei conexiuni între un dispozitiv (de exemplu, smartphone sau computer) și un server. Conexiunea dintre dispozitiv și server este criptată astfel încât nimeni, inclusiv furnizorii de servicii de internet, să nu poată vizualiza sau intercepta activitatea dintre dispozitiv și server. Serverul face apoi toate interfețele cu Web-ul, în timp ce adresa IP a dispozitivului rămâne ascunsă.

Există multe VPN-uri gratuite disponibile pentru computere și smartphone-uri, dar s-a găsit că multe dintre ele își vând datele clienților către companii terțe, făcând efectiv exact opusul pentru ce este destinat VPN-ul. Multe VPN-uri care necesită un abonament înregistrează și datele clienților, făcând posibilă supravegherea guvernului pentru a obține date de activitate ale utilizatorilor VPN, compromitând confidențialitatea. Pentru a înlătura puterea unei citații guvernamentale, serviciile VPN au trebuit să respecte o politică de neînregistrare. O politică de neînregistrare înseamnă pur și simplu că VPN-ul nu înregistrează nicio utilizare a clienților săi, ceea ce face imposibilă divulgarea cu totul a datelor.

În acest articol vom acoperi cele mai bune VPN-uri fără jurnal de utilizat în 2019.

1. Acces privat la Internet

Accesul la Internet privat este exact ceea ce spune numele său. Una dintre cele mai ieftine VPN fără jurnal, care costă doar 6,95 USD / lună pentru un plan lunar, Accesul la internet privat nu dezamăgește pentru preț. Este o companie cu sediul în SUA care ar putea fi îngrijorătoare dacă nu ar fi fost înregistrarea lor excelentă de a refuza autorităților din mai multe țări accesul la datele lor.

Planul lor lunar este unul dintre cele mai ieftine de pe piață, în timp ce multe VPN-uri fără jurnal costă dublu față de taxele pentru accesul la internet privat pentru un abonament lunar. Vitezele lor nu sunt la fel de rapide în competițiile lor, dar veți obține ceea ce plătiți. De asemenea, Netflix nu funcționează cu accesul la internet privat.

Caracteristici cheie

 • Folosiți simultan cinci dispozitive
 • Ieftin la 3,33 USD / lună cu un plan de un an
 • Peste 3.000 de servere VPN în treizeci și două de țări

2. ExpressVPN

ExpressVPN se ocupă de VPN-uri bazate pe abonament de mai mult timp decât accesul la internet privat și s-a impus ca unul dintre cele mai bune VPN-uri de utilizat. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune VPN-uri pe care banii le pot cumpăra datorită vitezei și fiabilității. ExpressVPN este câinele de top, mai ales atunci când vine vorba de încălcarea Marelui Firewall din China, cel mai puternic program guvernamental de cenzură de pe planetă.

Unul dintre principalele dezavantaje ale ExpressVPN este costul, deoarece cel mai ieftin pe care îl primește ExpressVPN este de 8,32 USD / lună pentru abonamentul de un an întreg. Rata lor lunară este de 12,95 USD / lună. ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, păstrându-le relativ în siguranță de presiunile guvernamentale și de agențiile de informații. Au o politică absolută de jurnalizare, făcând din ExpressVPN unul dintre cele mai bune VPN-uri de ales pentru securitate și viteză.

best-vpn-express

Caracteristici cheie

 • Folosiți simultan 3 dispozitive
 • Scump la 8,32 USD / lună cu un plan de un an
 • Viteze extrem de rapide
 • Eludează Marele Firewall din China
 • Funcționează cu Netflix
 • Peste 2.000 de servere VPN în nouăzeci și patru de țări

3. NordVPN

NordVPN a luat comunitatea prin asalt oferind viteze excelente, șase fluxuri simultane și o politică strictă de jurnalizare. NordVPN are sediul în Panama, care are zero legi privind păstrarea datelor, reducând presiunea guvernelor străine. NordVPN a devenit, de asemenea, o opțiune excelentă pentru ocolirea Marelui Firewall din China prin intermediul serverelor lor ofuscate. Cu toate acestea, serverele ofuscate nu sunt disponibile pe versiunea iOS a aplicației NordVPN.

Prețurile NordVPN sunt foarte competitive. Un plan pe un an va costa 6,99 USD / lună, în timp ce un plan pe doi ani va costa 3,99 USD / lună, iar un plan pe trei ani va costa 2,99 USD / lună. Cu toate avantajele pe care le oferă NordVPN, aceste prețuri sunt excelente.

best-vpn-nord

Caracteristici cheie

 • Utilizați șase dispozitive simultan
 • Prețuri competitive 6,99 USD / lună cu un plan de un an
 • Viteze rapide
 • Eludează Marele Firewall din China
 • Funcționează cu Netflix
 • Peste 5.000 de servere în șaizeci și două de țări

4. CyberGhost

CyberGhost este un VPN mai puțin popular, dar excelent de ales. Prețurile lor sunt foarte competitive și permit șapte fluxuri simultane pe diferite dispozitive. CyberGhost are sediul în România, reducând presiunea internațională din partea agențiilor de informații. Are servere de specialitate destinate streamingului video de la Netflix și alți furnizori. CyberGhost este foarte ieftin, planul lor de un an costând 5,25 USD / lună. Așteptați viteze medii de la CyberGhost.

best-vpn-cyber

Caracteristici cheie

 • Folosiți simultan șapte dispozitive
 • Ieftin la 5,25 USD / lună cu un plan de un an
 • Viteza medie
 • Funcționează cu Netflix
 • Peste 3.500 de servere în cincizeci și nouă de țări

5. IPVanish

IPVanish are viteze excelente cu prețuri competitive. Acestea au sediul în Statele Unite, ceea ce pune mai multă presiune asupra companiei din partea autorităților guvernamentale. Planul lor de un an costă 4,87 USD / lună, ceea ce le face una dintre cele mai ieftine și mai rapide VPN-uri. Principalul lor dezavantaj este lipsa de streaming Netflix. Permiterea transmiterii simultane a zece dispozitive le diferențiază de concurență.

best-vpn-ipvanish

Caracteristici cheie

 • Utilizați simultan 10 dispozitive
 • Ieftin 4,87 USD / lună cu plan de 1 an
 • Viteze rapide
 • Peste 1.100 de servere în 60 de țări

Încheierea

Există o mulțime de furnizori de servicii VPN pe piață și este greu să afli care dintre aceștia este cel în care poți avea încredere. Serviciile VPN menționate mai sus au politici stricte fără jurnal și sunt recomandate cu tărie pentru securitate și performanță. Spuneți-ne dacă unul dintre ele vă este util.