de Evaristo Caraballo

Cele mai importante 10 cele mai noi rezerve GitHub noi dezvoltatori

Cele mai importante 10 cele mai noi rezerve GitHub noi

Comunitatea Routech generează gigaocteți de date în fiecare săptămână. Una dintre cele mai active părți ale comunității este sistemul de camere de chat. Mii de oameni stau acolo, discută despre tehnologie și se ajută reciproc să-și îmbunătățească abilitățile de cod.

Întreb frecvent date. În această săptămână, am fost curios ce depozite GitHub au găsit oamenii care sunt cele mai relevante pentru studiile lor. Așa că am analizat istoricul de chat multi-gigabyte din sala de chat principală Routech.

Dintre miile de depozite GitHub menționate, iată cele 10 cele mai des menționate:

Routech / Routech

Probabil că l-ai văzut venind. Dar acest lucru nu este doar din cauza de unde am obținut datele. Platforma de învățare a comunității Routech în sine este destul de populară, cu aproape 250.000 de stele, peste 10.000 de furci și sute de noi probleme și cereri de extragere în fiecare săptămână.

Astfel, oamenii o menționează destul de puțin în chat.

getify / You-Dont-Know-JS

JavaScript-ul lui Kyle Simpson You Don’t Know JavaScript este fără îndoială cartea de referință neoficială pentru comunitatea Routech. Kyle lucrează și în prezent la un alt proiect similar ca YDKJS, „Functional Light JS”, care este menționat treptat din ce în ce mai mult.

vhf / free-programming-books

O listă actualizată frecvent de resurse gratuite. Acest depozit este o compilație bine organizată a materialului colectat din multe părți ale lumii. Include cărți, podcast-uri, site-uri web, instrumente pentru dezvoltatori … Cu siguranță un „must” pentru persoanele care învață să codeze.

twbs / bootstrap

Contul Github al Bootstrap, binecunoscutul cadru de design web receptiv. Depozitul oferă în principal informații tehnice, dar are și linkuri suplimentare către alte site-uri utile. Dacă sunteți în căutarea unei documentații mai detaliate despre cadru, ar trebui să vizitați getbootstrap.com.

jwasham / coding-interview-university

Googley în calitate de Heck a creat acest depozit pentru a documenta al său Proces de 8 luni de pregătire pentru interviul Google. Include o listă detaliată a lucrurilor pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a trece faimoasele teste Google de la tablă albă și linkuri către referințe care explică în mod clar diferite concepte de informatică. (Apropo, după toată această pregătire el a luat un loc de muncă la Amazon.)

Depozitul de linkuri JavaScript al lui Eric Elliott a fost pentru mult timp cea mai populară listă de resurse din comunitatea Routech. (A fost recent detronat de vhf / free-programming-books.)

d3 / d3

Dacă doriți să aflați d3.js, acest depozit oficial GitHub este unul dintre cele mai bune locuri de pornire. Cele două zone ale acestei repo-uri pe care Routech le menționează cel mai mult se află de fapt în wiki-ul său:

Acestea conțin informații excelente, precum și o listă de referințe pe care le puteți utiliza pentru a afla d3.js pe cont propriu.

vinta / awesome-python

Facturat ca o „listă curatată de cadre, biblioteci, software și resurse Python minunate”, acesta este un loc minunat pentru a începe dacă doriți să vă îmbunătățiți Python.

oneuijs / You-Dont-Need-jQuery

Acesta este un depozit bine cunoscut, care se concentrează pe rezolvarea problemelor tipice de programare cu utilizarea JavaScript vaniliat. Creșterea acestui depozit a fost strâns legată de creșterea React.

toddmotto / public-apis

O API publică de colecție drăguță și actualizată frecvent. API-urile sunt chiar împărțite în categorii, ceea ce face explorarea lor mult mai ușoară.

În cazul în care vă întrebați, toate datele au fost obținute de la Routech sala principală de chat Gitter între iunie 2016 și martie 2017. Am rulat un script Python pentru a evalua datele, apoi am evaluat legăturile GitHub observate în funcție de numărul de mențiuni, precum și de cât de recente sunt mențiunile. Am făcut selecția finală pe baza relevanței.

Din nou, această listă doar zgârie suprafața. Comunitatea Routech face referire la sute de depozite în fiecare zi.

Vă mulțumim pentru lectură și codificare fericită!