Cele mai căutate teme de Discord pentru o experiență mai bună pe platformă.

12 cele mai bune teme de Discord pentru o mai bună Discord pe care le puteți încerca
⏱️ 15 min read

Discord este o platformă populară de comunicare pentru gamerii și comunitățile online care doresc să se conecteze și să colaboreze în timp real. Cu atât de multe opțiuni disponibile pentru personalizarea serverului dvs., poate fi dificil să știți de unde să începeți când vine vorba de crearea unei experiențe de Discord de top. Din fericire, există o mulțime de teme excelente care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți experiența de Discord. Aceste teme pot fi utilizate pentru a personaliza culorile, fonturile și alte aspecte ale interfeței de utilizator a serverului dvs. Dacă sunteți în căutarea unor sugestii pentru teme excelente de Discord, uite cele mai bune 12 teme pe care le puteți încerca: Tema originală, Tema Harry Potter, Tema Dark Knight, Tema Iron Man, Tema Star Wars, Tema Naruto, Tema PUBG, Tema Avengers, Tema Among Us, Tema Fortnite, Tema Anime și Tema Minecraft. Aceste teme sunt perfecte pentru gamerii și comunitățile online care doresc să adauge o notă personalizată și plăcută experienței lor Discord.

Discord este un serviciu de mesagerie popular atât printre jucători, cât și printre utilizatorii obișnuiți. În timp ce cineva ar fi plăcut surprins să descopere toate caracteristicile excelente ale Discord și Discord Nitro premium, un aspect în care serviciul de mesagerie rămâne în urmă este în ceea ce privește temele personalizate. Spre deosebire de Telegram, nu obțineți un motor de temă aici și sunteți blocat cu temele luminoase și întunecate implicite. Cu toate acestea, există un mod Discord numit BetterDiscord care vă permite să instalați și să utilizați teme personalizate pe Discord. Astăzi, am detaliat tot ce trebuie să știți pentru a începe cu BetterDiscord. De asemenea, am enumerat cele mai bune teme Discord pe care le puteți folosi cu BetterDiscord.

Cele mai bune teme Discord pentru BetterDiscord (2022)

Ce este BetterDiscord și cum se instalează?

După cum am menționat mai sus, Discord nu oferă un motor de teme nativ pentru utilizarea temelor personalizate. Aici intervine BetterDiscord. BetterDiscord este un plugin pentru Discord care își îmbunătățește funcțiile cu teme, pluginuri, emoții Twitch și multe altele. Puteți descărca BetterDiscord de pe site-ul lor (vizita) prin apăsarea butonului albastru „Descărcare”.

Odată descărcat, deschideți fișierul și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul de instalare. BetterDiscord va reporni automat aplicația Discord la scurt timp după instalarea acesteia. Dacă nu, puteți reporni manual aplicația Discord pentru a începe să utilizați BetterDiscord. Dacă vă întrebați ce platformă acceptă BetterDiscord, ei bine, puteți. instalați-l pe aplicațiile dvs. Discord Windows, Mac și Linux.

instalați cel mai bun discord

Cum să aplicați teme pe BetterDiscord

Puteți activa sau dezactiva temele BetterDiscord din pagina de setări. Dar înainte de a merge mai departe, Vă rugăm să rețineți că BetterDiscord este un plugin terță parte și încalcă termenii și condițiile Discord prin modificarea aplicației. Cu toate acestea, Discord încă nu a luat niciunul acțiune împotriva BetterDiscord sau a utilizatorilor care modifică clientul. În plus, clienții modificați de terți pot prezenta riscuri de securitate pentru utilizatori. Prin urmare, vă sugerăm să procedați cu prudență și să evitați tematica clientului dvs. Discord dacă puteți trăi fără el.

Acum, cu asta din drum, dacă tot doriți să continuați, iată pașii pe care îi puteți urma pentru a aplica teme pe Discord:

1. Deschideți Discord și faceți clic pe pictograma roată Setări în colțul din stânga jos al ecranului.

deschideți setările Discord

2. Din bara laterală din stânga, faceți clic pe „Teme” în secțiunea de setări „BetterDiscord”.

setari tema

3. Acum, faceți clic pe butonul „Deschideți folderul cu temă”. pentru a naviga la folderul cu teme BetterDiscord. În cazul în care vă întrebați, temele în cauză sunt fișiere CSS.

deschide folderul cu teme

4. Acum ar trebui mutați fișierele CSS din temele Discord ați descărcat sau sunt pe cale să o descărcați din lista noastră de mai jos în folderul cu teme BetterDiscord. De asemenea, am adăugat calea exactă mai jos pentru referință.

C:\Users\<username>\AppData\Roaming\BetterDiscord\themes
folderul temei betterdiscord

5. După ce ați mutat temele în folderul de destinație, veți vedea numele temei împreună cu a comutați pentru a-l activa sau dezactiva din secțiunea de subiecte BetterDiscord. Activați comutatorul și veți aplica cu succes o temă clientului dvs. Discord.

activați comutarea temei

Cele mai bune teme Discord pentru BetterDiscord

Acum că știți ce este BetterDiscord și cum să-l configurați, iată cele mai bune teme BetterDiscord pe care le puteți încerca pentru a vă condimenta experiența Discord.

