Cele mai interesante și atractive fețe pentru Apple Watch pe care trebuie să le încerci – Top 20

best apple watch faces 2020
⏱️ 20 min read

Apple Watch-ul este unul dintre cele mai populare produse din portofoliul companiei Apple și, din păcate, nu are prea multe opțiuni de personalizare. Astfel, căutarea celor mai bune și atrăgătoare cadrane pentru acesta a devenit o preocupare pentru mulți utilizatori. Din fericire, există o mulțime de cadrane disponibile atât în magazinul oficial Apple, cât și în alte magazine de aplicații. În acest top 20 de cadrane, veți găsi diferite stiluri și caractere, de la mai simple până la cele mai complexe sau cu teme precum cele de Crăciun sau sportive. În plus, veți putea descoperi și unele funcții ale Apple Watch-ului pe care poate nu le-ați folosit încă. Cu siguranță veți găsi câteva cadrane care să se potrivească stilului și personalității voastre.

Când vine vorba de personalizarea și personalizarea Apple Watch, cadranul pe care îl setați pe ecran este de o importanță capitală. Ar trebui să se potrivească stilului tău personal, să afișeze informațiile care sunt cele mai importante pentru tine și să arate bine. Deși Apple nu permite fețe de ceas de la terțe părți pe Apple Watch, compania oferă o bibliotecă destul de mare de fețe de ceas. Așadar, iată cele mai bune fețe Apple Watch pe care ar trebui să le verificați.

Cele mai bune fețe Apple Watch (2022)

Odată cu lansarea watchOS 9, Apple Watch primește o mulțime de funcții noi. Urmărirea somnului în watchOS se îmbunătățește din nou și există o mulțime de funcții noi axate pe fitness, inclusiv zone de ritm cardiac și multe altele. Și, desigur, avem skin-uri noi, inclusiv skin-ul cool Metropolitan, care este noul meu favorit personal.

Asta înseamnă că biblioteca de fețe Apple Watch, care este deja destul de decentă, crește în mod constant și, în acest articol, voi arunca o privire la cele mai bune fețe Apple Watch care sunt disponibile preinstalate pe Apple Watch. Acestea fiind spuse, dacă aceste fețe de ceas nu sunt suficiente pentru dvs., puteți, de asemenea, să creați și să setați fețe personalizate pentru Apple Watch.

Notă: Deloc surprinzător, clasific aceste chipuri în funcție de preferințele mele personale. Vă recomand să revizuiți întreaga listă.

1. Metropolitan (watchOS 9)

Unul dintre cadranele mele preferate din watchOS 9, Metropolitan este un cadran curat care reușește să arate minimalist chiar și cu suport pentru complicații în patru colțuri. Fața ceasului pare perfectă atât pentru setările ocazionale, cât și pentru cele semi-formale și poate fi purtată și într-o adunare formală, dar personal aș rămâne cu un cadran de ceas mai simplu într-o astfel de situație, cum ar fi cadranul de ceas din California.

În ceea ce privește personalizarea, Metropolitan oferă patru tipuri diferite de stiluri de ceas, cinci opțiuni de față și o mulțime de opțiuni de culoare din care să alegeți. Practic, puteți face ca acest ceas Apple să funcționeze cu orice ținută pe care ați planificat-o.

2. Lunar (watchOS 9)

Fața ceasului Lunar este încă una nouă cu watchOS 9 și aduce multe informații pe ecran. Va fi foarte util pentru persoanele cărora le place să țină evidența calendarului lunar împreună cu calendarul gregorian. În plus, vine cu suportul a trei calendare lunare: chinezesc, ebraic și islamic.

Top 20 de fețe Apple Watch pe care ar trebui să le încerci

Există suport pentru patru complicații în jurul colțurilor, la fel ca cadranul ceasului Metropolitan. Cu toate acestea, acest cadran de ceas poate părea un pic copleșitor pentru oameni; cu siguranță așa mi s-a părut. Opțiunile de personalizare cu siguranță nu sunt multe aici și poți doar să schimbi culoarea acelui secund și să comuți între un ceas analog și cel digital.

