Cele mai cunoscute și îndrăgite personaje din anime-ul One Piece – top 25

Most Popular One Piece Characters
⏱️ 27 min read

One Piece este o serie manga și anime extrem de populară creată de Eiichiro Oda. În cadrul acestei serii, există o mulțime de personaje, însă numai unii dintre aceștia au ajuns să fie cu adevărat iubiți și apreciați de fanii seriei. Iată aici cele mai populare 25 personaje One Piece.

Primul pe listă este Luffy, personajul principal al seriei. Acesta este căpitanul echipajului Piraților Mugiwara și are puterea cauciucului (Gomu Gomu), ceea ce îi permite să se întindă într-un mod extraordinar. Urmează Zoro, unul dintre cei mai puternici membri ai echipajului lui Luffy, care este un maestru în tehnica săbiilor.

Pe locul trei se află Nami, expertă în navigație și furtuni, urmată de Sanji, expertul echipajului în gătit și kickboxing. Pe locul cinci este Usopp, un expert în aruncarea cu prăjini și în crearea de arme. Pe locul șase se găsește Chopper, medicul echipajului care are puterea Zoan de a se transforma într-un ren.

Între personajele cele mai iubite se pot include și Robin, expertă în istorie și inteligență, Franky, expert în construcții și cyborg, Brook, un muzician schelet care poate să-și folosească corpul ca instrument muzical și Jinbe, un fost Shichibukai care se alatură echipajului lui Luffy.

În această listă se mai numără și Trafalgar Law, unul dintre cei mai puternici membri ai aliantei lui Luffy, Bartolomeo, un fan fanatic al lui Luffy, Sabo, fratele lui Luffy, Garp, bunicul lui Luffy, Dragon, tatăl lui Luffy și mulți alții.

Fiecare dintre acești personaje are propriile sale abilități și poveste, fapt care i-a făcut să devină foarte populare printre fanii seriei One Piece.

Chiar și decenii mai târziu, One Piece continuă să domine topurile anime și manga. Lumea One Piece este extrem de vastă și include peste 1.100 de caractere. De-a lungul călătoriei, seria anime ne-a oferit cu succes o varietate de personaje de animat. Aceasta variază de la protagoniști fierbinți și iubitoare precum Luffy și Ace până la antagoniști terifianți precum Doflamingo și Blackbeard. Fiecare personaj din lumea One Piece a lăsat o amprentă asupra spectatorilor, dar doar câteva sunt considerate favorite ale fanilor. Acestea fiind spuse, am compilat o listă lungă cu cele mai populare 25 de personaje One Piece din acest ghid. Așa că citiți mai departe pentru a vedea clasamentele personajelor dvs. preferate și a vedea unde se clasează membrii echipajului Piraților din pălărie de paie.

Cele mai bune personaje One Piece (2023)

avertisment de spoiler: Acest articol conține spoilere despre personaje populare din anime-ul One Piece. Vă sugerăm să vizionați anime-ul sau să citiți manga mai întâi pentru a evita stricați experiența dorită.

Am clasat personajele One Piece pe baza clasamentului lor în sondajele de popularitate și popularitatea în rândul fanilor, evaluând totodată rolul lor în serie. Așadar, fără alte prelungiri, să ne aruncăm în lista noastră cu cele mai populare personaje One Piece.

1. Maimuța D. Luffy

Cine altcineva te așteptai să fie în frunte? Este evident că Monkey D. Luffy este cel mai popular personaj din toate timpurile din One Piece. El este personajul nostru principal iubit și chiar acum se distrează în timp ce primește OP. Luffy și-a pornit în încercarea de a deveni următorul rege al piraților și se îndreaptă în direcția cea bună. Luffy a parcurs un drum lung și este și astăzi o inspirație. A început ca un băiețel care și-a întins brațele pentru a învinge dușmanii și a deveni împărat al mării.

2.Roronoa Zoro

O imagine a lui Roronoa Zoro în One Piece.

Roronoa Zoro este spadasinul piraților din pălărie de paie. Înainte de a deveni pirat, a fost un vânător de recompense cunoscut sub numele de Pirate Hunter Zoro. A trecut de la alungarea piraților pentru o recompensă la a deveni el însuși unul. Chiar poti sa crezi asta? Cu toate acestea, pălăriile de paie nu ar fi la fel fără Zoro. Zoro a luat decizia corectă de a se alătura echipajului viitorului rege pirați, deoarece scopul său este să-l învingă pe Dracule Mihawk și să devină cel mai bun spadasin din lume.

