Cele mai utile 25 de platforme de social media pe care merită să le încercați

25 Best Social Media Apps and Sites in 2022
⏱️ 32 min read

În era digitală în care trăim, rețelele de socializare sunt omniprezente în viețile noastre. Tocmai de aceea, este important să alegem cele mai bune platforme pentru a ne conecta cu prietenii, familia și comunitatea online. Titlul “Cele mai bune 25 de aplicații și site-uri de social media pe care ar trebui să le utilizați” vine în întâmpinarea nevoii de a alege dintre multitudinea de opțiuni disponibile. În cadrul acestuia veți găsi recomandări pentru cele mai populare rețele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, TikTok și multe altele. Fie că sunteți în căutarea unei rețele de socializare pentru a vă promova afacerea, de a vă conecta cu comunitatea pozitivă sau pur și simplu pentru a vă distra, acest ghid vă va ajuta să vă găsiți potrivirea perfectă. Cu o selecție atât de vastă, este sigur că nu veți fi dezamăgiți în căutarea dvs. de a găsi cea mai bună opțiune!

Alegerea unde să petrecem timpul este o strategie puternică pentru optimizarea timpului limitat pe care îl avem cu toții într-o zi. Cu numărul tot mai mare de aplicații de rețele sociale, poate fi intimidant să alegi o platformă atunci când vrei să derulezi și să te relaxezi după o zi lungă. Ținând cont de tendințele emergente ale rețelelor sociale, am întocmit o listă cu cele mai bune aplicații și site-uri de rețele sociale pe care ar trebui să le consultați în 2022 și ulterior.

Top site-uri și aplicații de rețele sociale (2022)

1.reddit

Reddit, adesea considerat „prima pagină a internetului”, este un loc interesant de găsit comunități grupate în jurul intereselor lor. Aceste comunități sunt numite subreddit și fiecare subreddit are mai mulți moderatori pentru a se asigura că postările respectă regulile și regulile comunității. Nu glumesc când spun există un subreddit pentru aproape fiecare interes de nișă pe care l-ați putea avea.

Acestea fiind spuse, experiența ta pe Reddit va fi foarte diferită în funcție de subreddit-urile pe care le vizitezi. Atâta timp cât ești pe partea mai ușoară a Reddit-ului, probabil că te vei distra de minune. Pentru a începe, vă recomand să verificați subreddit-uri precum r/cats, r/catswithjobs, r/aww, r/AnimalsBeingBros și r/MadeMeSmile. De asemenea, am întocmit o listă lungă cu cele mai bune subreddit-uri pe care ar trebui să le urmați pe Reddit.

avantaje Contra
Conținut bazat pe interese Unele subreddite pot deveni toxice
Pseudonim și respectuos de intimitate Moderare slabă pe unele subreddite
Comunitate activă pentru aproape orice Unele subreddite pot fi o cameră de ecou
Se concentrează pe conținut și nu pe identitatea utilizatorului

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita Reddit

2. Tik Tok

În acest moment, ai minți dacă ai spune că nu ai auzit de TikTok. Platforma virală de videoclipuri scurte a luat cu asalt internetul și s-a impus ca unul dintre jucătorii cheie în spațiul rețelelor sociale. Deși TikTok este interzis în unele țări precum India, aplicațiile populare de rețele sociale precum Facebook, Instagram și YouTube și-au copiat ideea de bază și și-au creat propriile versiuni de servicii video scurte.

TIC-tac

Dacă ești cineva căruia îi place să vizioneze videoclipuri amuzante și captivante, ar trebui să încerci TikTok. De asemenea, puteți verifica lista noastră de alternative TikTok dacă aplicația pentru videoclipuri scurte este interzisă în țara dvs.

avantaje Contra
videoclipuri scurte virale poate crea dependență
Fii la curent cu tendințele Interzis în unele țări
conținut atractiv

