Chainsaw Man Sezonul 2: Toate detaliile – data lansării, intrigă, personaje

Chainsaw Man Season 2 What to Expect
⏱️ 9 min read

Chainsaw Man, seria anime pop din Japonia, revine într-un nou sezon cu multe surprize și acțiune explozivă. Fanii așteaptă cu nerăbdare un sezon 2, iar datele de lansare spun că va fi lansat în toamna anului 2021. Există scurgeri de informații că următorul sezon va urmări evenimentele de la sfârșitul primului sezon, deși povestea a fost destul de diferită față de sursa originală a mangă. De asemenea, se spune că vor fi introduse și noi personaje, adăugând mai multă complexitate plotului. Pe lângă asta, se pare că Chainsaw Man va lua o direcție mai întunecată și mai violentă, iar fanii își fac griji că sezonul 2 va fi încărcat cu moarte și tragedie. Cu toate acestea, pe măsură ce se apropie lansarea oficială, fanii vor avea mai multe indicii despre ce va aduce sezonul 2 de la Chainsaw Man și cum se va derula povestea.

Primul sezon din Chainsaw Man a fost o intrare destul de unică în genul seinen în 2022. Avem personaje ciudate, inamici terifianți și o intriga foarte inteligentă care se ascunde în spatele unor glume ușor incomode. Dar toate acestea se vor schimba atunci când va apărea cel de-al doilea sezon din Chainsaw Man. Va fi mult mai feroce și plin de acțiune, servind drept un punct de cotitură major pentru Denji și Pochita. Deși mai sunt câteva luni până la lansare, știm deja multe despre sezonul viitor, datorită manga. Așadar, în încercarea de a-ți sătura curiozitatea, haideți să ne scufundăm și să aflăm tot ce știm până acum despre Chainsaw Man sezonul 2!

Chainsaw Man Sezonul 2 (2022) Scurgeri și zvonuri

Chainsaw Man Sezonul 2 Data lansării (așteptată)

Suntem încă la câteva luni distanță de orice anunț oficial Chainsaw Man sezonul 2. Dar, o estimare fiabilă pentru același lucru nu este încă din fereastră. Animeul CSM este produs de MAPPA, care este și studioul din spatele anime-ului precum Attack on Titan și Jujutsu Kaisen, care sunt similare ca dimensiune cu Chainsaw Man. Deci, să comparăm programul lor de lansare pentru a obține o estimare aproximativă:

atacul asupra titanilor:

 • aprilie 2017 – Sezonul 2
 • iulie 2018 – Sezonul 3 Partea 1
 • aprilie 2019 – Sezonul 3 Partea 2
 • decembrie 2020 – Sezonul 4 Partea 1
 • ianuarie 2022 – Sezonul 4 Partea 2

jujutsu kaisen:

 • septembrie 2020 – Sezonul 1
 • martie 2022 – Film Jujutsu Kiasen 0
 • iulie 2023 – Sezonul 2

Pe lângă anii de pandemie, este clar că MAPPA Studios urmează un program de lansare aproape anual. Cu asta, vă puteți aștepta să lanseze sezonul 2 Chainsaw Man sfarsitul anului 2023 fie începutul anului 2024.

Chainsaw Man Sezonul 2 Intriga

Avertizare spoiler: Această secțiune conține spoilere majore pentru primul sezon al anime-ului Chainsaw Man și câteva detalii cheie din al doilea. Prin urmare, vă sugerăm să urmăriți cel puțin întregul sezon pilot înainte de a citi mai departe.

Cum s-a încheiat Chainsaw Man sezonul 1?

La sfârșitul primului sezon din Chainsaw Man, Denji îl învinge și îl capturează pe Katana Man după o luptă aprigă. În timpul acelei misiuni, ceilalți membri ai Diviziei Speciale Tokyo 4 colectează suficiente bucăți din demonul armei, care, atunci când sunt puse împreună, se deplasează către locația demonului. Ei o capturează și pe Akane, femeia care controlează demonul șarpe și demonul fantomă.

Se dovedește că ea era cea care intra în contact cu demonul pistolului și încerca să elimine întreaga echipă Makima cu ajutorul gangsterilor locali. Dar înainte ca echipa să poată obține informații despre ea, Akane s-a sinucis cu ajutorul demonului șarpe. Totuși, Makima, în timp ce le-a explicat superiorilor ei detaliile, a insistat că s-ar putea datora contractului ei eșuat cu demonul armei. Citiți rezumatul complet și aflați mai multe detalii despre finalul sezonului 1 Chainsaw Man în ghidul nostru conectat.

Chainsaw Man Story Sezonul 2

Avertizare spoiler: Acest segment conține speculații majore bazate pe manga pentru intriga din sezonul 2 Chainsaw Man. Vă rugăm să citiți manga până la capitolul 70 pentru a evita spoilere

Chainsaw Man Sezonul 1 care se încheie după știința post-credit confirmă că următorul sezon va fi deschide cu capitolul 39 a manga Acesta marchează începutul arc bomba diavolului. Bomb Demon este un demon puternic care lucrează pentru Uniunea Sovietică sub forma hibridă a lui Reze. Ea se va comporta mai întâi ca și cum ar fi interesată din punct de vedere romantic de Denji, dar adevăratul ei motiv este să preia controlul asupra inimii lui, alias Pochita (demonul cu drujba).