3. Timp de vizionare (watchOS 9)

Timpul de joacă arată ca un cadran de ceas personalizat pentru copii, dar este foarte distractiv indiferent de vârsta pe care o ai. Fața drăguță a ceasului este perfectă pentru acele momente în care doar te relaxezi (mai ales dacă sunt copii prin preajmă pentru că le va plăcea asta). Fața ceasului provine din colaborarea Apple cu Joi Fulton și oferă, de asemenea, un pic de interactivitate. Puteți întoarce coroana digitală pentru a schimba fundalul. De asemenea, atingerea fețelor personajelor le face să reacționeze la tine, ceea ce poate suna ca o pierdere de timp, dar este ciudat de distractiv.

playtime apple watch cadran

4. Astronomie (watchOS 9)

Fața ceasului Astronomy este inspirată de un planetariu mecanic, spune Apple. Fața ceasului este cu siguranță una dintre cele mai bune disponibile pe Apple Watch când vine vorba de aspect. Puteți alege între „Vizualizare Pământ”, „Vizualizare Lună” și „Vizualizare Sistem Solar” pe cadranul ceasului și este actualizat continuu pe măsură ce ziua progresează. Mie personal mi se pare foarte interesant să urmăresc răsăritul și apusul peste India pe măsură ce ziua trece. Și puteți chiar să întoarceți coroana digitală pentru a vedea lumină sau umbră pe fața pământului pentru ore în șir.

astronomie față de ceas Apple

5. Modular

Cadrul de ceas modular este perfect pentru persoanele cărora le plac ceasurile digitale și doresc o mulțime de informații care să le însoțească. Indiferent dacă doriți să adăugați complicații pentru a ține evidența vremii, a listei de sarcini, a cronometrelor sau a alarmelor, cadranul modular al ceasului are suficient spațiu pentru a se potrivi pe toate.

cadran de ceas modular watchos 9

Pentru personalizare, puteți alege dintr-o mulțime de opțiuni de culoare și puteți activa/dezactiva și culoarea de fundal. Există loc pentru un total de șase complicații aici, care ar trebui să fie suficiente pentru majoritatea oamenilor, dar dacă nu, există întotdeauna cadranul ceasului Infograph pentru a oferi și mai multe informații dintr-o privire.

6. Portrete (watchOS 8)

Până acum, Portrets este singurul cadran nou de ceas din watchOS 8, dar este foarte tare (și foarte distractiv). Cu acest nou chip Apple Watch, puteți alege pur și simplu orice fotografie în modul portret ca fundal pentru fața ceasului. De asemenea, primești două complicații pe care le poți configura: una în mijloc și una în jos. Acum, lucrul tare la această față este modul în care apare în fotografiile tale. Obțineți un efect 3D frumos pe Apple Watch, complet cu mișcare în perspectivă. De asemenea, puteți întoarce coroana digitală pentru a muta subiectul fotografiei înainte, ceea ce este de asemenea grozav. Acesta este cu siguranță noul meu chip Apple Watch preferat și puteți afla cum să configurați fețe portret pe Apple Watch cu articolul nostru legat.

Apple Watch portrete fata ceasului

7. Infografic

Una dintre fețele mele preferate Apple Watch și cea pe care probabil o veți vedea cel mai des făcând sport pe ceas este chipul Infograph. Acest cadran de ceas aduce un total de opt complicații pe ecran, ceea ce înseamnă că există o mulțime de informații aici, ceea ce este grozav pentru mine.

chip infografic Apple Watch

De asemenea, cadranul ceasului folosește foarte mult spațiul și mi se pare uimitor. Unii oameni ar putea găsi acest lucru încărcat de informații și, dacă este cazul, puteți alege un alt cadran de ceas din restul listei sau puteți, de asemenea, să dezactivați unele dintre complicațiile Infograph.

