Cele mai mari anunțuri pentru Windows 11 pentru lucru hibrid

1649340881 Hibrit calisma etkinligi icin Windows 11 en buyuk duyurular.webp
⏱️ 9 min read

  • Evenimentul Windows 11 pentru lucru hibrid a dezvăluit multe funcții noi viitoare.
  • Deși majoritatea funcțiilor sunt pentru clienții comerciali, multe vin și pentru utilizatorii casnici.
  • Microsoft a anunțat oficial file pentru File Explorer, noi funcții pentru Windows 365, îmbunătățiri de securitate și multe altele.

Windows 11 pentru evenimentul de lucru hibrid a avut loc recent, iar Microsoft a făcut mai multe anunțuri pentru noi funcții și experiențe care vor veni pe Windows 11 mai târziu în cursul anului și după. Am văzut deja majoritatea acestor funcții în canalele Dev și Beta ale programului Insider, dar a fost prima dată când compania a avut șansa de a le demonstra.

Evenimentul a fost destinat clienților comerciali, iar compania a împărțit prezentarea în trei subiecte, inclusiv management IT, securitate și productivitate. Unele dintre lucrurile care au fost dezvăluite includ protecția prin parolă cu protecție îmbunătățită împotriva phishingului, o soluție premium de asistență de la distanță pentru organizații și acces facil la PC-urile Windows 365 Cloud cu integrare Windows 11.

În plus, evenimentul a dezvăluit multe caracteristici și modificări pe care Microsoft intenționează să le livreze pe Windows 11, inclusiv meniul derulant Snap layouts, file pentru File Explorer, Voice Clarity, Live Captions, Focus și Widgeturi în modul ecran complet și multe Mai Mult.

Funcții viitoare ale Windows 11 pentru clienții casnici și comerciali

Iată cele mai mari anunțuri pe care Microsoft le-a dezvăluit în timpul evenimentului de lucru hibrid Windows 11. (Puteți urmări întregul eveniment aici.)

Explorator de fișiere

Ca parte a experienței File Explorer, Microsoft a declarat oficial că filele vor veni în Windows 11. Compania nu a spus când, dar acum este în foaia de parcurs a funcțiilor care vor veni mai târziu în acest an sau viitor.

Filele pentru File Explorer vor aduce o experiență similară cu utilizarea filelor în browser. Veți putea naviga în mai multe locații de folder dintr-o singură instanță și veți avea opțiuni pentru a crea, șterge și reorganiza filele.

File Explorer cu file

În plus, în timpul evenimentului, compania a evidențiat o pagină de pornire actualizată pentru File Explorer, abilitatea de a fixa fișiere pe pagina Acces rapid, îmbunătățiri de partajare a fișierelor care vă permit să trimiteți fișiere către contacte sau aplicații recente precum OneDrive, Teams și Outlook.

Snap layout-uri

Microsoft adaugă, de asemenea, o nouă opțiune pentru a fixa ferestrele în machete de aprindere atât pentru atingere, cât și pentru mouse. În această nouă versiune, veți putea să trageți o fereastră în partea de sus a ecranului pentru a dezvălui aspectele de snap, unde puteți plasa fereastra deasupra unei zone pentru a o fixa și de a utiliza snap assist pentru a finaliza prinderea ferestrelor în aspectul selectat.

Faceți clic pe ecranul de sus
Faceți clic pe ecranul de sus

Meniul Start

De asemenea, compania a prezentat foldere pentru meniul Start ca o nouă modalitate de a organiza aplicațiile și de a personaliza experiența.

Windows 11 22H2 Dosarele meniului Start
Windows 11 22H2 Dosarele meniului Start

Widgeturi

Experiența tabloului de bord Widgets primește și o altă actualizare pentru a aduce modul ecran complet pentru a afișa mai mult conținut și a conecta mai multe conturi.

Widgeturi pe ecran complet
Widgeturi pe ecran complet (Sursa: Microsoft)

Subtitrări live

Subtitrări live este o nouă caracteristică de accesibilitate care permite oricui să înțeleagă mai bine sunetul prin vizualizarea subtitrărilor conținutului vorbit. Subtitrările sunt generate automat pe dispozitiv din orice conținut cu audio. Subtitrările pot fi afișate în partea de sus sau de jos a ecranului sau într-o fereastră plutitoare.

