Curriculum-ul de bază al Routech oferă acum 10 certificări verificate – inclusiv 4 certificări axate pe Python.

Aceste certificate sunt toate gratuite și complet gratuite. Puteți construi proiectele chiar într-un browser sau le puteți codifica pe laptop sau telefon și le puteți implementa în cloud.

Cum funcționează certificările Routech?

Toate lecțiile și proiectele sunt disponibile publicului. Nici nu trebuie să creați un cont Routech pentru a le accesa. Dar dacă doriți să vă salvați progresul și, în cele din urmă, să obțineți certificări, va trebui să vă creați un cont.

Rețineți că toate conturile sunt private în mod implicit. Routech.org ia în serios confidențialitatea și avem o politică de confidențialitate bine documentată. Puteți face profilul dvs. public în setări și puteți alege să faceți accesibilă publicului orice certificări obținute.

Iată cum funcționează aceste certificări:

Fiecare certificare include lecții opționale pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru cele 5 proiecte necesare.

Când vă simțiți gata, puteți construi cele 5 proiecte necesare de certificare și puteți trece toate testele automate ale acestora.

După ce ați construit toate cele 5 proiecte, puteți intra în setări, puteți accepta promisiunea de onestitate academică Routech și puteți revendica certificarea.

Obțineți certificarea imediat și se află pe serverele Routech la o adresă URL permanentă pe care o puteți pune pe LinkedIn, CV sau site-ul personal.

Roboții noștri vor verifica în cele din urmă toate proiectele dvs. pentru a verifica plagiatul sau alte forme de necinste academice. Dacă roboții noștri semnalează ceva suspect, echipa noastră o va examina manual. Și dacă vă constatăm că ați înșelat, vă vom revoca certificatele și vă vom interzice definitiv contul. Așa că nu înșelați. Te-ai înșela doar pe tine. ?

Care sunt noile certificări?

Iată cele 6 certificări pe care le-am introdus în 2018. Acestea se concentrează asupra dezvoltării web Full Stack folosind JavaScript:

 1. Proiectare web receptivă
 2. Algoritmi JavaScript și structuri de date
 3. Biblioteci frontale
 4. Vizualizarea datelor
 5. API-uri și microservicii
 6. Asigurarea calității

Acestea sunt încă cel mai bun loc de concentrare în 2020 și reprezintă cea mai largă bază de programare și cea mai rapidă cale către un loc de muncă pentru dezvoltatori.

Acestea fiind spuse, există o mulțime de alte abilități pe care am vrut să le acopere curricula încă din prima zi. Și suntem încântați să le adăugăm acum la curriculum, sub forma a patru noi certificări axate pe Python. Aici sunt ei:

 1. Calcul științific cu Python
 2. Analiza datelor cu Python
 3. Securitatea informațiilor
 4. Învățare automată cu Python

Din nou, acestea sunt certificate mai avansate. Ei presupun că ați finalizat deja primele 6 certificări. Și, astfel, înțelegeți puternic algoritmii, structurile de date, API-urile și alte concepte.

Vă recomand să lucrați prin întregul curriculum de la început până la sfârșit, astfel încât să puteți învăța foarte bine o limbă (JavaScript) înainte de a trece la o a doua limbă (Python).

Acum, s-ar putea să vă gândiți: „dar am auzit că Python este un limbaj mai potrivit pentru începători decât JavaScript”. Există o serie de motive pentru care mulți oameni recomandă mai întâi să învețe JavaScript.

Fiecare dintre aceste certificări are 5 proiecte necesare – fiecare cu suita de testare proprie.

Aceste proiecte pot fi construite oriunde doriți. Vă recomandăm să folosiți Colaboratorul Google pentru proiectele de învățare automată. Este un instrument Jupyter Notebook găzduit și este gratuit și rulează în browser.

Pentru restul acestor proiecte de certificare Python, vă recomandăm să utilizați REPL.it. Este rapid, gratuit și ușor de utilizat.

Fiecare dintre aceste proiecte include un link către un cazan pe care îl puteți furniza pentru a începe.

Dacă doriți să codați aceste proiecte pe computerul dvs. local, puteți clona aceste depozite. Dar va trebui să vă găzduiți soluțiile în mod public pe web deschis, astfel încât să le puteți trimite și să solicitați certificările.