Disponibilitate: Android și iOS
Vizita TIC-tac

3. Facebook

Facebook

Cu platforma care a înregistrat o scădere mare a numărului de utilizatori zilnici pentru prima dată anul trecut, Facebook nu mai este la fel de atractiv ca înainte. Cu toate acestea, rămâne un jucător cheie pe rețelele sociale. După cum probabil știți, puteți folosi Facebook pentru a crea postări text, imagini și video, participați în grupuri, cumpărați/vindeți produse pe piața Facebook și multe altele. Dacă nu ați încercat niciodată Facebook până acum, merită să verificați chiar și în 2022.

avantaje Contra
Baza larga de utilizatori Scandaluri multiple de confidențialitate
Rămâneți conectat cu prietenii și familia prea multe reclame
Împărtășiți gânduri și idei Teren favorabil pentru dezinformare

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita Facebook

4. Twitter

Twitter este una dintre cele mai bune platforme de social media care te ajută să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Dacă doriți actualizări instantanee despre incidente din întreaga lume, Twitter este locul potrivit. Pe lângă crearea și partajarea tweet-urilor, platforma își mută acum atenția către Twitter Spaces, clona sa Clubhouse pentru camere audio. Cu toate acestea, serviciul de microblogging își pierde treptat relevanța în epoca modernă. Citiți mai departe pentru a afla de ce!

stare de nervozitate

În momentul scrierii acestui articol, Twitter s-a regăsit în printr-o achiziție de către miliardarul Elon Muskceea ce a creat în continuare un sentiment negativ atât pe plan intern, cât și extern cu privire la platformă.

avantaje Contra
Împărtășiți-vă gândurile și opiniile Anumite părți ale Twitter pot fi o cameră de ecou
Înțelegeți ce se întâmplă în jurul vostru Dezinformare
Actualizări de știri în timp util Conducere instabilă și viziune asupra produsului

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita Stare de nervozitate

5.Instagram

După ce a început ca o platformă pentru editarea și partajarea imaginilor, Instagram a evoluat acum pentru a deveni o destinație pentru postarea de fotografii, videoclipuri, videoclipuri scurte și chiar povești în stil Snapchat. De asemenea, puteți utiliza funcția de mesagerie directă a Instagram pentru a păstra legătura cu prietenii dvs. și continuă să adauge noi funcții în mod regulat pentru a menține utilizatorii implicați. Platforma vă permite, de asemenea, să postați fotografii și videoclipuri folosind site-ul Instagram de pe computerul dvs. Mac sau Windows.

instagram

Aplicația Instagram are și o interfață modernă care oferă utilizatorilor o experiență plăcută. Cu toate acestea, deoarece Instagram este gratuit de utilizat, există reclame peste tot și veți găsi chiar reclame pe toată platforma. Cu toate acestea, un cuvânt de precauție. Derularea prin Instagram Reels creează dependență și, dacă te trezești în mijlocul acestei crize, consultă postarea noastră detaliată despre cum să depășești dependența de smartphone-uri.

avantaje Contra
Partajați fotografii, videoclipuri și povești cu prietenii Reclame peste tot
interfață modernă Prea mult accent pe conținutul video
baza de utilizatori activi Da dependență

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita instagram

6. Discordia

La fel ca Reddit, Discord este o altă platformă de socializare atractivă pentru a găsi comunități care vă plac. Începând ca o platformă axată pe jucători, Discord a evoluat acum pentru a se potrivi utilizatorilor dintr-o gamă largă de interese. Primești toate funcțiile avansate de chat și apeluri pe Discordceea ce îl face un instrument de comunicare complet în 2022.

discordie

Fie că este vorba de streaming Netflix pe Discord pentru a viziona împreună sau de găzduire petreceri de ascultare Spotify, Discord are totul. Discord este, de asemenea, un loc bun pentru a vă hrăni și a vă dezvolta comunitatea, făcând-o una dintre cele mai importante platforme de social media în 2022.

avantaje Contra
Interfață modernă și ușor de utilizat Moderare slabă pe unele servere.
concentrat pe comunitate Unele servere pot fi o cameră de ecou
Pseudonim Posibilitati de intimidare cibernetica
Are funcții avansate de chat și apel.