Cu toate acestea, ea nu este singurul răufăcător din sezonul doi. În ultima jumătate a celui de-al doilea sezon, ne așteptăm la altele Să apară ucigași internaționali. Potrivit manga, acești asasini internaționali sunt după inima lui Denji. Acest lucru duce la o bătălie palpitantă în stilul „Avengers: Endgame” între vânătorii de demoni japonezi și asasinii internaționali. Cine va castiga? Cine va muri? Va trebui să așteptați și să aflați. Cu toate acestea, dacă nu sunteți un fan al așteptării, puteți citi pur și simplu manga Chainsaw Man de unde se termină sezonul 1 anime.

Personaje din sezonul 2 Chainsaw Man

Roagă-te de la Chainsaw Man
roagă-te | Cu amabilitatea imaginii: Manga Capitolul 40 Chainsaw Man de Tatsuki Fujimoto – (Shonen Jump)

Nu există nicio îndoială că echipa principală formată din Power, Makima, Denji și Aki Hayakawa se va întoarce cu siguranță. Dar vă puteți aștepta și să vedeți o grămadă de personaje principale noi și demoni puternici Chainsaw Man în sezonul 2, inclusiv:

 • roagă-te
 • Bomb Devil Hybrid
 • diavolul porc
 • Taifun Diavolul
 • Vânători de demoni din diverse țări.
 • Moș Crăciun
 • Diablo Crossbow Hybrid
 • demonul cosmosului
 • caracatița diavolului
 • diavol din iad
 • diavolul întunericului
 • diavol de piatră

Pentru a nu uita, favorita fanilor Pochita (alias Chainsaw Man) este de așteptat să facă și o apariție subtilă. Deci, fii atent și la asta.

Distribuție și actori vocali

Momentan, nu există o confirmare oficială cu privire la întreaga distribuție a celui de-al doilea sezon din Chainsaw Man. Dar se așteaptă să revină următorii actori vocali din distribuția japoneză a sezonului pilot:

 • Kikunosuke Toya ca Denji/Chainsaw
 • Tomori Kusunoki ca makima
 • Shōgo Sakata ca Aki Hayakawa
 • Fairouz Ai Kadota cum poate
 • shiori izawa ca Pochita
 • Regina Ueda pe măsură ce mă rog

Chainsaw Man sezonul 2 Trailers

Nu există imagini oficiale sau scurgeri din cel de-al doilea sezon al Chainsaw Man. Dar dacă este de crezut tendințele industriei anime, vă puteți aștepta să obțineți câteva clipuri oficiale în câteva luni.

Unde să vizionezi anime-ul Chainsaw Man

Cu excepția cazului în care contractele de streaming existente suferă modificări majore, veți vedea al doilea sezon din Chainsaw Man pe aceleași platforme ca și primul:

 • Crunchyroll: America de Nord, America Centrală, America de Sud, Europa, Africa, Oceania, Orientul Mijlociu și CSI
 • Hulu: STATELE UNITE ALE AMERICII
 • Bibilibili: Porţelan
 • Animax Coreea: Coreea de Sud
 • Ani-One (Youtube): Restul lumii (inclusiv India)

Va fi sezonul 2 ultimul sezon al Chainsaw Man?

Primul sezon al anime-ului Chainsaw Man a adaptat doar primele patru volume ale manga. Există un total de 11 volume în prima parte a manga. Prin urmare, vă puteți aștepta să vedeți cel puțin un al treilea sezon pentru a adapta pe deplin prima parte a manga Chainsaw Man în anime. De asemenea, manga continuă, așa că vă puteți aștepta la mai multe sezoane în viitor. Deci da, anime-ul Chainsaw Man nu se termină prea curând.

Tot ce trebuie să știi despre Chainsaw Man sezonul 2

Cu asta, ai cantitatea potrivită de informații pentru a te bucura de Chainsaw Man sezonul 2 fără spoilere majore. Dar nu există nicio îndoială că va trebui să așteptați mult timp pentru a-l vedea în acțiune. Așadar, pentru a face trecerea timpului mai puțin crudă, vă sugerăm să încercați unele dintre cele mai bune jocuri anime Roblox și să vă aventurați în lumea anime-ului. Lista noastră legată include și un joc bazat pe anime-ul CSM. De asemenea, ca un adevărat fan anime, poți începe și un anime precum Black Clover. Acestea fiind spuse, care a fost personajul tău preferat din primul sezon din Chainsaw Man? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Finalul primului sezon din Chainsaw Man a fost unul foarte intens, iar fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea celui de-al doilea sezon, care se anunță feroce și plin de acțiune. Deși nu există încă un anunț oficial cu privire la data lansării, previziunile indică sfârșitul anului 2023 sau începutul anului 2024. Urmează să vedem o mulțime de personaje noi și demoni puternici în acest sezon, în special ucigași internaționali care sunt după inima lui Denji. Cei mai mulți dintre actorii vocali din sezonul pilot se așteaptă să revină, însă nu există încă anunțuri oficiale cu privire la întreaga distribuție. Va fi cel de-al doilea sezon ultimul sezon al Chainsaw Man? Manga continuă și există suficiente volume pentru o adaptare la ecran a întregii părți de început din manga, deci fanii se pot aștepta la mai multe sezoane în viitor. Cu toate acestea, trebuie să mai așteptăm mult timp până când vom putea să ne bucurăm de Chainsaw Man sezonul 2.
Și asta a fost tot pentru astăzi! Ne vedem în curând cu noi știri și recenzii din lumea tehnologiei. Nu uitați să rămâneți la curent cu ultimele tendințe și să vă bucurați de tehnologiea pe care o aveți la îndemână! Mulțumim că ați ales să vă petreceți timpul cu noi și ne vedem curând!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x