Cele mai înfricoșătoare personaje Roblox Piggy: Top 10 pentru a-ți speria prietenii

10 Best Roblox Piggy Characters to Scare Your Friends
⏱️ 11 min read

În comunitatea Roblox, Piggy a devenit un joc popular care îți oferă o mulțime de personaje unice. Fiecare personaj are propria sa personalitate și abilități speciale. În acest top 10, veți găsi cele mai dureroase personaje Piggy care pot fi folosite pentru a-ți speria prietenii.

Primul loc este ocupat de Piggy Înțelept, care are întotdeauna un plan și este greu de învins. Următorul este Doamna Piggy, care este elegantă și de neînvins atunci când vine vorba de lupte înarmate. Al treilea este Ziua 100 Piggy, care este puternic și își poate recăpăta energia rapid. Părul Lung Piggy de pe locul patru este înfricoșător și poate apărea fără a fi așteptat.

Pe locul cinci, avem Mr. Stitchy, un personaj piramidal, îmbrățișat în fire de cusut, înfricoșător ca o fantomă. Locul șase este ocupat de Leul Piggy, o fiară feroce, cu o furie imensă. Apoi, avem copilul fioros Willow, care te va înspăimânta cu zâmbete strâmbe și față palidă.

Locul opt este ocupat de Mr. P, liderul angoasei, care se străduiește să conducă echipa Piggy la victorie. În locul nouă se află Clowny, personajul care te va înspăimânta cu mașina lui de baloane și zâmbetul lui larg. În final, locul zece este ocupat de Kitty, un personaj dulce și inocent care poate provoca șocuri terifiante în momente neașteptate.

Așadar, acești 10 personaje Piggy din Roblox te pot ajuta să ai o experiență cinematică cu prietenii tăi. Încearcă-le și vei vedea că emoțiile și adrenalina vor fi din plin!

Dacă sunteți activ în comunitatea Roblox, întâlnirea cu Piggy este aproape inevitabilă. Este unul dintre cele mai înfricoșătoare jocuri Roblox din toate timpurile și vine cu niște mecanici interesante, o poveste unică și personaje iconice. Unii jucători își creează chiar personajele Roblox pe baza lui Piggy. Și tocmai asta suntem aici pentru a vă familiariza astăzi. Am întocmit o listă cu cele mai bune 10 personaje Roblox Piggy pe care le puteți obține înainte de a sări în următorul joc. Unele dintre ele sunt înfricoșătoare, în timp ce altele sunt tactice. Trebuie să le încerci pe toate pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru tine. Acestea fiind spuse, să nu pierdem timpul și să vedem cele mai bune skin-uri de personaje Piggy de pe Roblox.

Cele mai bune personaje Roblox Piggy din 2022

Lista noastră acoperă doar personajele Piggy disponibile. Nu includem NPC-uri sau skin-uri exclusive pe care nu le puteți echipa. De asemenea, lista noastră nu este clasată în niciun fel. Puteți explora fiecare personaj Piggy folosind tabelul de mai jos, după convenție.

1. porcușor

Nu există nicio modalitate de a începe această listă fără a vorbi despre aspectul original al lui Piggy. După cum puteți ghici din aspectul său, el se bazează pe personajul popular porcusorul Peppa. Dar, spre deosebire de fața prietenoasă pe care copiii o iubesc, această Peppa are un ochi rupt și sânge pe haine. El ține o bâtă de baseball ucigașă în loc de păpuși și poate aduce coșmaruri în lumea ta de vis. Dacă ești nou în lumea lui Piggy, acest skin original este cel mai bun mod de a experimenta jocul la maxim.

Obținerea: disponibil implicit.

2.???

semne de întrebare_skin Roblox

El “???” este probabil cel cea mai înfiorătoare piele printre toate cele mai bune personaje Roblox Piggy. Prezintă un bărbat boogie care are un corp asemănător cu Slender Man, dar cu unghii lungi și un rânjet mai înfiorător. Are un buton pentru un ochi și un glob ocular staționar pentru altul. Acest personaj ciudat are și o fundă roșie și o pălărie de magician. Dar încearcă să nu te uiți la globii oculari multipli atașați de acea pălărie.

Obținerea: Completați Sfârșitul ascuns al lui Piggy: cartea 2.

3. Laura

laura

De la distanță, Laura pare a fi un pui de ursuleț care își ține ursulețul și își duce treburile. Dar pe măsură ce te apropii, trăsăturile sale înfiorătoare încep să prindă contur. Laura și animalul ei de pluș au ochii legați la ochi care văd în nimic. Apoi, culmea, unul dintre ochii Laurei pare să se topească, ceea ce va alimenta cu siguranță o grămadă de coșmaruri. În ceea ce privește aspectul ei, Laura are haine uzate și o fundă neagră înfiorătoare care se adaugă la vibrațiile ei înfricoșătoare.

Obținerea: Adună toate piesele de ursuleț de pe harta taberei și apoi ia soldatul din cabană albastră către noul ursuleț de pluș.

4. Domnul P

Domnul P Roblox Piggy

Odihnind elementele înfricoșătoare, îl avem pe Mr.P cu designul său ciudat, care nu este deosebit de alarmant, dar cu siguranță neliniștitor. Primim o pată roz într-o pălărie și un costum. Are un ochi robotic și un braț robotic care dă un semn din cap designului său asemănător colajului. În cele din urmă, un braț al lui Mr.P este o extensie a corpului roz, în timp ce celălalt este o pușcă robotică. Este posibil ca alți jucători să nu se sperie imediat găsindu-te ca Mr.P, dar probabil că își vor pierde simțurile odată ce vei începe să tragi.

