Cele mai interesante jocuri pentru Google Assistant pe care trebuie să le joci – Top 20

Cele mai bune 20 de jocuri Google Assistant pe care ar trebui să le jucați
⏱️ 10 min read

Google Assistant a devenit o hartă binecunoscută pentru distracție și divertisment. Cu o varietate de jocuri și activități, există ceva pentru toată lumea să se bucure. De la trivia și jocuri de cuvinte până la curse de mașini și aventuri textuale, lista este variată și oferă multe ore de joc distractiv. Cele mai bune 20 de jocuri Google Assistant includ Wits & Wagers, Akinator, Song Quiz, Jeopardy!, Escape the Room, Would You Rather, Guess My Name, Trivia Crack, Blackjack, Speed Match și multe altele. Aceste jocuri sunt excelente pentru a vă distra și pentru a vă testa capacitățile și cunoștințele într-un mod distractiv și interactiv. Deci, ia-ți telefonul, pornește Google Assistant și bucură-te de aceste jocuri interesante!

Jocuri Google Assistant este o categorie de jocuri Google pe care le puteți juca chiar acum de pe smartphone sau difuzorul inteligent. Indiferent dacă iei o pauză sau te plictisești și cauți modalități de a ucide timpul, iată câteva jocuri cu Asistentul Google pe care ar trebui să le verifici. Deoarece acestea sunt disponibile direct de la Asistentul Google, nu trebuie să pierdeți timpul așteptând să descărcați sau să instalați jocuri.

Cele mai bune jocuri Google Assistant de jucat în 2021

Jocurile Asistentului Google sunt distractive și sunt cele mai potrivite pentru copii. Puteți juca jocurile folosind comenzi vocale simple. Puteți răsfoi lista folosind butonul pentru cuprinsul de mai jos. Acestea fiind spuse, să începem cu lista.

1. Te simți norocos?

Te simti norocos? este un joc de chestionare multi-gen creat pentru a vă testa cunoștințele generale. Puteți juca acest joc în modul single player sau cu alți 5 jucători. Deși este un joc Adevărat/Fals, Google vă oferă mai mult context pe subiect după ce ați răspuns la întrebare. Dacă ești interesat, poți începe jocul cu comanda vocală „play Are You Feeling Lucky” în Asistentul Google.

2. Test melodii

Te consideri un iubitor de muzică? Jocul Song Quiz Google Assistant este aici pentru a vă provoca. Accesați Asistentul Google și spuneți „Redați testul cântecului” pentru a începe jocul. Puteți juca singur în timp ce concurați împotriva adversarilor la întâmplare sau puteți juca împotriva a până la trei prieteni. Puteți alege un deceniu de muzică pop: anii 60, 70, 80, 90, 2000, 2010 sau Bollywood pentru a începe.

test de cântec

3. Ești Potterhead?

Nimic nu mă frustrează mai mult decât un autoproclamat Potterhead care nu are o înțelegere aprofundată a universului Harry Potter. Dacă vrei să provoci pe cineva care pretinde că este Potterhead sau doar vrea testează-ți cunoștințele despre lumea vrăjitorilor, jocul Google Assistant „You’re a Potterhead” este ceea ce ar trebui să te uiți. Pur şi simplu spuneți „Play Are you a Potterhead”? și răspunde la întrebările care apar pe ecran.

Ești Potterhead?

4. Pericol!

Pericol! este un joc Asistent Google care vă testează cunoștințele generale. Pentru cei dintre voi care nu sunt familiarizați cu Jeopardy!, permiteți-mi să vă explic. El întrebarea este de obicei încadrată ca o afirmație și trebuie să răspundeți cu răspunsul ca o întrebare. De exemplu, răspunsul la următoarea afirmație este „Ce este Windows 95?”. Comanda „Talk to Jeopardy” din Asistentul Google vă duce la joc.