Deoarece Zoro era dispus să-și riște viața pe Thriller Bark pentru a-și salva căpitanul Luffy, loialitatea lui față de el nu poate fi pusă la îndoială. Din acel moment, Zoro a devenit favoritul tuturor fanilor One Piece. Zoro este mâna dreaptă a lui Luffy și, ca urmare, el este în prezent al doilea personaj ca popularitate din One Piece.

3. Vinsmoke Sanji

O imagine a lui Vinsmoke Sanji în personajele One Piece - One Piece

Bucătarul piraților Straw Heart, Sanji, este, de asemenea, comandantul secund al lui Zoro. Alături de Zoro și Luffy, el este un membru al trio-ului monstru. Sanji este un personaj versatil, excelând în luptă cu loviturile sale înflăcărate și feroce, pregătind și mese delicioase pentru întregul echipaj. Sanji are o bază de fani considerabilă, datorită respectului pentru atitudinea sa și respectului față de femei.

Luffy a menționat că nu poate deveni regele piraților fără Sanji. Deci da, așa îl iubește Luffy și îl consideră important pentru echipaj. Astfel, Sanji rămâne pe locul trei pe lista noastră de personaje populare din One Piece.

4. Trafalgar D. Legea apei

O imagine a Trafalgar Law în One Piece.

Căpitanul și doctorul The Heart’s Pirates este Trafalgar Law. Este unul dintre cele mai bune personaje din serial și este exprimat de Hiroshi Kamiya, ceea ce îl face mai cool (care este asistentul virtual al celebrului Levi de la AOT). A fost mai mult decât suficient pentru a atrage o bază considerabilă de fani la Law când și-a făcut intrarea. Iar popularitatea sa a crescut considerabil odată ce s-a aliat cu pirații din pălărie de paie.

Până în ziua de azi, Law a atras milioane de fani cu puterile sale Ope Ope no Mi din fructele diavolului. El este cunoscut drept Chirurgul Morții și este clasat ca fiind al patrulea cel mai popular personaj din One Piece.

5. rude

O imagine a lui Shanks în personajele One Piece - One Piece

Ar fi o prostie să-l lăsăm pe Shanks de pe lista celor mai populare personaje One Piece. El este omul, mitul și legenda. Shanks este un personaj popular, datorită atitudinii sale feroce, în ciuda faptului că are timp minim pe ecran, dar apare doar ocazional. A devenit unul dintre împărații mării și nu a mâncat fructe diavolului. Deși fanii se ceartă frecvent dacă este un erou sau dacă va fi în curând un răufăcător, moștenirea lui va fi întotdeauna discutată cu voce tare.

Iubitul nostru Luffy a fost inspirat de Shanks pentru a-și începe aventurile piraților. Lansat în 2022, One Piece Film: Red a fost un răsfăț minunat pentru fanii Shanks. În calitate de cititori de manga, putem afirma că un cadou grozav vine pentru toți fanii anime-ului. Drept urmare, Shanks continuă să se situeze pe locul cinci.

6. Scopul domnului Roger

O imagine a lui Gol D. Roger în One Piece - personaje

Această listă nu ar fi completă fără Regele Piratului Gol D. Roger. Roger este o completare esențială la lista noastră de personaje cheie One Piece. Marea eră a piraților a fost inaugurată de el când a ținut un discurs emoționant când era pe cale să părăsească această lume. Odată cu descoperirea legendarului One Piece, Gol D Roger a devenit primul Rege Pirat. Fără a folosi nicio abilitate de fructe diavolului, el a realizat toate acestea în timp ce domină mările. Imaginează-ți ce caracter puternic este!

Este foarte puțin probabil ca generația de pirați pe care o vedem în prezent în One Piece să fi existat fără Roger. Având toate acestea, Roger este Roger și este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare personaje din One Piece.

7. Barbă albă

O imagine a lui Whitebeard în One Piece.

Edward Newgate Aka Whitebeard a fost numit cel mai puternic om din lume. A fost rivalul direct al Regelui nostru Pirat Roger și asta spune multe despre cât de puternic era. Când ne-a fost prezentat prima dată, arăta ca un bătrân neînfricat. Dar flashback-ul lui a fost mai mult decât suficient pentru a arăta adevăratele culori ale acestui om. În timp ce majoritatea piraților au plecat în mare în căutarea comorilor, tot ce și-a dorit vreodată a fost o familie.