Personal, chiar folosesc unele dintre aceste complicații ca lansatoare rapide pentru aplicațiile Apple Watch de la terțe părți pe care le folosesc, cum ar fi Spotify și Overcast.

Infograph este, de asemenea, cel mai bun cadran de ceas pentru pasionații de fitness, deoarece puteți adăuga complicații și comenzi rapide pentru toate aplicațiile și funcțiile dvs. legate de antrenament. Deci, puteți avea lucruri precum aplicația de antrenament, aplicații de înregistrare a apei (dacă utilizați una), urmărirea ritmului cardiac și orice altceva pe același cadran de ceas.

8.California

Acesta este cadranul cu care merg de obicei în ocazii ceva mai formale în care cadranul ceasului Inforgraph se poate simți puțin deplasat.

Acest cadran de ceas aduce elementele de bază în față și arată foarte elegant. Obțineți timp, evident, împreună cu o grămadă de opțiuni pentru marcatoarele de apelare, inclusiv Devanagari dacă doriți numere hindi.

Fața Apple Watch din California

Puteți merge pe ecran complet sau în cerc cu cadranul ceasului. Prefer ecranul complet care îmi oferă acces la două complicații. Cu toate acestea, dacă mergeți circular, veți avea patru complicații suplimentare pe fiecare colț al cadranului ceasului. Deci, dacă doriți informații suplimentare pe încheietura mâinii, puteți.

Top 20 de fețe Apple Watch pe care ar trebui să le încerci

Un alt lucru care îmi place foarte mult la acest cadran de ceas este că are unul dintre cele mai bune afișaje mereu pornite ale oricărui Apple Watch.

9. Fața ceasului GMT

Există și chipul GMT care a venit cu watchOS 7. Acest lucru a fost anunțat alături de anunțul noilor Apple Watch Series 6 și Apple Watch SE în septembrie 2020. Fața GMT este inspirată de ceasurile clasice, cu o notă modernă.

Top 20 de fețe Apple Watch pe care ar trebui să le încerci

Vine cu un cadran interior cu marcaje de 12 ore care arată ora dvs. locală și un cadran exterior cu marcaje de 24 de ore care vă arată un fus orar diferit. Puteți configura acest lucru rotind pur și simplu coroana digitală pentru a vedea toate fusurile orare disponibile și selectând pe cel pe care doriți să-l vedeți pe cadranul ceasului.

10. Fețe de ceas din metal lichid de foc/apă

Din punct de vedere tehnic, acestea sunt fețe separate de ceas, dar sunt practic același lucru, cu excepția elementului utilizat. Aceste fețe de ceas arată animații uimitoare de fiecare dată când atingeți ecranul sau vă treziți ceasul.

Animațiile au fost înregistrate de Apple și puteți alege între apă, foc și metal lichid pe fețele ceasului.

chip de ceas mere de apă de foc

Acestea sunt de departe cele mai tari fețe Apple Watch pe care le veți găsi. Animațiile sunt incredibil de captivante de vizionat și aș recomanda să păstrați forma cadranului pe tot ecranul pentru o animație mai captivantă. Cu toate acestea, dacă doriți complicații pe ecran, puteți alege și o formă de sferă circulară.

11. Meridian

Meridian este ca o versiune puțin mai casual a Californiei. Oferă un aspect rafinat ceasului tău, fiind totuși puțin distractiv. Meridian oferă doar un aspect pe ecran complet, dar include patru complicații în mijlocul ecranului pe care le puteți personaliza.

meridianul de apă apple watch face

Meridian mereu afișat este și el destul de decent și, după California, cred că acesta este cel mai bun cadran de ceas AOD pentru Apple Watch.

12. simplu

După cum sugerează și numele, acesta este cel mai simplu cadran de ceas pe care îl puteți găsi, așa că poate fi alegerea perfectă pentru orice minimalist care citește această listă.