Pericol

5. Ding Dong Coco

Nuca de cocos Ding Dong este o joc de memorie în care asociezi sunete cu cuvinte. Când auziți un anumit sunet, trebuie să rostiți cuvântul corespunzător. În timp ce conceptul jocului sună simplu la suprafață, se complică pe măsură ce progresezi și îți provoacă memoria și capacitatea de a-ți aminti. Pentru a juca jocul, deschideți Asistentul și spuneți „jucați Ding Dong Coconut”.

nucă de cocos ding dong

6. Concurs de fotbal

După cum sugerează și numele, acest joc este totul despre fotbal. Vi se va pune o întrebare și vi se vor oferi trei opțiuni. Tot ce trebuie să faci este să alegi răspunsul corect din 3. Deși personal nu sunt un expert în fotbal, sunt sigur că acesta este ceva ce fanii fotbalului vor adora. Dacă ești unul, mergi înainte și spuneți „jucați test de fotbal” la Asistentul Google.

concurs de fotbal

7. Puzzle-uri cu imagini

Pictures Puzzle este un alt joc Google Assistant unde poți răspunde la întrebări despre o imagine pe care ți-o arată Asistentul. Dacă sunteți interesat să vedeți asta, deschideți Expertul și spuneți „lasă-mă să vorbesc cu puzzle-ul cu imagini”. Când am testat jocul, am găsit că nivelul de dificultate este destul de ușor și jocul este mai potrivit pentru copii.

imagini puzzle google assistant

8. Curiozități despre regnul animal

Ești cineva care este fascinat de regnul animal și de fauna sălbatică? Dacă sunteți, Animal Kingdom Trivia este jocul Asistent Google de care aveți nevoie pentru a vă testa cunoștințele pe acest subiect. Jocul este simplu: vi se oferă o întrebare împreună cu trei opțiuni. Sarcina ta este să alegi răspunsul corect. Pentru a juca acest joc, activați Asistentul Google și spuneți „Joacă Animal Kingdom Trivia”.

trivia despre regnul animal

9. Prințesa Disney

Disney Princess este un joc în care poți ascultați poveștile uneia dintre prințese: Belle, Cenușăreasa, Tiana, Ariel sau Jasmine sau mergeți împreună într-o aventură bazată pe text. Dacă alegi să mergi într-o aventură, ți se vor pune întrebări de luare a deciziilor pentru a avansa intriga. Iubitorii lumii Disney se vor distra de minune jucând acest joc. Comanda „Vorbește cu Prințesa Disney” te duce la joc

prințesă disney

10. Aventura lui Mickey Mouse

Daca esti unul dintre cei care il prefera pe Mickey Mouse din lumea Disney, exista si un joc pentru tine. Deschideți Asistentul Google și spune „Joacă Mickey Mouse Adventure” pentru a intra în joc. Apoi poți pleca într-o aventură cu Mickey Mouse și îl poți ajuta să ajungă la spectacolul său de magie sau să asculte povești.

Aventura lui Mickey Mouse

11. Ghiciți cuvântul

Ghici Cuvântul este un joc în care tu, ei bine, ghiciți cuvântul. Vi se va furniza categoria căreia îi aparține cuvântul, împreună cu câteva litere pentru a vă ajuta să ghiciți mai bine. Pur și simplu, ghicirea cuvântului te poate ajuta să ucizi timpul când te plictisești. Pentru a începe, utilizați comanda Asistent Google „vorbește pentru a ghici cuvântul”.

Ghicește cuvântul

12. Geniul numerelor

Number Genie este un joc de predicție a numărului în care trebuie ghiciți numărul corect. Puteți alege una dintre opțiunile afișate pe interfața Expert sau vorbiți pentru a ghici. Pe baza numărului introdus, Number Genie va spune dacă numărul țintă este mai mare sau mai mic decât acesta. Pentru a-l încerca singur, invocați Asistentul Google și spuneți „vorbește cu Number Genie”.

Joc Number Genius Google Assistant

13. Ghiciți starea

Crezi că știi totul despre statele din India? Ei bine, acest joc s-ar putea să te pună pe gânduri din nou. După cum sugerează și numele, scopul tău în joc este să ghici cu precizie starea pe baza faptelor care ți-au fost furnizate. Dacă nu puteți găsi rezultatul, puteți alege să obțineți un indiciu pentru o mai bună ghicire. Puteți accesa acest joc cu cuvântul cheie ‘vorbește pentru a ghici starea.

ghici statul

14. Lottie Dottie Pui

Lottie Dottie Chicken este un joc distractiv în care poți alege dintr-o varietate de activități distractive inclusiv povești, smarties, muzică, înghețare, aventuri, sus și jos, ou surpriză, cântece de leagăn și vorbe mici. Potrivit pentru copii, puteți folosi comanda „play Lottie Dottie Chicken” din Asistentul Google pentru a o încerca.