Chiar și atunci când nu era cel mai bun, Barba Albă a zguduit lumea cu cele mai curajoase acte ale sale în războiul Marineford pentru Ace. Barba Albă este unul dintre cele mai realiste personaje din serial și este numit cu respect oyaji așa cum este numit de coechipieri de către suporteri. Whitebeard este pe locul 7 pe lista celor mai populare personaje One Piece.

8.Nami

O imagine cu Nami în personajele One Piece

Nami este navigatorul echipajului Piraților din Pălărie de Paie. Era cunoscut anterior ca pisica hoț Nami pentru că obișnuia să jefuiască pirații. Dar după ce s-a alăturat Piraților Pălăriei de Paie, a început să cucerească inimile fanilor. Nami este o femeie iubitoare și grijulie care întărește prietenia Pălăriilor de Paie. Are abilități excelente de navigare și poate ajuta în lupte atunci când este nevoie.

Furatorul de inimi Nami este unul dintre membrii fondatori ai Pălăriilor de paie și este unul dintre primele personaje cărora am fost prezentate în anime-ul OP. De atunci, a rămas în inimile noastre pentru totdeauna. De aceea, rămâne pe poziţia a 8-a a listei celor mai populare personaje One Piece.

9. Portgas D. As

O imagine a personajelor Ace in One Piece.

Portgas D. Ace a fost comandantul celei de-a doua divizii a Piraților Barbă Albă. El este fratele jurat al lui Luffy și Sabo și singurul fiu al Regelui Piraților Roger. Era cunoscut drept „Fire Fist Ace” datorită abilităților sale de fructe diavolului. Am presupus cu toții că Ace, ca și Luffy, era destinat măreției până când a avut loc Războiul Marineford. Ace era un bărbat frumos care era și foarte plin de compasiune.

Ace s-a remarcat ca unul dintre cele mai inspirate modele ale lui Luffy. Luffy s-a uitat la el la fel ca noi. Deși aventura lui Ace a ajuns la sfârșit, el va trăi în inimile noastre ca eroul nostru iubit. Focul pe care l-a aprins în inimile noastre nu se va stinge niciodată și rămâne al nouălea personaj din One Piece ca popularitate.

10. Nico Robin

O imagine a lui Robin în One Piece.

Nico Robin este arheologul pentru Pirații din pălărie de paie. Ea a fost prezentată ca unul dintre adversari și s-a alăturat în mod neașteptat Pălăriilor de Paie la sfârșitul arcului Alabasta. Oricât de terifiant părea la început, este orice altceva decât. Robin-chwan este o persoană amabilă și cu picioarele pe pământ. Viața lui a fost plină de tragedii, dar cu Pălăriile de Paie vrea să-și ajute prietenii și să-și împlinească ambiția de a descoperi istoria lumii.

Robin și-a dovedit utilitatea în lupte și altele, datorită lui vast înțelegerea istoriei și a poneglifelor. Robin este cea mai puternică membra feminină a Pălăriilor de Paie și este apreciată de oameni din întreaga lume. Drept urmare, Nico Robin rămâne al 10-lea cel mai popular personaj One Piece.

11.Boa Hancock

O imagine a lui Boa Hancock în personajele One Piece

Boa Hancock este căpitanul Piraților Kuja și este cunoscută în mod popular sub numele de Împărăteasa Piraților/Șerpele. Am întâlnit-o prima dată în arcul Amazon Lily. Ea este primul și singurul căpitan al mării. Este considerată cea mai frumoasă femeie din universul One Piece. Frumusețea ei îi uimește absolut pe fani, iar abilitățile ei de fructe diavolului au fost personalizate pentru ea.

La fel ca adversarii săi, suntem transformați în piatră după ce am fost martorii frumuseții sale eterne și cum se comportă atunci când Luffy este acolo. Dincolo de frumusețea ei se află priceperea ei de luptă și este o fiară absolută cu puterile ei. Drept urmare, Boa Hancock rămâne al 11-lea cel mai popular personaj One Piece.

12. sabo

O imagine a lui Sabo în One Piece.

Sabo este șeful de stat major al armatei revoluționare și al doilea în comandă după renumitul Monkey D. Dragon. El este și fratele jurat al lui Ace și Luffy. Sabo a fost cândva un nobil care a renunțat la tot pentru a-și urma aspirațiile. Ca nobil, nu i-a considerat pe alții inferiori lui. Luffy a spus întotdeauna că Sabo este un frate foarte amabil care îl inspiră să fie cel mai bun.