Ultra

temă ultra

Ultra este o temă Discord modernă, cu o estetică de vaporwave. Are doar cantitatea potrivită de negru pe ecranul de chat și pe bara laterală de selecție a canalului. După cum puteți vedea deja din poziția n. La numărul 1, cred că Ultra este cea mai bună temă Discord pe care o poți folosi cu BetterDiscord.

Descărcați tema Ultra (Gratuit)

Fluent

subiect de discordie fluidă

Inspirat de sistemul de design Fluent de la Microsoft, Fluent este unul dintre cele mai noi și cele mai multe încercați să aduceți limbajul de design al Windows 11 la Discord. În momentul scrierii acestui articol, Fluent este încă în stadiile incipiente și nu este disponibil în depozitul de teme BetterDiscord. Cu toate acestea, tema pare promițătoare și este în curs de dezvoltare. Dacă sunteți interesat să fiți un utilizator timpuriu, puteți descărca tema chiar acum de pe GitHub.

Descărcați tema fluidă (Gratuit)

discordie materială

discordie materială

Dacă sunteți un fan al Material Design de la Google, vă veți simți ca acasă cu acesta. Cu numele potrivit Discord Material, the tema aduce colțuri rotunjite bulelor de mesaje și se simte mai aproape de o platformă de mesagerie decât ar trebui Google (ei bine, un bărbat poate visa). Alte elemente de interfață, cum ar fi informațiile despre utilizator și profilul utilizatorului, sunt, de asemenea, rotunjite. În general, fanii Google ar aprecia să își schimbe temele implicite la tema Material pe Discord.

Descărcați tema Material Discord (Gratuit)

noaptea de Tokyo

discordia de noapte de tokyo

Ești cineva care iubește Visual Studio Code și interfața sa de utilizator? Intră în Tokyo Night, o încercare de a aduce experiența VSCode în Discord. Pentru a fi concret, acest subiect este bazat pe tema populară VSCode Tokyo Night care și-a asigurat și locul în rezumatul nostru organizat al celor mai bune teme VSCode. Dacă ați folosit Tokyo Night pe VSCode, ați putea lua în considerare trecerea la această temă pe Discord.

Descărcați Tokyo Night Emisiune (Gratuit)

dracula

dracula discordie

Dracula, tema întunecată extrem de populară pe care o veți găsi în cele mai populare aplicații de editare a codului, este acum pe Discord. Echipa Dracula a creat un port oficial al temei pentru BetterDiscord și merită un loc pe lista noastră cu cele mai bune teme Discord. Este disponibilă și o versiune comunitară care oferă mai multă personalizare. Le-am legat pe ambele mai jos și le puteți încerca pe amândouă pentru a decide care dintre ele se potrivește preferințelor dvs.

Descărcați Dracula Emisiune (ediție comunitară, Versiunea oficială)

Ceartă

lupta cu discordia

Cearta este un terț client uwp pentru discordie. Deși Quarrel nu este bine cunoscut ca client Discord, are o interfață plăcută vizual. Această temă aduce interfața de utilizare a aplicației Quarrel la BetterDiscord. De asemenea, aveți acces la diferite opțiuni de personalizare pentru a activa transparența și estomparea fundalului. Versiunea temei din depozitul BetterDiscord este adesea învechită, așa că poate doriți să descărcați cea mai recentă din GitHub.

Descărcați Fight Emisiune (Gratuit, GitHub)

Spotify Discord

discord spotify

Te consideri fan Spotify? Îți place designul și paleta de culori a aplicației Spotify? Aceasta este șansa ta de a aduce acel aspect în Discord. Tema în esență imită interfața clasică Spotify Desktop, și este implementat destul de bine. Dacă este ceva care vă interesează, consultați acest subiect din linkul de mai jos.

Descărcați Spotify Discord Emisiune (Gratuit)

MinimalCord

cablu minim

MinimalCord este tema Discord pentru toți minimalistii. Încorporează modificări bine gândite pentru a avea un atractiv minim, reușind în același timp să ascundă interfața. Dacă sunteți cineva care iubește tema Discord implicită, dar dorește ajustări minore pentru a o îmbunătăți, MinimalCord este exact ceea ce aveți nevoie.

Descărcați tema MinimalCord (Gratuit)

NotAnotherAnimeTheme

NotAnotherAnimeTheme

Punctul culminant al NotAnotherAnimeTheme este, fără îndoială, personalizarea acestuia. De exemplu, puteți utiliza tema pentru a comuta între coloane simple, duble, triple și chiar patru pentru lista de servere din bara laterală din stânga. De asemenea, puteți alege schimba imaginea de fundal, culorile barei de defilare și multe altele. Pentru a personaliza această temă Discord, tot ce trebuie să faceți este să editați fișierul CSS și acest videoclip de 39 de secunde vă va ghida prin procesul de modificare a uneia dintre cele mai bune teme Discord.

