Cele mai extraordinare 10 opere de artă din Minecraft

10 Beautiful Paintings in Minecraft That You Must Get
⏱️ 9 min read

Minecraft este un joc video popular pe care îl iubesc mulți oameni pentru aspectul său creativ și controlul deplin. Un aspect al jocului care a devenit vira în lumea online este crearea de opere de artă pictate cu pixelii furnizați de joc. Artiștii au creat tot felul de lucruri uimitoare în Minecraft, de la cele mai simple modele la acelea cu detalii incredibile și culori vii.

Acest articol prezintă Top 10 picturi frumoase realizate în Minecraft. Fiecare dintre acestea a fost creată cu atenție pentru detalii și culori, cu o varietate de subiecte și stiluri. Poate fi dificil să distingi între toate cele Top 10 alese din cauza talentului extraordinar care a intrat în fiecare dintre ele.

Fiecare dintre aceste picturi frumoase din Minecraft este o lectie de creativitate și inginerie. Artiștii au creat minuni cu ajutorul deopțiune a Minecraft și reprezinta doar câteva dintre cele mai uimitoare realizări ale jocului. De la picturi simple la cele mai detaliate, există ceva în lista noastră pentru toată lumea. Indiferent dacă ești un fan Minecraft sau pur și simplu iubitor al artei, aceste opere de artă sunt lucruri care trebuie văzute.

Vopselele din Minecraft sunt o modalitate excelentă de a vă decora baza, de a face intrări secrete și de a adăuga viață celor mai bune hărți de aventură. Dar alegerea opțiunii potrivite poate fi puțin copleșitoare, datorită varietății uriașe de lucrări de artă din joc. Din fericire pentru tine, am enumerat unele dintre cele mai frumoase lucrări de vopsire Minecraft, restrângându-ți opțiunile dintre care să alegi. Trebuie doar să alegi una și să începi să decorezi. În cazul în care nu sunteți familiarizat cu vopselele, puteți folosi ghidul nostru pentru a afla cum să faceți o vopsea în Minecraft. Durează doar câteva minute. Acestea fiind spuse, este timpul să explorăm câteva vopsele interesante în Minecraft.

Picturi frumoase în Minecraft (2022)

Arta este foarte subiectivă. De aceea lista noastră de picturi Minecraft cool nu este clasată. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a explora liber cele mai bune lucrări de artă Minecraft și versiunile sale originale, non-pixilate.

1.Creebet

  • Mărimea: blocuri 2×1

Pentru a începe această listă, nu există o opțiune mai bună decât iconicul Creebet. Este unul dintre picturi mai vechi în minecraft și prezintă un târâtor care se uită la tine printr-o fereastră deschisă. În spatele viței de vie sunt munți și un ocean. Cu toate acestea, nu le puteți distinge clar din cauza pixelării.

2.kong

  • Mărimea: blocuri 4×3
Kong - Picturi frumoase în Minecraft

Poate ca un tribut adus jocurilor originale Nintendo 64 pixelate sau pentru dragostea pentru jocurile video, Minecraft include un tablou inspirat din seria de jocuri video retro Donkey Kong. Pictura oglindește captura de ecran de la nivelul de 100 m din joc, cu Kong vizibil clar în pictură. Dacă ești un copil din anii 90, acesta este un must have pentru colecția ta de picturi frumoase Minecraft.

3. ofilesc

  • Mărimea: 2×2 blocuri
Pictura Wither în Minecraft

Cele mai multe dintre picturile Minecraft se bazează pe operele de artă ale lui Kristoffer Zetterstrand, dar nu The Wither. Acest tablou îi aduce direct un omagiu șefului mafiei Wither de la Minecraft. Ne arată metodă de a genera un Wither în Minecraft. Puteți identifica cu ușurință structura făcută din blocuri de pământ de suflet cu cranii cu schelet Wither deasupra.

4. Scena porcului

  • Mărimea: blocuri 4×4
Pigscene - Picturi frumoase în Minecraft

Dacă vrei o pictură Minecraft cool și unică, trebuie să fie Pigscene. Pictura din joc arată o fată arătând spre un porc pe o pânză. Originalul include blocuri RGB (roșu, verde și albastru), așa cum se arată mai sus. Porcul arată ca mulțimea de porci din minecraft. Deci, dacă v-ați gândit vreodată că ferma de porci nu se simte creativă, această piesă de artă o poate face să arate mai bine.

5. Aztec2

  • Mărimea: blocuri 1×1
Aztec2 în Minecraft

Mulți non-Minecrafters presupun că Minecraft este deconectat de lumea jocurilor video bazate pe arme. Dar dacă te uiți la lucrările lor de artă, echipa din spatele Minecraft este cu siguranță în jocurile cu împușcături FPS. Despre ce vorbim este tabloul numit Aztec2, care ne oferă o captură de ecran a hărții aztece din seria de jocuri video Counter-Strike.