Sabo a moștenit voința lui Ace și puteți vedea reflectarea lui Ace în el când a mâncat fructul diavolului Mera Mera no Mi. El este extraordinar de puternic cu acel fruct al diavolului și, fără îndoială, va face ravagii guvernului mondial în viitor cu Dragon. Sabo este pe locul 12 pe lista celor mai populare personaje One Piece.

13.Silvers Rayleigh

O imagine a lui Rayleigh în personajele One Piece

Silvers Rayleigh ne-a fost prezentat în arcul Arhipelagului Saboady. Ne-am gândit cu toții la ce poate face acest bătrân și a continuat să ne demonstreze că ne înșelam. El a fost mâna dreaptă a Regelui Piraților și cunoscut sub numele de Regele Întunecat. Chiar și după ce s-a retras, a fost capabil să lupte împotriva împăraților și amiralilor și să-i țină. Rayleigh este un bătrân drăguț și i-a ajutat pe Pălăriile de Paie în acel arc. L-a antrenat pe Luffy pe Haki și este unul dintre motivele pentru care Luffy a devenit un utilizator puternic de haki.

Nu lăsa înfățișarea acestui bărbat să te păcălească, este încă cool și entuziast ca întotdeauna și are o bază separată de fani pentru el. De aceea este unul dintre cele mai populare personaje din One Piece.

14. Usopp

O imagine a lui Usopp în One Piece.

Usopp este lunetistul pentru Pirații din Pălărie de Paie. Anterior a avut propriii săi Pirates Usopp, dar mai târziu s-a alăturat Pălăriilor de Paie. Yasopp de la Pirații Păr Roșu este tatăl ei. A primit titlul de God Usopp după arcul Dressrosa și este cunoscut sub acest nume în întreaga lume. Usopp este un tip hilar care pune constant un zâmbet pe fețele fanilor săi.

Oricât de lași sună glumele lui, el este unul dintre cei mai curajoși bărbați în viață. Și-a apărat mereu idealurile și prietenii. Asta arată evoluția sa în timp. Drept urmare, God Usopp ocupă locul 14 pe lista celor mai populare personaje One Piece.

15.Tony Tony Chopper

O imagine a personajelor Chopper în One Piece

Tony Tony Chopper este Doctorul Piraților din Pălărie de Paie. Este un ren care a consumat fructul diavolului Hito Hito no Mi care îi permite să se transforme într-un om/hibrid după bunul plac. Scopul lui este să devină un medic care poate vindeca orice boală din lume și să călătorească în toată lumea și s-a alăturat Pălăriilor de Paie pentru asta.

Chopper arată kawaii și se numește Chopper „Cotton Candy Lover”. Are chiar și propria sa melodie care este iubită de fani. Dar când vine timpul spectacolului, Chopper se poate transforma într-un monstru absolut pentru a-și distruge inamicii. Recompensa lui de 1000 de boabe nu are sens, deoarece posedă abilități medicale grozave și este în același timp un mare luptător. Prin urmare, Chopper se află pe locul 15 pe lista celor mai populare personaje One Piece.

16.Jinbe

O imagine a lui Jinbe în One Piece.

Jinbe este cârmaciul Piraților Pălării de Paie și este cunoscut drept Cavalerul Mării. El este un Fishman și este, de asemenea, un expert în Karate Fishman. L-a ajutat pe Luffy în războiul de la Marineford, iar Luffy l-a dorit mai târziu în echipaj, lucru pe care l-a acceptat. Jinbe a încercat din răsputeri să-și înfrunte un împărat, Big Mom, din cauza loialității ei față de Luffy. Fanii au așteptat ani de zile să-l vadă pe Jinbe alăturându-se echipei și el a făcut-o și recent.

Jinbe este un om cu principii și este un membru senior al echipajului. El este unul dintre personajele respectuoase din serial și este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare personaje din One Piece.

17. cadru

O imagine a lui Marco în personajele One Piece

Marco era comandantul primei divizii a Piraților Barbă Albă. Datorită puterilor sale de fructe diavolului, el a fost cunoscut sub numele de Marco Phoenix. Marco este un pirat drăguț și experimentat în această epocă a piraților. El și-a demonstrat priceperea de luptă în timpul războiului de la Marineford și i-a ajutat din nou pe nurci, samurai și pălării de paie în timpul raidului asupra Onigashima. Aceasta arată natura primului prieten loial al lui Barba Albă.