Descărcați NotAnotherAnimeTheme (Gratuit)

Confortabil

confortabil

Cei care caută o temă care să fie ușoară pentru ochi în timpul utilizării prelungite pe timp de noapte ar trebui să ia în considerare instalarea temei Comfy. O altă schimbare vizuală este implementarea bulelor de veveriță pentru pozele de profil. Cu o nuanță albastră relaxantă, Comfy te va ajuta rămâi concentrat pe sesiunile tale de joc târziu sau seri de film Netflix pe Discord.

descărcare confortabilă Emisiune (Gratuit)

Zelk

Zelk

Zelk este o temă inspirată de tema Zorin OS GTK. Dacă nu sunteți un mare fan al interfeței albastre implicite, aveți opțiunea de a alege dintre schemele de culori gri, violet, verde, portocaliu și roșu. După cum sa menționat mai sus, puteți elimina linia de comentariu din fișierul CSS pentru a activa una dintre aceste opțiuni de culoare în această temă. Aceasta este una dintre cele mai bune teme Discord care oferă mai multe scheme de culori într-un singur profil temă.

Descărcați Zelk Emisiune (Gratuit)

Viziune clară

viziune clară

Pentru a rezuma lista, avem ClearVision. Cu peste 800.000 de descărcări, ClearVision este cu ușurință un subiect popular în rândul comunității BetterDiscord. De asemenea, oferă o varietate de opțiuni de personalizare. Majoritatea BetterDiscord sunt deja familiarizate cu ClearVision, așa cum apare pe pagina principală a depozitului de teme BetterDiscord. În cazul în care l-ai ratat, îl poți încerca din linkul de mai jos.

Descărcați ClearVision Emisiune (Gratuit)

Întrebări frecvente

Î: Pot schimba temele pe Discord?

Discord nu acceptă oficial teme personalizate. Cu toate acestea, puteți utiliza mod-uri prietenoase cu comunitatea de la terți, cum ar fi BetterDiscord și PowerCord, pentru a utiliza profiluri de teme personalizate pe Discord.

Î: Pot folosi temele Discord pe mobil?

Nu, BetterDiscord este disponibil numai pentru versiunea desktop a Discord. Sunteți limitat la setul implicit de teme din aplicația mobilă Discord pentru Android și iOS. Există o opțiune numită aliucord pe Android, dar nu este la fel de popular ca BetterDiscord.

Î: Pot folosi teme Discord pe web?

Din păcate, temele personalizate prin BetterDiscord sunt posibile numai prin versiunea desktop a Discord.

Î. Este BetterDiscord împotriva TOS?

Raspunsul este da. După cum menționează însuși BetterDiscord pe site-ul său, modul încalcă termenii și condițiile Discord prin modificarea clientului. Dar mai adaugă că compania nu a luat încă nicio măsură împotriva utilizatorilor care modifică clientul. Fie nu vă pasă, fie închideți ochii la această actualizare terță parte.

Î. Utilizarea BetterDiscord poate duce la interzicerea contului?

Nu există dovezi care să sugereze că acest lucru este adevărat. Discord nu acordă interdicții de cont pentru modificarea clientului desktop folosind BetterDiscord.

Personalizați-vă experiența Discord cu teme personalizate

Deci, asta ne aduce la sfârșitul listei noastre cu cele mai bune teme Discord pe care le puteți instala în 2022. Deși Discord este reticent în a adăuga suport pentru teme personalizate, avem mai multe opțiuni pentru personalizarea Discord, datorită suportului înfloritor din partea comunității. Dacă vă puteți gândi la alte subiecte Discord care ar trebui să fie pe această listă, anunțați-ne în comentarii și le vom arunca o privire. Între timp, puteți consulta și articolul nostru despre cum să vă personalizați profilul Discord.

Discord este un serviciu popular de mesagerie, dar o caracteristică lipsă în comparație cu competitorul său, Telegram, este motorul de teme personalizate. Cu toate acestea, există o soluție numită BetterDiscord, care vă permite să instalați și să utilizați teme personalizate. BetterDiscord este un plugin terță parte, așadar vă recomandăm să procedați cu prudență. În acest articol, am detaliat cum să descărcați BetterDiscord și cum să aplicați teme personalizate. De asemenea, am enumerat cele mai bune teme Discord pentru BetterDiscord, precum Ultra, Fluent, Discord Material, dracula, Quarrel, Spotify Discord și NotAnotherAnimeTheme.
Și cu asta am ajuns la finalul postării de astăzi. Sper că informațiile prezentate v-au fost de ajutor și că v-am ținut companie plăcută. Nu uitați să reveniți pe blogul nostru de tehnologie pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații din lumea digitală. Până data viitoare, să aveți o zi plină de inovație și tehnologie!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x