Subtitrări live
Subtitrări live

Concentrează-te

Pe lângă schimbarea numelui din „Asistență la focalizare” în „Focus” pentru a vă ajuta să rămâneți pe drumul cel bun, funcția se integrează acum cu aplicația Ceas pentru alte instrumente de focalizare, cum ar fi un cronometru de focalizare și muzică liniștitoare.

Începeți Focusul
Începeți Focusul

management IT

Pentru managementul IT, administratorii vor avea acum o opțiune de a trimite mesaje utilizatorilor Windows 11 care pot apărea pe desktop, deasupra barei de activități sau pe ecranul de blocare. Administratorii vor trebui să folosească Microsoft Endpoint Manager pentru a personaliza și a trimite mesajul. Ca parte a setărilor, mesajul poate conține sigla companiei și linkul companiei.

Mesaje vizate pe desktop
Mesaje vizate pe desktop (Sursa: Microsoft)

Securitatea Windows va putea detecta acum dacă cineva introduce o parolă pentru o conexiune nesigură folosind noua protecție îmbunătățită împotriva phishingului. În cazul în care o parolă a fost compromisă, problema va fi imediat raportată echipei de administrare a rețelei, iar utilizatorilor li se va cere să schimbe parola.

Protecție împotriva phishingului prin parolă
Protecție prin phishing prin parolă (Sursa: Microsoft)

Microsoft adaugă, de asemenea, o nouă soluție premium de asistență la distanță care poate fi personalizată pentru companie pentru a ajuta mai bine utilizatorii de la distanță. Cu toate acestea, acest lucru nu pare a fi ceva inovator, deoarece este similar cu aplicația Quick Assist pe Windows 11.

Ajutor de la distanță
Ajutor de la distanță (Sursa: Microsoft)

În cele din urmă, compania lucrează la ajustări pentru Microsoft Edge pentru a se asigura că utilizatorii își pot accesa e-mailul corporativ de pe alte dispozitive într-o chestiune mai sigură. Acest lucru este posibil prin crearea unui profil de browser mai sigur care permite doar vizualizarea conținutului și restricționează acțiuni precum copierea și inserarea.

Protecția e-mailului corporativ pe Edge
Protecția e-mailului corporativ pe Edge (Sursa: Edge)

Windows 365

Ca parte a ofertei Windows 365, Microsoft aduce o integrare mai bună în Windows 11 pentru a vă accesa rapid PC-ul în cloud din Vizualizarea activității din bara de activități.

Integrare Windows 365 Task View
Integrare Windows 365 Task View (Sursa: Microsoft)

Utilizatorii vor putea lucra offline cu un PC Cloud și se vor resincroniza automat fără a pierde sesiunea sau munca dvs.

Windows 365 Cloud PC offline
Windows 365 Cloud PC offline (Sursa: Microsoft)

Și implementările pentru noile mașini virtuale au fost, de asemenea, simplificate pentru a fi mai sigure și ușor de creat cu doar câteva clicuri.

Microsoft Teams

Pe Teams, Microsoft introduce noi funcții pentru a îmbunătăți videoconferințele. De exemplu, acum veți găsi funcții pentru a estompa în mod inteligent fundalul, a îmbunătăți suprimarea zgomotului și a contactului natural cu ochii.

Focalizare slabă a echipelor
Focalizare soft echipe (Sursa: Microsoft)

Claritatea vocii

Claritatea vocii este o nouă caracteristică care permite oamenilor să se audă între ei atunci când vorbesc în același timp, extinde raza de ascultare a microfonului încorporat utilizând procesarea spațială și suprimă zgomotele, ceea ce are ca rezultat o experiență mai clară a vocii, care poate fi transmis la orice aplicație Windows.

Funcția va fi disponibilă pentru prima dată pe laptopurile Surface și Studio în lunile următoare, iar mai târziu va veni și pe alte componente hardware.

Deși compania a evidențiat multe dintre noile funcții care vor veni pe Windows 11 în luna viitoare și actualizări viitoare, se așteaptă să sosească mult mai multe îmbunătățiri în versiunea 22H2. Pentru mai multe resurse, puteți vizita aceasta Site-ul web Microsoft.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...