Marco este un personaj îndrăzneț și altruist căruia îi place să-și ajute prietenii. Chiar și după ce s-a retras, a reușit să-i susțină pe pirații Regelui și Regina Fiarei pe cont propriu. Este o vedetă strălucitoare și cu siguranță unul dintre cele mai populare personaje One Piece.

18. Barba Neagra

O imagine a lui Blackbeard în One Piece.

Marshall D. Teach este principalul antagonist al spectacolului și nemesisul Palariei de paie. El este amiralul Piraților Blackbeard și este cunoscut pe scară largă ca Blackbeard. Similar cu Shanks, deși are timp minim pe ecran, personajul lui mai rău i-a adus o bază de fani diferită. Acum posedă și două abilități devastatoare de fructe diavolului în palmă.

A început deja să facă mișcări și a ajuns rapid la poziția de Împărat. Este doar o chestiune de timp până când el se confruntă cu Luffy și suntem toți pregătiți pentru un mare roller coaster de emoții. Fără îndoială, Blackbeard este unul dintre cele mai populare personaje One Piece.

19. Kozuki Oden

O imagine a personajelor Oden din One Piece

Dacă există un personaj care ne-a captat cel mai mult atenția în timpul arcului Wano Country, atunci trebuie să fie Kozuki Oden. A fost o sosire neașteptată care și-a stabilit rapid locul în inimile fanilor One Piece. Oden era Daimyo din Kuri, un oraș din Wano. Este unul dintre puținii oameni care au făcut parte din echipajele faimoșilor Pirați Roger și Barbă Albă.

Oden a fost un tip neglijent și sălbatic în tinerețe, dar a devenit un om mai bun mai târziu în viață. Fanii îl admiră pentru comportamentul său captivant și statutul de samurai formidabil. Drept urmare, el este în mod clar cea mai nouă adăugare la lista celor mai populare personaje One Piece.

20. Donquixote Doflamingo

O imagine a lui Doflamingo în One Piece.

Donquixote Doflamingo este un antagonist terifiant în One Piece. Ne amintea de Joker din universul DC. Râsul lui sinistru este suficient pentru a transmite fiori prin public. El este cunoscut sub numele de „Celestial Yaksha” și conduce pirații Donquixote. Doflamingo a fost un conducător de război al mărilor și un alergător al lumii interlope cunoscut sub numele de Joker.

Doflamingo era un nobil mondial, iar arcul său de răufăcător a început la scurt timp după ce familia sa a părăsit Mary Geoise. Este un nebun îndrăzneț și urât, care a atins statutul de cult printre fani datorită personalității sale malefice. Ca urmare a naturii sale răutăcioase, Doflamingo este unul dintre cele mai populare personaje One Piece.

21.Charlotte Katakuri

O imagine a lui Katakuri în personajele One Piece

Charlotte Katakuri este una dintre fiicele lui Big Mom și unul dintre dulci comandanți ai Piraților Big Mom. Se credea că Katakuri are zero pierderi înainte de a se confrunta cu Luffy, ceea ce arată cât de puternic este el. Ceea ce îl deosebește pe Katakuri este respectul pentru adversarii săi în luptă, așa cum s-a văzut în întâlnirea cu Luffy. Acest lucru i-a câștigat admirația multor fani, până la punctul în care mulți dintre ei și-au dorit să fie o Pălărie de Paie sau chiar un aliat al lui Luffy în viitor.

Dacă ne uităm la răufăcătorii care sunt foarte admirați de fanii One Piece, atunci Katakuri iese în evidență. Prin urmare, el face parte cu siguranță pe această listă a celor mai populare personaje One Piece.

22. Crocodil

O imagine cu Crocodil într-o singură bucată.

Crocodile a fost președintele Baroque Works. un sindicat al crimei din Alabasta. El este primul răufăcător despre care știm care i-a dat lui Luffy o înfrângere amară. Crocodile este un exemplu perfect de răufăcător viclean căruia nu-i pasă de nimic altceva. Actele sale viclene de răufăcător au atras suficientă bază de fani pentru el. Are o putere devastatoare a fructelor diavolului care îi crește și mai mult calitatea periculoasă.

Până în prezent, el rămâne unul dintre cei mai activi antagoniști ai emisiunii, datorită popularității sale. Și cu siguranță merită un loc pe această listă a celor mai populare personaje One Piece.