Disponibilitate: Web, Windows, macOS, Android și iOS
Vizita Discordie

7. Goodreads: cele mai bune rețele sociale pentru cititori

Te consideri un cititor pasionat? Goodreads este cea mai bună platformă de socializare pentru utilizatori ca tine. Cu Goodreads, puteți evalua și revizui cărți, puteți descoperi cărți noi de citit, puteți actualiza progresul lecturii și puteți să-l împărtășiți prietenilor și să vedeți ce citesc prietenii tăi.

lecturi bune

si platforma oferă sugestii bazate pe activitatea dvs. de lectură, facilitând găsirea de cărți mai noi care se potrivesc cu interesele dvs. Goodreads are, de asemenea, liste cu cele mai bune cărți bazate pe genuri, pentru a ajuta cititorii noi să se obișnuiască. Fie că ești un cititor nou sau cineva care citește mult, Goodreads este locul potrivit!

avantaje Contra
Ideal pentru viermi de carte. Interfața ar putea fi mai bună.
comunitate angajată Presiunea colegilor pentru a ține pasul cu progresul în citire al prietenilor
Răsfoiți și revizuiți cărți

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita lecturi bune

8.Pinterest

interes

Pinterest poate fi considerat echivalentul social media al paradisului. există fără discurs instigator la ură, fără violență, doar imagini frumoase și conținut inspirat. Puteți selecta propriile seturi de postări pentru a crea panouri de viziune sau de dispoziție pe Pinterest. De asemenea, aveți opțiunea de a vă urmări creatorii preferați în timp ce sunteți la asta. Dacă deseori te trezești căutând cele mai bune idei de decor, idei de tatuaje sau imagini estetice, nu trebuie să ratezi ceea ce Pinterest are de oferit.

avantaje Contra
conținut plăcut din punct de vedere vizual Conținutul este adesea republicat/plagiat
axat pe conținut prea multe reclame
Obțineți idei și inspirație

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita pinterest

9. Letterboxd: cea mai bună rețea socială pentru cinefili

social media letterboxd pentru iubitorii de film

Casa adevăraților pasionați de film, Letterboxd este el Accesați platforma social media pentru iubitorii de film.. Ai putea spune că Letterboxd este echivalentul Goodreads în spațiul filmului. Puteți descoperi filme noi, puteți urmări filmele pe care le-ați văzut, puteți evalua și distribui recenzii și puteți crea liste organizate de filme. Dacă te consideri un pasionat de cinema, cu siguranță îți va plăcea timpul petrecut la Letterboxd.

avantaje Contra
Ideal pentru cinefili Recenzii de glumă despre unele filme.
Evaluează și recenzează filme nu foarte popular
Găsiți o comunitate cu idei similare

Disponibilitate: Internet, Android, iOS și Apple TV
Vizita cutie poștală

10. LinkedIn

Linkedin

Deși LinkedIn nu este neapărat un site de socializare axat pe divertisment, este o platformă cheie pentru Creșteți-vă rețeaua profesională. Cu LinkedIn, puteți găsi și intra în legătură cu colegii și liderii din industrie din domeniul dvs., deschizând oportunități cheie pentru creștere profesională care altfel sunt imposibile. LinkedIn oferă, de asemenea, un instrument de căutare a unui loc de muncă pe care îl puteți folosi pentru a găsi locuri de muncă care se potrivesc abilităților dvs.

avantaje Contra
Perfect pentru rețele Postările pot fi prea inspirate
Găsiți noi conexiuni profesionale în domeniul dvs Ar putea declanșa îndoiala de sine și anxietatea în carieră.
Util în căutarea unui loc de muncă

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita LinkedIn

11. Meetup – Cel mai bun site de rețea socială pentru întâlnirea cu oameni

Ești în căutarea unei platforme de social media pentru conectați-vă și întâlniți oameni în viața reală? Nu căuta mai departe decât Meetup. După cum sugerează și numele, platforma facilitează și încurajează conexiunile în lumea reală. Vă puteți înscrie pentru un cont și puteți verifica evenimentele Meetup din apropiere.