Ce altceva va veni în curând pentru versiunea 7.0 a curriculumului?

Așa cum am anunțat în decembrie anul trecut, lucrăm pentru un curriculum complet orientat spre proiecte. În loc de lecții de codificare individuale, veți învăța construind proiecte tot timpul.

Construim peste 60 de proiecte opționale de practică, cum ar fi:

 • „Aflați JavaScript de bază construind un joc de rol”
 • „Aflați Express.js construind o platformă de tranzacționare a acțiunilor”
 • și „Aflați securitatea rețelei prin construirea unui sniffer de pachete”

În total, finalizarea întregului curriculum Routech va implica construirea a peste 100 de proiecte pe o durată de 3.000 de ore. Aceasta este aproximativ cantitatea de timp necesară pentru a obține diploma de asociat.

Facem progrese constante în aceste proiecte. De asemenea, ne actualizăm platforma de învățare pentru ca aceste proiecte mai elaborate să poată fi construite chiar pe Routech.org.

Ca întotdeauna, nu avem o dată de livrare pentru acestea. Sperăm să-i împingem la producție în momentul în care sunt gata, și nu o clipă mai devreme. ?

Veți observa că pentru cele 4 noi certificări Python, în loc să avem lecții interactive (așa cum am avut pentru primele 6 certificări) avem cursuri bazate pe prelegeri. Aceste cursuri sunt bine predate și suntem încrezători că veți învăța multe de la ei. Rețineți că sunt substituenți pentru viitoarele noastre proiecte de practică.

Dacă considerați că proiectele de certificare Python sunt copleșitoare, vă recomandăm să vă suplimentați învățarea cu alte resurse, cum ar fi sutele noastre de cursuri gratuite și tutoriale despre Python, analiza datelor, învățarea automată și securitatea. Și puteți pune întrebări de programare și puteți obține feedback cu privire la proiectele dvs. cu privire la forum Routech.

The Routech Forum
O captură de ecran de pe forumul nostru

Vreau să mulțumesc zecilor de testeri alfa amabili care au construit cu succes aceste 20 de proiecte noi și au oferit feedback-ul și îmbunătățirile lor.

Deci da, aceste proiecte pot fi construite. Și testele lor pot fi trecute. Dar este posibil să fiți printre primii 100 de oameni care au făcut acest lucru. Dacă întâmpinați erori sau instrucțiuni confuze, vă încurajăm să deschideți o problemă GitHub cu feedback-ul dvs.

Care este calendarul general pentru viitoarele 60 de proiecte de practică?

Ne vom concentra mai întâi pe lansarea proiectelor practice pentru cele 4 noi certificări Python. Acestea vor înlocui prelegerile de substituent din fiecare certificare.

Apoi, vom înlocui lecțiile interactive din primele 6 certificări cu proiecte practice.

Amintiți-vă că – în afară de cele 50 de proiecte de certificare care sunt acum live – toate lecțiile și proiectele practice sunt complet opționale. Nu este nevoie să vă întoarceți și să le completați, deoarece le adăugăm la curriculum, dacă nu doriți. Puteți obține toate cele 10 certificări începând de astăzi, construind cele 5 proiecte necesare fiecărui proiect.

Nu există niciun motiv pentru a întârzia începerea curriculumului. Aceste proiecte practice vor acoperi în esență aceleași abilități și instrumente pe care le acoperă în prezent curricula. Acestea vor fi mai distractive, interactive și mai atractive, cu și mai multe repetări, pentru a vă ajuta să păstrați mai bine aceste concepte.

Nimic din toate acestea nu este magic. Ați învăța toate aceste lucruri doar practicând codificarea și construirea de proiecte pe cont propriu. Cheia învățării de a codifica bine este practica.

Certificarile Python sunt acum live si alte actualizari curriculare Routech
Comic de Sarah Andersen.

Și Routech vă oferă un singur curriculum liniar pentru a practica într-un mod care este atât timp eficient, cât și sănătos.

Puteți consulta curriculumul complet Routech și cele 10 certificări ale acestuia aici.

Codificare fericită. ?