Obținerea: Completați „Sfârșitul adevărat” al lui Piggy: cartea 1.

5. Profesor

maestru roblox piggy

În primii ani de școală, suntem obligați să întâlnim cel puțin un profesor terifiant. Dar crede-mă când spun că ai avut noroc să le găsești pentru că Piggy’s Master este mult mai înfricoșător. Arma lui este o riglă lungă care se potrivește ciudat cu culoarea ochilor săi. În ceea ce privește aspectul, Maestrul este o versiune întunecată a Piggy-ului original, dar cu haine pătate și coarne masive. Să nu uităm că ochelarii săi iconici sunt chiar greu de ratat.

Obținerea: Disponibil pentru 175 Porcușor înregistrări

6.Zompiggy

zombificat

Aproape fiecare joc de groază are o versiune zombie, iar Piggy nu face excepție. Ceea ce avem aici este un personaj Piggy în descompunere al cărui craniu este expus pe o parte. Acest Zompiggy folosește o versiune deteriorată a pielii originale a lui Piggy, care se potrivește bine cu restul temei putrede. În ceea ce privește armă, folosește brațul scheletic al cuiva pentru a vâna alți jucători.

Obținerea: Disponibil pentru 325 de jetoane Piggy

7. Kraxicord

kraxicorde

Kraxicorde, ca extraterestru, se simte deplasat în lumea porcilor înfiorătoare și a monștrilor de jucărie. Dar acest personaj neașteptat îl face destul de fiabil dacă doriți să prindeți jucătorii cu neprevăzut. Acest monstru Kraken are trei ochi și șase tentacule. Corpul inferior al Kraxicorde este similar cu cel al caracatițelor, dar jumătatea superioară se simte ca o combinație între un om terifiant și un pește. Ca să nu uităm, gradientul ciudat de violet și albastru care se mișcă pe corpul ei este un alt element care se adaugă la înfiorarea ei.

Obținerea: Disponibil pentru 700 de jetoane Piggy

8. santinelă

Piggy Roblox Sentinel

Dacă doar a avea un element gotic static nu sună suficient de înfricoșător pentru tine, atunci pielea Sentinel ar putea face treaba. Este unul dintre skinurile animate foarte rare din Piggy care strălucește cu culorile curcubeului. Costumul în sine este destul de înfiorător și prezintă un porc strălucitor care poartă pânză neagră ruptă. Puteți vedea coastele strălucitoare ale lui Sentinel împreună cu trăsăturile feței și brațele sale.

Obținerea: Colectați toate paginile din Piggy: Cartea 1.

9. Torță

Torch Roblox Piggy Personaj

Majoritatea celor mai bune personaje Roblox Piggy sunt înfricoșătoare din cauza aspectului lor, dar Torcherul este înfricoșător din cauza armei sale. Are o ținută simplă de pompier, dar în loc să stingă focul, folosește un aruncător de flăcări pentru a-l aprinde. Acesta este unul dintre cele mai bune personaje de pe Roblox și, dacă ți se pare familiar, este pentru că Torcher se bazează pe Pyro din Team Fortress 2.

Obținerea: Disponibil pentru 550 de jetoane Piggy

10. Gemeni

Gemeni Roblox Piggy Personaj

Dacă ești fan al filmelor de groază, s-ar putea să-ți amintești de gemenii din The Shining. Piggy se inspiră din ele și le aplică lui Zuzu și Zaza Zebra din Peppa Pig. Rezultatul este o pereche de asasini amenințători care mânuiesc folii de gard ca arme. Acesta este singurul skin de personaj din joc care are două personaje combinate într-unul, ceea ce îl face destul de rar.

Obținerea: Disponibil pentru 650 de jetoane Piggy

Încercați aceste personaje principale Roblox Piggy astăzi

Indiferent dacă vrei să-ți sperii prietenii pe Roblox sau să ai un nou mod de a experimenta jocul, aceste cele mai bune personaje Roblox Piggy te pot ajuta. Dar asigură-te că colegii tăi pot face față ororii acestor personaje. Arată și mai înfricoșător dacă joci Roblox pe Quest 2. Dimpotrivă, dacă vrei ceva mai provocator, poți încerca să joci Squid Game pe Roblox pentru o experiență revigorantă. Acestea fiind spuse, ce alt personaj Piggy crezi că ar trebui să fie pe lista noastră? Spune-ne în comentarii!

În concluzie, Piggy este unul dintre cele mai înfricoșătoare jocuri Roblox din toate timpurile, cu niște mecanici interesante, o poveste unică și personaje iconice. Lista cu cele mai bune 10 personaje Roblox Piggy poate ajuta jucătorii să descopere cele mai înfricoșătoare și cele mai tactice personaje din joc. Fiecare personaj are propria sa poveste și aspect unic, iar lista nu este clasată în niciun fel. Dacă sunteți un fan al jocului Roblox, acest articol vă poate ajuta să alegeți personajul potrivit pentru a vă duce jocul la un nivel superior.
Din păcate, timpul nostru împreună pentru astăzi s-a încheiat. Dar nu vă faceți griji, vom continua să vă aducem cele mai noi și mai interesante informații din lumea tehnologiei. Nu uitați să verificați blogul nostru în fiecare zi pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente noutăți din industria tehnologiei. Până data viitoare, fiți în siguranță și bucurați-vă de gadgeturile și tehnologia voastră preferate!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x