meetup cele mai bune rețele sociale pentru a cunoaște oameni

Dacă vreo întâlnire îți stârnește interesul, poți alege să participi și să faci relații cu oameni noi din zona ta. Acestea fiind spuse, se recomandă prudență atunci când participați la întâlniri din cauza problemelor de confidențialitate și securitate.

avantaje Contra
întâlni oameni în viața reală Unele adunări pot fi riscante
Găsiți persoane cu interese similare Prea multă presiune pentru a participa la evenimente.
Organizați evenimente de interes

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita Întâlnește-te

12.youtube

Deși cei mai mulți dintre noi ar spune că YouTube este în primul rând un site de partajare a videoclipurilor, aspectul comunității este ceea ce îi face pe oameni să se întoarcă pe platformă și să se implice cu videoclipurile creatorilor lor preferați. YouTube are atractivitate conținut în mai multe categoriicare include tehnologie, muzică, filme, jocuri, știri, sport, modă și multe altele.

Youtube

Deși YouTube nu este în esență o platformă de socializare, a devenit o parte a vieții majorității oamenilor. Dacă ați stat departe de YouTube tot timpul, încercați și vedeți dacă vă place.

avantaje Contra
Baza larga de utilizatori Anunțuri care nu se pot închide pe anumite videoclipuri
comunitate activă Prea mult accent pe videoclipuri scurte
O mulțime de videoclipuri informative

Disponibilitate: Web, Android, iOS, Android TV, Apple TV și Fire TV
Vizita Youtube

13.Snapchat

Popular printre adolescenți și utilizatorii generației Z, Snapchat este o altă platformă de socializare pentru a rămâne conectat cu prietenii tăi. Atractia cheie a Snapchat este concentrați-vă pe fotografiile efemere ca mod de comunicare. De asemenea, milioane de utilizatori folosesc lentile Snapchat și filtre Snapchat pentru a-și face fotografiile mai atractive.

schimbați emoji Snapchat - iPhone

Snapchat a gamificat actul de a interacționa unul cu celălalt cu ceea ce numește Snapchat Streaks, o măsură a activității tale cu un utilizator Snapchat. Funcția de mesagerie a Snapchat este, de asemenea, efemeră și concepută având în vedere confidențialitate.

avantaje Contra
grozav pentru adolescenti Curba de învățare inițială abruptă
O mare varietate de filtre Hărțuirea cibernetică și probleme de sănătate mintală
mesaje efemere

Disponibilitate: Android și iOS
Vizita Snapchat

14. Telegramă

Telegram este în primul rând un serviciu de mesagerie, dar cu grupurile și canalele sale, poate fi considerat un fel de platformă de social media. În ultimii ani, Telegram a câștigat popularitate ca una dintre cele mai bune aplicații de mesagerie securizate și a evoluat pentru a deveni un spațiu pentru diferite tipuri de comunități.

telegramă

Datorită abordării sale bazate pe cloud, Telegram este disponibil pe toate platformele majore și puteți relua chiar de unde ați rămas. De asemenea, puteți crea camere audio și video pentru a le transmite pe Telegram. În general, Telegram are o mulțime de funcții și ar trebui să vă gândiți să îl încercați.

avantaje Contra
Funcții de mesagerie bogate în funcții În mod implicit, nu există criptare end-to-end
Disponibilitate pe mai multe platforme Moderarea conținutului este limitată.
baza de utilizatori activi

Disponibilitate: Web, Windows, macOS, Linux, Android și iOS
Vizita Telegramă

15. WhatsApp

Un alt serviciu de mesagerie care acționează ca o platformă de socializare este WhatsApp. Pentru cei care nu știu, WhatsApp este un serviciu de mesagerie instantanee care poate fi folosit și pentru apeluri vocale și video. Datorită grupurilor și canalelor, puteți crea comunități pe WhatsApp și puteți interacționa cu acestea. Deși limitele grupului și ale membrilor canalului nu sunt la fel de extinse ca Telegram, aceasta este utilă pentru comunitățile strânse.

