Cele mai ușoare modalități de a verifica dacă BIS, ISI Mark este autentic sau nu?

isibis
⏱️ 3 min read

Ministerul Consumatorului, Alimentelor și Distribuției Publice exercită un control rigid al calității bunurilor de larg consum, de la gadgeturi electronice la bijuterii din argint și aur. După ce un produs trece printr-un control al calității, acesta este marcat cu eticheta BIS. Acest marcaj indica faptul ca produsul a fost supus unei serii de teste si este realizat din materiale autentice. Marca BIS sau ISI este foarte utilă atunci când cumpărați bijuterii. Nu există nicio diferență între mărcile BIS și ISI. Marca BIS a fost numită anterior marca ISI și este utilizată pentru o gamă largă de produse. În acest articol, vă prezentăm cele mai ușoare modalități de a verifica dacă o marcă BIS sau ISI este autentică sau nu.

Citeste si: Sony anunță WF-LS900N, cel mai ușor și mai mic TWS de până acum

Cum se verifică marca BIS sau ISI a oricărui produs

Pasul 1: Găsiți marcajul BIS sau ISI pe ambalajul produsului.

Pasul 2: Mergi la www.bis.gov.in.

Pasul 3: Treceți cursorul peste Conformity Assistant și faceți clic pe „Informații online” sub segmentul „Certificare produs”.

Pasul 3: Plasați cursorul peste Conformity Assistant și faceți clic pe „Informații online” sub segmentul „Certificarea produsului”.

Pasul 4: Faceți clic pe Schema de certificare a produsului și derulați în jos și selectați „Căutați o licență”.

Pasul 4: Faceți clic pe Schema de certificare a produsului și derulați în jos și selectați „Căutați o licență”.

Pasul 5: Accesați „Starea licenței” fila și completați numărul de licență (CM/L), numărul de înregistrare sau numele firmei. Faceți clic pe câmpul relevant pentru al completa. Introduceți captcha și selectați „Generează raport”.

completați numărul de licență (CM/L).  cum se verifică dacă marca bis sau isi este autentică

Pasul 6: Următoarele detalii legate de produs vor fi dezvăluite: numele și adresa producătorului, numărul standard, data de valabilitate, starea activă, numele mărcii și tipul produsului.

Cum să verificați marcajul BIS sau ISI folosind aplicația BIS Care

Pasul 1: Descărcați și instalați BIS Care aplicația pe smartphone-ul tău.

Pasul 2: Selectați „Verificați R-Nu sub CRS”.

Pasul 2: Selectați „Verificați R-Nu sub CRS”.  cum se verifică dacă marca bis sau isi este autentică

Pasul 3: Căutați marca BIS de pe produs și introduceți numărul de înregistrare în aplicație.

Pasul 4: Atingeți „Detalii licență” în cazul produselor marcate cu ISI.

Pasul 5: Introduceți numărul CM/L.

Pasul 5: Introduceți numărul CM/L.

Aplicația va dezvălui toate detaliile legate de acel produs.

Citeste si: Recenzie Dell Latitude 7430: Compact și puternic

Concluzie

Acestea sunt cele mai ușoare modalități de a verifica dacă marca BIS sau ISI este autentică sau nu. Dacă portalul sau aplicația BIS nu generează detalii despre produs la introducerea CM/L sau a numărului de înregistrare, produsul pe care l-ați cumpărat este cel mai probabil neautentic. De asemenea, puteți utiliza site-ul web și aplicația BIS pentru a înregistra orice reclamații legate de produs.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x