Fața simplă vă permite să alegeți aspectul feței, astfel încât să puteți deveni complet minimalist doar cu mâinile ceasului, dacă doriți, sau să adăugați marcajele orelor pe cadranul ceasului.

chip simplu de ceas Apple Apple

Fața ceasului include complicații, dar vă sugerez să le dezactivați pe toate și să păstrați complicația datei pentru cel mai curat și minimal aspect Apple Watch pe care îl puteți obține. Aruncă o privire la captura de ecran de mai jos.

Top 20 de fețe Apple Watch pe care ar trebui să le încerci

13. Fața ceasului Siri

Nu știu cât de dependent ești de Siri pentru viața ta de zi cu zi, dar dacă îți plac sugestiile contextuale ale lui Siri, acest cadran de ceas îți poate face viața mult mai ușoară.

Fața ceasului cu aspect curat vă arată ora, împreună cu o grămadă de carduri Siri care afișează informații bazate pe ceea ce Siri crede că ați putea avea nevoie să știți în acel moment dat. Vă va arăta evenimentele viitoare, vremea, orele apusului și răsăritului și multe altele.

siri water apple watch face

Este destul de grozav pentru oricine își dorește un asistent inteligent chiar pe fața ceasului.

14. Duet de numere

Dacă sunteți în căutarea unui cadran de ceas care este perfect pentru o ieșire obișnuită cu prietenii sau poate o excursie la plajă, consultați Numerals Duo. Acest cadran de ceas arată doar ora în numere în două tonuri pe cadranul tau și arată grozav.

numere duo apă apple watch cadran

Există o mulțime de scheme de culori din care puteți alege și, de asemenea, câteva stiluri.

15. Tipografie

Un alt cadran de ceas casual pe care îl puteți folosi pe Apple Watch este cadranul tipografic. După cum sugerează și numele, tipografia este în centrul atenției pe acest cadran de ceas. Puteți alege dintre trei stiluri de font personalizate: clasic, modern și rotunjit.

Top 20 de fețe Apple Watch pe care ar trebui să le încerci

De asemenea, puteți alege dacă doriți să vedeți doar patru numere (12, 3, 6, 9) sau toate cele 12 numere pe cadranul ceasului și în ce script doriți să le vedeți. Personal, setările implicite îmi arată mai bine, dar dacă doriți puteți alege între arabă, arabă indică, devanagari și romană.

16. solar

Dacă vă plac fețele de ceas puțin mai interactive, consultați Solar. Acest cadran de ceas urmărește mișcarea soarelui în jurul locației dvs. și are un ceas care rulează în fața lui pentru a afișa ora. Vedeți captura de ecran.

apă solară mere ceas față

În plus, puteți întoarce coroana digitală pentru a avansa timpul și pentru a vedea poziția soarelui pe tot parcursul zilei. Cadranul marchează chiar amurgul, apusul, răsăritul și alte momente direct pe cadranul ceasului.

apă solară Apple Watch față 2

17. Povestea jucăriilor

Cui nu iubește Toy Story? Este unul dintre filmele mele animate preferate din toate timpurile, iar dacă sunteți un mare fan al filmului, cadranul de ceas Toy Story vă va interesa cu siguranță.

Fața ceasului prezintă mici animații distractive ale tuturor personajelor principale din Toy Story, astfel încât să-ți poți juca Buzz Lightyear sau Woody la încheietura mâinii. De asemenea, puteți atinge fața ceasului pentru a vedea mai multe animații ale diferitelor personaje.

toy story apple watch cadran

Sfat pro: Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a ține un copil mic să se joace cu ceasul, în cazul în care căutați ceva care să vă distragă atenția copiilor uneori.

18. Fotografii

În cele din urmă, există cadranul de ceas „Fotografii”, care face cam ceea ce v-ați aștepta. Puteți alege o fotografie din biblioteca dvs. și să o utilizați ca cadran de ceas pe Apple Watch.

imagini cu chipul Apple Watch

De asemenea, puteți alege un grup de până la 24 de fotografii ale feței, iar ceasul dvs. va alterna aleatoriu între ele, astfel încât să obțineți o nouă imagine de fiecare dată.