WhatsApp evidențiază 3 funcții pentru a îmbunătăți experiența de chat

În timp ce WhatsApp a fost în primul rând o aplicație de mesagerie mobilă, compania a lansat recent suport pentru mai multe dispozitive. Acest lucru permite utilizatorului să trimită mesaje prietenilor și familiei de pe desktop sau din aplicația web fără a avea o conexiune la internet activă pe telefoanele lor.

avantaje Contra
Mesaje criptate end-to-end Dezinformare
Aveți toate elementele de bază acoperite caracteristici limitate
ușor de început

Disponibilitate: Web, Windows, macOS, Android și iOS
Vizita WhatsApp

16.Quora

Quora este un loc pentru tine pune întrebări și găsește răspunsuri. Deși calitatea platformei a scăzut probabil în ultimii ani, există o comunitate activă pe Quora.

Cele mai bune 25 de aplicații și site-uri de rețele sociale pe care ar trebui să le utilizați

Îmi place și faptul că puteți solicita anumitor autori să vă răspundă la întrebări. Cu toate acestea, avertisment corect, majoritatea utilizatorilor Quora își păstrează cu greu răspunsurile concise. S-ar putea să ajungi să citești un perete elaborat de text înainte de a găsi răspunsul corect.

avantaje Contra
Găsiți răspunsuri la întrebările dvs Postările pot deveni inutil de lungi
Întreabă întrebări Postări spam și troli
Solicitați răspunsuri de la oameni

Disponibilitate: Web, Windows, macOS, Android și iOS
Vizita Quora

17. Fii real

BeReal este o încercare inedită în rețelele sociale. Ideea platformei este să faci momentele din viața ta socială spontane. Aplicația va anunța utilizatorii să captureze și să partajeze o imagine care arată ceea ce fac. Ceea ce este important de reținut aici este că ești vi se acordă un total de 2 minute pentru a vă finaliza fotografia zilnică, iar notificarea este trimisă la o oră diferită în fiecare zi.

fii serios

Conceptul s-a dovedit a fi un succes instantaneu, iar BeReal este în prezent a șasea cea mai mare rețea socială din magazinul de aplicații din SUA.

avantaje Contra
o singură încercare condus de FOMO
Vezi momente sincere Prea multă presiune pentru a trimite imagini.
Vizualizați cronologia cu amintiri

Disponibilitate: Android și iOS
Vizita Fii serios

18. Mesager

Messenger este aplicația de mesagerie autonomă a Facebook. Puteți folosi Messenger pentru a păstra legătura cu prietenii și contactele dvs. de pe Facebook. Merită menționat că poți folosi Messenger fără un cont Facebook activ. Procesul implică crearea contului dvs. de Facebook și dezactivarea acestuia, rezultând ceea ce gigantul rețelelor sociale numește un cont dezactivat, cu excepția unui cont Messenger (DEMA).

Facebook Messenger primește comenzi rapide „@Everyone” și „/Silent”;  mai multe urmeaza sa vina in curand

Dacă doriți să interacționați cu prietenii și cunoștințele dvs. de pe Facebook fără să defilați prin feed, atunci Messenger este ceea ce ar trebui să căutați. De asemenea, deoarece Meta, părintele Facebook, caută să fuzioneze Messenger și Instagram DM pentru a permite comunicarea între aplicații, multe funcții noi au fost adăugate ambelor platforme.

avantaje Contra
Platformă de mesagerie bogată în funcții Fără criptare end-to-end implicit
Chat cu utilizatorii Facebook
Poate fi folosit fără un cont Facebook activ

Disponibilitate: Web, Windows, macOS, Android și iOS
Vizita Livrare curier

19. Twitch

Fan al streamurilor live, în special al celor de jocuri? Ei bine, Twitch este cea mai bună platformă de socializare pentru tine. Veți găsi o comunitate activă pentru jocuri populare, inclusiv Valorant, League of Legends, Apex Legends, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) și multe altele.