23. Inima

O imagine a personajelor Heart in One Piece

Donquixote Rosinante este fratele mai mic al lui Doflamingo, dar este polar opusul lui. Este o figură foarte blândă care a lucrat sub numele de cod, Corazon. Corazon a fost cel care a avut grijă de Law în copilărie și i-a salvat viața dându-i fructul diavolului Ope Ope no Mi. În ciuda faptului că avea foarte puțin timp pe ecran, bunăvoința lui a fost de neegalat și era un personaj foarte iubitor.

Puține personaje One Piece apar pentru o perioadă foarte scurtă de timp, dar impactul pe care îl au asupra inimii noastre durează pentru totdeauna. Corazon aparține acelei categorii și este unul dintre cele mai populare personaje One Piece.

24. Yamato

O imagine a lui Yamato în personajele One Piece

Yamato este fiica celebrului Kaido și el o consideră un fiu. În plus, ea se consideră Oden și pozează în el. Acum se identifică ca un băiat, deoarece se referă la ea însăși ca Oden din respect pentru el. Yamato este un plus frumos la arcul Wano, deoarece este grijulie și extrem de puternică.

I-a ajutat pe pălăriile de paie în timpul raidului de pe Onigashima și a început să câștige o mare popularitate în rândul fanilor. Este probabil ca în viitorul apropiat să fie membru al Piraților Pălării de Paie. Deci, fără îndoială, el este unul dintre cele mai populare personaje din One Piece chiar acum.

25. Morcov

O imagine a morcovului într-o singură bucată.

Morcovul este membru al tribului Minks din Zou și a moștenit testamentul lui Pedro imediat după moartea sa prematură. A fost membru temporar al echipei Straw Hats de la arcul Whole Cake Island până la arcul Țării Wano. Fanii și-au dorit să fie un membru permanent al echipei, deoarece este un personaj atât de iubitor și fermecător.

Deși pare a fi un personaj fermecător care nu poate lupta, ea se poate transforma într-un războinic în forma ei Sulong și poate învinge o varietate de inamici. Deși acum este noul lider al Nurcelor și va continua să fie un aliat esențial pentru Palarii de Paie. Drept urmare, Morcovul este unul dintre cele mai populare personaje One Piece.

Întrebări frecvente

Care este cel mai popular personaj din One Piece?

Monkey D. Luffy este cel mai faimos personaj One Piece dintre toți ceilalți. Continuați să ridicați ștacheta în fiecare zi și, până la urmă, nimeni nu va reuși să o depășească. Luffy va fi întotdeauna cel mai cunoscut personaj pentru că este chipul One Piece.

Care este cel mai frumos personaj din One Piece?

Ei bine, asta se reduce la preferințele personale la sfârșitul zilei. Majoritatea fanilor sunt de acord că Portgas D. Ace este cel mai frumos personaj din One Piece. Dar există mai multe precum Zoro, Sanji etc.

Cine este fanul numărul 1 al lui Luffy?

După cum știm cu toții până acum, Bartolomeo este fanul numărul unu al lui Luffy în One Piece. El este reîncarnarea adevăraților fani ai Luffy ca noi și reprezintă întregul fandom din lumea One Piece.

Cele mai iubite personaje ale One Piece

Deci da, asta încheie întreaga noastră listă cu cele mai populare personaje din anime-ul One Piece. Din păcate, din cauza numărului mare de personaje din One Piece, nu am putut adăuga toate favoritele fanilor. Cu toate acestea, sperăm că apreciați clasamentele noastre ale celor mai cunoscute personaje OP. Simțiți-vă liber să menționați orice personaje pe care credeți că am omis, dar ar fi trebuit să le includeți pe lista noastră. De asemenea, spune-ne personajul tău preferat One Piece în secțiunea de comentarii de mai jos.

One Piece rămâne una dintre cele mai populare serii anime și manga, chiar și după decenii de la debutul său. Cu o lume vastă de peste 1.100 de personaje și o varietate de protagoniști și antagoniști, One Piece a creat unele dintre cele mai indragite personaje anime din toate timpurile. Lista celor mai populare personaje One Piece este condusă de Monkey D. Luffy, urmat de Roronoa Zoro și Vinsmoke Sanji, faceti clic pentru lista detaliată.
Încheiem aici această postare despre tehnologie cu speranța că v-am oferit informații utile și interesante. În era digitală în care trăim, tehnologia ne însoțește în fiecare zi și este important să fim la curent cu ultimele noutăți și inovații. Vă mulțumim pentru că ați ales să ne citiți și vă așteptăm cu drag la următoarea postare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x