19. Memoji Watch Face

Cadrul de ceas Memoji este perfect pentru persoanele care doresc să-și arate lumii creațiile Memoji, în timp ce se distrează văzându-le animate la încheietura mâinii. Fața ceasului conține toate memoji-urile standard și toate memoji-urile pe care le-ați creat pe iPhone. Este grozav pentru că deschide destul de mult cadranul ceasului. Poți crea un memoji unic pentru tine și ceasul tău.

Top 20 de fețe Apple Watch pe care ar trebui să le încerci

A, și de la watchOS 7, puteți partaja fețele Apple Watch cu prietenii dvs., dacă doriți.

20. Artist

Cadrul de ceas Artist nu oferă prea multe în ceea ce privește personalizarea sau chiar informații (de aceea este destul de jos pe lista mea), dar este totuși un chip frumos de avut.

Top 20 de fețe Apple Watch pe care ar trebui să le încerci

Acesta a fost creat cu artistul Geoff McFetridge. Deci, ce este atât de special la asta? Portretul se schimbă algoritmic de fiecare dată când ridici încheietura mâinii. De asemenea, puteți atinge fața pentru a schimba portretul într-un aspect nou. Este destul de îngrijit și, ca bonus, ecranul mereu afișat arată bine.

Cel mai bun Apple Watch se confruntă cu cazuri de utilizare

  • Mai informativ: infografic
  • Cel mai bun pentru exerciții fizice: Infografic (cu complicații personalizate)
  • Cea mai mică: Simplu
  • Cel mai bun pentru îmbrăcăminte formală: California
  • Cel mai tare aspect: Foc/apă, metal lichid
  • Cel mai bun pentru ținute casual: duo de numere
  • Cel mai bun afișat vreodată: California
  • Cel mai bun pentru copii: Timp de joc
  • Cel mai bun pentru un aspect de ceas digital: Modular

Personalizați-vă complet Apple Watch

Așa cum am spus mai devreme, fețele de ceas sunt cele mai importante aspecte ale personalizării Apple Watch și al transformării lui în mod unic. În plus, cu watchOS 9 și watchOS 8, puteți utiliza, de asemenea, unele aplicații terță parte pentru a crea fețe personalizate de ceas pentru Apple Watch. Cu toate acestea, dintre toate fețele pe care Apple le include cu ceasul său inteligent, iată alegerile mele pentru cele mai bune 20 de fețe Apple Watch pe care ar trebui să le încercați pe ceasul dvs. Dacă credeți că orice alte fețe de ceas merită un loc pe această listă, vă rugăm să-mi spuneți în comentariile de mai jos și cu siguranță îmi voi reconsidera alegerile.

În concluzie, cadranul pe care îl alegeți pentru Apple Watch-ul dvs. este important pentru a personaliza ceasul și pentru a afișa informațiile importante pentru dvs. Deși Apple nu permite fețe de ceas de la terțe părți, compania oferă o gamă largă de opțiuni de fețe preinstalate, inclusiv cadrane curate și minimalistice, cadrane distractive pentru copii, cadrane cu informații detaliare și cadrane personalizate pentru pasionații de fitness. Fiecare cadran are propriile sale opțiuni de personalizare și beneficii, așadar este important să verificați întreaga listă pentru a găsi cadranul perfect pentru dvs.
Și acum, după ce am adus în fața voastră cele mai noi tehnologii și tendințe din domeniul digital, este timpul să ne despărțim. Sper că informațiile pe care le-am prezentat v-au inspirat și au provocat gânduri și idei noi. Nu uitați să rămâneți conectați la lumea digitală și să fiți mereu curioși și interesați de progresul tehnologic. Până data viitoare, să avem experiențe digitale frumoase!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x