twitch rețelele sociale pentru transmisiuni live

Deși platforma este axată predominant pe jocuri, există și secțiuni dedicate muzicii, artei, dormitului sau doar conversației. Puteți explora platforma și urmări fluxul care vă interesează. Acestea fiind spuse, rețineți că unii telespectatori tind adesea să troleze pe Twitch.

avantaje Contra
Urmărește streamuri live de la creatorii tăi preferați prea mulți troli
platformă multiplă Comunitatea de jocuri poate fi toxică
interfață modernă

Disponibilitate: Web, Android, iOS, Fire TV, PS4/PS5, Xbox, Apple TV și Chromecast
Vizita TIC nervos

20.Tumblr

Este posibil ca Tumblr să nu mai fie la fel de popular ca înainte, dar încă există. După Interdicție Tumblr asupra conținutului NSFW La sfârșitul anului 2018, platforma s-a luptat să rămână relevantă și dominantă în liga altor aplicații de socializare de top. Pentru cei neinițiați, Tumblr este, în esență, o platformă de blogging în care obțineți propriul spațiu pentru a posta conținut.

tumblr

Un aspect unic al Tumblr este că obții caracteristici extinse de personalizare pentru a vă personaliza pagina Tumblr. Dacă asta te entuziasmează, verifică Tumblr din linkul de mai jos.

avantaje Contra
Propriul tău spațiu creativ Comunitatea poate deveni toxică
Fandomuri bazate pe teme
interfață prietenoasă

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita tumblr

21.Flickr

Fie că ești un fotograf în devenire care caută inspirație sau un expert consacrat care caută o platformă pentru a-ți prezenta munca, Flickr este locul perfect pentru tine. După crearea unui cont gratuit, puteți încărca fotografiile și chiar le puteți clasifica ca albume pe acest site web.

site de rețea socială Flickr pentru fotografi

Flickr oferă, de asemenea, grupuri la care vă puteți alătura pentru a partaja fotografii și a interacționa cu alți membri în comentarii. Dacă ești un tocilar al fotografiei și al camerei, Flickr este cel mai bun site de rețea socială pentru tine.

avantaje Contra
Ideal pentru pasionații de fotografie. nu prea activ
Public de nișă, dar fidel Unele conținut sunt republicate
Găsiți inspirații pentru fotografie

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita flickr

22.WeChat

rețele sociale wechat pentru China

WeChat a evoluat de la o aplicație de mesagerie la o aplicație aplicație super completă pentru mai multe cazuri de utilizare in China. Datorită concentrării WeChat pe widget-uri, utilizatorii pot face totul, de la rezervarea unei călătorii cu taxiul până la comandarea de mâncare online. De-a lungul anilor, WeChat a devenit încet o parte indispensabilă a vieții cetățenilor chinezi. În timp ce utilizatorii din afara Chinei pot accesa WeChat, acesta este interzis în unele țări, inclusiv în India.

avantaje Contra
Baza de utilizatori înfloritoare în China prea multe caracteristici
Super aplicație pentru mai multe cazuri de utilizare Lipsa utilizatorilor globali
Rămâneți la curent cu tendințele pieței chineze Interzis în unele țări, inclusiv în India

Disponibilitate: Web, Windows, macOS, Android și iOS
Vizita wechat

23. Weibo: Cea mai bună aplicație de social media din China

Weibo, cea mai bună rețea socială din China

Weibo este o altă platformă de socializare populară în China. Considerat pe scară largă ca twitter chinezesc, Weibo este o platformă de microblogging unde puteți partaja postări text, imagini și video cu utilizatorii. Deși Weibo este utilizat pe scară largă în China, utilizatorii globali vor avea dificultăți în navigarea platformei din cauza interfeței chinezești.