Pui Lottie Dottie

15. Ghiciți falsul

Dacă întotdeauna ți-a plăcut să dezminți informațiile greșite sau să te vezi lucrând pentru unul dintre site-urile web de verificare a faptelor existente în viitor, vei adora jocul Guess the Fake. Jocul va afișa o declarație împreună cu două opțiuni: reală și falsă. Puteți alege oricare dintre acestea pe baza revendicării prezentate în întrebare. Accesați-l folosind Comandă „vorbește pentru a ghici falsul”.

Ghiciți jocul fals al asistentului Google

16. Tic-Tac-Toe

Cui nu-i place să joace Tic Tac Toe? Au trecut vremurile în care aveai nevoie de pix și hârtie pentru a juca acest joc clasic. Acuma poți jucați Tic Tac Toe direct din Asistentul Google. Puteți juca împotriva sistemului sau puteți alege să jucați împotriva unui prieten. Există trei niveluri de dificultate: Ușor, Mediu și Imposibil de a alege și poți accesează jocul cu comanda „play Tic Tac Toe”.Asistentul Google tic tac toe

17. Conectați patru

Connect Four este un joc în care doi jucători concurează unul împotriva celuilalt pentru a obține o linie verticală, orizontală sau diagonală de patru discuri de culoarea lor pe o grilă 6 x 7. Trebuie să alegeți una dintre cele șapte coloane pe care să plasați coloana în timp ce vă asigurați că adversarul nu face o linie de patru pucuri în fața dvs. Puteți vizualiza acest joc cu comanda Vorbește cu Connect Four.Conectați patru jocuri cu Asistentul Google

18. Ghiciți forma

Dacă ești vrăjitor de matematică, Guess the Shape este unul dintre jocurile de care probabil te vei bucura cel mai mult. Jocul va detalia caracteristicile unei forme și vei putea ghici modul corect. După cum puteți vedea mai jos, nu sunt un mare fan al jocurilor bazate pe matematică, dar dacă sunteți, puteți accesa acest joc spunând „Vorbește pentru a ghici forma”.

ghiciți forma

19. Category Battle

Categorii Battle alege o literă aleatorie și îți cere ghiciți cuvântul corect în diferite categorii pe baza indiciului pe care ți-l oferă pentru a-l găsi. Te poți juca singur sau cu prietenii tăi. De asemenea, trebuie să faci presupuneri în 60 de secunde. Comanda „vorbește cu categoriile de luptă” îți va oferi acces la joc.

Categorii Battle Google Assistant Game

20. Jinn magic

Magic Jinn este un joc în care trebuie Gândește-te la un animal și botul va încerca să-l ghicească punând o serie de întrebări. Puteți răspunde la întrebare cu răspunsuri de genul Da, Nu, nu știu și depinde. După ce a pus destule întrebări, Magic Jinn va ghici un animal. Apoi puteți verifica dacă ați reușit să ghiciți animalul corect. Pentru a-l încerca, spuneți „vorbește cu Magic Jinn” la Asistentul Google.

geniu magic

Joacă jocuri cu Asistentul Google și vindecă plictiseala

Deci, acestea sunt jocurile Google Assistant pe care ne-a plăcut să le jucăm. Care dintre acestea este preferata ta? Spune-ne în comentarii. Înainte de a pleca, vă recomand să consultați articolele noastre despre cum să schimbați setările Asistentului Google, să folosiți modul Invitat pe dispozitivul dvs. cu Asistentul Google și alte trucuri ale Asistentului Google pe care ar trebui să le încercați.

Jocurile Google Assistant sunt o modalitate distractivă de a petrece timpul și de a avea parte de un moment de relaxare, direct de pe smartphone sau difuzorul inteligent. Aceste jocuri sunt disponibile fără necesitatea de a le descărca sau instala și pot fi jucate cu comenzi vocale simple, acestea fiind astfel accesibile în special pentru copii. Lista cu cele mai bune jocuri Google Assistant include diverse opțiuni, printre care jocuri de cunoștințe generale, de muzică, de memorie sau de matematică, dar și jocuri inspirate de lumea Disney sau specific pentru cei mici. Încercați-le acum!
“Întotdeauna este fascinant să descoperim cât de multe lucruri noi ne aduce tehnologia în fiecare zi. Suntem încântați să fim alături de voi în această călătorie plină de evoluție și inovație. Încheiem astfel o altă postare și ne revedem cât de curând, cu informații noi și interesante din lumea tehnologiei. Până atunci, să aveți un puls wireless, un Wi-Fi puternic și un sistem de operare întotdeauna actualizat! La revedere!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x