6. Frigarui

  • Mărimea: blocuri 1×1
Kebab – Operă de artă cool

Următoarea noastră intrare pe lista celor mai frumoase picturi Minecraft este pentru toți mâncărurile de acolo. Acest tablou, după cum sugerează și numele, prezintă literalmente doar un kebab. Dacă vrei să știi, numele adevărat al kebab-ului este „Kebab cu pepperoni”, și destul de exact, kebab-ul din tablou are trei ardei iute verzi.

7. Craniu în flăcări

  • Mărimea: blocuri 4×4
craniu în flăcări

Acest tablou folosește Minecraft ca bază, iar fundalul se bazează pe acesta. Iar pentru prim plan, artista ne oferă o Craniu 3D care arde cu foc pixelat. Contrar așteptărilor tale, focul nu arată ca cel pe care îl găsești în joc. Cu toate acestea, vopseaua încă se potrivește bine pe majoritatea construcțiilor.

8. bust

  • Mărimea: 2×2 blocuri
Bust - Picturi cool în Minecraft

Dacă intenționați vreodată să creați un castel în Minecraft, ar trebui să agățați acest tablou acolo. Tabloul „Bustul” îl prezintă pe Marcus Aurelius, filozoful stoic și împăratul roman, dar sub forma unui bust. Termenul bust este folosit pentru a descrie o statuie de piatră care acoperă doar partea superioară a trunchiului unei persoane. În frumoasa pictură Minecraft, bustul lui Marcus este înconjurat de foc pixelat.

9. Vidul

  • Mărimea: 2×2 blocuri
Opera de artă a vidului

În lumea aparent nesfârșită Minecraft, ultimul punct final este vidul tău. Aici, nu poți supraviețui chiar dacă ești în modul de joc creativ. Acest tablou aduce un omagiu golului prezentând o figură asemănătoare unui înger care se roagă la el și are în interior un foc pixelat.

10. Indicator

  • Mărimea: blocuri 4×4
Pointer – Picturi cool în Minecraft

Nu în ultimul rând, această pictură minunată Minecraft aduce un omagiu jocului International Karate+. Prezintă personajul principal într-o ipostază de luptă, aparent împotriva unei mâini mari care încearcă să-l atingă. Pictura se simte ca un omagiu adus conexiunea dintre jocurile video și jucători. Dar mulți oameni îl interpretează și ca versiunea artistului a celebrului tablou „Crearea lui Adam”.

Faceți vopsele Minecraft grozave pentru baza dvs

Cu asta, ați învățat despre cele mai bune vopsele Minecraft din care să alegeți. Dar dacă să le ai în joc nu este suficient pentru tine, probabil că poți găsi și câteva picturi Minecraft frumoase pe lista noastră cu cele mai bune jucării Minecraft. Fiecare articol din acea listă ne oferă șansa de a aduce la viață lumea blocată a Minecraft. Pe de altă parte, dacă doriți să vă personalizați jocul, cele mai bune moduri Minecraft vă pot schimba jocul așa cum doriți. Ele adaugă funcții atât de puternice jocului încât chiar și cele mai bune comandouri Minecraft se simt inutile.

În cele din urmă, dacă ești și tu un artist, poți crea picturi grozave pentru Minecraft folosind aceste cele mai bune pensule din Procreate. Odată ce munca ta este terminată, durează doar câteva minute pentru a crea un pachet de texturi pentru minecraft, pentru a aduce creația ta cool în joc. Acestea fiind spuse, care este pictura ta Minecraft preferată? Spune-ne în comentarii!

În concluzie, vopselele și picturile din Minecraft sunt o modalitate excelentă de a decora baza, de a crea intrări secrete și de a adăuga viață celor mai bune hărți de aventură. Deși alegerea opțiunii potrivite poate fi copleșitoare din cauza diversității uriașe de lucrări de artă, acest articol a enumerat unele dintre cele mai frumoase lucrări, restrângându-ți opțiunile între care să alegi. Folosind aceste vopseli și picturi cool, în combinație cu cele mai bune moduri și comenzi Minecraft, puteți personaliza jocul așa cum doriți și adăuga un plus de creativitate.
În această lume a tehnologiei, de-a lungul anilor am văzut o evoluție incredibilă a dispozitivelor și a serviciilor pe care le utilizăm zilnic. Înainte de a termina această postare, aș vrea să îți mulțumesc pentru timpul tău și pentru că ai ales să împărtășești această călătorie tehnologică cu mine. Continuă să explorezi și să experimentezi cu cea mai recentă tehnologie și, cine știe, poate că următoarea inovație va veni de la tine. Până atunci, te aștept să revii pe blogul nostru pentru actualizări și noutăți din lumea tehnologiei. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x