Cu toate acestea, dacă știți chineză, Weibo este o platformă de socializare care merită verificată pentru a afla ce se întâmplă în țară.

avantaje Contra
Baza de utilizatori activi in ​​China Navigația ar putea fi mai bună
Primiți actualizări de la mass-media chineză Lipsa utilizatorilor globali
Alternativă Twitter pentru China Interzis în unele țări, inclusiv în India

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita Weibo

24. ShareChat – Cea mai bună aplicație de social media pentru conținut indian

sharechat aplicația de social media indiană

ShareChat este o platformă populară de socializare din India, creată având în vedere utilizatorii diversi și vernaculari din India. La momentul scrierii acestui articol, ShareChat acceptă un total de 14 limbi, inclusiv Hindi, Marathi, Gujarati, Punjabi, Telugu, Malayalam, Tamil, Bengali, Odia, Kannada, Assamese, Bhojpuri, Haryanvi și Rajasthani. Dacă sunteți în căutarea conținutului regional indian, ați putea lua în considerare să verificați ShareChat folosind site-ul sau aplicațiile lor mobile.

avantaje Contra
Platformă de socializare vernaculară nu prea activ
conținut regional Postări spam și troli
Axat pe India

Disponibilitate: Internet, Android și iOS
Vizita ShareChat

25. Clubhouse – Cea mai bună aplicație Audio Social Media

Dacă ați fost activ pe rețelele sociale în ultimii ani, trebuie să fi auzit de platforma socială audio Clubhouse. Deși marile platforme de socializare și-au creat propriile aplicații, cum ar fi Clubhouse, aplicația are încă o audiență care menține discuții sănătoase.

clubhouse - cea mai bună aplicație audio pentru rețelele sociale

Popularitatea clubului a fost la apogeu atunci când era doar pe invitație, dar, după cum știm cu toții, popularitatea și interesul general au scăzut relativ de atunci. Cu toate acestea, dacă preferați chat-urile vocale pentru a interacționa și a interacționa cu oamenii, Clubhouse este încă unul dintre jucătorii populari din segmentul audio social.

avantaje Contra
camere audio nu mai este prea atractiv
Conectați-vă și găsiți camere unice Scăderea interesului utilizatorilor
Organizați și participați la discuții spam și troli

Disponibilitate: Android și iOS
Vizita clubhouse

Încercați aceste cele mai bune platforme de social media în 2022

Spre deosebire de ultimul deceniu, acum avem o varietate de aplicații de social media și site-uri web din care să alegem. Deoarece majoritatea acestor site-uri de rețele sociale se adresează unei anumite teme sau scop, alegerea uneia care se potrivește intereselor dvs. nu mai este o bătaie de cap. Indiferent de platforma de socializare pe care o alegeți, sperăm să vă petreceți un timp plăcut acolo. Dacă vă place să petreceți timp pe un site de rețea socială sau pe o aplicație care nu se află în lista de mai sus, nu ezitați să ne anunțați în comentariile de mai jos. Și dacă ai timp liber și te-ai plictisit, verifică această listă de site-uri interesante și interesante pentru a ucide timpul.


Alegerea unei platforme de rețele sociale poate fi un subiect complicat și intimidant, mai ales din cauza numărului tot mai mare de opțiuni. Cu toate acestea, este important să găsim o platformă care să corespundă intereselor noastre și care să ne ajute să optimizăm timpul limitat pe care îl avem pentru a naviga pe rețelele sociale. În acest articol, am examinat cele mai bune site-uri și aplicații de rețele sociale pe care ar trebui să le consultați în 2022 și ulterior. De la Reddit și TikTok la Facebook și Discordină, există opțiuni pentru toate gusturile și interesele, fie că sunteți un gamer pasionat, un cinefil dedicat sau pur și simplu un iubitor de imagini frumoase. În plus, prin folosirea unor platforme precum LinkedIn, puteți folosi aceste aplicații de rețele sociale și în mod constructiv pentru a vă dezvolta cariera și rețeaua profesională.
Ne vedem curând, când tehnologia va continua să ne uimească și să ne schimbe viețile într-un mod uimitor. Rămâneți în legătură pentru următoarele noutăți și povești despre cele mai noi inovații tehnologice din România și din întreaga lume. În timp ce ne despărțim aici, vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și pentru că ați ales să ne urmăriți pe acest blog. Sănătate și inspirație în continuare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x